1. 1. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: gazduire
  2. 2. Acum citesc: Simplificați-vă prezența online cu WordPress: Teme, pluginuri, produse și servicii
  3. 3. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: stabilirea afacerii dvs.
  4. 4. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: Branding și Marketing

Am discutat deja despre importanța selectării soluției potrivite de găzduire pentru prezența dvs. online. De această dată, vom vorbi despre acele produse și servicii WordPress perfecte care vă simplifică prezența online, astfel încât afacerea devine o bucurie de a vă menține și gestiona.


Cum să găsești acele produse WordPress perfecte

Înainte de a căuta soluții WordPress premium, vă sfătuiesc să le treceți pe cele gratuite. Ceea ce veți găsi în pluginul și depozitul de teme WordPress.org este o mizerie de produse, nu foarte bine clasificată, așa că trebuie să depuneți eforturi suplimentare pentru a găsi bloguri autoritare care fac recenzii despre produsele WordPress.

Nimic nu este cu adevărat gratuit și veți plăti adesea cu asistență neplăcută sau deloc, dar există întotdeauna excepții și puteți găsi plugin-uri WordPress bine codate și actualizate regulat dacă săpați un pic mai adânc, efectuați câteva căutări și citiți câteva recenzii. Vă va plăti mai târziu, când va trebui să vă gândiți la alte lucruri necesare prezenței dvs. online și să nu vă faceți griji despre incompatibilități sau instabilități..

Cum să alegeți cea mai bună temă WordPress pentru afacerea dvs.

Alegerea unei teme nu ar trebui să fie altceva decât alegerea unei piele. În opinia mea, acesta este numele potrivit pentru ceea ce este doar o suprapunere vizuală pentru site-ul dvs. web. Există multe soluții extraordinare, precum tema Total WordPress, care poate acoperi fiecare unghi în care vă puteți gândi și satisface toate nevoile dvs. prezente și viitoare..

plugin-uri de depanat-WordPress

Există, de asemenea, teme WordPress de nișă, unde trebuie să faceți mai întâi partea de gândire și apoi să căutați o temă care este construită doar pentru acel lucru pe care doriți să-l arătați lumii. De exemplu, AcademiaThemes este un loc minunat pentru a căuta teme de școală și de învățare, ShowThemes este acasă pentru teme special pentru managementul evenimentelor, iar pe Themeforest puteți găsi orice nișă la care vă puteți gândi (imobiliare, nuntă, nonprofit, fotografie, găzduire etc.).

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, puteți consulta postarea noastră despre cum să selectați tema dvs. WordPress perfectă. Aici, la WPExplorer, am acoperit aproape fiecare nișă la care vă puteți gândi, astfel încât să alegeți din toate temele pe care le-am inclus în roundups.

Cum să alegeți pluginurile WordPress perfecte

WordPress este un sistem atât de versatil de gestionare a conținutului datorită pluginurilor care adaugă funcționalitate suplimentară site-ului dvs. web. Puteți transforma cu ușurință orice temă într-un șablon de nișă adăugând unele liber sau plugin-uri premium.

Găsirea produselor WordPress perfecte nu înseamnă să găsești extensia perfectă, ci cea care acoperă un unghi și o face perfect. Înainte de a începe să lucrați la o idee, trebuie să reduceți cantitatea de dezordine din toate modelele pe care le-ați creat și din ideile care au stârnit. Concentrați-vă pe funcționalitatea minimă necesară prezenței dvs. online și veți crea o bază stabilă.

A avea prea multe pluginuri reprezintă un risc de securitate, în special pluginuri care nu sunt actualizate în mod regulat. Pentru aproape tot ce ai nevoie, poți găsi că cineva a creat deja un plugin în Depozitul gratuit de pluginuri WordPress.org. Scanând paginile de pluginuri, veți vedea ce autori oferă sprijin și își actualizează pluginurile în mod regulat.

Soluții de comerț electronic

Majoritatea soluțiilor de comerț electronic sunt destul de ușor de implementat în orice CMS. Întrucât WordPress a devenit mai mult decât o platformă de blogging, o mulțime de soluții de comerț electronic pentru acestea au apărut ca pluginuri WordPress. Unele dintre cele mai utilizate și cele mai susținute sunt:

  • Descărcări digitale ușoare
  • WooCommerce
  • Cart66

Dacă credeți că trei nu sunt suficiente, aruncați o privire la lista noastră completă de pluginuri WordPress de comerț electronic. Selectarea unei teme care acceptă aceste soluții înseamnă că tema are CSS speciale scrise doar pentru ele. În acest fel, pluginul dvs. de comerț electronic se potrivește perfect temei dvs. Nicio funcționalitate de comerț electronic nu trebuie să se încadreze în temă.

Gateway-uri de plată

Dacă obiectivul tău este să creezi un site web în care oamenii îți pot cumpăra produsele sau să doneze bani pentru cauza ta, ai noroc. Multe gateways acceptă WordPress (și le puteți găsi deja integrate în plugin-uri premium sau găsiți pluginuri gratuite în Depozitul WordPress pentru a le adăuga pe site-ul dvs. web), deci aruncăm o privire la unele dintre opțiunile mai populare:

PayPal este un jucător vechi, care acceptă plăți din peste 190 de țări și acceptă toate cărțile majore de credit. Puteți găsi o mulțime de pluginuri care oferă integrarea sa cu WordPress.

Gumroad este perfect pentru software, cărți, filme sau producători de muzică, care doresc o modalitate ușoară de a-și vinde produsele digitale. Integrarea cu WordPress este o muncă de 5 minute, iar tranzacțiile au loc la fața locului.

2checkout acceptă card de credit, carduri de debit și PayPal. Am avut unele dificultăți în utilizarea serviciului lor, deoarece sunt foarte stricte cu privire la produsele și serviciile pe care le puteți vinde. De asemenea, dacă sunteți inactiv timp de 6 luni, vă pot suspenda contul, deoarece au al meu.

Authorize.net te poate ajuta când vine vorba de toate lucrurile online și mobile. Sistemele lor de prevenire a fraudei sunt ceva de care sunt în mod clar foarte mândri. Cu toate acestea, trebuie să plătiți o taxă în avans pentru a obține această poartă de plată.

Dunga este un sistem de plată disponibil numai în S.U.A. De curând, au devenit la nivel mondial și acum includ Australia, Marea Britanie, Irlanda și alte câteva țări (deși beta). Este excelent pentru magazine și sisteme de facturare din cauza API-ului său puternic.

Gateway-uri de plată disponibile pentru WordPress

Braintree este o companie deținută de PayPal. Cu o singură integrare, comerțul dvs. WordPress va putea gestiona cardurile PayPal, Venmo, Apple Pay, carduri de credit și debit, Bitcoin, etc. Cu finanțare PayPal, sunt sigur că va fi disponibil în majoritatea țărilor destul de curând..

Paymill este disponibil în numai opt țări. Accepta cele mai multe carduri de credit și poate fi utilizat pentru plăți web, plăți mobile sau plăți recurente dacă intenționați să derulați o afacere de abonament SaaS.

Dwolla este disponibil numai în S.U.A. Are una dintre cele mai ieftine taxe pe tranzacție și este gratuită pentru tranzacții care sunt mai mici de 10 USD. Plata are loc pe site-ul dvs., astfel încât urmărirea gateway-ului folosind Google Analytics poate să nu fie la fel de ușoară.

portofel Google nu este, din punct de vedere tehnic, o poartă de plată, așa că, dacă o utilizați, va trebui să configurați încă una dintre gateway-urile enumerate mai sus. Principalul avantaj este că utilizatorii Google Wallet pot plăti cu ușurință pentru produsele dvs..

Automatizare

Dacă sunteți unul dintre acei antreprenori în serie, poate doriți să știți cum să rulați mai multe site-uri web simultan folosind servicii online, cum ar fi: ManageWP, WP Remote. Sau software care se instalează pe site-urile dvs. web și rulează în întregime pe serverul dvs., cum ar fi InfiniteWP. Să vedem cum se acumulează aceste trei:

ManageWP este un serviciu online care vă permite să controlați site-urile dvs. din tabloul de bord. Îți oferă putere să faci actualizări cu un singur clic, copii de rezervă, adaugă straturi suplimentare de securitate și permite migrații mai ușoare ale site-ului. Are o asistență excelentă pentru clienți și dacă aveți mai puțin de 5 site-uri de gestionat, atunci nu vă va costa nimic.

WPRemote prezintă funcționalități similare ca ManageWP, unde puteți actualiza corecțiile, pluginurile și temele WordPress, cu un singur clic și, de asemenea, puteți descărca „instantanee” ale site-urilor dvs. în scopuri de rezervă. Serviciul este gratuit, așa cum se menționează pe site-ul lor web, dar sunt întotdeauna precaut când vine vorba de servicii online gratuite și vă sugerez să contactați echipa lor și să le cunoașteți înainte de a vă înscrie.

InfiniteWP a adoptat o abordare foarte diferită de cele două precedente. Descărcați pluginul de pe site-ul lor web și vă ghidează prin instalarea panoului de administrare InfiniteWP. Modul în care funcționează este că instalați InfiniteWP pe serverul dvs. și controlați site-urile dvs. web de acolo.

Concluzie

WordPress este o opțiune excelentă pentru prezența dvs. online, pe care o puteți configura cu adevărat rapid. Fie că aveți nevoie de un blog personal, un site web corporativ, o soluție de comerț electronic sau un magazin WordPress, veți găsi întotdeauna temele și pluginurile WordPress pentru a scoate acest lucru. Dar pumn, definește-ți filozofia, așa că stabilești calea pe care să o urmezi pur și simplu. Alegeți cu înțelepciune, gândiți-vă întotdeauna de două ori și instalați o dată și veți primi prezența dvs. online simplificată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me