5 surse uimitoare de stimulare a traficului pentru blogul tău WordPress

Văzând cum sunteți deja aici, pariem toți banii noștri de acord când spunem: obținerea celor mai bune surse de stimulare a traficului pentru site-ul dvs. web nu este o sarcină ușoară. Totuși, ai nevoie de trafic pentru a-ți desfășura afacerea. Unii au nevoie de puțin, alții mai mult. Dumneavoastră, doriți cât mai mult trafic vizați și doriți acum.


Dacă sunteți în căutarea celor mai bune surse de trafic pentru site-ul dvs. WordPress, avem o mărturisire uimitoare. Ne-am falsificat în necunoscut în căutarea a doar cinci, dar numărul uriaș de surse de trafic pe care le-am descoperit ne-a lăsat gura largă.

Din acest motiv foarte interesant, în acest moment luăm decizia executivă de a vă oferi cât mai multe surse de trafic pentru blogul dvs. WordPress, pe cât posibil! Deci, în loc să obții doar un cuplu, obții o duzină de surse uimitoare de trafic pe care dorești să le cunoști. Dacă se pare că genul tău de acord, așteaptă-te marinar, este ziua ta cea mare!

Cum să obțineți mai mult trafic pe blogul dvs.

1. Creați conținut minunat

Uite care-i propunerea: Oamenii caută conținut, motiv pentru care trebuie să înceapă traficul. Soooo … cel mai bine este să ai conținut, nu crezi? Calitatea depășește volumul în orice zi, motiv pentru care spunem conținutul este rege. Înainte de a vă gândi la generarea de trafic pentru blogul dvs., trebuie să aveți un conținut de calitate și direcționat de bună calitate.

Indiferent dacă afiliați, consultați sau vindeți ceva, este înțelept să aveți un conținut frumos care să alimenteze site-ul dvs. web. Cum altfel vei impresiona mințile perspectivelor tale? Amestecați lucrurile și un pic, deoarece multimedia este minunat pentru implicare. Utilizați imagini, infografice, videoclipuri, diagrame – denumiți-l!

Dacă nu urmați, am spus doar …

Conținutul este excelent pentru implicare

… și SEO, de asemenea! Conținut multimedia înseamnă că utilizatorii petrec mai mult timp pe site-ul dvs., ceea ce înseamnă mai mult angajament pentru dvs. De asemenea, arată crawler-urile de căutare Google că site-ul dvs. web merită sarea sa, deoarece utilizatorii nu pleacă imediat. Creează doar ceea ce consideri conținut premium, dar dă-l gratuit.

Știi ce se întâmplă în continuare? Acestea (Google) vă recompensează cu scoruri SEO mai bune, ceea ce înseamnă mai mult trafic pentru site-ul dvs. WordPress. Să ne uităm la câteva tactici de conținut pe care tu – în felul tău foarte unic – le-ai lăsat întins prea mult timp.

2. Păstrează-ți publicul țintă în minte

De câte ori vă vom cere să scrieți pentru ființe umane, nu pentru motoarele de căutare? Eh? Spune-mi, de câte ori? Dacă scrieți cu publicul țintă în minte, veți crea conținut care rezonează cu acestea. Mai important, veți crea conținut care interesează piața dvs. țintă.

Nu aveți nevoie de un om de știință rachetă care să vă arate cum comunicarea cu publicul țintă este excelentă pentru generarea de trafic și, în cele din urmă, pentru conversii. Pe măsură ce creați conținutul dvs., luați în considerare clienții dvs. ideali și identificați nevoile lor unice; interesele lor unice. Respectați aceste nevoi prin intermediul conținutului dvs., iar produsele dvs. se vor vinde automat.

3. Postează regulat

Dacă poți posta douăzeci de articole pe zi, bine și bine. Tu postezi o dată pe săptămână? Bine și bine. Poate că preferați o postare pe lună față de orice altceva. Cine va pune la îndoială programul dvs.? Atâta timp cât continui să postezi, totul este bine.

Motoarele de căutare vă vor iubi din moment ce aveți cel mai recent conținut despre orice este nevoie de căutător. Cititorii tăi te vor iubi și pe tine. Cel mai bine este să creezi conținut perenă care să pară mereu proaspăt. Pe lângă actualizarea postărilor vechi, creați articole noi pentru a menține activitatea în plină expansiune.

Ați putea utiliza un calendar editorial sau externalizează. Am folosit fluxuri RSS selectate pentru a menține activitatea pe blogul meu. Cine știa că poți genera trafic cu WP RSS Agregator plugin? Un mod ușor de a menține lucrurile merge este să creezi „How-Tos” sau să postezi serii precum:

  • Ghid pentru începători pentru WordPress SEO
  • Tutorial WordPress: Cum să creezi o temă WordPress din HTML

4. Faceți-vă conținutul ușor de distribuit

Utilizarea apelurilor la acțiuni prin care cititorii să partajeze informații utile din postările dvs. are un impact pozitiv asupra acțiunilor dvs. sociale, prin urmare generarea de trafic. Există numeroase pluginuri, cum ar fi Mai bine faceți clic pe Tweet asta face prea ușor acest lucru.

Împerechează asta cu niște butoane de partajare socială și ai gâscă de aur. Dacă este dificil pentru cititorii dvs. să vă împărtășească conținut, veți lipsi de o oportunitate imensă de trafic. Mai mult, atunci când există nenumărate plugin-uri de social media pentru WordPress care să vă ajute.

5. Link către conținut intern

Îmbunătățirea descoperirii de conținut pe site crește cantitatea de timp pe care utilizatorii o petrec pe site-ul dvs. și ajută motoarele de căutare să indice mai mult conținutul dvs. De asemenea, conduce la trafic rezidual ori de câte ori un cititor împărtășește orice conținut legat.

Link către alte postări conexe de pe site-ul dvs. pentru a spori vizibilitatea acestor postări. Puteți merge un pas mai departe și puteți utiliza conținut dinamic. Acest lucru înseamnă doar utilizarea unui plugin / widget pentru a afișa postări conexe, cele mai multe postări, cele mai recente postări, cele mai comentate postări etc..

6. Creați cadouri

În ciuda evoluției a milioane de ani, oamenii de știință nu își pot înfăptui capul în jurul a ceea ce li se întâmplă minții ori de câte ori vedem sau auzim termenul „liber”. Este nebun, având în vedere că majoritatea dintre noi vom face aproape orice pentru a obține lucruri gratuite.

Tocmai de aceea, conținutul proiectat ca niște cadouri se ridică pe aripi ca vulturii. Am văzut dezvoltatorii de teme WordPress, afiliații și bloggerii folosesc cadouri pentru a conduce cantități uriașe de trafic nu numai către site-urile lor web, ci și profiluri de social media etc..

Dacă doriți să încercați, luați în considerare să renunțați la cel mai popular produs sau la un produs fierbinte din nișa dvs. Dintre toate sursele generatoare de trafic de conținut, cadourile arată o promisiune adevărată. Vă obțineți rentabilitatea investiției aproape imediat, plus că puteți utiliza instrumente destul de mari RaffleCopter printre altele plugin-uri cadou.

7. Piggyback pe Tendințe

Ați văzut vreodată surferi profesioniști plimbând valuri ca și cum ar fi fost magie? Aceștia așteaptă mereu valul mare și, odată ce au unul, îl călăresc magnific spre țărm. Asta se numește piggybacking surfing. În caz contrar, s-ar călca pe țărm, ceea ce strică sportul.

În mod similar, fiți mereu în căutarea de știri de ultimă oră (cunoscute și sub numele de știri virale) și de tendințe în nișă. Tendințele înregistrează volume uriașe în rezultatele motorului de căutare și puteți ajusta conținutul pentru a profita de acest lucru. Puteți urmări tendințele folosind trenduri Google printre alte instrumente.

8. Testează-ți conținutul

Dacă sunteți la ea de ceva vreme, trebuie să fi stabilit următorul model cu marketingul articolelor. Există postări care par să atragă întregul univers pe site-ul dvs. web și există postări care dispar în uitare niciodată pentru a nu mai fi găsite din nou.

Este important să analizați conținutul dvs. pentru a ști ce funcționează și ce nu. Îți amintești acea postare pe care ai publicat-o înapoi, care a adus multe feedback-uri ale utilizatorilor? Ce ai facut? Ai adăugat o imagine? A fost o infografie? Poate că un cadou? Cu aceste informații, puteți crea numai conținut care rezonează cu oamenii dvs..

Testele de separare A / B ar trebui să vă fie prietenul în această privință. Poti testează titluri diferite printre altele să punem un deget pe lucrurile care funcționează. Iată o poveste scurtă. Am lucrat pentru o mână de lucrări de blog în timpul meu. După milioane de încercări nereușite, s-a izbucnit.

Așa că am comparat tonul care a funcționat cu celelalte care nu au funcționat și iată! – acolo mi-am găsit harul mântuitor. Destul de deschizător de ochi era. Astăzi, dacă ar fi să trimit un pitch, sunt sigur că 90% dintre potențiali vor răspunde. Este nebun ce poate face un mic test de comparație pentru afacerea ta.

9. Apropiați-vă de influența industriei

Puteți oferi conținutului un impuls mult meritat, adresându-vă influențelor industriei, care la rândul lor împărtășesc conținutul dvs. cu comunitățile lor. Dacă aveți o abordare interesantă pe un subiect popular, încercați să vă adresați experților din domeniul dvs. și să cereți feedback.

În primul rând, cei cărora le pasă vă vor vizita site-ul, iar dacă conținutul dvs. este la fel de uimitor pe cât susțineți, sunteți obligat să vă măriți traficul pe blog prin distribuire. Puteți chiar cere în mod explicit acestor influenți să vă partajați conținutul, o tactică care a funcționat de mai multe ori înainte.

Doar nu spamați sau nu lăudați pe nimeni. Nu, nu vrei să parcurgi acel traseu, deoarece nimănui nu-i place acel tip. Complimentele vor înmuia cele mai grele inimi, așa că presărați câteva e-mailuri la îndemână pentru lovitura suplimentară. Hei, site-ul tău este traiul tău, nu? Rețineți că unii oameni nu vă vor reveni și este în regulă.

10. Surse de trafic de social media

Chiar lângă Google (bine, aproape) în ceea ce privește generarea traficului se află rețelele de socializare. De exemplu, pe Facebook, puteți ajunge la o audiență extrem de definită ieftin (dacă nu gratuit). Începeți cu profiluri de socializare, dacă nu am menționat deja acest lucru.

Creați o comunitate implicată pe aceste profiluri și de fiecare dată când sunteți gata, nu ezitați să încercați anunțurile Facebook cu prețul de cel puțin 3 USD pe zi. În plus, obișnuiește-te să „socializezi” cu cine este industria ta.

Ce inseamna asta?

Înseamnă, comentați paginile de top din industria dvs. și comentați mai întâi. Asigurați-vă că comentariul dvs. este valoros sau cel puțin amuzant, dar relevant pentru subiectul la îndemână. În acest fel, obțineți o mulțime de expunere și dacă aveți o legătură relevantă (nu spammy), înseamnă mai multe bile pentru ochi pentru site-ul dvs..

Nu fiți timizi, vizitați aceste site-uri de socializare și faceți ceea ce ar face un utilizator normal (nu un tip de marketing). Implicați-vă în mod semnificativ în conversațiile care vă excită și pur și simplu vă distrați. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest și site-uri populare de partajare a imaginilor, printre altele, sunt locuri bune pentru început.

Rețineți că unele dintre aceste rețele de socializare vă oferă șansa de a face reclama afacerii dvs. De obicei, serviciul este relativ ieftin, dar destul de eficient, având în vedere că aceste site-uri atrag o mulțime de influențe în trafic. Știați că Facebook are peste un miliard de utilizatori? Acum știți.

11. Blogging de oaspeți

Fără îndoială, una dintre cele mai bune surse de trafic la dispoziția dvs., blogging-ul oaspeților vă permite să vă construiți marca, să creșteți autoritatea și să trimiteți trafic extrem de direcționat înapoi pe site-ul dvs. web. Este excelent și la link building.

Ori de câte ori faceți blog pe invitați, nu o faceți doar pentru link. Gândiți-vă la asta ca la o extensie a propriului blog. Ați publica conținut fals în propriul blog? Nu cred. Creați conținut uimitor și abordați site-urile mari din nișa dvs..

Nu veți rămâne niciodată fără oportunități de blogging pentru oaspeți, ceea ce înseamnă că nu veți rămâne niciodată fără trafic direcționat pentru a menține mâncarea pe masă și îmbrăcați-vă pe spate. Onibalusi din Scrierea este în sarcina folosită invitat blogging pentru a lansa o afacere online mulți ar ucide pentru. A început cu 30 de bloguri de invitați, așa că nu este thaaat greu toate lucrurile luate în considerare.

Lucrările de blog pentru invitați De fapt, este un favorit printre toate sursele mele de trafic. Nu vine decât a doua cautare a traficului cu motoarele de căutare, ceea ce ne conduce la următoarea parte; SEO.

12. Optimizarea motorului de căutare

SEO pe scurt, optimizarea motorului de căutare implică reglarea site-ului dvs. web, astfel încât să strălucească în rezultatele motorului de căutare. Uite, un căutător pe Google este o perspectivă extrem de motivată și, dacă îl puteți obține pe acesta, șansele dvs. de a închide vânzarea cresc semnificativ..

Am senzația că îți este teamă de SEO. Este posibil pentru că credeți că este prea tehnic? Poate că ai fost înșelat înainte. Poate că pur și simplu nu știți ce să faceți sau de unde să începeți cât pot merge SEO.

Oricare ar fi motivul, SEO este o bucată de tort. Afișarea pe primul pachet de Google, de preferință în primele zece poziții, este ușor de piratat. Folosiți doar Plugin SEO Yoast care are grijă de majoritatea sarcinilor SEO. Întotdeauna, adăugați textul alt la imaginile dvs. și creați pur și simplu conținut minunat. Ce mai este de spus?

Bonus: comentarii pe blog

Știu că ați văzut asta înainte, dar probabil nu vă pasă să comenteze blogul, deoarece cineva a spus că nu este la fel de eficient ca alte surse de trafic. Bine, Neil Patel a făcut 25 de dolari din 249 de comentarii. Comentați mai întâi (în termen de o oră după ce postarea este live) și faceți comentariul valoros.

Aceasta se aplică și forumurilor. Forumuri frecvente în cadrul industriei dvs. și participați la conversații semnificative. Răspundeți la întrebări și oferiți-vă ajutorul gratuit. În cel mai scurt timp, veți construi trafic de autoritate și punctaj. Evitați blogurile / forumurile mainstream în favoarea site-urilor de nișă care generează trafic foarte bine direcționat, care este excelent pentru conversii.

Citire conexă

Dacă v-a plăcut să citiți această postare, mi-ar plăcea foarte mult să vă orientez către aceste alte postări care acoperă și mai multe surse de trafic:

  • 5 modalități de a crește traficul către site-ul dvs. WordPress cu puterea Pinterest
  • Cum să conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs. WordPress
  • Conduceți mai mult trafic către blogul dvs. WordPress Reciclarea postărilor vechi
  • Secretele dezvăluite: gestionarea unui site WordPress cu trafic ridicat
  • Un ghid rapid pentru Google Analytics și înțelegerea traficului site-ului dvs. pentru WordPress

Observații finale

În timp ce puteți atrage trafic folosind oricare dintre metodele de mai sus, este mai bine să combinați câteva surse de trafic. Cu un efort minim și cheltuieli publicitare, puteți multiplica traficul de zece ori. Cu siguranță, am lăsat în afara multor alte surse de trafic.

Ca atare, dacă am ratat sursa preferată de trafic, răspundeți în secțiunea de comentarii pentru a continua conversația. Asta și vă rugăm să construiți deja o listă de e-mailuri. Tot ce este mai bun pe măsură ce generați trafic. Noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me