Top 10 motive pentru care ar trebui să începeți un blog cu WordPress

Aș fi mințit printre dinți dacă aș spune că bloggingul nu este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată în viața mea. Adică, lucrez cu oameni grozavi din întreaga lume, chiar din confortul casei mele, ce fel de stânci, dar această postare nu este despre mine.


Astăzi, vorbim despre motivul pentru care începe un blog este una dintre cele mai bune decizii pe care le veți lua vreodată. De fapt, vă vom trimite cu 10 motive de top pentru care trebuie să vă scufundați în blogging chiar în acest moment sau dacă ați luat un hiatus, vă aruncați înapoi chiar în.

Apropo, nu vă faceți griji dacă nu sunteți foarte mult scriitor, bloggingul este o chestie ușoară. Doar aștepți și vezi! Pregătește-ți computerul pentru a merge cu acea cafea. Sunteți gata? Grozav.

1. Blogging-ul este ușor

Ar trebui să începeți un blog pur și simplu pentru că este extrem de ușor. Luați în considerare cadoul unui an nou pentru voi. Există vreo decizie mai bună decât una extrem de ușor de pus în aplicare?

Notă, nu spun că bloggingul este o muncă ușoară, ci mai degrabă că există foarte puține bariere de intrare. Aveți nevoie literalmente de un computer cu acces la internet și de o idee pentru a începe.

Lucrarea în sine poate fi extrem de solicitantă la fel ca orice afacere care operează de sine stătător, dar recompensele (și nu doar monetare) merită. Cel mai bine nu aveți nevoie de o diplomă, de un web designer sau de o pregătire interesantă pentru a începe un blog. Puteți trăi într-un minut de partajare cu întreaga lume. Orice aveți nevoie pentru a reuși la blogging este la un clic distanță.

2. Pentru că este accesibil

Puteți începe blogurile gratuit cu un WordPress.com blog. Acest lucru vă oferă un loc complet gratuit pentru a vă împărtăși gândurile, a încărca imagini sau videoclipuri sau a scrie ghiduri. Mulți oameni încep astfel în fiecare zi.

Dar, aici, la WPExplorer, preferăm într-adevăr WordPress.org-ul propriu-zis, care vă oferă mai multă putere decât WordPress.com pentru bloggerul mediu (consultați ghidul dvs. pe WordPress.org vs. WordPress.com pentru a afla mai multe). Și este foarte ușor să vă mutați blogul de la WordPress.com la WordPress.org dacă ați început deja unul.

Pentru a începe un blog care este găzduit de sine, ai nevoie doar de găzduire, deoarece poți găsi câteva teme și plugin-uri gratuite, extraordinare, pe WordPress, pe care să le folosești pe site-ul tău pentru styling și funcții adăugate. Puteți obține o găzduire partajată bună pentru 2,95 USD pe lună (pentru primul an) de la Bluehost, care include un domeniu gratuit (pentru primul an) și resurse mai mult decât suficiente pentru un nou blog. Deci cam $ de 35 anul acesta puteți avea propriul blog WordPress! Acesta este un preț ridicol de mic pentru a avea propriul loc pe web – deci de ce să nu pornești un blog?

3. Imbunatateste-ti cotletele de scriere

Oricine și toată lumea beneficiază de scris. Este o artă și o abilitate care merită să le ai. Și din moment ce ai nevoie de 10.000 de ore în practică pentru a deveni expert în orice, ce zici de blogging pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de scriere? La fel ca un mușchi se întărește atunci când lucrezi, blogging-ul îți îmbunătățește în mod regulat abilitățile de scriere. Veți învăța cum să vă transmutați mai repede gândurile în cuvinte, precum și cu propriul stil.

În timp ce îmi place să-mi redactează postările pe hârtie mai întâi pentru sentimentul de fapt scriind pe hârtie, nu economisește mult timp și, desigur, WordPress este cel mai bun instrument pentru a scrie.

WordPress Distracție Scriere gratuită

Fiecare temă WordPress va include un blog, așa că pur și simplu faceți clic pe Postări> Adaugă nou pentru a începe să tastați. Nu uitați să activați scris fără distragere – faceți clic pe fila „Opțiuni de ecran” din colțul din dreapta sus al ecranului și bifați caseta. Acum ar trebui să vedeți o pictogramă de extindere în partea de sus a editorului de text. Faceți clic pe el pentru a vă ascunde casetele de configurare și postare WordPress (etichete, categorii, imagine prezentată etc.), astfel încât doar editorul de text să fie vizibil.

Cereri de scriere WordPress

Nu știi ce să scrii? Postare zilnică publică prompturi de scriere pentru a vă ajuta să începeți. De exemplu, promptul de astăzi este „conversația” și începem conversația despre tine in cele din urma pornind propriul blog. Dacă încă nu sunteți sigur cum sau de unde să începeți, consultați ghidul nostru despre cum să învingeți amânarea și să mergeți la lucru!

4. Aflați noi informații și abilități în fiecare zi

Pentru a scrie conținut în valoare de sare, trebuie să investești timp și resurse în cercetare. Chiar dacă nu intenționați să scrieți o singură postare, veți avea nevoie nu numai de ceea ce vă pasionează, ci și de o mulțime de cercetare.

În plus, meseria implică scrierea despre toate felurile de lucruri din nișa ta (aș sfătui să nu te ocupi de mai multe nișe / subiecte, dar cine este să te oprești?) Scrierea despre lucruri diferite în fiecare zi îți lasă o persoană mai inteligentă și poți duce asta la bancă. Când începeți prima dată, faceți să vi se ofere locuri de muncă despre subiecte cu care nu sunteți încă familiariți, dar vă rugăm să nu lăsați acest lucru să vă oprească.

Cursuri online Treehouse

Faceți timp pentru a afla despre limbi de codificare, destinații de călătorie, bucătărie exotică, super-mașini, evenimente istorice și culturi din întreaga lume. Educați-vă apoi continuați să învățați mai mult. Vă recomandăm cu mare drag site-uri web precum Treehouse, Lynda și Udemy să începeți cu subiecte noi (sau WP101 dacă sunteți interesat în mod special de WordPress), dar există și tone de cursuri gratuite uimitoare pe YouTube (deși au recunoscut că necesită ceva mai mult timp pentru a găsi).

5. Deveniți o autoritate

Nu vom explica cum se întâmplă acest lucru, dar atunci când faceți un blog despre un subiect pentru o perioadă, cititorii încep să vă contacteze ca expert în acea temă. Cine cunoaște felul de oameni mari și lucrurile pe care vi le aduce acest statut de autoritate?

Există mulți experți autodidact pe aproape orice subiect, care oferă diverse produse și servicii, toate datorită faptului că s-au stabilit ca autorități în domeniile lor. Blogul Creme de la Creme în orice nișă este o poziție bine plătită și venerată. Autoritatea din orice domeniu deschide ușile către o lume întreagă de posibilități. Un blog este cel mai simplu mod de a vă stabili ca o autoritate de încredere în orice domeniu.

Deci cum vă stabiliți ca autoritate? Găsiți mai întâi niște bloguri, apoi scrieți. Scrieți-vă pe propriul blog, trimiteți postări pentru invitați și implicați-vă pe social media cu alți experți în domeniul pe care îl vizați. Bonus – toată această activitate online este sigur că vă va ajuta să construiți un public, iar faptul că urmează este întotdeauna bun pentru biz.

6. Întâlnește oameni noi uimitori

Evenimente WordCamp

Suntem animale sociale. Vrem mereu să formăm triburi și să ne alăturăm celor care ne împărtășesc ambițiile și aspirațiile. Blogging-ul vă va conecta cu oameni minunați, care sunt la fel de pasionați de subiectul pe care îl aveți.

Vei întâlni influenți care îți deschid ochii, motivatori care te păstrează, angajatori care te angajează și chiar investitori care ar dori să se asocieze cu tine. Vei întâlni atât de mulți oameni, oameni pe care nu i-ai fi întâlnit fără blog.

Oameni care pot deveni prieteni din viața reală. Oameni din toate punctele de viață. Te vor inspira, te vor critica și vor împărtăși în moduri de neimaginat. Ei vor deveni o parte din viața ta, iar tu ai lor. Îți va plăcea blogosfera și cu WordPress poți transfera acele prietenii în lumea reală.

În fiecare an, există evenimente majore pe WordPress și, adesea, există cel puțin unul sau două care apar lângă tine. Iată câteva dintre preferatele noastre:

7. Fii-ți propriul șef

Dacă aveți un 9 până la 5 și vă place foarte bine, rămâneți cu el! Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de grind zilnic și să apelați la fotografii blogging este cu siguranță pentru dvs. Spune la revedere să stai în trafic, să iei o cafea învechită și să cauți aceiași pereți!

Dacă doriți să vă fi propriul șef, conduceți o afacere fructuoasă și faceți-o mai ales în termeni, blog-ul este treaba perfectă. Puteți chiar să începeți un blog ca un agitat lateral și să vă păstrați treaba curentă.

Acum, a fi propriul tău șef are avantajele și contra. Totuși, este ceva ce ar trebui să încercați cel puțin o dată în viață. Este un fior care îți conduce propria afacere din orice parte a lumii. Mai ales dacă vă folosiți doar talentele naturale. Cunoașterea dobândită funcționează și ea, așa că nu vă feriți.

8. Programare flexibilă și focalizare

Cariera blogging este un cameleon din lipsa unui cuvânt mai bun. Se poate transforma în orice doriți și îl puteți lua oriunde oricând. Acest tip de flexibilitate este ceva ce nu poți găsi cu niciun alt loc de muncă sau chiar cu majoritatea hobby-urilor.

De asemenea, puteți schimba angrenajele și transforma blogul dvs. într-o afacere destul de ușor. De exemplu, puteți utiliza un blog pentru a oferi servicii, a trimite mai mult trafic pe site-ul principal, a promova un magazin offline, a vă împărtăși gândurile și a face practic orice altceva vă puteți gândi. Un blog este un instrument valoros pentru a avea online, deoarece este atât de versatil.

În plus, nu trebuie să scrii tot timpul sau chiar deloc. Puteți alege un alt suport, cum ar fi video, imagine, audio, jocuri sau să angajați alți oameni care să vă scrie pentru a vă crește site-ul și audiența. Opțiunile dvs. sunt într-adevăr interminabile când vine vorba de construirea blogului.

9. Faceți bani (cât doriți)

Faceți bani cu WordPress

Sunt blogger angajat și nu sunt singurul. Asta înseamnă că fac blog pentru o viață, la fel ca un milion și un alt blogger acolo. Beneficiul (la fel ca a fi propriul tău șef) este să te ocupi de propriul venit. Vă controlați ratele și programul, astfel încât venitul dvs. este sub 100% sub control.

Unii oameni au perfecționat formula de blogging și fac milioane. Pentru a menționa unii bloggeri cunoscuți, există Scott DeLong (cel care ne-a adus ViralNova), Pat Flynn (Smart Passive Income), printre altele.

După ce porniți un blog, creați un conținut bun și generați trafic, puteți să vă generați bani site-ul și marca dvs. Există tone de moduri de a câștiga bani cu WordPress prin link-uri de afiliere, articole sponsorizate, reclame, Adsense și multe altele. Fii creativ, fă-ți cercetarea și te rog să nu uiți să urmezi regulile (FTC, taxe etc.).

Când este bine, bloggingul este unul dintre cele mai profitabile locuri de muncă din lume. În plus, câștigi bani făcând ceea ce deja iubești.

10. A da înapoi

Nu trebuie să fiți Nelson Mandela sau Wangari Mathaai pentru a campiona pentru o cauză care vă interesează. Este extrem de ușor să aducem schimbări prin intermediul blogului tău. Abordarea unei probleme și un blog vă permite să interacționați cu oameni cu gânduri similare.

Trebuie să fiți Bill Gates sau Big Sean pentru a începe sau a susține o organizație caritabilă? Raspunsul este nu. Blogul dvs. este un instrument puternic pe care îl puteți folosi pentru a susține orice cauză. Scrieți un articol sincer despre ceva ce vă interesează cu adevărat, porniți un site web de crowdfunding pentru a strânge donații în cel mai scurt timp sau chiar a-ți dona timpul și folosiți cunoștințele pe care le-ați dobândit despre blogging pentru a crea un site web pentru o cauză care vă interesează..

De asemenea, puteți da înapoi comunității cu blogul dvs. Oferă-le noilor bloggeri o platformă pentru a-și scoate numele prin postarea oaspeților, promovează evenimentele WordPress viitoare, împărtășește-ți propriile sfaturi de blogging și multe altele. Există o mulțime de moduri prin care puteți adăuga valoare comunității WordPress în moduri nefinanciare.

Acum tu…

Ce dracu astepti? De ce nu faci bloguri? Ce te ține înapoi? Și să credem că lista noastră de aici nu este exhaustivă; există nenumărate alte lucruri pe care le poți face cu bloggingul.

Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la această postare sau la blogging în general, nu ezitați să comentați mai jos. Noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me