Sfaturi pentru îmbunătățirea funcționalității WordPress pentru site-ul dvs. web

Instalarea unei teme pe site-ul dvs. bazat pe WordPress sau pur și simplu lansarea ei online fără optimizarea corespunzătoare nu este suficient pentru a optimiza funcționalitatea WordPress și pentru a o face cu adevărat utilizabilă. Publicul web a devenit foarte arătos și solicitant.


Aceștia caută resurse online optimizate rapid, funcționale și cu aspect bun, care oferă fiecare informație și funcționalitate pe care le caută. Când construiți un site WordPress utilizabil și funcțional, acordați atenție următoarelor 10 sfaturi majore.

1. Alegeți cea mai bună gazdă

De aici începe povestea. O găzduire puternică și fiabilă este un factor determinant imens al funcționalității WordPress mai bune. Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege. Unele dintre ele sunt mai ieftine decât altele, incluzând diferite seturi de funcții în planurile de stabilire a prețurilor. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună gazdă care va răspunde cerințelor site-ului dvs. web, aruncați o privire la următoarea listă de verificare.

 • Alegând cel mai bun tip de găzduire, luați în considerare bugetul proiectului dvs. și cantitatea de date pe care trebuie să le partajați pe site-ul dvs. Deși mulți dezvoltatori nu le place găzduirea partajată datorită faptului că trebuie să partajați spațiu cu alte site-uri, aceasta este alegerea perfectă pentru proiectele web mai mici care nu au un flux de venituri constant. Acesta poate fi un bun punct de plecare pentru acele site-uri care încearcă doar să ajungă la noi audiențe.
 • Vulnerabilitate. Este important să alegeți o găzduire care să ofere copii de siguranță regulate și sigure. Site-urile WordPress sunt vulnerabile la hacking. Deci, pentru a vă simți în siguranță că toate informațiile valoroase de pe site-ul dvs. sunt protejate și securizate, alegeți planul de găzduire care include copii de rezervă obișnuite..
 • Se încarcă rapid pagina. Selectați planul de găzduire care include sistemul de memorie în cache și viteza mare de încărcare a paginilor. Dacă nu doriți ca clienții dvs. să plece pe site-urile concurenților, nu-i faceți să aștepte mai mult de 2 secunde până când pagina web se încarcă.

2. Instalați selectiv pluginuri

De fapt, nu veți avea nicio dificultate atunci când căutați cea mai optimă soluție pentru a adăuga funcționalități WordPress specifice site-ului dvs. Există mii de plugin-uri gratuite și la fel de multe dintre cele premium dintre care puteți alege pentru toate scopurile. Mai mult decât atât, multe premium Șabloane de pagină WordPress sunt încărcate cu extensii care se vor potrivi în scopuri specifice. De exemplu, acesta poate fi un formular de rezervare online, slider, formular de contact WordPress, LMS, localizator de magazine WordPress etc..

Chiar dacă există atât de multe plugin-uri grozave, fii selectiv. Instalați numai pluginurile de care aveți nevoie și încercați să condensați funcțiile într-un singur plugin, dacă este posibil. A avea o mulțime de pluginuri nu este întotdeauna rău, dar crește cantitatea de efort pe care va trebui să o depuneți la testarea actualizărilor.

3. Utilizați desene responsive

Ca sistem de gestionare a conținutului, WordPress nu este o soluție mobilă. Pentru a-l face să pară și să se simtă perfect pe toate dimensiunile ecranului, trebuie să instalați niște pluginuri ale unei terțe părți pe tabloul de bord al site-ului dvs. Din fericire, există o mulțime de teme WordPress responsive, dintre care sunt gratuite și premium.

Teme responsive pentru funcționalitate WordPress - Monstroid

Odată cu trecerea tot mai mare a comunității web la utilizarea dispozitivelor portabile, este indispensabil ca fiecare site să fie mobil. Mai mult, design-urile mobile devin mult mai utile mai ales pentru funcționalitatea WordPress. Folosind acestea, este posibil să fiți sigur că fiecare informație furnizată pe pagina web este afișată în mod corespunzător și nu înghesuie pagina.

4. Integrare în social media

Cu greu veți găsi o persoană care nu are un cont în niciuna din rețelele de socializare populare. Integrând site-ul dvs. WordPress cu opțiunile de social media, îl faceți mai utilizat pentru publicul dvs. Mai mult, crești șansele ca mai mulți oameni să se angajeze cu brandul tău.

 • Opțiunile de partajare socială permit clienților să partajeze cuvântul despre piesele de date preferate cu un singur clic.
 • Widget-urile de socializare afișează cele mai recente publicații chiar pe paginile site-ului dvs..
 • Datorită funcției de conectare socială, nu este necesar să completați formularele de înregistrare.

Integrare socială pentru funcționalitate WordPress

Multe teme au cel puțin o integrare socială de bază prin intermediul widget-urilor sau a unui modul antet / subsol. Dar este foarte ușor să îl adăugați singur cu un plugin WordPress de social media. După ce ați găsit pluginul care funcționează pentru dvs., utilizați aceste sfaturi de pe blogul nostru pentru a vă prezenta prezența:

 • Bazele în domeniul social media pentru site-ul dvs. WordPress
 • Cum să monitorizați analizele de social media cu WordPress
 • Cum să crești urmările de pe social media de pe site-ul tău WordPress

5. Folosiți animația HTML5

A trecut un deceniu de la anunțul oficial moartea lui Flash. Pe site-ul de astăzi, este mai bine să îmbunătățiți site-ul dvs. cu animația HTML5 din mai multe motive. În primul rând, motoarele de căutare nu văd elementele bazate pe Flash ale site-ului dvs..

Cât de des actualizați Flash player-ul? Nu puteți aminti ultima dată când ați făcut-o? La fel și majoritatea utilizatorilor web. Cei mai mulți dintre noi folosim playere Flash învechite, care nu acceptă efectele de animație Flash cu care ați îmbunătățit site-ul. În plus, animația HTML5 este mobilă, ceea ce crește șansele ca site-ul dvs. să pară mai interactiv.

6. Faceți-vă navigarea ușoară și evidentă

Ar trebui să fie ușor pentru prima dată vizitatorii site-ului dvs. să găsească informațiile necesare în câteva secunde. Tiparele de navigare intuitive și recognoscibile vor îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor, făcând astfel resursa dvs. web să pară mai ușor de utilizat.

Nu reinventați roata atunci când vă gândiți la elemente de navigare pe site-uri care ar trebui să fie prezente pe site-ul dvs. Este întotdeauna o idee bună să plasați panoul de navigare în partea de sus a paginii. Acesta este exact locul în care utilizatorii se așteaptă să-l găsească. De asemenea, adăugați caseta de căutare bazată pe Ajax lângă panoul principal de navigare al site-ului dvs. Îmbunătățește-ți site-ul cu lista de categorii din bara laterală, arhive și pesmet.

7. Design simplu și curat

Când creezi sau reînnoiești site-ul tău WordPress, ține cont de o regulă simplă – vizitatorii site-ului caută funcționalitatea WordPress peste formă. Deci, atunci când lucrați la designul site-ului dvs., puneți-vă o întrebare simplă – „Un design ca acesta va confunda vizitatorul meu?” Dacă ezitați să răspundeți la această întrebare, atunci este mai bine pentru dvs. să optați pentru o strategie diferită.

Simplu design elegant de WordPress

Oamenilor le plac desenele previzibile. Le place să vadă anumite elemente în anumite locuri. Dacă acest lucru nu se întâmplă, ei devin frustrați și confuzați, ceea ce îi face să plece pe site-urile concurenților.

8. Folosiți un CDN

Asigurați-vă că viteza site-ului dvs. este în concordanță cu concurenții dvs. utilizând un CDN. Aceasta este o parte crucială în accelerarea WordPress și, deoarece există atât de multe servicii CDN gratuite pentru a alege dintre dvs., nu aveți nicio scuză pentru a nu încerca.

Un CDN este o rețea de livrare de conținut localizată de obicei în întreaga lume care oferă conținutul dvs. de site web static (cum ar fi imagini sau CSS) cititorilor dvs. mai repede decât poate propriul server web. Puteți citi mai multe despre beneficiile CDN, dar, în general, este o idee bună pentru fiecare site web (WordPress sau nu). De fapt – folosim Cloudflare aici la WPExplorer și a funcționat excelent pentru noi.

9. Concentrați-vă pe SEO

Funcționalitate WordPress: SEO

Vă rugăm să nu neglijați SEO. Este într-adevăr la fel de important ca oamenii spun. Optimizarea motoarelor de căutare necesită mult timp și efort pentru a stăpâni, dar există o mulțime de pluginuri, ghiduri și sfaturi online pentru a vă ajuta să începeți. Iată doar câteva dintre preferatele noastre:

 • Cum să utilizați Yoast SEO pentru a consolida clasamentul motorului de căutare
 • Strategii esențiale WordPress SEO pentru îmbunătățirea clasamentului
 • Sfaturi SEO de top pentru afaceri noi
 • 10 sfaturi SEO WordPress pentru a obține mai mult trafic pe site-ul dvs. web
 • Sfaturi video SEO pentru a obține cel mai mult din videoclipurile dvs. WordPress
 • În plus, pe blogul nostru SEO

10. Nu uita să actualizezi

În cele din urmă – nu uitați să vă mențineți actualizate instalarea, tema și pluginurile WordPress! Nu numai că actualizarea este importantă pentru sfatul de securitate WordPress, ci asigură, de asemenea, toate ultimele corecții de erori și funcții noi disponibile (ceea ce merge mult până la îmbunătățirea funcționalității WordPress).

Gânduri finale asupra funcționalității WordPress

WordPress este un sistem puternic de gestionare a conținutului, care este utilizat de peste 30% din site-urile web disponibile pe web-ul contemporan. Comunitatea WordPress în creștere oferă mai multe instrumente și recomandări utile cu privire la modul de a face site-ul dvs. mai funcțional și utilizabil. Sperăm că sfaturile despre care am discutat în această postare vă vor ajuta să optimizați corect site-ul dvs. și să creșteți implicarea utilizatorilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me