Cu toții iubim WordPress, dar uneori ne poate înnebuni! Indiferent dacă este temutul ecran alb al morții, o eroare PHP necunoscută provenită de la un plugin sau probleme legate de server care au provocat blocarea site-ului nostru, nu va fi niciodată distractiv. Dar, de fiecare dată când WordPress decide să acționeze, nu vă îngrijorați deloc – există întotdeauna o soluție așa cum veți învăța în această postare. Pregătește-te să te distrezi pentru că tu și cu mine vom rezolva 15 erori comune WordPress. Deci, fără alte detalii, să începem cu cea mai frecventă eroare WordPress.


Contents

1. Eroare server intern

Aproape fiecare utilizator WordPress pe care îl cunosc a întâlnit eroarea serverului intern cel puțin o dată. Este destul de enervant, deoarece, spre deosebire de multe erori comune WordPress, eroarea de server intern nu vă spune ce trebuie să remediați. Acest lucru poate fi frustrant, deoarece eroarea poate fi rezultatul mai multor motive, după cum veți vedea mai jos.

Cauzele erorii serverului intern:

Unele dintre cauzele posibile pentru eroarea Serverului intern sunt următoarele:

 • Funcții de plugin corupte
 • Funcții teme corupte
 • .Htaccess corupt
 • Limita de memorie PHP epuizată

Soluții de eroare a serverului intern:

Această eroare poate trimite cu ușurință un începător în modul de panică, dar nu vă faceți griji, iată câteva soluții.

A. Editați fișierul .htaccess
Deoarece eroarea serverului intern este în principal rezultatul unui fișier .htaccess corupt, conectați-vă în directorul rădăcină WordPress prin File Manager (sau FTP) și redenumiți fișierul dvs. .htaccess în .htaccess.old. Actualizați browserul pentru a vedea dacă ați rezolvat eroarea. Dacă eroarea a dispărut, accesați Setări -> Legături permanente și faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a vă reseta regulile .htacess și scrierea la culoare. Dacă acest lucru nu funcționează, poate trebuie să vă verificați pluginurile.

b. Dezactivați toate pluginurile
Un plugin pe care tocmai l-ați instalat ar putea fi problema, dar este excelent pentru că știți ce să dezinstalați sau să ștergeți. Alteori, această eroare WordPress poate fi decupată ca urmare a unui plugin vechi (sau a mai multor pluginuri care sunt incompatibile). Nu veți ști cu siguranță dacă problema este plugin-urile dvs. decât dacă dezactivați pluginurile.

DEOPARTE: Dacă vedeți eroarea serverului intern, probabil că nu puteți accesa administratorul WordPress. Deci, cum vă dezactivați pluginurile? Ei bine, am găsit asta cum dezactivați toate pluginurile atunci când nu puteți accesa meniurile administrative postare la WordPress Codex. Dacă eroarea dispare după dezactivarea tuturor pluginurilor, ați găsit problema dvs. și este timpul să jucați un mic joc de încercare și eroare. Reactivați un singur plugin simultan până când veți obține vinovatul. Ștergeți pluginul și obțineți un înlocuitor mai bun. De asemenea, puteți informa autorul pluginului, deoarece WordPress este frumos și la fel ar trebui să fie și pluginurile.

c. Schimbă teme
Dacă problema nu a fost plugin-urile, poate că tema dvs. este. Treceți la tema Douăzeci și Doisprezece și reîncărcați-vă site-ul. Dacă mai vedeți eroarea, poate trebuie să actualizați unele dintre folderele WordPress.

d. Reparați folderele wp-admin și wp-include
În acest moment, ați rezolvat probabil această eroare WordPress. Dar dacă nu este cazul, încercați să înlocuiți folderele wp-admin și wp-include cu altele mai noi dintr-o nouă instalare WordPress.

e. Mărește-ți limita de memorie PHP
Dacă totul altceva eșuează, trebuie să te dai jos și să te murdărești și să te încurci cu câteva lucruri de pe server. Eroarea serverului intern poate fi frustrantă, așa că nu aștept nimic să te oprească. Iată un ghid excelent pentru creșterea memoriei PHP de către băieții buni de la WordPress. Dacă doriți să luați comenzi rapide, trageți-vă editorul de coduri și creați un fișier text numit php.ini. În acest fișier, adăugați acest cod:

memorie = 64MB

Salvați și încărcați fișierul în folderul / wp-admin /. Dacă creșterea memoriei dvs. PHP rezolvă problema, discutați cu gazda dvs. web pentru a pune degetul pe ceea ce vă epuizează memoria. Ar putea fi orice, de la funcții tematice rupte la pluginuri slab proiectate, printre altele. Gazda dvs. web vă va furniza informații din jurnalele serverului.

2. Actualizarea automată a eșuat

WordPress vine acum cu o caracteristică de actualizare automată care are grijă de securitate, de bug-uri minore și de asemenea. Caracteristica este un geniu pur la locul de muncă. Este grozav, dar uneori eșuează. Având în vedere că funcția de actualizare automată nu necesită nicio intrare umană, cum spuneți când eșecul actualizează? Veți vedea una dintre următoarele:

 • Un mesaj de eroare PHP
 • Un ecran alb alb (De asemenea, cunoscut sub numele de ecranul alb al morții – WSOD)
 • Un avertisment care spune că actualizarea a eșuat

Actualizarea cauzelor eșuate:

 • Probleme de conexiune la Internet în timpul actualizării automate
 • Conexiune ruptă cu principalele fișiere WordPress
 • Permisiunile de fișiere incorecte

Actualizare Soluție eșuată:

Actualizați-vă site-ul WordPress manual. Dacă nu știți de unde să începeți, verificați acest lucru Actualizare WordPress – Actualizare manuală postare la WordPress Codex.

3. Sintaxă eroare WordPress

Analiza mea a arătat că aceasta este o eroare WordPress foarte frecventă în rândul persoanelor care adaugă fragmente de cod pe site-urile lor WordPress. Când întâlniți această eroare, veți observa, de obicei, ceva de genul:

Eroare de analiză - eroare de sintaxă, sfârșitul neașteptat de $ în /public_html/your_site/wp-content/themes/your-theme/functions.php pe linia 38

Această eroare nu vă stresează pentru că vă spune exact unde puteți găsi problema.

Cauză de eroare de sintaxă:

De multe ori, eroarea de sintaxă este cauzată de un (i) caracter (e) neajuns sau neașteptat (e) din fișierul cu probleme. De cele mai multe ori cauzate de cineva mai puțin experimentat care încearcă să editeze codul într-o temă sau plugin, dar poate apărea și atunci când ați instalat o nouă temă sau plugin care conține eroarea.

Soluții de eroare de sintaxă:

A. Educați-vă cum inserați fragmente de cod pe WordPress
În calitate de începător WordPress, aveți un drum lung (dar distractiv) de parcurs în ceea ce privește învățarea dezvoltării WordPress. Totuși, nu se grăbește, așa că luați-vă timpul. Dacă ați întâlnit această eroare WordPress după ce ați adăugat fragmente de cod pe site-ul dvs. WordPress, trebuie să aflați mai multe despre inserarea fragmentelor de cod în WordPress sau veți provoca mai multe daune.

b. Remediați codul afectat
Dacă această eroare WordPress a apărut după actualizarea unui plugin sau lipirea unor coduri de pe web, știi exact unde să arăți. Problema este că nu îți poți repara codul prin Aspect -> Editor (sau Pluginuri -> Editor), deoarece eroarea de sintaxă te blochează de pe site-ul tău. Acest lucru nu creează bine cu cei mai mulți începători, astfel încât aceștia ies în evidență. Dar nu, puteți edita cu ușurință fișierele dvs. WordPress prin FTP sau File Manager din cPanel. Găsiți fișierul afectat și remediați codul fie eliminându-l, fie rescriindu-l corect.

c. Încercați o altă temă sau plugin
Dacă eroarea a început atunci când ați activat o nouă temă sau plugin, atunci este foarte probabil o eroare în acea temă sau plugin. Așadar, poate doriți să găsiți una alternativă sau să contactați dezvoltatorul, pentru a putea remedia eroarea. În unele cazuri, este posibil să nu vă puteți autentifica în WordPress, caz în care este posibil să fiți nevoit să ștergeți pluginul sau tema prin FTP.

4. Eroare la stabilirea unei conexiuni la baza de date

Dintre erorile comune WordPress, aceasta este destul de explicativă. Eroare WordPress la stabilirea unei conexiuni la baza de date vă permite să știți că ceva a rupt conexiunea la baza de date WordPress.

Baza de date care stabilește cauzele erorilor:

 • eroare wp-config.php
 • Probleme cu furnizorul dvs. de găzduire
 • Ai fost piratat! Și aici mă gândeam că această eroare WordPress special nu este mare lucru.

Baza de date care stabilește soluții de erori:

A. Editați fișierul dvs. wp-config.php
Accesați fișierul dvs. wp-config.php prin File Manager sau FTP și confirmați dacă numele bazei de date, gazda, numele de utilizator și parola sunt corecte. Dacă sunteți blocat sau nu știți ce să faceți mai întâi, luați în considerare să vă învățați câteva lucruri despre editarea fișierelor wp-config.php.

b. Remediați problemele cu gazda dvs. web
Dacă wp-config.php arată corect și această eroare WordPress este încă o problemă, ar trebui să discutați cu furnizorul dvs. de găzduire WordPress. Vor putea să vă spună dacă serverul este dezactivat sau baza de date a fost închisă pentru depășirea cotei sale. Dacă vă spun că totul arată bine la sfârșitul lor, este timpul să implementați o oarecare securitate WordPress pe site-ul dvs..

c. Scanează-ți site-ul pentru a afla dacă este compromis
Hackerii nu dorm. Nu, nu. Puteți fi victima unui hacker oricând, mai ales dacă nu știți cum să vă asigurați site-ul WordPress. Pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu a fost piratat, scanați-l folosind un instrument precum Sucuri Sitecheck. Dacă primiți o veste proastă, rămâneți liniștită și consultați acest site a fost hacked postat la WordPress Codex.

5. Scurt indisponibil pentru eroare de întreținere programată

1, 2, 3 … Întrerupeți timpul, să încercăm să înțelegem de ce primiți această eroare WordPress nu atât de scurtă. Oh, apropo, nu ar trebui să vă deranjeze deloc, deoarece este destul de ușor de rezolvat. Dar mai întâi, să analizăm cauzele.

Cauzele erorilor de întreținere programată:

 • Actualizarea dvs. WordPress a eșuat, deoarece unele lucruri sunt în afara controlului dvs.
 •  .întreținere fișierul nu a fost șters după actualizare dintr-un motiv sau altul

Soluții de eroare de întreținere programate:

Te distrezi? Credeți că puteți rezolva erorile de mai sus dacă / atunci când cresc Dacă puteți, treceți la eroarea WordPress numărul șase (6).

6. Recuperarea parolelor prin e-mail nu funcționează

Principala cauză pentru aceasta este uitarea. Poate că ar trebui să încercați niște diete și exerciții care să îmbunătățească memoria �� Glumă deoparte … uităm cu toții cel mai important dintre lucruri precum parole, nume de utilizator și adrese de e-mail? Așa ați fost, v-ați uitat parola și ați fost obligat să utilizați pagina „Ați pierdut parola”. Problema este că nu ați primit niciodată linkul de resetare prin e-mail. Decideți să încercați din nou după verificarea folderului spam, dar totuși, fără legătură.

Eroare de recuperare a parolei Cauză:

Din anumite motive, instalarea dvs. WordPress nu vă va trimite link-ul … cauza ar putea fi un mister! Însă principala problemă nu este motivul pentru care nu primiți parola, dar cum puteți reseta parola cu ușurință și rapid? Vă prezentăm mai jos câteva soluții.

Soluții de eroare de recuperare a parolei:

A. Resetați-vă WordPress prin phpMyAdmin
Aceasta este cea mai tehnică dintre cele două soluții cu care vă voi prezenta.

 1. Conectați-vă în cPanel și navigați la phpMyAdmin sub Baze de date
 2. Selectați baza de date (gazda dvs. web vă va ajuta să nu vă găsiți baza de date)
 3. Navigheaza catre wp_users și faceți clic pe Naviga
 4. Accesați numele de utilizator și faceți clic pe Editați | ×
 5. Introduceți o nouă valoare (parola dvs. nouă) user_pass
 6. Alege MD5 din meniul derulant de mai jos Funcţie
 7. Clic Merge butonul din partea de jos pentru a salva modificările

b. Editați fișierul funcții.php
Și acum pentru o metodă ceva mai puțin tehnică. Fișierul funcții.php este responsabil pentru multe lucruri de pe site-ul dvs. WordPress. Dacă regăsirea parolei dvs. de e-mail vă oferă un moment dificil:

 1. Navigheaza catre “../ Wp-content / teme / your_live_theme /”Folosind FTP sau File Manager și descărcați fișierul funcții.php.
 2. Deschideți fișierul în editorul de coduri și adăugați următorul cod:
  wp_set_password ('DesiredNewPassword', 1);

  A inlocui DesiredNewPassword cu noul tău pasal. Numărul unu (1) din cod este numărul dvs. de identificare a utilizatorului din wp_users masa.

 3. Salvați și încărcați funcții.php
 4. Când vă puteți conecta la site-ul dvs. web, eliminați codul (descărcați funcții.php, ștergeți codul și încărcați-l în dosarul dvs. tematic)

7. Eroarea HTTP 403 – interzisă

Daca primesti “Nu sunteți autorizat să vizualizați această pagină. (Eroare 403)”Când ați încercat să vă conectați pe site-ul dvs. WordPress, ați întâlnit una dintre cele mai frecvente erori WordPress – Eroarea HTTP 403.

Cauză de eroare HTTP 403:

 • Probleme cu indexurile de director dacă blogul dvs. este găzduit pe un server Windows

Soluție de eroare HTTP 403:

Adăugați index.php la Index Index. Puteți rezolva cu ușurință această eroare WordPress, adăugând index.php la Index Index. Du-te la tine Panou de control -> Opțiuni Web -> Index index și adăugați index.php.

8. Bara laterală sub eroare de conținut

Am fost destul de perplex când am întâlnit această eroare WordPress. Eram atât de convins că tema mea a fost complet toast încât am avut în vedere schimbarea ei cu totul. Cu toate acestea, am convocat păianjeni Google și câteva secunde mai târziu, mi-am dat seama că aceasta este doar una dintre cele mai frecvente erori WordPress. Această realizare a înlăturat toate problemele îngrijorătoare. Încă câteva clicuri și defilări, am găsit cauzele.

Bara laterală de mai jos Cauze erori de conținut:

 • Erorile HTML – uneori s-ar putea să uitați să închideți câteva elemente div
 • Erori CSS – Alteori, puteți utiliza accidental lățimi disproporționate care sfârșesc să încurce întregul aspect

Bara laterală Sub soluții de eroare de conținut:

A. Închideți toate elementele div
În majoritatea cazurilor, elementele de tip div sunt responsabile pentru această eroare. Închideți toate elementele div deschise și eliminați elementele div extra care împinge bara laterală în afara elementului de înfășurare. Folosiți un instrument cum ar fi Validator W3 pentru a verifica dacă codul dvs. HTML ar putea fi cauza acestei erori.

b. Remediați CSS
Rapoarte improprii de lățime vor încurca aspectul dvs., plasând, pe rând, bara laterală sub zona de conținut. Trebuie să păstrați lucrurile în proporție. De exemplu, dacă containerul principal are o lățime de 920px, alocați 620px conținutului dvs. și 250px bara laterală. Lăsați restul de 50px în marje și ce nu. Păstrează lucrurile proporțional. Un alt lucru, fii atent când folosești proprietatea float.

9. Administrare WordPress Afișare necorespunzătoare

V-ați conectat vreodată la WordPress doar pentru a găsi tabloul de bord WP de administrare peste tot? Ce vreau să spun că linkurile sunt aranjate necorespunzător, deoarece tabloul de bord este redat fără CSS.

Cauze de eroare de afișare a administratorului:

 • Proxy și firewall-uri care conțin fișiere CSS negre
 • Pluginuri de meniu admin corupte

Soluții de eroare afișare administrator:

A. Asigurați-vă că nu sunteți în spatele unui proxy sau firewall
Dacă vă aflați în spatele unui proxy sau al unui firewall (poate că accesați site-ul dvs. de la serviciu), încercați să accesați tabloul de bord în altă parte fără proxy sau firewall. De asemenea, puteți încerca să vă curățați firewallul și cache-ul proxy și să vedeți dacă funcționează.

b. Actualizare / Dezactivare plugin-uri de meniu admin
Dacă primiți această eroare după instalarea unui plugin, cum ar fi Meniuri mai ușoare și Meniu derulant Admin pentru meniul dvs. de administrator, încercați să-l actualizați (re-instalați-l). Dacă această eroare WordPress persistă, dezactivați pluginul.

10. eroare de conexiune scos

Dacă site-ul dvs. WordPress trăiește pe un server partajat supraîncărcat, veți vedea această eroare WordPress mai des. Următoarele probleme sunt responsabile pentru această eroare.

Cauzele erorii de expirare:

 • Pluginuri grele
 • Erori în funcție de temă
 • Limita de memorie PHP epuizată

Soluții de eroare time-out:

 • Dezactivați pluginurile pe care le-ați instalat recent sau resetați folderul cu pluginuri
 • Măriți limita de memorie PHP
 • Treceți la tema Douăzeci și Doisprezece pentru a determina dacă problema se află în tema dvs.

11. Avertisment: Nu se pot modifica informațiile despre antet – Antetul deja trimis de

Aceasta este încă o eroare comună a WordPress care afectează mulți utilizatori WordPress, în special începători. Dacă întâmpinați această eroare, veți vedea de obicei ceva similar cu acesta:

Avertisment: Nu se pot modifica informațiile despre antet - Antetul deja trimis de (Ieșire începută la /blog/wp-config.php:34)

Acea ultimă parte (Ieșirea a început la /blog/wp-config.php:34) vă spune exact de unde provine eroarea dvs..

Nu se poate modifica eroarea antetului Cauză:

 • Prezența spațiilor albe (necompletate) în fișierul afectat (în cazul nostru de mai sus, acesta ar fi wp-config.php)

Nu se poate modifica Soluția de eroare a antetului:

Va trebui să eliminați spațiile necompletate. Pentru a scăpa de această eroare WordPress:

 1. Descărcați fișierul afectat (de exemplu, wp-config.php) prin Managerul de fișiere sau FTP
 2. Deschideți fișierul în editorul preferat (de ex. Notepad++)
 3. Eliminați toate spațiile înainte de prima
 4. Îndepărtați toate spațiile după închidere?>
 5. Salvați fișierul

12. Plugin-ul nu va șterge eroarea

Unele plugin-uri (și doriți să vă feriți de astfel de plugin-uri) vin cu fișiere ascunse care devin o durere în gât atunci când doriți să ștergeți pluginul. Acesta este un motiv bun pentru a descărca doar pluginuri (și teme pentru acea problemă) de pe site-urile web de încredere în care aveți încredere. Problema este că nu puteți șterge pluginul prin Administrator WordPress și chiar dacă ștergeți folderul pluginului prin File Manager (sau FTP), pluginul apare în continuare. Magie? Nu. Iată …

Ștergeți eroarea pluginului Cauză:

 • Pluginul a venit cu fișiere ascunse sau cuibărite

Ștergeți soluțiile de eroare a pluginului:

A. Obțineți pluginuri din surse de încredere
Nu mergeți să alegeți pluginuri din toate locurile. Dacă doriți să achiziționați un plugin bine codat, mergeți cu surse de renume, precum CodeCanyon sau WPExplorer. Dacă sunteți după pluginuri gratuite, accesați Depozit de pluginuri WordPress. Prevenirea este mai bună decât vindecarea, corect?

b. Ștergerea pluginului folosind Secure Shell (SSH)
Această soluție va funcționa numai dacă aveți acces SSH pe site-ul dvs. WordPress. Aceasta este ceea ce trebuie făcut. Conectați-vă pe blogul dvs. folosind SSH și navigați la „../ Wp-content / plugins /„. Folosește Este -aI comanda pentru a enumera toate folderele dvs. și, în cele din urmă, ștergeți plugin-ul cu probleme folosind rm (numele folderului) comanda.

13. WordPress Posts Returning 404 Error

Este frustrant să accesați fiecare parte a site-ului dvs. WordPress, dar la postări. De fiecare dată când vizitați o singură postare, primiți o pagină de eroare 404 – și este o mare durere, deoarece postările sunt oasele și carnea oricărui blog WordPress.

Pagina de eroare 404 Cauză:

 • Problemă cu setările dvs. de legături permanente

404 Soluții pentru paginile de eroare:

A. Salvați-vă legăturile permanente
Această eroare WordPress este ușor de rezolvat, așa că nu intră în panică – cititorii vor putea citi postările dvs. în cel mai scurt timp. Du-te la Setări -> Permalink și a lovit Salvează modificările buton.

b. Remediați fișierul dvs. .htaccess
Dacă remedierea permalinkurilor dvs. nu rezolvă această eroare, este timpul să editați fișierul .htaccess manual. Accesați directorul rădăcină WordPress și descărcați fișierul .htaccess. Dacă nu există, creați un fișier text necompletat și salvați-l ca .htaccess. Adăugați următorul cod în fișierul .htaccess:

# ÎNCEPE WordPress

ReescrieEngine Activat
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Salvați și încărcați .htaccess în aceeași locație.

14. Eroare epuizată a memoriei WordPress

Știți că ați întâlnit această eroare când vedeți ecranul alb al morții sau acest mesaj de eroare:

Eroare fatală: dimensiunea de memorie permisă de 33554432 octeți epuizată (încercată să aloce 2348617 octeți) în /home/username/public_html/your_site/wp-include/plugins.php pe linia 36

Eroare epuizată de memorie Cauză:

 • Un plugin sau un script vă consumă memoria

Soluție de eroare epuizată de memorie:

Cel mai simplu răspuns este să crești pur și simplu memoria alocată. Pentru a face acest lucru, deschideți fișierul wp-config.php (care se găsește în directorul rădăcină al site-ului dvs.) și adăugați următorul cod:

define ('wp_memory_limit', '64M');
NOTĂ: Nu trebuie să descărcați fișierul (sau orice alt fișier) atunci când utilizați Managerul de fișiere. Puteți edita fișierele chiar în Managerul de fișiere. Discutați cu gazda dvs. web dacă nu găsiți opțiunea de editare.

15. Eroare fatală Funcție nedefinită este_network_admin

Am decis să închei această postare cu o eroare WordPress simplă, dar foarte frecventă.

Funcția nedefinită este_network_admin Eroare fatală Cauză:

 • Actualizare automată eșuată

Funcția nedefinită este_network_admin ErrorSolution Fatal:

Asistență suplimentară / Resurse

Dacă nu am reușit să rezolvăm eroarea dvs. sau eroarea dvs. specifică nu a fost menționată în această postare, puteți găsi mai jos o listă cu resurse cu adevărat grozave, cu câteva mai multe soluții pentru erorile comune WordPress și corecțiile acestora. Dacă încă nu găsiți o soluție, puteți încerca întotdeauna să contactați site-ul dvs. web pentru a vedea dacă vă pot ajuta! WPEngine a fost acolo pentru noi în mai multe rânduri când nu am putut rezolva singuri problema!

Concluzie

Iată-ne. Tocmai am dezvăluit 15 dintre cele mai frecvente erori WordPress și v-am arătat cum să le rezolvați. Sperăm că această postare va veni la îndemână atunci când întâlniți o eroare WordPress. Marcați această resursă (cel mai probabil veți avea nevoie de ea la un moment dat – deși sperăm că nu o faceți) și vă rugăm să ne spuneți cum remediați erorile comune WordPress pe site-ul dvs. web, mai ales dacă aveți o soluție mai bună și mai rapidă pentru una dintre cele mai comune Erori WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me