Gifting eCommerce WordPress și dăruire de cadouri

Cu noul an aici și bine în desfășurare, puteți planifica în sfârșit pentru vacanțe superioare! Este timpul să vă pregătiți și să vă desfășurați magazinul online – puneți-vă cel mai bun picior înainte pentru a stimula febra cumpărăturilor, deoarece publicul prinde eroarea de navigare.


Cadourile au fost legate în mod inextricabil de sărbători de la începutul timpului. De fapt, implementarea strategiilor de marketing specifice sezonului este una dintre cele mai fiabile modalități de a acumula vânzările pe magazinul dvs. electronic.

Cu toate acestea, pur și simplu oferirea de reduceri sau oferte pentru produsele dvs. nu mai este suficientă. Având în vedere ritmul în care comerțul electronic se extinde, trebuie să aveți câteva cărți puternice în mână pentru a face impresia înainte de graba vacanței.

O modalitate de a face acest lucru este prin tăierea site-ului dvs. web special pentru perspectiva cadourilor, mai degrabă decât prin comercializarea valorii de cadou a produselor dvs. Confuz? Lasă-mă să explic.

Vânzare cadouri vs vânzare produse

O singură diferență semnificativă între cumpărăturile gif și cumpărăturile tradiționale este că oamenii caută deseori produse care au o notă adăugată și semnificativă. Aceasta ar putea fi căni de zi ale tatălui, swag personalizat, seturi de sărbători etc..

Vânzarea de cadouri în loc să vândă pur și simplu produse are potențialul de a aduce doi clienți la magazinul dvs. în loc de unul.

Primul este gifterul, care a răsfoit magazinul online și a găsit cadoul perfect pentru a le oferi. Al doilea este cel care primește cadoul, este suflat de grijulie și vizitează magazinul dvs. electronic pentru a verifica celelalte cadouri interesante pe care le poate face cadou. Vorbim despre reacția în lanț!

Așadar, acum după ce am stabilit importanța direcționării eforturilor dvs. de marketing către vânzarea de cadouri în loc de produse, să vedem cum puteți să vă pregătiți magazinul de e-commerce pentru anotimpul cadourilor!

Pregătirea cadoului magazinului online

Există o mulțime de modalități de a vă pregăti magazinul online pentru anul viitor, dar iată câteva sfaturi cheie pentru a vă începe să cumpărați cadouri..

1. Planificați promoțiile și evenimentele de sărbători

Planificare calendaristică

Mai întâi scoateți-vă calendarul și luați notă de vacanțele viitoare pe care doriți să le vizați. Acest lucru poate părea evident, dar este o parte cheie a planificării unor evenimente de marketing mari, precum și a anticiparii nevoilor de inventar. Gândește-te ce sărbători are sens pentru magazinul tău să creezi în mod special cadouri centrate.

De exemplu, Valentine’s este probabil o zi în care nu vei dori să ratezi. Pe de altă parte, cu excepția cazului în care sunteți o fabrică de bere sau un magazin care importă produse irlandeze, există o șansă bună ca ziua de St Patrick să fie cea care poate săriți. Ai ideea.

2. Integrați cadourile în navigarea pe site

Una dintre regulile cardinale ale vânzării cadourilor este de a le găsi ușor pentru publicul tău. Este posibil să aveți cele mai bune idei pentru cele mai mari cadouri din lume, dar dacă sunt secretați într-un colț al site-ului dvs., nimeni nu le va găsi.

1800 Cadouri Flori

1800 Flori prezintă anotimpurile de cadouri curente în meniul principal de navigare.

Luați o idee de pe site-urile principale de cadouri precum 1800 de flori și păstrați-vă cadourile în față și în centru. Adăugarea promoțiilor de cadouri curente în cazul în care acestea sunt accesibile în meniul dvs. ușurează cumpărătorii să găsească rapid ceea ce caută și să efectueze achiziția. Pur și simplu creați categorii de cadouri și adăugați-le în meniul principal.

Căutare avansată SearchWP

Pentru a face căutarea și mai ușoară pentru utilizator, puteți sorta chiar și cadourile în categorii specifice, cum ar fi Destinatar, Ocazie, Vârstă, Marcă, Gama de prețuri, Oferte, etc. plugin avansat de căutare WordPress. SearchWP acceptă automat căutarea avansată și fațetată prin taxonomii (cum ar fi categorii, etichete și chiar atribute ale produsului). Atunci când creați produsele WooCommerce, amintiți-vă doar să adăugați atribute de produs relevante (culoare, marcă, ingrediente, etc.) și etichete (vârsta pentru care este un cadou bun pentru, interes general, etc.).

3. Configurați pagini dedicate cadouri

Dacă nu sunteți genul de persoană care își dorește un banner lipicios care se bazează pe pagina dvs. de publicitate care vă oferă cadourile, puteți opta întotdeauna pentru un mod mai subtil, dar la fel de eficient, de a configura pagini dedicate cadourilor. Acestea pot fi accesorii pe site-ul dvs. cu ocazia și pot fi accesate de cumpărători pe tot parcursul anului.

Gifting Dean & Deluca

Dean & Deluca sunt o pagină permanentă de „cadou”.

Categoriile despre care am discutat mai sus pot fi aplicabile și aici. În plus, puteți chiar să luați în considerare configurarea unei pagini dedicate pentru ofertele dvs. sezoniere pe pachete de produse cu pachete cadou pentru diverse ocazii.

4. Promovați pachete personalizate

O modalitate de a facilita cumpărăturile de cadouri este prin crearea pachete de cadouri în avans pentru anumite persoane. Puteți lua tendințele actuale și produsele populare în tendință pe piață și le puteți adăuga la pachet, ceea ce îl face atractiv. În plus, o notă personalizată, bazată pe cine este cadoul, face un drum lung în încheierea tranzacției.

Vă amintiți de „ghiocelul cadou pentru mămică” gata de comandat pe care l-ați dat de Ziua Mamei? Această idee este pe aceeași linie. Pentru cumpărătorii rapide, nu este nimic mai bun decât un pachet pe care îl pot comanda ușor și rapid și care include practic tot ceea ce caută.

Puteți efectua câteva sondaje de piață pentru a obține o imagine mai clară a preferințelor generice și a accesibilității înainte de a crea pachete personalizate în funcție de vârstă sau ocazie. Nu uitați să oferiți o gamă substanțială de opțiuni pentru a alege clienții și veți vedea literalmente cadourile care zboară de pe rafturile dvs. virtuale!

Bonus: pachete personalizate

Oferiți variații opționale ale pachetului

În aceeași linie, puteți oferi clienților libertate completă pentru a-și crea propriile, pachet cadou personalizat. Cu casetele de produse personalizate WisdmLab puteți oferi cutii cadou de diferite dimensiuni, o serie de produse din care să alegeți și o gamă de prețuri definită și să vă așezați pentru a permite clienților să își proiecteze pachetul individual. Puteți utiliza măsuri de obicei persuasive, cum ar fi o cutie mai bună, mai bine reducerea sau oferirea unui stimulent irezistibil pentru creșterea vânzărilor.

O altă idee este să intri în gândirea cumpărătorului și să decizi strategia ta de preț în consecință. Căutătorul caută o grămadă de lumânări parfumate sau un set complet de arome? Prima are mai puține opțiuni, dar primește o reducere forfetară, în timp ce cea din urmă primește mai multe opțiuni, dar are reduceri per produs. Experimentează cu produse populare și revizuiește alegerile puse la dispoziție în consecință.

5. Creați carduri cadou

YITH WooCommerce Plug-ul cu carduri cadou

Inevitabil, în toată viața noastră există cineva care este greu de cumpărat. Acesta este motivul pentru care au fost inventate cărți cadou. Cardurile cadou pot fi dificil de adăugat în magazinul dvs., dar cu gratuitate Cardul cadou YITH Complementul WooCommerce este o adiere ușoară. Acest plugin gratuit adaugă un nou tip de produs în magazinul dvs. WooCommerce, astfel încât să puteți crea carduri pentru diverse sume. Când un client comandă un card cadou, va avea opțiunea de a adăuga adresa de e-mail a destinatarului pentru livrare rapidă. Suma cadou este apoi aplicată printr-un cod promoțional la finalizare.

6. Oferiți un ambalaj cadou la finalizare

Supliment de ambalaj cadou

Unul dintre cele mai bune cadouri pe care le puteți adăuga magazinului dvs. este ambalajul cadou. Încercați gratuit WooCommerce Gift Wrapper plugin – adaugă opțiuni ușoare pentru tipuri de ambalare și mesaj cadou la finalizare. Acestea sunt o modalitate simplă de a adăuga o notă personală și de a transforma orice achiziție într-un cadou.

7. Creați un buletin informativ pentru oferte speciale

În cele din urmă – creează un buletin informativ! Un buletin informativ este o modalitate excelentă de a păstra legătura cu clienții trecuți pe tot parcursul anului, de a împărtăși noi cadouri, de a le anunța despre promoțiile de vacanță sau chiar de a le trimite oferte personalizate bazate pe achiziții anterioare.

Extensia WooCommerce MailChimp

Ne place foarte mult MailChimp (care este GRATUIT pentru buletine informative de până la 2.000 de abonați), deoarece este ușor de utilizat și există tone de opțiuni gratuite de integrare, cum ar fi WooCommerce MailChimp pentru a adăuga un buletin informativ în magazinul dvs. Acest plugin adaugă, în special, opțiuni de abonare după ce au plasat o comandă. După aceea, puteți crea e-mailuri de bun venit sau o campanie completă pe e-mail.

Gânduri de despărțire

Există multe modalități de a vă pregăti magazinul online pentru anul, dar sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să vă pregătiți pentru cadouri. Oferind pagini de cadou ușor de găsit, pachete, ambalaje de cadouri și multe altele sunt încercate și testate strategii pentru a viza piața cadourilor.

Ce părere aveți despre strategiile noastre de a face ca magazinele electronice să fie gata de sezon? Aveți sfaturi pe care doriți să le împărtășiți? Nu ezitați să aruncați un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me