Gazduire WordPress
 1. 1. Acum citesc: Simplificați-vă prezența online cu WordPress: gazduire
 2. 2. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: Teme, pluginuri, produse și servicii
 3. 3. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: stabilirea afacerii dvs.
 4. 4. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: Branding și Marketing

Această postare este o parte dintr-o serie Simplificați-vă prezența online. Vă vom parcurge pașii pentru a crea un site web util pentru dvs. sau pentru afacerea dvs., utilizând WordPress. În acest articol, vom vorbi despre punerea bazelor pentru afacerea dvs. bazată pe WordPress și alegerea unei Gazduire WordPress companie bazată pe nevoile dvs. individuale.


Cel mai simplu mod de a te pune pe harta digitală folosind WordPress este să te înscrii la un cont WordPress.com. Însă, cel mai simplu nu înseamnă neapărat cea mai bună cale, deoarece un site web independent găzduit vă oferă multe avantaje în legătură cu alternativa gratuită WordPress.com. Cu site-ul dvs. propriu găzduit puteți:

 • Implementați orice temă premium WordPress
 • Efectuați modificări la fața locului folosind teme pentru copii
 • Extindeți funcționalitatea cu orice plugin
 • Și controlați conținutul și valoarea site-ului dvs.

WordPress a devenit o platformă care poate satisface multe nevoi; de la simple site-uri de blogging la marci mari. Cu o resursă web atât de puternică la îndemână, ceea ce vă împiedică să începeți?

Simplificarea prezenței tale online

Simplificarea înseamnă să știți ce doriți să fie prezența dvs. personală sau de afaceri online și cum să eliminați acest lucru folosind traseul optim, concentrându-vă pe lucrurile importante în timp ce transportați cât mai puțin balast în acest proces. Nu aveți neapărat nevoie de un încărcător dacă călătoriți ușor sau nu doriți să cheltuiți prea mulți bani.

Simplificarea prezenței tale online

Fiecare prezență online începe cu o companie de găzduire. La urma urmei, aveți nevoie de găzduire pentru a porni propriul site web găzduit. Există tone din ele, toate pretinzând că sunt ieftine și de înaltă calitate. De obicei, aceste două nu merg mână în mână, așa că ne vom concentra pe unele dintre soluțiile accesibile de găzduire WordPress care ar trebui să satisfacă cu ușurință nevoile dvs. prezente și viitoare.

Gazduirea este fundamentul prezenței online pe care ar trebui să o iei în serios. Majoritatea companiilor de găzduire vă permit să schimbați planurile sau să faceți acest lucru automat odată ce depășiți limita unui plan. Ar trebui să vă informați în prealabil despre scalabilitatea și asistența WordPress, astfel încât să nu lăsați loc pentru surprize.

Care sunt cerințele pentru rularea WordPress

Pentru a rula cea mai recentă versiune a WordPress (v4.0), gazda dvs. trebuie să sprijine doar câteva lucruri enumerate mai jos. Dacă nu găsiți informațiile de pe site-ul companiei, asigurați-vă că trimiteți o întrebare de pre-cumpărare către compania dvs. de găzduire la alegere, în care solicitați în planul dvs.:

 • PHP 5.2.4
 • MySQL 5.0

Dacă compania dvs. de găzduire preferată rulează pe serverele Apache și Linux, puteți să vă întrebați dacă este compatibil mod_rewrite, ceea ce vă va oferi acces suplimentar pentru a face site-ul dvs. mai securizat. Rețineți că soluțiile de găzduire WordPress gestionate nu oferă această caracteristică, deoarece acestea au grijă de dvs. (acest lucru este mult mai ușor, mai ales dacă sunteți nou în a crea / a administra un site web).

Planuri de gazduire WordPress

Alegerea unui plan de găzduire

Înainte de a selecta o companie de găzduire, știți că cele mai comune planuri pe care le oferă gazdele includ:

 • Gazduire partajata
 • Virtual Private Server sau VPS
 • Gazduire server dedicat
 • Gazduire WordPress Gestionată

Dacă sunteți serioși cu privire la prezența dvs. online, nu aș lua în considerare soluțiile de găzduire gratuite, deoarece „nu este un prânz gratuit”. Folosiți unul dintre serviciile de găzduire plătite, chiar dacă prețul este simbolic, veți primi în continuare sprijin de bază care va fi necesar, credeți-mă.

Gazduire WordPress partajată

Unul dintre cele mai populare planuri pentru startup-uri și bloggeri, găzduirea partajată WordPress este întotdeauna accesibil. Dacă doriți să începeți prezența online și nu doriți să dedicați o mulțime de resurse, acesta este un mod de urmat. Veți partaja serverul pe care site-ul dvs. web este găzduit cu alte site-uri web. Prețurile de găzduire partajate sunt pentru mase și planurile încep de la 3 la 10 USD pe lună. Dacă doriți să începeți primul dvs. site WordPress, atunci hostingul partajat este o opțiune bună. Vă recomand să încercați serviciul de găzduire partajat de BlueHost, care este una dintre alegerile preferate de WordPress.org atunci când vine vorba de companii de găzduire.

Există două dezavantaje majore ale serviciilor de găzduire partajate: probleme de securitate discutabile și încărcarea serverului. Ambele probleme se datorează altor site-uri web cu care veți partaja spațiul dvs. Nu puteți ști dacă sunt în siguranță sau se așteaptă la trafic mare în curând. WordPress este o platformă sigură, dar a împărți o periuță de dinți nu este niciodată o practică bună, cel puțin atunci când vine vorba de siguranță. Pe lângă BlueHost, alți furnizori buni de găzduire partajată sunt BlueHost și HostMonster.

WordPress VPS (Virtual Private Server) Gazduire

VPS este abrevierea pentru Virtual Private Server. VPS vă oferă acces la un server fizic, partiționat în mai multe virtuale. Dacă sunteți o afacere orientată către WordPress și aveți o mulțime de clienți, ar trebui să utilizați VPS. Astfel creezi un nou panou de control pentru fiecare dintre clienții tăi și acționează ca mai multe computere separate fizic. Gazduirea VPS poate fi costisitoare, dar pentru ceea ce obțineți este foarte accesibil. Dacă intenționați să rulați un magazin cu teme, așteptați mult trafic sau mențineți multe dintre site-urile web ale clientului dvs., VPS este o alegere excelentă.

Un dezavantaj al găzduirii VPS este că trebuie să aveți cunoștințe cu privire la serverele care rulează. Unele gazde furnizează găzduire VPS administrată pentru administratorii mai puțin tehnologici, dar vă uitați la un nivel mai mare din gama de 20-1000 + dolari. Cele mai bune companii de găzduire VPS pentru administrarea site-urilor dvs. WordPress sunt Media Temple sau BlueHost.

Gazduire WordPress Gestionată

Acest plan de găzduire vă va permite să vă concentrați asupra a ceea ce faceți cel mai bine: crearea de conținut, promovarea, scrierea, vânzarea și construirea brandului. Fără să vă faceți griji pentru tehnicități, veți fi cel mai productiv. Acesta este cel mai bun cadou pe care ți-l poți oferi – nu este nevoie să instalezi plugin-uri de memorie cache, să modifice module de performanță sau să îți faci griji pentru securitate. Cu găzduirea WordPress administrată, de obicei, este un sprijin excelent, dacă ai nevoie de el.

Cele mai bune furnizori de găzduire WordPress

Unele dintre cele mai bune companii de găzduire WordPress administrate sunt WPEngine, BlueHost, GoDaddy și MediaTemple. Un furnizor care funcționează exclusiv cu WordPress este SiteGround. Prețurile merg de la 30 USD la 100 USD pe lună.

Gazduire server dedicat

Cel mai bun cadou pe care îl puteți cumpăra pentru noul dvs. site WordPress vine înfășurat într-o cutie care spune – Server dedicat. Site-ul dvs. va ocupa un server întreg. Veți controla ce sistem de operare pe care rulează serverul, hardware-ul său și veți avea acces complet la acesta. Aceasta este o suprataxă pentru oricine care nu are un volum mare de trafic.

Gazduirea dedicată a serverului este destinată companiilor foarte mari care nu doresc nicio perioadă de oprire din cauza supraîncărcărilor serverului sau a încălcărilor de securitate. Planurile încep de la 100 USD și ajung până la 2000 USD lunar pe MediaTemple pentru funcții premium, cum ar fi accesul root, alegerea sistemului de operare, hardware de ultimă oră, etc. Și puteți obține un plan Enterprise personalizat de la WPEngine care include un server dedicat, deci veți obține beneficiile pentru găzduirea WordPress administrată cu un server care vă este complet. De partea accesibilă, puteți parcurge și BlueHost pentru a vă păstra bugetul.

Concluzie

Simplificarea prezenței online prin concentrarea pe lucrurile care contează cel mai mult vă va economisi mult timp pe termen lung. Prin crearea unui mediu stabil, sigur și rapid pentru prezența ta online, vei pune bazele solide pe care brandul tău le poate crește deasupra.

HostGator și BlueHost sunt foarte bune pentru găzduirea partajată, dar și domenii mari, nu neapărat construite pe WordPress. Planurile Media Temple pornesc de la un preț ușor mai mare, dar cu siguranță veți primi asistență uimitoare pentru clienți. Dacă nu doriți deloc să vă gândiți la găzduire și sunteți pregătiți să plătiți ceva mai mult, atunci găzduirea de la SiteGround și WPEngine sunt ambele opțiuni grozave.

Înțelegerea soluției de găzduire care funcționează cel mai bine pentru dvs. este prima parte a simplificării; participarea la elementele esențiale și creșterea afacerii dvs. (și a resurselor necesare) odată ce simțiți nevoia, dar nu înainte. În următoarea parte, vom vorbi despre găsirea acelor produse, teme și plugin-uri WordPress perfecte care vă vor ajuta să gestionați prezența online, cu foarte puține întreținere și distrageri..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me