Sunteți un plug-in? Cum să vă curățați site-ul WordPress

Sunteți un plug-in? Cum să vă curățați site-ul WordPress

Sunteți un plug-in? Gândiți-vă pentru un minut. La început sună puțin ridicol și, desigur ești nici unul dintre ei. Însă, cu sute de „experți” WordPress care recomandă pluginuri noi în fiecare săptămână, nu este de mirare că unele site-uri web și webmaster-uri vor ajunge un pic… supra-echipate pentru sarcina la îndemână. Jumătatea timpului în care pluginul vine cu o garanție că acesta va afecta într-un fel pozitiv linia de jos și, dacă este gratuit, poate fi greu să spun că nu.


Știam, am instalat și încercat aproape fiecare plugin de partajare socială existent. Mai degrabă nu o recunosc, dar sunt sigur că am făcut-o în speranța că o audiență va apărea din aer aproape subțire, cu o mică apăsare din pluginul potrivit. Și știu că nu sunt singura.

Cele 7 semne de avertizare în care sunteți un plug-in WordPress Plugin

Dacă vreunul dintre semnele de avertizare sună într-un clopot, este posibil ca site-ul dvs. WordPress să poată folosi unele curățări de primăvară. Continuați să citiți pentru a vedea cum puteți grăbi WordPress eliminând pluginurile neutilizate.

1. Nu aveți nicio idee despre ce jumătate fac pluginurile dvs.

Motivul pentru care ai instalat un plugin este să-l folosești de fapt, și dacă nu numai că nu folosești jumătate de plugin-uri, dar nici nu-ți amintești ce ar trebui să facă pentru site-ul tău, acesta este un semn rău că s-ar putea să fiți un plug-in-ul plugin.

2. Nu puteți actualiza WordPress din cauza pluginurilor depășite

Nu numai că acest lucru vă împiedică să aveți acces la noile funcționalități din actualizările WordPress în sine, ci poate însemna, de asemenea, că trebuie să vă abțineți de la actualizarea pluginurilor sau a temei dvs., deoarece nu mai este compatibil cu vechea dvs. versiune WordPress.

3. Aveți mai multe plugin-uri decât bucăți de conținut, iar site-ul dvs. web este mai mult decât câteva săptămâni vechi

Nu este întotdeauna relevant, dar este de obicei un indiciu bun că s-ar putea să fi trecut puțin peste bord.

4. Menținerea actualizată a plugin-urilor dvs. devine rapid un loc de muncă cu normă întreagă și ați angajat efectiv pe cineva să o facă.

Cel puțin acum aveți pe cineva la bord care vă poate face curățenie, deși s-ar putea să fie reticenți dacă își dau seama că vor reduce dacă nu vor elimina complet orele de muncă.

5. Aveți mai multe plugin-uri multifuncționale „grele-funcționale” pe care le utilizați doar pentru una sau două funcții

Uneori, mai puține nu înseamnă mai bine sau mai rapid. Uneori, este mai bine să aveți câteva plugin-uri mai ușoare care să facă aceeași treabă.

6. Încă aveți pluginuri pe care le-ați „tranzacționat pentru unul mai bun”

Uneori poate fi ușor să uiți să elimini vechiul când vine nou și mai bine. Vestea bună este că atâta timp cât sunt inactivi, cel puțin aceștia ocupă doar spațiul din spate. Vestea proastă este că îți blochează directorul de pluginuri și că poate indica o situație mai rea și mai dăunătoare.

7. Aveți o mulțime de plugin-uri instalate care „cu siguranță veți avea o utilizare pentru o zi”

Cu toate că acest lucru poate părea rezonabil, este o idee mult mai bună să creăm o listă descriptivă a pluginurilor din Evernote sau un document Google și să procedăm la testarea acestora în timp. Dacă aveți doar o mulțime de plugin-uri așezate, este probabil că tot ceea ce vor face. Folosiți-le sau pierdeți-le.

De ce o mulțime de pluginuri este de obicei greșită (și de ce trebuie să curățați)

plugin-cleanup

Excesul de plugin-uri vă poate face munca mai grea și mai complicată decât trebuie. Și deși nu este nimic rău în a avea o mulțime de pluginuri necesare, a avea o mulțime de plugin-uri care încarcă o mulțime de resurse devine o problemă. Aceasta poate încetini viteza de încărcare a site-ului dvs. web prin adăugarea de solicitări suplimentare http. Mai simplu spus, face browserul să sară prin cercuri suplimentare înainte de a putea încărca și afișa site-ul dvs., făcându-l să se încarce mai încet. Și încărcarea site-ului tău mai lent poate avea efecte brutale asupra liniei de jos.

Dacă site-ul dvs. web se încarcă deosebit de lent, puteți fi bântuit de eșalonarea ratelor de respingere, de a pierde încrederea clienților sau, mai rău, de a vedea un impact direct asupra vânzărilor. De exemplu, Amazon a raportat că a scăzut în vânzări cu până la 1% la fiecare 100ms mai încet în pagina încărcată (Sursa: Strangeloop). Un alt studiu a descoperit că o creștere de 1 secundă a timpului de încărcare a determinat o scădere cu 7% a conversiilor, cu 13% mai puține vizualizări pe pagină și cu 17% mai puțină satisfacție a clienților (Sursa: Tagman). Vestea bună este că înseamnă că creșterea vitezei de încărcare ar trebui să arate rezultatele opuse.

Așa cum am menționat mai sus, pluginurile pot, de asemenea, accidental (sau chiar nu atât de accidental în cazuri foarte rare) să ofere gauri de securitate pe care oamenii le pot abuza pentru a avea acces la backend-ul site-ului dvs..

Ultimul motiv este mai puțin evident. Dacă aveți prea multe plugin-uri vă pot oferi prea multe distrageri care vă îndepărtează atenția de unde trebuie. Poate deveni o scuză pentru a te preocupa de lucrurile mărunte. Și renunțarea la lucrurile mărunte te poate împiedica să găsești noi oportunități noi de afaceri sau să îți îmbunătățești copia pentru a-ți crește masiv conversiile sau pentru a găsi timp pentru rețea și pentru a-ți crește audiența.

Cum să vă declutați site-ul dvs. WordPress

Din fericire, curățarea pluginurilor nu este atât de dificilă. Afli ce plugin-uri fac de fapt o diferență pentru site-ul tău, apoi scapi de restul.

Ați putea fi tentat să întrebați: „Care sunt elementele esențiale generale?” Răspunsul este că există multe și multe opinii diferite asupra acestei probleme. Și, în timp ce unii oameni tind să recomande o gamă largă de pluginuri, alții sunt mult mai minimalisti și sugerează doar: Analytics, caching pentru viteză, securitate, social, SEO și desigur opt-in.

Pentru mine, o întrebare mult mai importantă este ce plugin-uri sunt esențiale pentru tine și site-ul tău în mod special?

Există multe tipuri diferite de site-uri web, cu multe tipuri diferite de obiective și nevoi. Frumusețea WordPress este versatilitatea și abilitatea de a face față unei multitudini de provocări prin intermediul pluginurilor, dar uneori poate deveni activă pentru avizul de pluginuri. Așadar, aflați care sunt pluginurile care contează și eliminați restul.

În mod ideal, nu doriți decât să păstrați pluginuri utile pentru obiectivul pe care îl aveți pentru site-ul dvs. web într-un mod foarte tangibil. Pluginuri care vă îmbunătățesc linia de jos. Chiar dacă aveți doar un blog personal, există de obicei un obiectiv măsurabil acolo undeva, cum ar fi obținerea unui public mai mare. Și pentru companii, vizitatori în retur, implicare utilizator, abonați și vânzări. Și atunci există siguranță, desigur. Întrucât nimeni nu vrea ca site-ul lor să fie deturnat pentru o perioadă de timp.

Pluginurile pe care doriți să le păstrați

Plugini WordPress pe care ar trebui să îi păstrați

Plugin-uri pentru îmbunătățirea securității

Plugin-urile care sporesc securitatea site-ului dvs. web vă reduc riscul de probleme viitoare. Vă afectează linia de jos în modul în care evitați să cheltuiți bani și ore întregi de frustrare încercând să preluați controlul asupra unui site web care a fost deturnat din cauza lipsei de previziune.

Kevin a scris recent o recenzie Hide My WP, care explică modul în care pluginul îți crește securitatea, ascunzând faptul că site-ul tău rulează pe WordPress, iar Tom a scris și o recenzie a pluginului Security Ninja pe care s-ar putea să o vrei și tu. Acestea sunt ambele plugin-uri excelente pe care ar putea dori să le luați în considerare pentru a vă păstra site-ul în siguranță.

De altfel, plugin-urile pot oferi uneori găuri de securitate pentru ca oamenii să facă abuzuri, astfel încât să aveți mai puține plugin-uri în exces nu este o idee proastă în ceea ce privește securitatea nici.

Plugin-uri pentru îmbunătățirea vitezei de încărcare

Îmbunătățirea vitezei de încărcare vă poate ajuta să scădeați semnificativ rata de respingere. În special dacă viteza de încărcare a site-ului dvs. web depășește câteva secunde, obținerea unui plugin pentru cache poate fi o alegere excelentă. Nu numai că, propriul nostru Sourav vă va explica chiar și cum să configurați WP Total Cache pentru rezultate optime (și asigurați-vă că consultați întregul său ghid pentru seria de posturi de memorie în cache WordPress pentru a afla mai multe despre cum funcționează memoria caching și cum îl puteți folosi pentru a îmbunătăți site-ul dvs. WordPress).

Ca bonus, curățarea de pluginuri care funcționează puțin, în afară de oferirea funcționalității pe care nu o utilizați cu adevărat, poate contribui la scăderea vitezei de încărcare a site-ului dvs..

Plugin-uri pentru îmbunătățirea implicării utilizatorilor

Creșterea implicării utilizatorilor este importantă, cu cât cineva rămâne mai lung și interacționează cu site-ul dvs. web, cu atât este mai probabil să acorde atenție mesajului dvs. și să sfârșească de fapt să facă parte din audiența dvs. / să devină un client plătitor. Și în ultimii ani, o mare parte din implicarea utilizatorilor este „partajarea”, iar pluginurile care contribuie la creșterea distribuției vă ajută linia de jos, oferind mai mult trafic. Dacă sunteți în căutarea unui plugin de partajare bun, verificați lista noastră pentru cele mai bune pluginuri de social media, precum și articolul lui Tom despre cum să vă faceți mai social site-ul WordPress.

Plugin-uri pentru a îmbunătăți ratele de conectare / ratele de conversie

Fie că este vorba despre un plugin care face ca caseta dvs. de opt-in să se transforme de fapt mai bine sau un plugin care colectează date despre comportamentul utilizatorului (evident, trebuie să aveți date despre comportamentul utilizatorului pentru a afla ce fac de fapt diferențele), pluginurile optin sunt, evident, important pentru linia de jos și ajunge să rămâi. Unul dintre pluginurile pe care le recomandăm pentru a crește ratele de înscriere este OptinMonster.

Practic orice plugin care are un impact direct sau indirect vizibil asupra liniei de jos merită păstrat. Și orice plugin care doar nu face nimic face să plece într-o mică excursie și să nu se mai întoarcă niciodată.

Cum se măsoară eficiența pluginului și efectul acestora asupra vitezei de încărcare

Plugin-uri Viteza de încărcare a efectului

Configurați Google analytics sau instrumentul dvs. de analiză preferat pentru testarea pluginurilor care ar trebui să vă ajute cu ratele de conversie. Dacă nu ați testat niciodată rezultatele fără ele și presupuneți că au un efect pozitiv, faceți acest lucru. Testează-ți conversiile fără a fi activat pluginul. Asigurați-vă că îi acordați o perioadă de control adecvată (cu excepția cazului în care există o conversie foarte evidentă și dureroasă în conversie, caz în care, desigur, ar trebui să o recuperați și să funcționeze.) Pentru a analiza viteza de încărcare a paginii, puteți utiliza Instrumente Pingdom sau alte instrumente gratuite, cum ar fi măsura dacă un plugin încetinește sau nu site-ul dvs. mai mult decât merită.

Important: Asigurați-vă că setați setările la o locație de test specifică simultan și testați viteza de încărcare a paginii de câteva ori înainte de a începe dezactivarea pluginurilor.

Dacă aveți o mulțime de lucruri diferite pentru a testa viteza de pagină, cel mai bine ar fi să o faceți în timpul cel mai puțin ocupat. Și dacă aveți un site web foarte încărcat, sau derulați o afacere cu normă întreagă prin intermediul acestuia, îl clonați manual sau utilizați un plugin de clonare ( plugin gratuit Duplicator este o opțiune bună).

Acest lucru ar trebui să fie totul pe același DNS și server, desigur, puteți pur și simplu să creați noul blog într-un nume de director „wpclone” pe site-ul dvs. web. Apoi puteți testa viteza fără a lăsa vizitatorii să vă vadă încurcat.

De exemplu, un lucru care s-ar putea întâmpla este dacă aveți un plugin de casă opt-in-box într-adevăr neplăcut care încetinește viteza de încărcare, deși crește rata de înscriere, ar putea avea un efect dăunător pe termen lung pentru a întoarce vizitatorii și, într-adevăr, abonați.

Și acum… Curățarea actuală

Dacă aveți un backlog extins de conținut, aveți o mulțime de plugin-uri învechite sau veniturile depind de creșterea site-ului dvs., o copie de rezervă a site-ului dvs. web înainte de a începe este o idee excelentă, dacă nu o necesitate absolută utilizați Backup Buddy).

După ce ați descoperit care sunt pluginurile utile și care dintre ele sunt inutile (pentru dvs.), este timpul să vă murdăriți mâinile.

Dezactivați și ștergeți pluginurile

Din fericire, eliminarea efectivă a pluginurilor este foarte simplă. Pur și simplu deschideți fila pluginului și începeți să lucrați. Dezactivați (dacă nu ați făcut deja) și dezinstalați excesul și nedoritul. Dacă nu aveți unele plugin-uri foarte depășite sau care funcționează defectuos, totul trebuie eliminat, chiar și datele sql. Deci nu este necesară o spălare suplimentară!

Dacă tot citiți și ați reușit să vă identificați pluginurile și să curățați coșul de gunoi, încă o să vă sfătuiesc să faceți. Optimizați-vă în continuare site-ul dvs. învățând cum să instalați și utilizați în mod corespunzător plugin-uri de memorie în cache.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map