Strategii ușoare de monetizare WordPress

Strategii ușoare de monetizare WordPress

Am ajuns bine în noul an, ceea ce înseamnă că este timpul să vă bazați în rezoluțiile dvs. pentru a face bine pentru dvs. și pentru afacerea dvs. Dacă v-ați creat site-ul de la început, aveți un flux bun de trafic și căutați acum strategii de monetizare WordPress, sunteți la locul potrivit.


Există mai multe; pe măsură ce aprofundăm diferite strategii de monetizare WordPress, vom descoperi un tezaur de sfaturi pe care le puteți utiliza pentru a stimula implicarea pe site-ul dvs. Ca atare, vă puteți gândi la această postare ca la o abordare în două puncte a monetizării WordPress.

Primul sfat este că este important să folosiți metode care să se alinieze publicului dvs. țintă. Cum altfel profitați la maxim strategiile de monetizare WordPress?

O altă notă rapidă: ne concentrăm pe WordPress găzduit de sine stătător bloguri (WordPress.org) și nu bloguri gratuite WordPress.com, deoarece acestea din urmă sunt livrate cu anumite limitări în ceea ce privește monetizarea.

Dacă ești un pic curios, bloguri de succes sălbatic include aprecierile HuffPost (în valoare de 14.000.000 USD / lună), Moz (este de 4.250.000 USD / lună) și TechCrunch (2.500.000 USD / lună), printre altele. Și da, asta este în dolari americani.

Cu preliminarele din drum, vă arătăm cum să faceți bani cu WordPress în 48 de ore. Pentru a câștiga bani de pe site-ul dvs. WordPress, iată câteva strategii pentru a vă orienta în direcția corectă.

Pentru a câștiga bani de pe site-ul dvs. WordPress, iată câteva strategii pentru a vă orienta în direcția corectă.

1. Publicitate

reclama coca-cola din anii 1890

Coca-Cola Anunț din anii 1890

Încă din zilele trecute, sectorul publicitar a fost întotdeauna un mare câștigător. Potrivit unui raport al emarketer.com, agenții de publicitate din întreaga lume cheltuiesc peste 220 de miliarde de dolari pe an pentru reclame digitale.

Este o schimbare imensă, nu sunteți de acord? Dacă aveți un trafic bun, puteți acumula dolarii în cel mai scurt timp. Dar cum începi?

Autogestionate vs. rețele publicitare

Pentru început, există două opțiuni de publicitate disponibile. Tu poti alege rețele de publicitate cum ar fi Google AdSense pentru WordPress. Acesta este doar unul dintre mulți – Bing are propria rețea de anunțuri, la fel ca Facebook, Yahoo și Amazon. Pentru o listă extinsă, trebuie doar să căutați „rețele de anunțuri” pe Google pentru a vedea ce este disponibil.

Alternativ, puteți găzduiește-ți al tău anunțuri. Alegeți anunțurile, taxele, cum și unde să afișați fiecare anunț, printre altele. Pentru a vinde anunțuri autogestionate, este de obicei cel mai ușor de utilizat pe pluginurile de gestionare a anunțurilor de renume disponibile pentru WordPress sau să parcurgi un serviciu terț, precum BuySellAds pentru a gestiona spoturile publicitare disponibile.

Acestea fiind spuse, diferența principală dintre rețelele publicitare și anunțurile autogestionate este nivelul mai ridicat de control de care te bucuri cu acesta din urmă. Cu alte cuvinte, rețelele de anunțuri afișează de obicei reclame pentru cititorii dvs. care sunt cele mai relevante pentru istoricul de navigare recent. Dacă utilizatorul a privit bijuterii înainte de a veni pe site-ul dvs., cel mai probabil va vedea un anunț legat de bijuterii, chiar dacă site-ul dvs. se referă la automobile. Aveți control zero cu privire la anunțurile pe care rețeaua publicitară le afișează pe site-ul dvs..

Lucrurile diferă puțin cu anunțurile autogestionate, vindeți reclame care sunt în concordanță cu publicul țintă. Deci, în loc să afișați anunțuri de bijuterii, afișați anunțuri pentru piese de schimb pentru vehicule, ulei de motor etc..

Fiecare opțiune de publicitate are modele de prețuri diferite. Majoritatea rețelelor publicitare oferă de obicei modelul CPC (cost pe clic), ceea ce înseamnă că sunteți plătit pentru toate clicurile pe care le generați. Puteți face între 0,02 și 15 dolari dolari pe clic, în funcție de nișă.

Cu un volum mare de trafic, puteți face o ucidere cu rețelele de anunțuri, ținând cont de faptul că oferă și alte modele de anunțuri. Anunțurile administrate de sine atrag, de obicei, o rată publicitară mai mare, deoarece, în esență, vindeți spațiu publicitar către întreprinderile interesate, cu o taxă lunară forfetară.

Subiectul publicitar este o lectură extinsă, dar, deoarece este una dintre cele mai profitabile strategii de monetizare WordPress, merită să vă bucurați de timp.

2. Marketing afiliat

summit afiliat vest 2017

Afiliat Summit Vest 2017

Marketingul afiliat seamănă foarte mult cu publicitatea; câștigați pentru a trimite comerciantului o perspectivă interesată. În loc să plătiți pentru clicuri și afișări, primiți un comision pentru toată munca grea.

În timp ce marketingul afiliat sună ca mumbo-jumbo pentru începătorul perfect, este ușor de înțeles. Conform Neil Patel, Marketingul afiliat este „… procesul de a câștiga o comisie prin promovarea produselor altor persoane (sau ale companiei). Găsești un produs care îți place, îl promovezi altora și obții o bucată din profit pentru fiecare vânzare pe care o faci. “

Pare destul de de bază, această afacere de marketing afiliat, nu crezi? În plus, puteți recomanda orice produs sub soare. În esență, sunteți doar un promotor, ceea ce înseamnă că vă puteți implica în orice strategie de promovare care vă vine în minte ….

Cu alte cuvinte, marketingul afiliat este un animal versatil în ceea ce privește modelele de plată și nivelul dvs. de implicare. Ce inseamna asta?

Modele de plată pentru marketing afiliat

Suntem în siguranță la trei modele principale de plată, dar nu ezitați să cipuriți dacă cunoașteți alte modele.

 • PPC (Pay Per Click) Marketing afiliat – Compania vă plătește o comisie pentru toate clicurile pe care le generați, indiferent dacă potențialii fac o achiziție sau pur și simplu răsfoiți și plecați.
 • Marketing afiliat PPL (Pay Per Lead) – În acest scenariu, câștigați o comisie ori de câte ori potențialul referit finalizează orice acțiune dorită, de exemplu, abonați-vă, înregistrați-vă pentru un proces gratuit, creați un cont și așa mai departe. Exemple de site-uri web care oferă acest tip de marketing afiliat includ ShareASale și Cj afiliat printre alții.
 • PPS (Pay Per Sale) Marketing afiliat – Forma tradițională de marketing afiliat, câștigați doar un comision dacă perspectiva la care faceți referire face o achiziție. Acesta este cel mai popular model de marketing afiliat și, de obicei, are rezultate mai bune decât marketingul afiliat PPC și PPL – păstrând constant alți factori. Exemple includ Amazon Associates, Envato Marketplace și cele mai independente magazine online cu temă / plugin.

Niveluri de implicare în marketing afiliat

Acum că știți că puteți câștiga bani prin clicuri, clienți și vânzări, să ne uităm la alte trei tipuri de marketing afiliat în ceea ce privește implicarea.

La fel de Pat Flynn explică, avem trei niveluri de implicare în marketing afiliat și anume:

 • Neatasat – În acest tip de marketing afiliat, nu aveți absolut nicio prezență sau autoritate în nișă. Creează doar linkuri de afiliere către produse prin intermediul rețelelor de socializare sau al oricărei alte platforme. Dar, întrucât vă monetizăm site-ul WordPress, puteți utiliza acest tip de marketing afiliat pentru a vă completa câștigurile.
 • Legate de – Aici, ai o prezență online și promovezi produse legate de nișa ta, dar linkurile de afiliere sunt pentru produse pe care nu le folosești de fapt. De exemplu, dacă aveți un blog care acoperă WordPress, puteți promova teme, hosting și pluginuri, fără a încerca mai întâi fiecare produs.
 • Implicat – Promovezi doar produsele pe care le folosești și crezi. Le înjureți prin produse și le recomandă ca parte a „visului” sau a procesului pe care îl evidențiați pe blogul dvs..

În ceea ce privește strategiile de monetizare afiliate WordPress la dispoziția dvs., puteți utiliza cupoane, oferte, recenzii despre produse, link-uri text, link-uri banner, agregare de produse, buletine de e-mail și metode offline, printre altele.

3. Monetizați WordPress cu aderare

Strategii de monetizare WordPress - creați un site de membru

Să presupunem că ați creat o audiență implicată datorită conținutului excelent pe care l-ați oferit gratuit. Puteți adăuga abonamente plătite la o secțiune a site-ului dvs., unde oferiți cursuri și orice altă formă de conținut premium.

Mulți proprietari de site-uri valorifică apartenența plătită pentru a crea o sursă recurentă de venit pasiv. Și tot ce trebuie să faci este să creezi niște conținut de înaltă calitate și să îl ascunzi în spatele unui panou de plată. Cu o colecție uriașă de pluginuri de membru la WordPress la dispoziție, puteți începe chiar în acest moment.

Dacă aveți un produs, îl puteți elibera în cadrul unui program de apartenență, în sensul că utilizatorul are nevoie de un membru activ (și de preferință recurent) pentru a utiliza produsul. În loc să vindeți produsul, puteți vinde membri.

Am văzut antreprenorii WordPress care își transformă cititorii deja existenți în membri plătitori cu puțin efort. Exemple bune de site-uri web care ucid cu membri sunt teme elegante, Moz și multe altele (deși este important să rețineți că aceste site-uri utilizează deseori mai multe strategii de monetizare WordPress).

4. Vând produse sau servicii

procesul de cumpărare a magazinelor online

Una dintre cele mai populare strategii de monetizare WordPress este vânzarea materialelor online. De fapt, dacă nimeni nu a vândut nimic, nu am avea agenți de publicitate, site-uri de membru și programe de afiliere pentru a încărca.

Dacă difuzați reclame, promovați produse ale altcuiva sau găzduind un site de membru nu este ceașca dvs. de ceai, puteți încerca să construiți un magazin online cu WordPress pentru a promova un serviciu sau un produs pentru publicul dvs..

Nu există lipsă de produse de vândut, în plus, puteți vinde întotdeauna abilități specializate prin intermediul unei pagini de închiriere. De exemplu, ați putea oferi servicii de design sau de bloguri precum dvs. cu adevărat. Ați putea consulta și vinde orice serviciu de care au nevoie cititorii dvs. Dacă nu aveți un produs gata, luați în considerare revânzarea unui produs sau serviciu pe site-ul dvs. WordPress.

Dacă doriți să faceți comerț electronic complet, puteți configura cu ușurință un magazin online folosind un plugin, cum ar fi WooCommerce. Un magazin online vă ajută să vindeți produse digitale și fizice, ceea ce înseamnă că puteți utiliza comerțul electronic pentru a vă îmbunătăți magazinul de piatră și mortar. Mai bine, puteți utiliza marketingul afiliat pentru a vă stimula vânzările.

Dacă decideți să construiți un site web de comerț electronic, faceți-l unic și vizați o nișă. Există o concurență strictă în aproape orice piață, deci concentrează-te pe ceea ce ești cel mai bine sau cel mai interesat de tine.

5. Postări / Recenzii sponsorizate

folosind postări sponsorizate pentru a monetiza site-ul wordpress

Gândiți-vă la mașina de curse ca postarea dvs. sponsorizată, doar nu o exagerați

În calitate de blogger, puteți face o pornire rapidă din postări sau recenzii sponsorizate. Dacă ai câștigat autoritate și ești popular în nișa ta, întreprinderile vor începe să te adreseze pentru a scrie recenzii favorabile despre produsele lor.

În calitate de începător, se va dovedi fructuoasă abordarea companiilor cu propuneri bune. Trebuie doar să vă asigurați că consultați produsele și serviciile care sunt relevante pentru publicul țintă. Revederea produselor doar pentru bani va împiedica autoritatea pentru care ați muncit atât de mult pentru a câștiga.

În plus, nu faceți site-ul dvs. despre postările sponsorizate atunci când întreprinderile încep să apeleze. Continuați să publicați conținutul care v-a câștigat trafic și autoritate. O postare ocazională sponsorizată funcționează grozav, dar exagerarea nu este o strategie pe termen lung.

Potrivit lui BobWP, „… alții ar putea dori să sponsorizeze o postare care menționează doar produsul lor în contextul unor știri din industria lor – sau să plătească pur și simplu pentru un anunț banner sau o mențiune la sfârșitul postării.”

Ca atare, există multe oportunități de a explora cu postări sponsorizate, în special dacă puteți asigura acorduri lunare / anuale cu companiile. Doar că nu va fi părtinitor în recenzii, deoarece acest lucru este în detrimentul integrității voastre.

6. Mai multe strategii de monetizare WordPress

Există multe alte modalități de generare a monetizării site-ului dvs. WordPress, dar având în vedere că toate acestea ar avea nevoie de un eBook (poate veți crea unul și să îl vindeți?), Iată câteva mențiuni onorabile:

 • Donații – Puteți câștiga bani prin intermediul site-ului dvs. WordPress solicitând cititorilor să doneze. Această strategie funcționează ca magia, motiv pentru care majoritatea ONG-urilor non-profit și ONG-urilor privesc donații. Întreabă-ți cititorii.
 • Dropship – Atunci când porniți propriul dvs. magazin online, nu aveți nevoie neapărat de bunurile proprii pentru promovare. Dropshipping pentru WordPress vă permite să câștigați bani pe produse pe care nu le dețineți sau pe care le aveți în inventar. Plasați produsul pe site-ul dvs. și încasați plata de la cumpărător. Apoi, cumpărați la un tarif mai ieftin de la furnizorul care livrează produsul direct cumpărătorului.
 • Creați un forum de lucru – Dacă vă bucurați de producători de conținut pentru bloggeri, puteți crea un forum. Te ocupi de designerii și dezvoltatorii WordPress? Puteți crea o placă de lucru pentru ei. Lucrați cu organizații nonprofit care trebuie conectate cu întreprinderile pentru donații? Puteți proiecta o placă și pentru asta. Iată câteva tabele populare de joburi legate de WordPress pentru inspirație pentru a-ți curge ideile.

Observații finale

Aceste strategii de monetizare WordPress vă vor ajuta să câștigați bani pe site-ul dvs. WordPress în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, rețineți că tot ceea ce merită să aveți în viață necesită o muncă grea. După cum știm cu toții, succesul este 99% transpirație și 1% inspirație. Așadar, continuați să lucrați la construirea site-ului și a brandului dvs. prin crearea de conținut de calitate, concentrându-vă pe SEO și continuând să optimizați site-ul dvs. pentru cititorii dvs..

Astăzi tocmai v-am oferit inspirația de 1% de care aveți nevoie. Ești pregătit pentru provocare? Crezi că ai ce trebuie pentru a asigura 99% din transpirație?

Cunoașteți alte strategii de monetizare WordPress pe care nu le-am menționat? Dacă da, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos, pentru a putea să o adăugăm la această postare și să vă credităm menționând numele dvs. Urale și mult noroc făcându-l pe moolah anul acesta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map