Cu peste 1,7 miliarde de utilizatori activi, Facebook poate fi o platformă puternică pentru a ajunge la noi clienți și a conduce traficul direcționat pe site-ul dvs. Cu toate acestea, nu este la fel de simplu decât să postezi conținut pe Facebook și să speri la cele mai bune.


Facebook este în continuă schimbare, iar proprietarii de afaceri trebuie să fie la zi pentru a-și valorifica puterea în mod eficient. Din fericire, există mai multe strategii dovedite și eficiente pe care le puteți implementa pentru a vă asigura că vă bucurați de cea mai largă atingere.

În acest articol, vom analiza șapte strategii pe care le puteți utiliza pentru a maximiza impactul eforturilor dvs. pe Facebook.

Sfat # 1: Creați un profil Facebook și o pagină de afaceri

Bine, deci acesta este un pas evident pentru mulți dintre voi. Cu toate acestea, adevărul este că o mulțime de oameni încă nu trebuie să se aventureze în lumea Facebook. Din aprilie 2015, numai 41% întreprinderile mici din SUA foloseau Facebook pentru marketing. În plus, mulți proprietari de întreprinderi mici își folosesc profilul personal mai degrabă decât o pagină dedicată de afaceri pentru a face publicitate pe Facebook, în ciuda numeroaselor avantaje ale utilizării unei pagini de afaceri.

Pagina noastră de afaceri Facebook (faceți clic pentru a vizualiza și a le place!)

Pagina noastră de afaceri Facebook (faceți clic pentru a vizualiza și a le place!)

Dacă nu aveți deja o pagină de afaceri configurată acum (va trebui, de asemenea, să creați un cont dacă nu îl aveți deja).

Sfat # 2: Adăugați butoane de partajare socială și urmați site-ul dvs.

Atinge este un termen care se referă la numărul de newsfe-uri Facebook în care conținutul dvs. apare după ce a fost postat. În timp ce accesul postărilor dvs. este decis de algoritmi complexi de Facebook, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.

O modalitate evidentă de a-ți spori acoperirea este să ai mai mulți oameni ca pagina ta. Facilități cititorilor să-ți placă pagina ta de Facebook (și alte conturi de socializare) adăugând butoane de urmărire socială pe site-ul tău. Facem acest lucru afișând un widget Facebook dedicat în bara laterală (uitați-vă doar în dreapta acestei postări).

Dacă nu doriți să utilizați un widget mare, puteți adăuga în schimb un buton de urmărire a Facebook, împreună cu orice alte butoane de socializare. Există o mulțime de opțiuni disponibile direct de la Facebook, sau puteți utiliza un plugin (a se vedea mai jos pentru sugestii).

Pe lângă adăugarea de noi urmăritori, o altă modalitate de a spori acoperirea este de a încuraja vizitatorii să vă partajeze conținutul pe profilurile lor cu ajutorul butoanelor de partajare socială. Puteți include butoane personalizate în diverse locații pe postări, pagini și pagini cu imagini.

Sfârșitul unei postări de blog WPExplorer care afișează butoane de defilare în partea laterală a postării și butoane statice din partea de jos a postării

Avem butoane de defilare în partea laterală a postărilor și butoane statice din partea de jos a postărilor

Există o mulțime de plugin-uri disponibile pentru a vă ajuta să adăugați partajarea pe social media și să urmați butoanele. Două opțiuni populare includ Partajare Jetpack (inclusă cu pluginul Jetpack) și Aplicația SumoMe Share (inclus în pluginul SumoMe). Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni premium, precum Monarch și Easy Side Social Sidebar.

Sfat # 3: Configurați site-ul dvs. pentru a posta automat pe Facebook

Configurarea site-ului dvs. pentru a posta automat pe Facebook vă economisește timpul și dificultatea de a vă conecta la Facebook și de a crea postări manual. Acest lucru poate fi realizat într-o varietate de moduri diferite, inclusiv prin Modulul de publicitate al Jetpack sau prin pluginuri de genul Facebook Auto Publicare.

Dacă aveți deja Jetpack instalat, în Dashboard mergeți la jetpack > Setări > Logodnă > face publicitate > Configurați setările dvs. de publicizare. Aici vă puteți conecta la Facebook și la alte conturi de social media, astfel încât de fiecare dată când publicați conținut nou, acesta este distribuit automat pe Facebook și nu numai.

Publicitate Jetpack ecran setări în WordPress

Publicitate Jetpack ecran setări în WordPress

Sfat # 4: Adăugați etichete Open Graph Meta pe site-ul dvs.

Dacă doriți ca conținutul dvs. să arate excelent atunci când este distribuit pe Facebook, va trebui să adăugați Deschideți grafic Etichete (OG) la marcajul site-ului dvs. web. Adăugarea etichetelor OG vă permite să preluați controlul asupra modului în care apare conținutul dvs. prin identificarea diferitelor părți ale conținutului dvs., cum ar fi titlul, descrierea și imaginea:

Link-ul postării blogului WPExplorer gata de a fi postat pe Facebook cu imaginea, titlul și descrierea etichetată

Modul în care Facebook folosește etichetele Open Graph pentru ca postările să arate excelent

Puteți adăuga etichete OG manual sau puteți să o faceți mai ușor, cu un plugin de genul Yoast SEO.

Sfat # 5: Alăturați-vă și creați grupuri pe Facebook

Prezența dvs. pe Facebook nu trebuie să fie limitată la profilul personal și la pagina de afaceri. Alăturarea și contribuția la grupurile Facebook care sunt relevante pentru afacerea dvs. este o modalitate de a crea conexiuni noi și de a genera oportunități. Există multe strategii pe care le puteți utiliza atunci când vine vorba de utilizarea grupurilor Facebook; pur și simplu asigurați-vă că citiți regulile grupului și urmați eticheta generală de Facebook.

Ați putea lua în considerare și crearea propriului grup. A face acest lucru are potențialul de a vă ajuta să vă stabiliți ca o figură de autoritate în zona dvs. de activitate și vă oferă control asupra exact ceea ce se întâmplă în cadrul grupului. Unul dintre dezavantajele majore ale gestionării unui grup Facebook este că acesta poate deveni mult timp, de aceea este important să evaluați continuu exact ceea ce primiți în schimbul timpului dvs..

Sfat # 6: utilizați Facebook Ads

S-ar putea să credeți că publicitatea pe o platformă la fel de mare ca Facebook ar fi foarte scumpă. Cu toate acestea, puteți începe Facebook Ads la un cost foarte modest și implementați campanii foarte direcționate bazate pe lucruri precum vârsta, locația și interesele.

Ecranul de opțiuni de direcționare a anunțurilor Facebook

Opțiuni de direcționare a anunțurilor Facebook

Desigur, este în continuare la latitudinea dvs. să vă asigurați că anunțurile dvs. sunt eficiente și că le vizați corespunzător. Anunțurile Facebook au devenit un instrument de marketing puternic și popular. Drept urmare, există tone de resurse excelente pentru a vă ajuta să creați și să perfecționați campanii publicitare.

Sfat # 7: Fii la curent cu actualizările Facebook

Peisajul Facebook se schimbă constant, astfel încât este important să fiți la curent cu ceea ce se întâmplă. Pe măsură ce Facebook evoluează, unele strategii pot deveni mai puțin eficiente sau chiar învechite, în timp ce apar noi oportunități.

Aboneaza-te la Facebook News și alte site-uri de știri în social media, precum Social Media Examiner și Social Media Today. În acest fel, nu veți pierde niciodată o ocazie de a vă extinde acoperirea pe Facebook.


Facebook oferă un grup imens de potențiali clienți pentru afacerea dvs. Cu toate acestea, cu atât de multe companii care se ocupă de atenția utilizatorilor Facebook, este ușor să te pierzi în marea profilurilor, a paginilor și a postărilor. Pentru a face Facebook-ul să funcționeze magic pentru site-ul dvs., puteți utiliza aceste strategii dovedite!

Ce strategii ați găsit a fi cele mai eficiente pentru a conduce traficul de pe Facebook pe site-ul dvs. web? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me