Indiferent dacă ați descoperit doar WordPress sau ați folosit platforma pentru eoni, resursele pe care urmează să le dezvăluim în această postare vor aduce adaosuri bune la setul dvs. de instrumente WordPress. Pentru a ușura digerarea postării, am împărțit-o în șapte secțiuni și anume:


 1. Bloguri WordPress
 2. Site-uri Tutoriale WordPress
 3. Cărți WordPress
 4. Pluginuri WordPress
 5. Resurse cu tema WordPress
 6. Gazduire WordPress
 7. Resurse suplimentare WordPress

Fără alte detalii, să punem câteva cuvinte fiecărei secțiuni. Bucurați-vă și nu uitați să vă împărtășiți părerea în secțiunea de comentarii de mai jos!

Bloguri WordPress

Internetul este un ocean de bloguri WordPress care discută subiecte potrivite atât pentru începători cât și pentru utilizatori WordPress avansați. Următoarele bloguri sunt unele dintre cele mai bune bloguri WordPress de acolo:

wpexplorer-logoWPExplorer

Ei bine, trebuia să fi ghicit că suntem o resursă excelentă pentru WordPress. Aici la WPExplorer facem tot posibilul să vă oferim conținut proaspăt și de înaltă calitate în fiecare zi. Indiferent dacă căutați sfaturi de codificare, plugin-uri recomandate sau dacă faceți cumpărături pentru o nouă temă WordPress, v-am oferit.


zdrobitor-Maga-logoRevista WordPress Smashing

Întrebați despre orice dezvoltator WordPress (sau designer web) și vor avea ceva bun de spus despre Smashing Magazine. Revista are o categorie WordPress separată care conține tone de conținut WordPress util. Este o resursă excelentă pentru oricine dorește să învețe elementele de bază ale dezvoltării WordPress.


codepoet-logoPoet de cod

Dacă cunoașteți WordPress de mult timp, trebuie să fiți dat peste expresia (sau citatul) „Codul este poezie”. Nu? Ei bine, oricum nu contează atât de mult în această privință. Code Poet este o resursă uriașă și minunată pentru fiecare dezvoltator și utilizator WordPress. O compresie de Automattic, Code Poet oferă o mulțime de subiecte legate de WordPress, inclusiv WordPress SEO, securitate, plugin-uri, dezvoltare de teme, scriere etc..


Torque_Facebook_Icon-580x580Cuplu (WP Daily)

WP Daily (cunoscut și sub denumirea de Torque Mag) este o colecție a ultimelor întâmplări din lumea WordPress. Fii alături de băieții din spate 8bit și Tema standard, WP Daily este sursa ta de știri și inspirație WordPress. Veți primi tot felul de știri WordPress de la experții comunității și o secțiune extinsă de arhivă.


wp-motor-logoWPEngine Blog

WPEngine, băieții din spatele faimosului Gazduire WordPress Gestionat de WPEngine, conduc un blog plin de resurse gestionat de Austin Gunter. Blogul oferă articole informative despre optimizarea WordPress, printre altele.


Site-uri Tutoriale WordPress

În timp ce blogurile WordPress oferă sfaturi, articole și uneori tutoriale pe WordPress, există și alte site-uri web WordPress care se specializează (sau oarecum se specializează) în tutorialele WordPress. Următoarele site-uri web au secțiuni tutorial dedicate WordPress:

wprecipies-logoWPRecipes

Căutați să îmbunătățiți funcționalitatea site-ului dvs. WordPress? Dacă da, Rețetele WP este site-ul de tutorial WordPress pe care doriți să îl vizitați. Rețetele WP oferă sfaturi și tutoriale WordPress ușor și rapide pentru a îmbunătăți funcționalitatea platformei dvs. WordPress.


wptuts + -logoWPTuts+

WPTuts + este extensia WordPress a rețelei masive Tuts +. Tutsplus este unul dintre numeroasele proiecte pe care ni le-a adus Envato, Inc. Gestionat de Japh Thompson – un renumit entuziast WordPress – WPTuts + oferă tutoriale, ghiduri, distribuții de ecran, articole etc..


wpmudev-logoWPMU

WPMU este casa dezvoltatorilor și a autorilor WordPress care împărtășesc multe despre WordPress. Blogul, care este condus de James Farmer, împărtășește o mulțime de sfaturi și ghiduri WordPress utile. De asemenea, site-ul lor găzduiește unele dintre cele mai uimitoare teme și plugin-uri WordPress la care puteți obține acces complet la calitatea de membru premium.


wpbeginner-logoWPBeginner

WPBeginner este deținut și administrat de un Syed Balkhi și oferă o gamă largă de tutoriale WordPress. În afară de asta, nu ezitați să consultați WPBeginner dacă căutați videoclipuri și oferte WordPress.


Siteground-logoSiteGround

Cele mai cunoscute pentru serviciile lor de găzduire uimitoare, acestea oferă găzduire WordPress administrată la un preț foarte accesibil, dar și SiteGround are o secțiune de tutorial dedicată care acoperă WordPress. Unele dintre lucrurile pe care le puteți învăța la SiteGround, inclusiv personalizarea temelor WordPress, îmbunătățirea securității WordPress și multe altele, pe lângă tutorialele video gratuite WordPress.


Websitesetup-logoWebsitesetup.org

Robert Mening a creat WebsiteSetup.org pentru a ajuta pe oricine – de la bloggeri până la proprietarii de afaceri – să-și creeze propriul site web, fără a fi nevoie să învețe codul. Ghidul este foarte detaliat, dar foarte ușor de urmărit – chiar dacă nu sunteți foarte tehnic. Vezi câteva dintre ghidurile sale despre cum să construiești un site web folosind WordPress, Drupal și Joomla (Da, sunt gratuite!).


Cărți WordPress

De la nașterea WordPress acum zece (10) ani în urmă, mulți autori / dezvoltatori au lansat cărți care acoperă tot ceea ce privește WordPress. Subiectele variază de la cunoștințe de bază WordPress până la subiecte avansate despre dezvoltarea WordPress. Următoarele cărți WordPress au ajuns pe lista noastră dintr-un motiv evident. Toate sunt resurse WordPress de calitate ale autorilor respectabili ��

wordpress-to-goWordPress To Go: Cum să construiți un site WordPress pe propriul dvs. domeniu, de la Scratch, chiar dacă sunteți un începător complet

Cu două sute (200) de recenzii pozitive (la momentul scrierii) și un rating de 4,4 din 5 stele, WordPress To Go de Sarah McHarry este cea mai simplă carte practică WordPress de pe web chiar acum. Cartea rămâne la curent cu „… jargonul și gobbledygook-ul altor ghiduri de internet.” Acesta este probabil motivul pentru care este cel mai bun vânzător Amazon 1 pe Kindle.


zdrobitor-WordPressSmashing WordPress: dincolo de blog

Smashing WordPress: Beyond The Blog de Thord Daniel Hedengren este cartea pe care o dorești dacă cauți „… să construiești aproape orice în WordPress.” Cartea vă va ajuta să creați proiecte WordPress pentru SEO, să integrați platforma WordPress cu rețelele de socializare, să creați site-uri de comerț electronic, galerii, formulare, teme personalizate, formulare de conectare și multe altele. Smashing WordPress: Beyond The Blog este cartea de care aveți nevoie pentru a beneficia la maxim de site-ul dvs. WordPress.


WordPress plugin-dev-Dezvoltare profesională de pluginuri WordPress

Căutați să vă scrieți propriile pluginuri WordPress? Sunteți un autor de plugin-uri în căutarea perfecționării abilităților dvs. Dacă ați răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, Professional Professional Plugin Development demonstrează cum să extindeți WordPress folosind plugin-uri, apoi vă arată cum să vă dezvoltați propriile pluginuri WordPress. Cartea, creată de Brad Williams, Ozh Richard și Justin Tadlock, oferă cititorilor o abordare practică pentru crearea de pluginuri WordPress. Acesta face ușor construirea de pluginuri prin furnizarea de mostre de cod și ilustrații detaliate.

„Aș recomanda această carte tuturor celor care se gândesc să își creeze primul plugin [WordPress].” – Andre J. Bales

Cartea are un rating de 4,8 din 5 stele și se vinde la doar 28 dolari dolari.


WordPress-pentru-DummiesWordPress Pentru manechine

WordPress For Dummies de Lisa Sabina Wilson și Matt Mullenweg (da, el de WordPress) este un ghid nemaipomenit pentru oricine, fie că abia începi primul blog sau te muți de la o altă platformă de blogging la WordPress. Cartea este ușor de înțeles și vă va permite să profitați la maxim de flexibilitatea și capacitatea de utilizare a WordPress. Este ghidul de care aveți nevoie pentru a valorifica potențialul pe care vi-l oferă WordPress.


WordPress-design-devWordPress profesionist: proiectare și dezvoltare

Cu un rating 4,4 din 5 stele, această carte a lui Brad Williams, David Damstra și Hal Stern este o resursă foarte lăudată pentru oricine dorește să dezvolte site-uri web WordPress. Cartea acoperă subiecte precum: HTML5, CSS3, JavaScript, tipuri de postare personalizate, taxonomii personalizate, mai multe site-uri etc. Cartea oferă suplimentar mostre de cod, pe care le puteți descărca de pe site-ul cărții..

Pentru mai multe, asigurați-vă că puteți verifica postarea noastră la toate cele mai bune resurse WordPress la început.

Pluginuri WordPress

În trecut, am acoperit o serie de pluginuri premium și gratuite. Aș dori ca pagina noastră de pluginuri WordPress să găsească toate cele mai bune pluginuri pentru aproape toate.

Resurse cu tema WordPress

Poate fi o sarcină destul de ascendentă alegerea unei teme de calitate, deoarece există atât de multe magazine cu temă pe internet. În trecut, am scris despre cele mai bune abonamente de temă WordPress și toate magazinele tematice următoare sunt cele bine stabilite, despre care am vorbit înainte.

Elegant-Teme-logoTeme elegante

Teme elegante este acasă pentru unele dintre cele mai frumoase teme premium WordPress de pe web. Temele elegante sunt cele mai cunoscute pentru designul stelar al temelor lor, caracteristicile avansate și suportul dedicat. Ultima lor temă Divi este o alegere excelentă pentru aproape orice site web și lucrează în prezent la o actualizare mare pentru a adăuga și mai multe caracteristici acestei teme cuprinzătoare. Au optzeci și șapte (87) teme premium pentru prețul all inclusive de 69 USD.


themify-logoThemify

Potrivit Themify, obiectivul lor este „… să ajute non-codificatorii să lovească terenul”. Cadrul standard de drag and drop al Themify permite „… pentru personalizări rapide la teme fără a fi necesar să atingeți codul: ajustați pur și simplu setările și stilurile temelor prin panoul de opțiuni.” Cadrul Themify este frumos, codificat expert și include funcții precum widget-uri personalizate, Drag & Drop Builder și shortcodes, printre altele. În plus, este ușor de personalizat și vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Ce este mai mult? Themify oferă o colecție de teme frumoase, moderne și bine la preț, pentru a vă ajuta să configurați rapid magazinul. În plus, avem un cupon de 20% reducere pe site-ul nostru, ceea ce face ca acest lucru să fie și mai bun.


Geneza-logoCadrul tematic pentru WordPress – StudioPress

Pe lângă furnizarea Genezei – unul dintre cele mai bune cadre de temă WordPress de pe web – StudioPress oferă o colecție uriașă de teme, inclusiv teme de la terți. Băieții de la StudioPress și-au făcut un nume în nișele premium cu tema WordPress, deoarece ofertele lor nu sunt deloc de calitate. În timp ce prețul lor este puțin mai mare decât unele dintre celelalte opțiuni tematice de acolo, obțineți foarte mulți bani și un cadru de calitate pe care îl puteți construi. Geneza este un loc minunat pentru a începe atunci când creați un site nou.


ThemeForest-logoThemeForest

O parte din Envato, ThemeForest oferă peste treisprezece mii (13.000) de teme și șabloane WordPress, cu prețuri începând de la 3 dolari. Da, ai citit așa. 3 dolari dolari. Nu-l răsuciți, site-ul oferă unele dintre cele mai bune teme WordPress de pe web. ThemeForest găzduiește un număr mare de dezvoltatori WordPress, inclusiv WPExplorer. Este o resursă excelentă pentru utilizatorul WordPress care caută teme profesionale, precum și dezvoltatori care doresc să câștige bani pentru recomandarea / vânzarea temelor.

Teme WPExplorer

Avem o colecție extinsă de teme premium (de care suntem foarte mândri) chiar aici. Nu ne luați cuvântul pentru asta, nu ezitați să consultați temele noastre WordPress realizate manual. Creăm teme construite pe cod de calitate, cu funcții pe care le doriți, la prețuri pe care le puteți permite și cu suport de top de la un autor Themeforest Elite. Cea mai vândută temă Total WordPress a noastră este un excelent exemplu al activității noastre. Această temă extrem de flexibilă se potrivește perfect pentru companii, freelanceri, fotografi, bloggeri și toate. Verifică!

Gazduire WordPress

Ca utilizator WordPress, ai nevoie de o gazdă bună pentru site-ul tău. O gazdă web bună vă va oferi liniștea sufletească de care aveți nevoie pentru a crea un proiect WordPress de succes (folosim WP Engine la Explorer și ne place gazda noastră, deoarece acestea mențin site-urile noastre funcționând rapid pentru toți). Următoarele sunt unele dintre cele mai bune resurse despre cum să alegeți cea mai bună gazdă WordPress:

 • Gazduire WordPress: Cum să-l alegi pe cel mai bun
 • Ce trebuie să știți despre găzduirea WordPress gestionată
 • Cum să alegi gazda WordPress corectă
 • Gazduire WordPress
 • Sunteți un furnizor de hosting? Vedeți aceste teme WordPress de găzduire!

Resurse suplimentare WordPress

Această secțiune rezumă alte resurse WordPress neacoperite în această postare.

Resurse de informare și dezvoltare WordPress

Servicii WordPress

 • Sucuri – serviciu premium de securitate WordPress
 • ManageWP – ManageWP vă ajută să gestionați mai multe site-uri web WordPress dintr-un singur tablou de bord
 • VaultPress – Soluție de protecție și backup pentru WordPress de la Automattic
 • StackPath CDN – Rețeaua de livrare a conținutului clasei

Înarmat cu resursele de mai sus, sunteți gata să luați lumea WordPress prin furtună. Nimic nu trebuie să-ți stea în cale, așa că mergi mai departe și fii cel mai bun WordPresser acolo. Ne mai vedem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me