Sfaturi pentru a accelera procesul de proiectare cu Elementor

Sfaturi pentru a accelera procesul de proiectare cu Elementor

Nu este un secret faptul că Elementor este unul dintre cei mai buni creatori de pagini din comunitatea WordPress astăzi. Și nu mai este doar un constructor de pagini. Elementor a evoluat atât de mult încât puteți proiecta site-uri web care funcționează pe deplin chiar și cu o temă WordPress gratuită, de bază, fără a scrie o singură linie de cod!


În timp ce Elementor oferă multe opțiuni și funcții de personalizare, deseori ne lipsește detaliile și piesele mai mici ale pluginului care pot avea un impact mare asupra procesului de design al unui site web.

Proiectarea paginilor web cu Elementor este deja rapidă și ușoară, dar dacă doriți să grăbiți procesul de proiectare, atunci sunteți la locul potrivit. În acest articol, veți afla cum puteți accelera procesul de proiectare cu Elementor, utilizând la maxim editorul cu instrumente terțe.

Începeți cu șabloane premade

Șabloanele premade pot accelera dezvoltarea proiectului. Proiectarea de noi pagini de la zero necesită timp și, de cele mai multe ori, pierdeți acest timp în timp ce ajustați constant aspectul și stilurile paginii. Acesta este exact locul în care șabloanele vin la îndemână. Biblioteca de șabloane Elementor este o resursă excelentă pentru a accelera procesul de proiectare. Chiar dacă nu utilizați un șablon premad, puteți utiliza întotdeauna biblioteca de șabloane ca inspirație. Șabloanele pot fi ușor importate direct pe pagină doar cu un singur clic.

Șabloanele Elementor pot fi împărțite în două părți. În primul rând, când doriți să importați o pagină premadă de sus în jos, de exemplu, puteți importa o pagină completă (cum ar fi o pagină Despre sau despre contact) cu tot conținutul acesteia. A doua opțiune este dacă doriți doar să importați o secțiune sau un bloc al designului. Puteți face acest lucru dacă, de exemplu, vă place una dintre secțiunile de la servicii, erou, ne contactați sau abonați secțiuni.

Colecții minunate de modele gratuite și premium sunt ușor disponibile pe web.

Piața Envato

Piața Envato

Piața Envato este probabil cea mai populară piață nu numai pentru șabloanele Elementor, ci și pentru teme și pluginuri WordPress.

Template Monster

Template Monster

TemplateMonster este un alt furnizor de active de șabloane de bună calitate, de asemenea, au câteva șabloane gratuite.

Biblioteca de șabloane Elementor

Biblioteca de șabloane Elementor

Biblioteca de șabloane Elementor – este depozitul de șabloane nativ pentru Elementor, noi șabloane gratuite și premium apar foarte des.

Utilizați tastele rapide

Dacă lucrați cu Elementor doar cu mouse-ul, atunci vă rugăm să vă opriți! Petreceți 10 minute învățând shortcodes, ceea ce vă va economisi o tonă de timp și va accelera procesul de design al site-ului dvs. web. În afară de cele simple, cum ar fi copy and paste, puteți utiliza, de asemenea, scurtături personalizate mai avansate. Ele pot fi extrem de utile, mai ales dacă doriți să navigați între panou și modul de previzualizare sau să treceți la editare mobilă.

Iată o listă de comenzi rapide care pot spori serios viteza de proiectare a site-ului dvs. web:

acţiuni

AnulaCtrl / Cmd + ZAnulați orice modificare făcută pe pagină
A refaceCtrl / Cmd + Shift + ZReîncărcați orice modificare făcută pe pagină
CopieCtrl / Cmd + CCopiați o secțiune, o coloană sau un widget
PastăCtrl / Cmd + VLipiți o secțiune, o coloană sau un widget
Paste StyleCtrl / Cmd + Shift + VInserați o secțiune, o coloană sau un stil al widgetului
ȘtergeȘtergeȘtergeți o secțiune / coloană / widget care este editată
DuplicatCtrl / Cmd + DDuplică o secțiune / coloană / widget care este editată
SalvațiCtrl / Cmd + SSalvați pagina în istoricul reviziilor

Mergi la

Panou / PrevizualizareCtrl / Cmd + PComutați între vizualizarea panoului și previzualizarea
Editare mobilăCtrl / Cmd + Shift + MComutați între vizualizări desktop, tabletă și mobil
IstorieCtrl / Cmd + Shift + HAccesați panoul istoric
NavigatorCtrl / Cmd + IDeschide navigatorul
Biblioteca de șabloaneCtrl / Cmd + Shift + LDeschide modalitatea noastră de bibliotecă de șabloane
Comenzile rapide de la tastaturăCtrl / Cmd + ?Deschide fereastra de ajutor pentru comenzi rapide de la tastatură
PărăsiESCDeschide Setări și sare la Ieșire în Panoul de bord

CSS personalizat pentru pagini

Știați că puteți avea CSS personalizat pentru fiecare pagină? Da, dar rețineți că această caracteristică este inclusă doar în versiunea Pro a Elementor. Ca soluție la acest aspect, vă voi arăta cum să includeți CSS personalizate pentru fiecare pagină. Acest truc vă va economisi bani dacă doriți versiunea Pro doar pentru adăugarea de mici personalizări la nivel de pagină.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să utilizați widgetul HTML și această bucată de cod din interior:

Aruncați o privire la acest exemplu:

Cod personalizat

Bara de căutare Elementor Finder

Foarte des atunci când lucrați la designul paginii, doriți să săriți la alte pagini, setări, o pagină de vânzări sau oriunde altundeva și poate dura foarte mult dacă: salvați pagina> reveniți la tabloul de bord> deschideți paginile > căutați pagina pe care doriți să o deschideți. Acest lucru poate risipi mult timp și energie dacă ați fi trebuit să o faceți din nou și din nou.

Din fericire, Elementor are o soluție încorporată pentru a eficientiza și a accelera procesul de proiectare. În loc să parcurgi toate aceste probleme, poți pur și simplu să folosești Elementor Finder. Puteți sări direct la orice setări, șabloane, pagini sau o parte de temă, căutând în bara de căutare. Se poate accesa Finder făcând clic pe tastele Cmd / Ctrl + E oriunde în tabloul de bord WordPress. Consultați acest videoclip pentru a vedea tot ce puteți face cu Finder.

Folosiți Navigator

Navigator este o fereastră de arbore de navigare care oferă acces facil la fiecare element din constructorul de pagini. Această fereastră mică vă permite să navigați printre elemente și să trageți și să fixați ușor widgeturile.

Navigatorul este deosebit de util pentru pagini lungi sau pagini cu design complex cu mai multe straturi și pentru elemente care combină indexul Z, minus o marjă, poziție absolută etc. Vă permite să accesați mânerele elementelor care pot fi poziționate în spatele altor elemente.

Puteți accesa Navigator într-unul din 3 moduri simple:

 1. Faceți clic dreapta pe orice element, apoi faceți clic pe Navigator. Aceasta vă va redirecționa automat către elementul specific din arborele de navigare.
 2. Faceți clic pe butonul Elemente din subsolul panoului.
 3. Utilizați comanda rapidă de la tastatură Cmd / Ctrl + I.

Uitați-vă la acest videoclip pentru a-l vedea în acțiune:

De asemenea, Navigator are și alte funcții, cum ar fi denumirea widget-urilor, prăbușirea și extinderea widget-urilor, plutirea sau fixarea panoului și afișarea sau ascunderea widget-urilor. Puteți vedea o recenzie completă în documentație.

Definiți paleta de culori

De obicei, atunci când proiectăm un site web, urmăm un model de design creat de proiectant. Acest model conține de obicei o combinație de culori repetate pe întregul site. Acestea sunt culori de brand care ar trebui să rămână neschimbate. Acest lucru înseamnă că de fiecare dată când adăugăm un nou widget pe pagină trebuie să copiem-lipiți codul de culoare sau trebuie să ne amintim care este codul de culoare pentru a-l aplica în setarea widget-ului. A face acest lucru poate dura mult timp. Din fericire, Elementor are o soluție pentru noi.

Puteți defini culorile mărcii dvs. în setările Color Picker și le puteți reutiliza de fiecare dată când accesați opțiuni de culoare pentru designul widget-urilor. Alegeți doar o paletă prestabilită sau definiți-vă propriile culori personalizate pentru a economisi timp la proiectare.

Uitați-vă la acest videoclip:

Premade și stiluri și șabloane widget reutilizabile

Elementor este unul dintre cei mai buni producători de pagini, dar te-ai gândit la butoanele implicite și urâte? File? Meniuri? Sau vreun alt widget? Aceste widget-uri implicite par a fi fost concepute acum câțiva ani sau, poate, ai vrut să refolosești widget-ul pe care l-ai proiectat în proiectul A din proiectul B?

În prezent, nu puteți salva și reutiliza stiluri de widget pentru proiecte viitoare cu Elementor. Din fericire, gratuit WunderWP pluginul oferă câteva moduri de a rezolva această problemă.

În primul rând, WunderWP include o serie de stiluri de widget prestabilite la dispoziția dvs. Stiluri pregătite pentru rubrici, galerii, butoane, divizoare, carusele, formulare, tabele de prețuri și multe altele sunt disponibile cu un clic. Pur și simplu trageți un widget Elementor pe pagina dvs., selectați un stil de widget pregătit pentru WunderWP și începeți să adăugați conținut.

Presetări WunderWP

Cu WunderWP, de asemenea, puteți salva și reutiliza cu ușurință propriile stiluri de widget în Elementor. Este simplu: stilizați un widget, salvați-l în WunderWP Cloud (care este gratuit!) Și folosiți-l ulterior pentru widget-uri similare. Aceasta funcționează atât pentru widget-uri simple, cât și pentru cele complicate. De exemplu, puteți utiliza acest lucru pentru a salva un widget cu titlu care conține valori tipografice diferite sau pentru un widget de imagine cu umbrele pictate personalizate.

Stiluri personalizate WunderWP

Același lucru este valabil și pentru șabloane – puteți salva șabloane complete sau parțiale pe care le creați în WunderWP Cloud. Șablonul va fi acolo, așa că atunci când sunteți gata, îl puteți introduce cu ușurință într-o pagină sau un site web. În acest fel, va trebui să o construiți o singură dată, economisindu-vă mult timp.

Șablon personalizat WunderWP

Sau puteți profita de șabloanele de conținut pregătite de WunderWP În acest moment, există peste 50 de șabloane de secțiune pregătite – cum ar fi contact, apel la acțiune, antet, subsol, servicii, despre, echipă, servicii, numărătoare inversă și multe altele – pentru o varietate de scopuri.

Șablonul Premade WunderWP

Înveliți

Până în acest moment, fără nicio îndoială, Elementor este unul dintre cei mai buni construitori de pagini WordPress de acolo. Aproape în fiecare zi, noi instrumente și caracteristici sunt adăugate pentru a eficientiza și a accelera procesul de proiectare și a accelera timpul de livrare a proiectului.

Care sfat crezi că este cel mai util și care nu știai până acum? Poate știți și ceva care nu este menționat aici? Vă rugăm să o împărtășiți cu alții.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map