Sfaturi pentru a face WordPress mobil prietenos

Sfaturi pentru a face WordPress mobil prietenos

Este destul de comun să vezi oamenii care folosesc dispozitivele de mână pentru a fi la curent cu cititul sau pentru a căuta ceva online. Se estimează un raport că 60% din căutări pornesc de la un dispozitiv mobil. Dacă publicul țintă este o parte a acestei populații care este în continuă mișcare, nu aveți de fapt nicio opțiune – trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web arată bine și funcționează excelent pe telefoanele mobile. În această postare, să ne uităm la câteva lucruri pe care le puteți face pentru a face site-ul dvs. WordPress WordPress mobil.


Un site web mobil-mobil apare ca o versiune minusculă a site-ului dvs. obișnuit. Pentru a obține acest aspect, este necesar să optimizați fiecare element de pe site-ul dvs. web pentru a răspunde la dimensiunea ecranului dvs. Și, pentru a atrage și a menține traficul, va trebui să vă asigurați că site-ul dvs. web se încarcă rapid, în special pe telefoane mobile.

Faceți site-ul dvs. WordPress mobil mobil

Un Googlebot analizează multe aspecte în timp ce verifică dacă o pagină web este mobilă, inclusiv,

 • indiferent dacă pagina include prea multe anunțuri sau un software care nu este potrivit pentru dispozitive mobile, cum ar fi Flash și Java.
 • dacă dimensiunea conținutului este redusă pe ecran și textul poate fi citit, fără zoom sau defilare orizontală.
 • dacă legăturile sunt plasate distinct, astfel încât să fie ușor de atins.

De ce ar trebui ca site-ul dvs. WordPress să fie mobil-prietenos?

Crearea unui site web WordPress-friendly pentru mobil este un corolar natural pentru creșterea explozivă a numărului de telefoane mobile, o mai bună conectivitate la rețea și accesul la wifi în locuri publice. Motivele mai convingătoare sunt,

 • Motoarele de căutare consideră prietenia mobilă ca fiind un factor de clasare. Prietenia mobilă este determinată pe bază de pagină. Acest lucru înseamnă că zonele prietenoase cu mobil pe site-ul dvs. vor fi mai mari în rezultatele căutării, în timp ce conținutul rămas va fi mai mic.
 • O pagină web dificilă de navigat poate duce la o rată de respingere mai mare care poate dăuna SEO-ului site-ului dvs. În schimb, o pagină web prietenoasă cu dispozitive mobile se poate traduce într-o viteză mai bună a site-ului și SEO.
 • Crearea de pagini web prietenoase înseamnă adesea că aveți grile și machete curate și, eventual, o adresă URL universală și o bază de cod.
 • Prietenia mobilă îmbunătățește consolidarea și vânzările mărcii.

Cum să faceți site-ul dvs. WordPress prietenos mobil

În zilele noastre, teme moderne de WordPress, cum ar fi Total, sunt receptive și pot afișa site-ul web pe orice dispozitiv. Dar, puteți face multe lucruri pentru optimizați-vă site-ul pentru mobil, pe lângă utilizarea unei teme responsive.

1. Noi o primă abordare mobilă

În actualul scenariu digital, nu poate fi subliniată importanța de a fi prietenoase cu dispozitivele mobile. In Statele Unite ale Americii, timpul media digital pentru telefoane mobile este mai mare cu 51% comparativ cu computerele de la 42%. Pentru a ajunge la această audiență simplă, proprietarii de site-uri nu fac decât să optimizeze designul site-ului web existent pentru mai multe dimensiuni de ecran. Ei fac un pas înainte și adoptă o primă abordare mobilă.

Prima abordare mobilă creează un design UX special pentru telefoane mobile și prioritizează strategia de conținut pentru dimensiunea mai mică a ecranului. Nu simplifică doar optimizarea site-ului web existent pentru desktop.

Un alt motiv important pentru a merge mai întâi pe mobil este anunțul Google în noiembrie 2016 de a trece treptat la o primă indexare pentru mobil. Această metodă de indexare implică Google pentru prima dată verificarea paginilor mobile a site-ului pentru indexare, înaintea paginilor desktop. În timp ce selectați un site pentru primul index mobil, Google folosește „clasificatori” pentru a afla cât de gata este un site pentru primul index pentru mobil. Clasificatorii determină cât de egal sau comparabil este site-ul desktop cu cel mobil atunci când vine vorba de conținut, link-uri, schemă, multimedia, etc. De fapt, în octombrie Gary Illyes de la Google a indicat unei audiențe la conferința SMX East din New York, că unele site-uri sunt deja pe lista indexurilor de telefonie mobilă, urmând să fie mai multe de urmărit.

2. Optimizarea imaginilor

Fișierele cu imagini sunt de obicei byte-heavy. Se încarcă mai lent decât alte resurse, cum ar fi textul și HTML-ul. Pentru a face site-ul dvs. mobil-prietenos, trebuie să optimizați imaginile pentru a se potrivi pe ecrane mai mici. Începând cu versiunea 4.4 WordPress în mare parte are grijă de asta, dar puteți utiliza întotdeauna și un plugin WordPress pentru a vă optimiza în continuare imaginile.

Puteți face mult mai multe pentru optimizarea imaginilor, ținând cont întotdeauna că optimizarea imaginilor necesită un echilibru între experiența utilizatorului, apelul vizual și performanța paginii. În primul rând, eliminați imaginile care nu adaugă valoare. În continuare, chiar înainte de a încărca imaginile, optimizați imaginile comprimându-le la dimensiuni mai mici de fișiere. Dacă utilizați Photoshop, utilizați Salvați pentru web opțiune. Instrumente online cum ar fi TinyPNG sau plugin-uri de genul WPSmush poate face și treaba destul de eficient. De asemenea, există un Pagina Github care vă pot ajuta să comparați diferite instrumente de compresie. Pentru a afla mai multe despre optimizarea imaginii, utilizați ghidul nostru de optimizare a imaginilor.

3. Implementați pagini mobile accelerate

Pagini mobile accelerate pentru WordPress

Accelerated Mobile Pages este o inițiativă open source a Google de a furniza conținut rapid de încărcare pe telefoane mobile. Oferă editorilor mijloacele de a crea conținut mobil pentru o singură dată și de a-l încărca oriunde pe site-ul mobil instantaneu. AMP este de fapt o mulțime de optimizări site-ului web realizat într-un mod uniform, după cum solicită Google. O gamă standard de formate de reclame, rețele de publicitate și tehnologii vor fi disponibile. În același timp, editorii pot alege, de asemenea, propriile lor formate, atât timp cât nu este o abordare rapidă. Avem propriul nostru tutorial AMP pentru WordPress pentru crearea de pagini AMP pentru a vă ajuta să începeți. Vă recomandăm, de asemenea AMP Start de la Google vă ajută, de asemenea, să creați pagini AMP cu aspect excelent, cu șabloane și componente AMP gata de utilizare.

Conținutul AMP va fi disponibil instantaneu pe o căutare Google și accesibil prin intermediul platformelor sociale precum Twitter, LinkedIn și Pinterest.

Formatarea specială și livrarea paginilor pentru telefoane mobile face ca aceste pagini să fie mult mai rapide pe dispozitivele mobile. Timpul mediu de încărcare pentru o pagină AMP de încărcat de pe Google este mai mic de jumătate de secundă. În octombrie 2017, mai mult de 25 de milioane de domenii de site-uri au publicat peste 4 miliarde de pagini AMP. AMP duce la o creștere de 10% a traficului de site-uri și dublează timpul petrecut pe pagină. Site-urile de comerț electronic AMPed au fost înregistrate la o creștere de 20% a conversiilor de vânzări peste paginile non-AMP.

AMP nu este încă un factor de clasare cu toate acestea, poate avea un impact major asupra experienței utilizatorului și, prin urmare, asupra SEO.

4. Evitați ferestrele de ecran complet

Nu se îndoiește de asta pop-up-urile funcționează. Cu toate acestea, în timp ce utilizăm ferestre pop-up, trebuie să păstrăm mereu experiența utilizatorului în prim plan. Pop-up-urile care sunt relevante pentru context, au titluri atrăgătoare și care oferă valoare reală cititorului au o imagine mai bună la conversie. Pe de altă parte, pop-urile spammy, greu de respins, care afișează anunțuri peste conținutul principal, sunt suficiente pentru a trimite un vizitator care se îndepărtează..

Când un utilizator face clic pe o pagină de pe Google, conținutul pe care îl aveți indexat într-o căutare mobilă trebuie să fie ușor disponibil. Sau, altfel, s-ar putea să nu se clasifice foarte mult în rezultatele căutării mobile (din ianuarie 2017). Pop-up-urile care răspund la obligațiile legale, cum ar fi cookie-urile și confirmările de vârstă, sau pentru dialogurile de conectare care permit accesul la conținut blocat sunt în regulă cu Google. La fel se întâmplă și cu reclamele care ocupă un spațiu minim al ecranului și sunt ușor de respins.

Dimpotrivă, ferestrele care apar imediat ce un vizitator ajunge pe pagina dintr-o căutare, care acoperă conținutul principal sau care apar în timp ce un vizitator răsfoiește, nu găsește favoare cu Google. Ditto pentru interstiții autonome pe care un utilizator trebuie să le respingă înainte de a accesa conținutul principal.

Alte bune practici de urmat în ceea ce privește ferestrele pop-up de pe telefoane mobile includ evitarea pop-urilor pe ecran complet sau includerea conținutului extensibil, cum ar fi acordeoanele sau casetele expandabile de pe site-ul dvs. mobil. Utilizați mesaje mai mici, cum ar fi bannere, inline sau diapozitive, sau ascundeți conținutul în spatele file.

John Mueller de la Google recomandă că interstițiile care apar între clicul de căutare și accesarea conținutului au un impact negativ asupra clasamentului. În consecință, ferestrele pop-up în timp ce treceți de la pagină la pagină sau pop-up-uri de intenție de ieșire nu pot afecta clasamentul.

5. Luați în considerare crearea unei aplicații mobile

WordPress mobil gata

O aplicație mobilă este un program de computer care rulează pe un dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon sau un ceas. De exemplu, Amazon are o aplicație pentru cumpărături Alexa. Aplicațiile sunt acum disponibile și pot fi descărcate pentru orice – pentru utilitate, productivitate, navigare, divertisment, sport sau fitness. Facebook este cea mai descărcată aplicație, cu 140 milioane descărcări lunare de aplicații.

Multe site-uri web au atât site-uri mobile, cât și aplicații mobile. O aplicație oferă informații specifice într-un format ușor de înțeles. Este intuitiv de utilizat și oferă mai multă interactivitate. Astăzi, o mare parte din activitatea de comerț electronic, inclusiv plățile sunt tranzacționate prin intermediul telefoanelor mobile. Astfel, aplicațiile mobile sunt aici pentru a rămâne și pentru a crește în număr. Partea cea mai bună este că este ușor să transformi site-ul tău WordPress într-o aplicație sau să faci o aplicație pentru companiile tale mici.

Aplicațiile mobile cresc traficul permițând utilizatorilor să atingă direct de pe telefoanele lor. Utilizatorii vă pot accesa instantaneu cu câteva clicuri. Aplicațiile vă ajută să ajungeți la mai mulți clienți și să vă integrați bine cu rețelele sociale. Puteți utiliza aplicații pentru a actualiza regulat lista de produse și pentru a face reduceri și oferte. Sau conectați-vă cu site-urile web partenere pentru acces la aplicația dvs. și pentru o vizibilitate mai bună.

Pentru a înfășura

După ce ai efectuat toate optimizările pentru a face site-ul tău mobil-prietenos, nu uita să îl testezi Informații despre pagina. Test mobil prietenos Google testează de asemenea site-urile web pe fiecare bază URL.

Sfaturile din această postare nu sunt în niciun caz exhaustive. Există tone de plugin-uri WordPress de optimizare și mai multe ghiduri care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți site-ul web pe mobil. Așadar, dacă aveți ceva de adăugat sau aveți întrebări pentru noi, vă rugăm să împărtășiți comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map