Numai tu îți poți face site-ul WordPress la fel de puternic sau slab pe cât dorești. Evident, cu toții vrem să construim cel mai formidabil site-uri web, dar, din păcate, acest lucru nu se va întâmpla întâmplător – trebuie să faceți alegeri conștiente și apoi să mergeți la muncă. Deși aceasta este abordarea pe care ar trebui să o presupună fiecare utilizator WordPress, cu toții sfârșim să facem greșeli, deoarece, în primul rând, avem întotdeauna grabă și în al doilea rând, suntem în general nepăsători ca specie. A greși este amintirea umană?


Dacă sunteți nou la WordPress, postarea de astăzi vă va arăta cum să evitați cincisprezece (15) greșeli WordPress. Dacă ați pălit împreună site-ul dvs. WordPress într-o grabă și ați făcut acestea printre alte greșeli, această postare vă va arăta cum să vă rezolvați problemele și vă puteți readuce pe calea cea bună.

Prindeți un creion și niște hârtie, vom configura site-ul dvs. chiar în trei, două, unul …

1. Uitarea / ignorarea copiilor de siguranță ale site-ului web

Ați verificat acest post de securitate WordPress? În acea postare, am prezentat pe larg măsurile pe care trebuie să le luați pentru a consolida securitatea site-ului dvs. WordPress. Aș dori să răspund un punct în acea postare – făcând backup pentru site-ul dvs. WordPress.

Dezvoltarea site-ului tău fără copii de rezervă obișnuite este ca și cum ai sări dintr-un avion fără să te ascute. Numai Capitanul America face asta și dacă nu puteți returna timp ca Curtis Misfits, vă rugăm să vă obișnuiți să faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. WordPress sau puteți pierde totul.

Poate că uitați să faceți backup pentru site-ul dvs. web. Poate că este obositor și nu ai un lucru pentru sarcini banale. Sau probabil că nu ai timp. Ei bine, nu trebuie să faceți backup pentru WordPress manual. Puteți utiliza plugin-uri de rezervă WordPress sau servicii comerciale care vă rezervă backup-ul automat în mod regulat. Aș dori să vă recomand:

Servicii de backup de top

  • WPEngine – Topul furnizorului de gazduire WordPress gestionat de clasa. Acestea oferă funcții de rezervă integrate.
  • VaultPress – Backup și securitate WordPress. Oferă copii de rezervă automate cu restaurări ușoare.
  • Consultați-vă cu furnizorul dvs. de găzduire web. Unele gazde web oferă copii de rezervă regulate.

Plugin-uri de backup WordPress

2. Ignorarea actualizărilor WordPress

Actualizarea WordPress

Vei fi surprins de numărul mare de utilizatori WordPress care își administrează site-urile „iubite” pe versiuni depășite de WordPress.

Partea cea mai proastă este că majoritatea utilizatorilor consideră că actualizarea la cea mai nouă versiune a WordPress va rupe site-urile web. Așa că se agăță de pluginuri și teme vechi doar pentru că dezvoltatorii nu s-au deranjat suficient pentru a face upgrade. Pe aici, WordPress primește funcții noi și interesante tot timpul și devine mai dur în ceea ce privește securitatea.

Dacă actualizările nu ar fi necesare, nu am avea astăzi WordPress pe care îl cunoaștem și îl iubim. Funcțiile depășite și vulnerabilitățile de securitate merg mână în mână și dacă nu executați site-ul dvs. pe WordPress 3.9.1 sau mai mare, te roagă să fii piratat.

Nu ignorați notificările de actualizare și dacă o temă sau un plugin se rup după actualizare, există alternative mai bune. Dacă nu puteți obține o alternativă potrivită, construiți una sau angajați un dezvoltator și încetați să mai fiți mici.

3. Utilizarea „Admin” ca nume de utilizator

Să vă văd mâna dacă „admin” este numele dvs. de utilizator? Probabil aveți o parolă slabă, iar hackerii nu pot aștepta să intre în site-ul dvs. web (dacă nu au fost deja).

„Nu mai bashing me, WordPress creează numele de utilizator„ admin ”în mod implicit. Nu este greșeala mea! ” Ei bine, îl poți schimba! Îl puteți schimba atunci când instalați WordPress. Lasă-l ca și cum îți urăști site-ul. Nu folosiți niciodată „admin” ca nume de utilizator. Apoi amintiți-vă să creați parole dificil de spart.

4. Descărcarea de teme WordPress „gratuite” de oriunde

Aprindeți acum motorul de căutare preferat și căutați „teme gratuite pentru WordPress”. Vă voi salva necazul; veți primi o încărcătură mamă de teme WordPress „gratuite”, ambalate și gata de descărcare.

Singura problemă este că majoritatea acestor teme gratuite nu sunt chiar gratuite. Cei mai mulți dintre ei sunt încărcați cu coduri și legături rău intenționate. Succesul blogului tău WordPress depinde de mulți factori, unul fiind calitatea temei tale. Dacă alegeți o temă WordPress greșită (sau defectuoasă), puteți săriți la revedere succesul online. Dacă sunteți în căutarea de teme profesionale WordPress premium, mergeți cu o companie de renume, cum ar fi:

  • WPExplorer
  • Themify
  • Teme elegante
  • Geneză
  • Cadrul total al temei WordPress
  • Sau angajați un dezvoltator WordPress pentru a crea o temă pentru dvs.

La un buget strict? Vă avem acoperit. Puteți obține teme WordPress minunate și gratuite la:

Fii liber de temele WordPress gratuite de oriunde pe web – asigură-te că descarci doar teme din surse de renume. Te vor trage în jos. Spuneți nu pentru a elibera teme de calitate scăzută.

5. Uitând să instalați un plugin de memorie în cache

Cache WordPress Plugin

Dacă sunteți greenhorn în ceea ce privește WordPress (și dezvoltarea web), probabil nu știți care este memoria cache. Dacă știți ce este memoria cache, dar nu vă deranjați să instalați un plugin de memorie în cache, pierdeți foarte multe secunde în timpul încărcării paginii.

Doriți să le oferiți vizitatorilor viteze de încărcare super-rapide a paginii care au ca rezultat o experiență de utilizare împlinitoare, instalați un plugin de memorie în cache sau înregistrați-vă cu o rețea de livrare a conținutului (CDN). Iată soluțiile pe care le folosesc pentru supraîncărcarea site-urilor mele:

Alte optiuni:

De asemenea, unele companii de găzduire WordPress includ opțiuni de memorie în cache pentru dvs. WPEngine are memorie în cache încorporată, iar SiteGround oferă un plugin WordPress SuperCacher cu unele dintre planurile lor. Asigurați-vă că gazda dvs. nu oferă opțiuni de memorie în cache înainte de a instala propriul plugin, deoarece acest lucru ar putea provoca conflicte și poate ajunge la încetinirea site-ului. Așa că nu uitați.

6. Păstrarea paginii de eșantion

În urmă cu câteva zile, am instalat o temă cu răspuns de o pagină pentru un client. Am instalat tema pe o copie proaspătă de WordPress care, evident, a venit cu pagina de probă. Deoarece tema cu o pagină funcționează cu secțiuni (spre deosebire de mai multe pagini) și a venit cu propria sa Ecran Opțiuni, pagina de eșantion a fost ascunsă vizualizării. Am văzut mai târziu când adăugam pagini suplimentare. Este suficient să spun, aș fi ratat pagina de eșantion dacă nu aveam nevoie de pagini suplimentare.

În afară de asta, știați că peste un (1) milion de utilizatori WordPress au încă pagina de mostre pe site-urile lor web? Dacă acest lucru este surprinzător, ar trebui să știți că majoritatea acestor persoane nu știu despre pagina de eșantion sau ați uitat să o ștergeți. Dacă nu utilizați pagina de eșantion (și de ce ați folosi-o oricum când puteți crea un milion și alte pagini), mergeți mai departe și ștergeți-o imediat. Nu arată bine pe blogul tău profesional. Pentru că este o greșeală.

7. Nu moderează niciodată comentariile

Moderarea comentariilor

Comentariile vă spun cum reacționează cititorii dvs. la mesajul dvs. de marketing. Dar este nevoie de determinare și efort pentru a modera comentariile, mai ales dacă obțineți mai mult de câteva. Mulți proprietari de întreprinderi mici nu știu cum să-și gestioneze site-urile web și ajung să rămână blocați cu tone de comentarii care necesită moderare. Ei continuă să-l pună deoparte până îi înjghege.

Apoi avem comentarii spam, care îți pot răni cu adevărat SEO pe lângă faptul că sperie cititorii. Nu aproba niciodată comentariile spam chiar din întâmplare – oricât de bine este scris. Cum spuneți comentarii bune din comentariile spam? Cum separați grâul de pleavă? Ei bine, este ușor. Dacă umblă ca o rață, se aruncă ca o rață, arată ca o rață, trebuie să fie o rață. Dacă este spam, veți ști imediat.

Dacă nu doriți comentarii, dezactivați comentariile prin Setări >> Discuție >> Implicit Setări articol sau utilizați un plugin cum ar fi Dezactivați pluginul pentru comentarii. Pentru a păstra comentariile spam în timp ce verificați, folosiți Akismet sau oricare dintre aceste plugin-uri de blocare a spamului.

8. Prea multe categorii, nu etichete suficiente

WordPress vă permite să creați categorii și etichete cu ușurință. Acest lucru vă poate ajuta să grupați postări conexe pentru a îmbunătăți accesibilitatea. De multe ori, oamenii sunt transportați și ajung să creeze categorie după categorie pentru a merge cu fiecare postare nouă.

Din păcate, mulți oameni nu își etichetează postările atât cât le clasifică. Acestea ajung să creeze sute de categorii și puține (dacă există) etichete. Acest lucru nu este bun pentru SEO și arhitectura site-ului. În plus, puteți utiliza categorii și etichete în mod interschimbabil. Puteți utiliza chiar etichete în meniurile de navigare la fel ca categoriile. Află mai multe despre Categorii vs etichete în Codex.

9. Utilizarea Favicon-ului implicit

Eu sunt vinovat de asta. În grabă să-și lanseze site-ul și să înceapă să câștige bani (haha), mulți utilizatori WordPress uită adesea să își schimbe favorurile. Vei localiza site-uri care au favoruri de la furnizorii lor de găzduire, de ex. Bluehost sau de la compania lor cadru, de ex. Geneză.

La fel ca logo-ul dvs., favoricul dvs. este identitatea dvs. pe web. Mai mult decât atât, vizitatorii dvs. vor vedea favicon-ul dvs. când vor marca site-ul dvs. După cum puteți vedea, acestea sunt motive minunate pentru a vă schimba favoarea. Este o muncă ușoară așa cum veți vedea în reproiectarea site-ului dvs. WordPress (pentru a adăuga o notă personală).

10. Mergând cu platforma greșită

Este blocat între WordPress.com și WordPress.org? Nu știți ce opțiune să alegeți? Mulți începători fac deseori alegerea greșită și sfârșesc regretând ulterior.

În timp ce fiecare platformă are beneficiile sale, WordPress-ul propriu-zis găzduit este o opțiune excelentă pentru multe afaceri – mici și mari, deoarece îți oferă mai mult control asupra site-ului tău. Alege o platformă care se potrivește nevoilor tale. Acest ghid de pe WordPress.com vs WordPress.org ar trebui să vă ajute.

11. Neavând un site mobil sau responsabil

Site-uri mobile responsive

Viitorul va fi mobil și vă faceți un singur serviciu dacă site-ul dvs. WordPress nu se poate adapta dispozitivelor mobile. Dacă site-ul dvs. nu este mobil, este posibil să pierdeți multe afaceri. În afară de asta, Google vă va penaliza dacă traficul dvs. mobil se redirecționează către pagina de pornire a desktopului.

Puteți mobiliza site-ul dvs. folosind pluginuri cum ar fi WPtouch sau utilizați design sensibil din start. Designul sensibil (folosește HTML + CSS3) asigură că site-ul dvs. web arată bine pe toate dispozitivele, indiferent de lățimea ecranului.

12. Uitând să vă configurați Permalink-urile

Așa cum am văzut în Opțiunile WordPress încorporate pe care ar trebui să le utilizați, multe persoane folosesc structura URL implicită, adică yourdomain.com/?p=23. Nu doriți să vă lăsați în permanență accesele permise, este rău atât pentru SEO, cât și pentru experiența utilizatorului. După instalarea WordPress, accesați Setări >> Legături permanente și actualizați-vă conexiunile permanente.

13. Nu instalează un formular de contact

Formularul de contact este o parte integrantă a oricărui site web. Pagina de contact ar trebui să lucreze foarte mult pentru afacerea dvs. online, dar este surprinzător să vezi câți utilizatori WordPress se trag în picior uitând să includă un formular de contact în paginile lor de contact..

Mulți oameni doar listează e-mailuri și poate un număr de telefon și uită complet de formularul de contact. Mișcare proastă. Listarea e-mailurilor dvs. va atrage doar spamul în căsuța dvs. poștală. Pe de altă parte, un formular de contact va facilita implicarea. WordPress are un constructor de formulare de contact încorporat, accesibil prin editorul de post, dar dacă aveți nevoie de mai multe funcții, puteți consulta Formular de contact 7 sau Gravity Forms.

14. Uitarea Google Analytics

Google Analytics

Majoritatea utilizatorilor noi nu se instalează Google Analytics după instalarea WordPress. Poate că ești în regulă Statisticile Jetpack dar ar trebui să știi că îți lipsește atât de multe informații despre site-ul tău.

Google Analytics vă ajută să vă descompuneți traficul, astfel încât să știți ce să optimizați pentru o performanță mai bună. Vă recomandăm să instalați Google Analytics și să vă înscrieți la Instrumente pentru webmaster Google.

15. Nu optimizarea imaginilor

Când începeți să folosiți WordPress, vă grăbiți să publicați prima dvs. postare pe care uitați să o optimizați. Imaginile puternice încetinesc site-ul dvs. web afectând negativ experiența utilizatorului. Înainte de a încărca imagini pe site-ul dvs. WordPress, optimizați-le pentru cele mai bune performanțe. Dacă utilizați Adobe Photoshop, asigurați-vă că vă salvați imaginile pe web cu opțiunile „Salvați pentru web”. Verificați software-ul de editare a imaginilor pentru opțiunea „Salvați pentru web”.

Este randul tau…

Tocmai am enumerat cincisprezece (15) dintre cele mai grave greșeli WordPress pe care ar trebui să le evitați cu orice preț. Conștient de alte greșeli WordPress pe care ar trebui să le evite alți cititori? Vă rugăm să fiți suficient de amabili pentru a împărtăși comentariile ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me