Tendințe video în 2020 pentru a stimula marketingul video WordPress

2017 Tendințe video pentru a vă crește marketingul video WordPress

Dacă sunteți în căutarea celor mai recente tendințe video pentru a vă stimula eforturile de marketing, luați o pereche de respirație, deoarece sunteți la locul potrivit. Știm că marketingul video sperie luminile vii din tine – naiba, ne sperie și noi.


Ce sa fac? Unde să încep? Cum găsiți cele mai bune instrumente pentru a crea și promova videoclipuri pentru un randament maxim al investiției (ROI)? Ce tendințe video pot stimula impactul marketingului dvs. video? Acestea sunt într-adevăr întrebări grozave pentru a vă pune.

Se pare că marketingul video este destul de ușor de hackat în zilele noastre. În timp ce proprietarii de afaceri din Yore trebuiau să investească mult timp și bani, realizarea de rezultate tangibile cu marketingul dvs. video este relativ ieftin și ușor în aceste zile. Și este foarte eficient – Brednbeyond’s Statistici de marketing video ghidul arată că 93% din afaceri câștigă un nou client din postarea unui videoclip doar pe social media. Asta nu contează nici măcar toate celelalte modalități prin care poți beneficia de videoclipuri!

Și în această postare, evidențiem tendințele video pe care le puteți utiliza pentru a vă dezvolta site-ul de afaceri în 2019 și nu numai. Aceste tendințe video sunt ieftine și ușor de piratat, dar produc rezultate excelente în ceea ce privește marketingul video. Spre final, aruncăm câteva statistici pentru a conduce punctul spre casă, astfel încât să arunci mai bine around

Fără alte detalii, să ne scufundăm corect.

Tendințe video pentru a vă crește marketingul video în 2019 și nu numai

Ceva de luat în considerare: Dacă doriți să obțineți mai mult din campania dvs. de marketing video, citiți ghidul nostru video SEO detaliat și conduceți mai mult trafic de căutare pe site-ul dvs. web (utilizând videoclipuri) fără să cheltuiți un timp.

În cele din urmă, dacă sunteți blocat sau aveți nevoie de mai multe informații despre aceste tendințe video sau orice altceva legat de marketingul video, trebuie doar să accesați secțiunea de comentarii sau inbox-ul nostru și vă vom contacta imediat.

Live streaming

Live streaming

Dintre toate tendințele video pe care le acoperim astăzi aici, videoclipul în direct arată multe promisiuni în ceea ce privește crearea conștientizării, favorabilității și încrederii mărcii. Videoclipul live face minuni și pentru demonstrații și promoții de produse. Aceste motive sunt exact motivul pentru care streaming-ul în direct câștigă aburi mai mult decât orice altă tendință video de acolo.

Știai oameni petrece 3x mai mult timp urmăriți videoclipuri live pe Facebook în comparație cu videoclipuri care nu mai sunt live? Aceasta este o cifră dificilă de argumentat și, odată cu intrarea multor alte servicii și aplicații de transmisie în direct, nimic nu trebuie să te împiedice să câștigi mare cu video live.

Transmiterea în direct include și webinarii de găzduire și suntem cu toții de acord că webinarii sunt magie pură în ceea ce privește implicarea. Mulți antreprenori online știu deja acest lucru, motiv pentru care sunteți invitați la webinarii din când în când. Șansele sunt la care participi de obicei și – mai important – să te distrezi foarte bine.

Videoclipul live este relativ ieftin și, în cele mai multe cazuri, gratuit. Videoclipurile în direct Periscope și Facebook sunt gratuite, la fel și YouTube în direct. Tot ce ai nevoie este conexiunea la internet și ești bine să mergi. Facebook va trimite chiar și notificări adepților tăi, ceea ce înseamnă că poți să lovești terenul în următoarele cinci minute.

Puteți obține creativitate și le puteți folosi pentru vârfuri, demonstrații, sesiuni de întrebări și răspunsuri sau pur și simplu permiteți oamenilor să vadă procesul dvs. ca agenție de creație, freelancer sau producător. – Brenda Stokes Barron, Envato

Cum să adăugați streaming live la WordPress

Adăugați live streaming pe WordPress

Doriți să adăugați un flux live pe site-ul dvs. WordPress? Încercați un plugin! De exemplu, cu gratuitatea Plugin de încorporare YouTube puteți genera cu ușurință un cod de încărcare automat de fiecare dată când sunteți activ pe YouTube live. Sau puteți da Plugin în direct / transmisie în direct o încercare și găzduirea propriului flux live!

Videoclipuri pe paginile de destinație

Videoclipuri pe paginile de destinație

În zilele noastre, este frecvent să găsiți videoclipuri gratuite în paginile de vânzări, paginile de pornire și alte pagini de destinație. Dacă încercați tendințele video în următoarea versiune de marketing, luați în considerare adăugarea de videoclipuri în paginile dvs. de destinație.

Vizitatorii dvs. sunt mai susceptibili să rămână mai mult timp dacă aveți un videoclip frumos pe pagina dvs. de pornire sau pe pagina de vânzări. De asemenea, este mai probabil să se angajeze cu marca dvs., ceea ce se traduce prin conversii mai bune pentru afacerea dvs..

De fapt, includerea unui videoclip în paginile dvs. crește ratele de conversie cu o creștere de 34% în funcție de Blue Corona Blog. Cel mai bine este să combinați video și text, s-a opus concentrării pe unul în detrimentul celuilalt.

Videoclipurile din paginile de vânzări sunt destul de eficiente doar pentru că acest mediu se angajează mai mult din simțurile noastre. Videoclipurile explicative de pe pagina dvs. de pornire fac pentru piese de introducere minunate, deoarece clienții pot avea o senzație de personalitate. Acest lucru stabilește rapid o relație și creează încredere cu clienții.

Și cu servicii precum Wistia, devine mai ușor și mai ușor să includeți videoclipuri în paginile dvs. de vânzări și să obțineți analize detaliate despre modul în care potențialii dvs. clienți interacționează cu aceste videoclipuri. Această combinație este esențială. – Collin nou-venit, Teme elegante

Cum să adăugați videoclipuri pe WordPress

Doriți să încorporați un videoclip pe una dintre paginile sau paginile dvs. WordPress? Este surprinzător de ușor! WordPress prezintă un an suport integrat pentru peste 30+ surse video. Tot ce trebuie să faceți este să copiați și să lipiți linkul video, iar WordPress va formata / afișa automat videoclipul.

Este posibil să aveți opțiuni video suplimentare în funcție de setările temei. De exemplu, tema Total WordPress include opțiuni ușoare în setările meta / pagină post pentru a adăuga un videoclip în locul unei imagini prezentate, un modul de construire a paginilor video drag & drop ușor de utilizat, opțiuni pentru fundaluri video și un slider premium care include suport pentru videoclipuri!

Realitate virtuala

Video de realitate virtuală

Bine ați venit la viitorii tipi, unde puteți avea experiențe video 3D imersive, datorită tehnologiei realității virtuale. Nu cu mult timp în urmă, realitate virtuala era sinonim cu IMVU și The Sims unde ai putea construi un fel de viață virtuală. În realitate, totuși, asta era departe de realitatea virtuală pe care o avem astăzi.

Astăzi, te poți scufunda în jocuri video și de fapt simți că te afli în joc. Această tendință a trecut de marketingul video și din aspectele lucrurilor, nu ne putem aștepta decât să crească și poate să depășească multe alte tendințe video. Da, este și în cinema și este minunat.

Probabil că sunteți la curent cu echipamente VR, cum ar fi Oculus Rift și Google Cardboard, printre altele. În calitate de marketer video, puteți profita de această tehnologie pentru a vă împinge produsele mai departe în mintea clienților. Puteți oferi demonstrații de produs imersiv, care îl fac pe client să se simtă ca de fapt, în interiorul magazinului dvs..

Realitatea virtuală devine din ce în ce mai accesibilă consumatorilor, ceea ce înseamnă că există un copil nou și interesant de publicitate la bloc. Marea întrebare trece de la „Este posibilă și realitatea virtuală?” la „Sunteți dispus să săriți și să valorificați această tendință?” Răspunsul tău ar fi mai bine să fii un mare “BINE DA!”

Video de 360 ​​de grade

Video de 360 ​​de grade

Ador absolut videoclipurile la 360 de grade, dar eu sunt doar eu. Cu toate acestea, știați că videoclipurile în 360 de grade primesc cu aproximativ 30% mai multe vizualizări decât videoclipurile obișnuite? Totuși, acesta nu este sfârșitul. Același raport al lui Magnifyre arată că de două ori mai mulți oameni privesc videoclipuri în 360 de grade până la sfârșit.

Dacă mă întrebați, este o mulțime de imobiliare video pentru a face reclama ofertelor dvs. Ce este mai bine decât un videoclip pe care telespectatorii nu îl aruncă în mijlocul cursului? Așa este, un videoclip de 360 ​​de grade, care este ieftin și ușor de realizat. Cu adevărat, tot ce îți trebuie este o cameră de 360 ​​de grade, care este relativ ieftină de achiziționat.

În timp ce multe alte tendințe video vor veni și vor merge, avem o senzație de videoclipuri în 360 de grade sunt aici pentru a rămâne. Poți ghici de ce? Pentru a vă salva problemele, videoclipurile în 360 sunt în creștere în popularitate, deoarece obțin rezultate reale. Și dacă este util, acesta nu va dispărea oricând curând, cel puțin nu în 2019.

Videoclipul în 360 de grade este o alternativă excelentă la realitatea virtuală, în sensul că puteți oferi spectatorilor o experiență 3D similară fără un echipament VR costisitor. În plus, spectatorii pot viziona videoclipuri în 360 de grade pe dispozitivele mobile prin simpla glisare sau întoarcere a dispozitivelor. Ce moment minunat să fii în viață.

Cum să adăugați videoclipuri 360 la WordPress

WP VR - 360 Panorama și creatorul turului virtual pentru WordPress

Puteți adăuga propriile videoclipuri de 360 ​​de grade și imagini din sfera foto cu WP VR – un creator de panorame 360 ​​și turnee virtuale pentru WordPress. Instalați pluginul și utilizați funcțiile incluse pentru a personaliza modul în care este inserat videoclipul dvs. 360. Pluginul include, de asemenea, opțiuni pentru încorporarea și personalizarea hotspot-urilor pentru un efect interactiv, precum și asistența Gutenberg și Elementor pentru a adăuga ușor videoclipurile dvs. în postări sau pagini..

Videoclipuri mobile optimizate

Videoclipuri mobile optimizate

Văzând cum tocmai am atins experiențele video mobile, este important să adăugăm câteva cuvinte la această tendință video emergentă. O mare parte din navigarea web a apelat la dispozitive mobile. Uită-te în jur oriunde te-ai afla și lasă acest punct să se afunde.

Probabil că ați remarcat că dispozitivele mobile vor fi moartea umanității. Aproape toată lumea din vecinătatea dvs. se uită în jos la un dispozitiv mobil. Ca mulți alții, citiți probabil această postare pe un dispozitiv mobil.

Unde mergem cu asta? Este atât de simplu. La fel cum ne-am grăbit să optimizăm site-urile noastre pentru utilizatorii de telefonie mobilă, nu puteți lăsa videoclipurile în urmă. Este timpul necesar pentru a vă optimiza videoclipurile pentru dispozitive mobile. Ce inseamna asta?

Pur și simplu creați videoclipuri mai scurte (mai mult de 5 minute este exagerat), care pot fi distribuite cu ușurință pe rețelele de socializare. Uitați-vă în jur pe diverse site-uri de socializare și veți observa că cele mai populare videoclipuri au o lungime mai mică de 3 minute. Videoclipurile de 30 de secunde merg virale aproape instantaneu.

Mențineți videoclipurile scurte și ușoare pentru utilizatorii de dispozitive mobile și atingeți traficul mobil mereu în creștere. Aveți nevoie de o statistică pentru a merge cu asta? Google Raportul volumului căutării mobile a depășit căutările pe desktop în 2015. Peste 55% din căutări provin de pe dispozitive mobile acum, deci optimizați deja sau săriți.

Dacă nu folosesc Wi-Fi nelimitat și nu am timp, probabil că nu voi viziona un videoclip lung de 15 minute folosind planul de date al operatorului meu de telefonie mobilă. Nu, nu voi face asta. Un videoclip lung de 5 minute? Probabil. Un videoclip lung de 30 de secunde? Contează-mă oricând. Urmărești?

În plus, această tendință video mobilă este alimentarea cu aplicații video populare, precum Snapchat și Instagram. Și aceste aplicații prosperă și prosperă bine la videoclipurile mobile. Da, Snapchat a generat 10 miliarde de vizualizări video pe zi în cele 3rd trimestrul 2016 și ghici cine este cel mai mare rival al lor? Povestiri Instagram.

Videoclipuri de marcă

Videoclipuri de marcă

Probabil vă abonați la câteva canale YouTube de la brandurile și personalitățile dvs. preferate. Ori de câte ori postează un videoclip nou, primiți o notificare și probabil ajungeți să vizionați acel videoclip. Majoritatea mileniilor (în sfârșit, folosesc acest termen) vor renunța la orice ori de câte ori personalitatea lor favorită YouTube postează un videoclip.

Videoclipurile nu sunt neapărat toate acestea, dar strategia funcționează ca magia. Este puterea videoclipului de marcă la locul de muncă și nu vă puteți certa cu numere. Soția mea Chelsea (da! Sunt căsătorită haha) urmărește câteva vizionări pe YouTube, iar ea va arunca totul pentru a viziona fiecare videoclip pe care îl postează – pe smartphone-ul ei!

Omule, nu a lăsat niciodată acest lucru jos, ceea ce va demonstra tendința noastră anterioară despre videoclipurile mobile. Ea a încărcat și o tonă de videoclipuri (prin intermediul smartphone-ului) pe canalul său și a început să crească destul de mult ca urmare. Lucrează la brandul ei, la fel cum poți face.

Puteți pune în funcțiune această tendință video pentru dvs. Cum puteți utiliza videoclipuri pentru a vă promova marca? Numai tu poți răspunde la această întrebare. Pentru ca ceva să funcționeze, poate vă puteți demonstra produsele sau vă puteți prezenta procesul cum ar fi Brenda sugerat mai devreme. Dollar Shave Club este un bun exemplu de videoclipuri de marcă la locul de muncă.

Ai nevoie de un alt exemplu? Publicăm videoclipuri tutorial pe canalul nostru WPExplorer YouTube. „Tutorial” fiind cuvântul operativ aici. Puteți chiar să vă repuneți conținutul existent în video, ceea ce înseamnă că sunteți sortat în funcție de conținut. Ce altceva? Un videoclip excelent va funcționa întotdeauna în favoarea dvs., așa că investiți timp sau bani dacă doriți. Scopul este unic și captivant.

Video în e-mail Marketing

Video în e-mail Marketing

Marketingul prin e-mail are partea sa de pro și contra – totul are. Este descurajant pentru începător sau pe cineva apăsat de timp. Cu toate acestea, rata medie de clic (CTR) este mult mai bună decât multe forme de marketing. Totuși, campania dvs. s-ar putea derula, așa cum o fac mulți.

Cum îți îmbunătățești șansele? Crezi mare; crezi că multimedia. Am stabilit deja că plasarea videoclipurilor pe pagini crește rata de conversie, precum și CTR. Cuplu care va trimite marketing prin e-mail și ai o armă puternică pe mâini. Obținerea abonaților este ușor. Ce proclamare desfrânată?!

Dacă doriți, utilizați un videoclip în paginile dvs. de înregistrare, doar știți că veți avea rezultate uimitoare. De asemenea, oferă ceva (un eBook, o serie video (becul se aprinde) sau altceva) drept recompensă pentru înscriere. Includeți termenul „Video” în subiectul dvs. de e-mail și mai multe persoane vă vor deschide buletinele informative, ceea ce reprezintă o garanție.

Nu este minunat?

Dacă puteți, includeți un videoclip în buletinele dvs. de informare pentru adrenalina. Dacă vă gândiți la mărturii, videoclipuri de formare, demonstrații despre produse și așa mai departe, sunteți pe calea cea bună. Practic, adăugați videoclipuri relevante în buletinele de informare. Găzduiește videoclipurile pe YouTube (pentru partajare și vizibilitate pentru copii) și leagă, încorporează sau face orice. Este chestii ușoare.

Ce părere aveți despre includerea videoclipului în email-ul dvs. de marketing? Anunță-mă în secțiunea de comentarii de mai jos. Oh, da, folosește videoclipuri scurte pentru e-mail marketing. Videoclipurile lungi de 30 de secunde sau GIF-urile animate sunt perfecte pentru marketingul prin email. Deplasarea rapidă.

Bonus: GIF-uri animate

Trebuie să trăiești sub stâncă dacă nu știi ce sunt GIF-urile sau nu ai văzut cât de populare sunt. Cronologia dvs. de Facebook este probabil inundată de GIF-uri despre asta și asta și sunt împărtășite pe scară largă. Cu siguranță, dintre toate tendințele video pe care le atingem astăzi, puteți vedea în mod clar GIF-urile în lucru chiar și fără să încercați.

Rezultatele sunt chiar acolo pentru ca toți să se vadă; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Traducere: în aer liber, ca pe colții unui nebun). Profitați de GIF-uri pentru a crea activitate pe paginile de social media. Redirecționați traficul oricât doriți și zâmbiți pentru mine. În plus, pot fi GIF-uri despre orice, deci da.

În prezent, GIF-urile animate își găsesc un loc printre tendințele video pe care trebuie să le urmeze, deoarece sunt ultra-ușoare, scurte și ușor de realizat. Acestea sunt mediul perfect pentru virilitate pe site-urile de socializare și se răspândesc departe. Bine, mă voi opri acolo. Ne mai vedem? Nu, nici o concluzie. La fel ca un șef.

Glumeam. V-am promis câteva statistici de marketing video pentru a vă menține în funcțiune atunci când totul va deveni dificil. Știi, chestia asta.

Staggering Statistici de marketing video

Sunt câteva fapte interesante aici. Pariez că nu aveți idee că:

 1. Numai luna trecută, utilizatorii au încărcat mai multe videoclipuri decât conținut realizat pentru TV încă din anii ’70.
 2. Mai mult de 50% din oameni vizionează online videoclipuri în fiecare zi fără eșec.
 3. Adăugarea termenului „video” la subiectul dvs. de e-mail crește ratele deschise cu 19%.
 4. YouTube are peste 1 miliard de utilizatori și da, asta este un miliard cu un B.
 5. „See You Again” a depășit stilul Gangnam drept cel mai vizionat videoclip YouTube cu peste 2,9 miliarde de vizualizări la momentul scrierii (bine, poate știai asta).
 6. Facebook a depășit 8 miliarde de vizualizări video pe zi în noiembrie 2015. Aceasta înseamnă mai mult de 11.415 de ani de video pe zi!
 7. 60% dintre utilizatorii YouTube ar urma să cumpere sfaturi de la canalul lor preferat.
 8. Videoclipul din jurul unui eveniment live îți crește favorabilitatea mărcii cu 63%.
 9. 80% dintre consumatori consideră că videoclipurile demonstrative sunt utile.
 10. Puteți utiliza GIF-urile în anunțurile Facebook pentru a supraîncărca implicarea utilizatorilor.

Cuvinte finale

Am ajuns la final. Ce tendințe video utilizați pentru a vă impulsiona marketingul video WordPress? Spuneți-ne în comentarii. Urale și marketing video fericit ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map