Soluții simple pentru a crea o bază de cunoștințe WordPress

O bază de cunoștințe cuprinzătoare poate face mult pentru îmbunătățirea afacerii tale, atât pe plan intern, cât și ca parte esențială a eforturilor de asistență pentru clienți. Cu toate acestea, dacă te gândești să adaugi unul pe site-ul tău, este posibil să te simți cam copleșit de perspectivă.


Datorită multitudinii de beneficii pe care o oferă o bază de cunoștințe, există numeroase soluții disponibile care vă pot ajuta. Aceste instrumente vă permit să creați o sursă extinsă și organizată de informații pentru afacerea dvs. (și poate chiar pentru întreaga dvs. industrie). În plus, cei mai buni vă vor pune în funcțiune rapid.

În acest articol, vom vorbi despre motivul pentru care o bază de cunoștințe poate fi importantă pentru site-ul dvs. WordPress. Apoi, vom acoperi soluțiile noastre preferate și vom discuta ce face fiecare mai bine. Să începem!

De ce o bază de cunoștințe este o completare valoroasă pe site-ul dvs.

Baza de cunoștințe HubSpot

Baza de cunoștințe HubSpot include întrebări frecvente, ghiduri pentru utilizatori, documentație pentru produse și multe altele.

O bază de cunoștințe este o resursă care oferă vizitatorilor, clienților și clienților site-ului dvs. informații despre afacerea și ofertele dvs. Probabil că vă familiarizați cu câteva formate populare utilizate ca baze de cunoștințe, cum ar fi întrebări frecvente și wikis.

Dacă conduceți o afacere, menținerea unei baze de cunoștințe cuprinzătoare este o modalitate excelentă de a oferi clienților informațiile și sprijinul de care au nevoie. Cu toate acestea, acest instrument oferă multe alte avantaje pentru dvs. și audiența dvs., indiferent de tipul de site pe care îl rulați. De exemplu, o bază de cunoștințe:

 • Reduce costurile de asistență și vă economisește timp. Cu mai multe informații disponibile pe site-ul dvs. web (pentru clienți, angajați sau membri ai comunității), veți petrece mai puțin timp pentru a trimite apeluri și e-mailuri de asistență.
 • Oferă sprijin constant vizitatorilor. Publicul tău poate continua să revină la baza de cunoștințe de fiecare dată când apare nevoia.
 • Te stabilește ca o autoritate profesională pentru industrie. Cu cât puteți furniza mai multe informații, cu atât mai informați veți apărea celor din industria dvs..
 • Te ajută să te plasezi mai sus în motoarele de căutare. Răspunzând la întrebările industriei de pe site-ul dvs. web, puteți îmbunătăți clasamentul dvs. datorită întregului conținut valoros.

Bazele de cunoștințe pot funcționa ca o resursă utilă pentru clienții dvs., cititorii de bloguri sau pentru orice public vă serviți. În plus, ele pot fi o modalitate utilă de a împărtăși informații interne cu membrii echipei și asociații. Indiferent dacă sunteți interesat să construiți o bază de cunoștințe externe sau interne (sau ambele!), Să explorăm câteva soluții care să faciliteze munca.

Acum că aveți o mai bună înțelegere a valorii pe care o oferă o bază de cunoștințe, să aruncăm o privire la cinci soluții simple, dar puternice, pe care le puteți începe să utilizați pe site-ul dvs. WordPress chiar acum.

1. WP Knowledgebase (gratuit)

Pluginul WP Knowledgebase

WP Knowledgebase este un plugin ușor de utilizat, care vă oferă funcționalitate, flexibilitate și personalizare. Dacă sunteți în căutarea unui tip de soluție tradițională, WP Knowledgebase este răspunsul dvs.!

Când vine vorba de simplitate, acest plugin este o alegere excelentă. Oferă mult în modul de comoditate – inclusiv text predictiv și pesmet integrat – facilitarea configurației și a utilizării bazei de cunoștințe. În plus, puteți să personalizați prezentarea sa, să încorporați (sau să dezactivați) comentariile utilizatorilor și chiar să folosiți un constructor drag-and-drop pentru o organizare simplă a articolelor.

Poate unul dintre cele mai bune lucruri despre acest plugin este 100% gratuit, așa că îl puteți instala pe site-ul dvs. WordPress și puteți începe să îl utilizați imediat.

2. Cunoașteți tot

Tema WordPress KnowAll

KnowAll este o temă bazată pe cunoștințe premium dezvoltată de HeroThemes, și prezintă un aspect curat și coeziv. Această temă este o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție de bază pentru toate cunoștințele pentru site-ul sau magazinul de e-commerce.

Cu KnowAll, puteți transforma site-ul dvs. web într-o bază puternică de cunoștințe care oferă articole prezentate, răspunsuri la întrebări frecvente și sugestii de conținut conexe. Există, de asemenea, o caracteristică de căutare flexibilă, care simplifică vizitatorii să găsească ceea ce au nevoie. În plus, puteți urmări chiar cât de utile sunt articolele dvs., prin analize și feedback-ul articolului.

Costul acestei teme integrale este de 149 USD, care include un an de actualizări și asistență premium. KnowAll include, de asemenea, propriile HeroThemes Baza de cunoștințe eroice plugin, pentru o funcționalitate mai extinsă.

3. Yada Wiki (Gratuit)

Pluginul Yada Wiki WordPress

După cum sugerează și numele, Yada Wiki este un plugin în stil wiki care vă permite să construiți o bază de cunoștințe plină de legături interconectate și articole de lungime întreagă. Odată ce această resursă este pusă la dispoziție, puteți consulta clienții și clienții cu ușurință pentru a găsi răspunsuri la toate întrebările lor.

În plus, Yada Wiki vă oferă aproape toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi o bază de cunoștințe cuprinzătoare, ușor pentru navigarea utilizatorilor. Puteți adăuga postări wiki și le puteți păstra într-o secțiune separată a site-ului dvs. web sau puteți utiliza macheta wiki pe întregul site.

Cel mai bine, Yada Wiki este absolut liber de utilizat. Nu există suplimente sau extensii premium, ceea ce consolidează mai mult simplitatea acestui plugin.

4. Întrebări frecvente (Freemium)

Plug-ul WordPress Ultimate FAQ

Întrebările frecvente finale este un plugin pentru întrebări și răspunsuri, care are drept scop facilitarea vizitatorilor site-ului web pentru a afla mai multe despre conținutul, produsele și alte oferte..

Cu o varietate de opțiuni de styling și un cod scurt care vă permite să adăugați întrebări frecvente aproape oriunde pe site-ul dvs. web, nu există nicio limită la ceea ce puteți realiza cu acest plugin. De fapt, Ultimate FAQ se integrează chiar și cu WooCommerce, astfel încât puteți adăuga întrebări frecvente direct la paginile de produse!

Pluginul de bază oferit prin directorul pluginului WordPress este gratuit. Cu toate acestea, a premiu upgrade oferă opțiuni de styling suplimentare, întrebări frecvente trimise de utilizator și multe altele în modul de funcționalitate.

5. Flatbase (49 dolari)

Tema WordPress Flatbase

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Flatbase este o altă temă WordPress bazată pe cunoștințe care vă permite să transformați site-ul dvs. web într-o sursă de informații pentru vizitatorii și clienții dvs..

Pe lângă faptul că permite crearea unei baze de cunoștințe cuprinzătoare, Flatbase vă ajută, de asemenea, să încorporați o întrebare frecventă în site-ul dvs. web. În plus, puteți adăuga un forum de asistență comunitară, datorită compatibilității temei cu pluginul bbPress. Aceste caracteristici axate pe comunitate o fac o alegere solidă pentru proprietarii de site-uri web, cu urmări puternice.

Licența de site unic este de 49 de dolari, iar aceasta include actualizări viitoare și șase luni de asistență. Pentru a extinde asistența la un an, puteți plăti o taxă suplimentară.

6. HelpieWP

Helpie - Plugin pentru baza de cunoștințe WordPress | Wiki

HelpieWP este pluginul dvs. accesibil, dacă doriți să stocați, să organizați și să învățați cel mai mult din sistemul dvs. de cunoștințe. Pluginul este excelent pentru:

 • Site-uri care au nevoie de documentare
 • Site-uri web WooCommerce
 • Site-uri cu clienți / zona de membri și
 • Pentru realizarea site-urilor wiki

Dacă construiți o bază serioasă de cunoștințe, căutarea este cel mai important instrument pentru baza de cunoștințe. O căutare puternică face ușor pentru utilizatorii dvs. să găsească cele mai relevante informații dintr-un depozit vast de cunoștințe. De aceea cu HelpieWP, dezvoltatorii au făcut un instrument de căutare complet nou pentru a încorpora toate calitățile care fac căutarea puternică și ușor de utilizat:

 • Prioritizarea și ponderea conținutului
 • Potrivire parțială a cuvintelor cheie
 • Viteza de căutare în direct

HelpieWP vă permite să creați o bază de cunoștințe puternică, cu Informații dinamice pentru utilizatori. Acest lucru ajută la reducerea biletelor de asistență pentru clienți, la identificarea zonelor problematice din documentație și la îmbunătățirea indicelui de fericire a utilizatorului.

Puteți utiliza funcțiile de editare frontend, inclusiv restricționarea capacității de editare a frontendului la anumite roluri de utilizator (să spunem Autori, Editori și Administratori) și să folosiți HelpieWP ca un sistem wiki pe deplin. Există nenumărate modalități de utilizare a acestei funcții pentru a îmbunătăți experiența pentru utilizatorii dvs..

Funcția de tabel automat conținut generează link-uri de navigare în paginile către rubricile pe care le utilizați în articolul dvs. Acest lucru este incredibil de util dacă aveți un conținut lung care trebuie organizat corect și navigat cu ușurință.

HelpieWP funcționează cu toate temele și plugin-urile principale. Da, chiar și acei construitori de pagini. Și cel mai important este să știți că echipa lui HelpieWP oferă asistență premium tuturor utilizatorilor lor.

7. MinervaKB

Baiba de cunoștințe MinervaKB pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

MinervaKB este un plugin pentru baza de cunoștințe WordPress, care vă poate ușura viața de asistență. De la căutare live la feedback-ul articolelor, acesta are toate caracteristicile care vă vor ajuta clienții să-și rezolve rapid problemele. Reducerea timpului și a banilor cheltuiți pentru susținerea clienților. Și dacă sunteți serios cu privire la îmbunătățirea bazei de cunoștințe zilnic, tabloul de bord al analiticii, feedback-ul articolelor și evaluările vă vor fi de ajutor. Se integrează chiar și cu Google Analytics, permițându-vă să utilizați instrumentele preferate pentru a vă verifica starea kb.

Un alt mare avantaj este folosirea unui plugin vs tema care vă permite să îl utilizați în domeniul principal al site-ului dvs. Totuși, aceasta vine cu o provocare. Pluginul trebuie să se integreze perfect cu orice temă, atât în ​​ceea ce privește designul, cât și funcționalitatea. MinervaKB rezolvă acest lucru prin oferirea mai multor modele de căutare predefinite, precum și tone de opțiuni flexibile. Combinați cu codurile scurte pentru elemente și un constructor de pagini ușor de utilizat – sunteți gata să mergeți!

În timp ce MinervaKB oferă multe dintre caracteristicile premium oferite de soluțiile de asistență SaaS, fără taxe lunare. De asemenea, prețul este destul de accesibil pentru cantitatea de opțiuni disponibile. Și pentru că este construit pe partea de sus a WordPress, obțineți cea mai bună soluție de editare a conținutului, folosită de milioane de persoane din întreaga lume.

8. Întrebări frecvente eroice

Management eroic de întrebări frecvente

Întrebări frecvente eroice este un plugin WordPress care vă permite să adăugați o secțiune de întrebări frecvente pe site-ul dvs. web. Conține multe caracteristici care fac administrarea întrebărilor frecvente de pe site-ul dvs. rapid și ușor. Constructorul de FAQ folosește o interfață drag and drop pentru configurarea fără efort a întrebărilor frecvente. Creatorul inovator de întrebări frecvente este o nouă abordare a gestionării întrebărilor frecvente, permițându-vă să creați, să gestionați și să editați mai multe Q& As dintr-un singur ecran. Din cutie este inclus 5 stiluri preconfigurate și potențialul de personalizare nelimitat, pentru a se potrivi cu orice aspect de site sau branding. Acest plugin ajută la reducerea timpului petrecut pentru a răspunde la întrebările obișnuite ale clienților, sporind în același timp încrederea în serviciul dvs. și îmbunătățind descoperirea site-ului dvs. web. Acest lucru vă va lăsa cu mai mult timp pentru a vă concentra asupra afacerii dvs..

Pentru proprietarii de afaceri, întrebările frecvente eroice pot ajuta la creșterea satisfacției clienților și comunică răspunsurile la întrebările comune într-un mod elegant. Pluginul oferă o serie de opțiuni de prezentare a întrebărilor frecvente, inclusiv o selecție de icoane și culori nelimitate. Întrebările frecvente pot fi grupate și afișate în mai multe locații pe site-ul dvs., reducând nevoia de a edita mult conținut atunci când doriți să actualizați sau să modificați o întrebare frecventă.

Cu un singur bilet de vânzare sau de asistență salvat, eroic FAQ poate plăti singur. Dacă nu sunteți absolut convins, HeroThemes oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate achizițiile. Toți clienții noștri Heroic beneficiază de echipa noastră dedicată de asistență care oferă asistență prietenoasă unu-la-unu ori de câte ori ai nevoie. Întrebările frecvente eroice sunt disponibile la trei puncte de preț, în funcție de numărul de site-uri și de nivelul de asistență necesar.


Adăugarea unei baze de cunoștințe pe site-ul dvs. web se poate dovedi fructuoasă pentru afacerea dvs. Împărtășind cunoștințele cu clienții și asociații dvs., vă puteți stabili ca o autoritate și o sursă de informații.

În această postare, am discutat despre valoarea pe care o bază de cunoștințe o poate oferi multor tipuri de site-uri. Am evidențiat, de asemenea, câteva soluții de bază de cunoștințe de top și caracteristicile lor cheie. Care dintre aceste soluții te interesează cel mai mult și de ce? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me