Sfaturi de marketing pentru conținut pentru întreprinderile mici care folosesc WordPress

Sfaturi de marketing pentru conținut pentru întreprinderile mici care folosesc WordPress

Indiferent de dimensiunea afacerii sau operațiunii dvs. implicarea în marketingul de conținut este o necesitate. Cu toate acestea, dacă conduceți o întreprindere mică sau sunteți acolo pe cont propriu, este probabil să spunem că aveți mai puține resurse pentru a investi în promovarea serviciilor și produselor dvs. decât o întreprindere la scară largă. Chiar și așa, asta nu înseamnă că fără strategia corectă nu puteți obține rezultate grozave, așa că am alcatuit lista noastră de sfaturi de marketing de conținut.


În termeni simpli, marketingul de conținut implică producerea de conținut de înaltă calitate, care este apoi promovat pentru a aduce trafic mai direcționat pe site-ul dvs. web. Prin îmbunătățirea eforturilor de marketing de conținut, site-ul dvs. va primi mai mulți vizitatori, veți crește generația de plumb. În cele din urmă, afacerea dvs. poate face mai multe vânzări.

Există mai multe moduri diferite de a implementa sau de a îmbunătăți strategia de marketing de conținut. Din fericire, dacă aveți un site WordPress WordPress, există câteva plugin-uri WordPress puternice pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta. Indiferent de experiența dvs. cu marketingul de conținut și oricât de mult timp aveți de acordat, sfaturile de marketing de conținut de mai jos vă vor începe în direcția corectă sau vă vor stimula eforturile actuale.

1. Creați conținut excelent

Este posibil să nu doriți să auziți acest lucru, dar cel mai important aspect al marketingului de conținut este conținutul în sine. Mulți oameni se leagă în noduri cu privire la modul de a produce conținut uimitor, sau chiar decid doar despre ce subiecte trebuie să scrie.

Cel mai bun sfat pentru întreprinderile mici este să-l păstrezi simplu. Gândiți-vă ce informații doresc să cunoască clienții dvs. Ce întrebări și-au pus recent? Ce te-ai găsit explicând din nou? Dacă cineva are o problemă despre care a discutat cu dvs., mai mult decât probabil, mulți alți oameni au aceeași problemă și se află acasă..

Notează întrebările și preocupările publicului țintă și ale clienților existenți și transformă-l în conținut. Cel mai bun mod de a adăuga conținut interesant și atractiv pe site-ul dvs. este printr-un blog, așa că luați întrebările clientului dvs. și transformați-le pe fiecare într-o postare pe blog. Încercați să faceți aceste postări informative și distractive, dar cel mai important pentru publicul țintă, astfel încât acestea să fie încântate să citească.

Acum, de fiecare dată când un client potențial sau un client se duce pe Google pentru a căuta un răspuns la întrebarea lor, există șansa că va găsi blogul tău. După ce au primit un răspuns la întrebarea lor, în doar câteva clicuri, acestea pot fi la checkout sau pagina de contact – gata să facă următorul pas în pâlnia de vânzări..

2. Utilizați o temă WordPress de calitate

Marketingul total al conținutului Tema WordPress

Există multe teme WordPress din care puteți alege, iar atunci când veți primi cu pumnul ca afacerea sau blogul dvs. să înceapă online, poate fi foarte copleșitor. Pentru marketingul de conținut doriți o temă care se încarcă repede, arată profesionist, este ușor de folosit și nu vă costă un braț și un picior. Nu putem recomanda suficientă temă Total WordPress. Această temă a fost optimizată pentru viteză, are sute de opțiuni de personalizare a temelor și ușor glisați și fixați constructor de pagini și costă mai puțin decât o imprimantă nouă. Pentru orice afacere sau blog, Total este o temă excelentă pentru a construi un site web de marketing de conținut.

3. Organizează-ți crearea de conținut

Pentru o afacere la scară mică, doriți să postați cel puțin una, ideal două, postări pe blog pe săptămână. Oamenii încep adesea să creeze și să adauge conținut pe site-ul lor. Când este nou, ești motivat! Dar apoi pe măsură ce săptămânile continuă, acestea tind să rămână în urmă. Este foarte important să adăugați în mod regulat conținut și cel mai bun mod de a face acest lucru este să utilizați un tracker sau un calendar. Ați folosi un calendar pentru întâlniri sau alte aspecte importante ale afacerii dvs., de ce nu postările și promoțiile dvs.?

Calendar editorial Plugin WordPress

Calendar editorial este un plugin gratuit pentru WordPress care vă permite să vedeți toate postările programate pentru zi, săptămână sau lună. Vă permite să vă organizați când articolele sunt programate să fie publicate, ce idei aveți pentru conținutul viitor și multe altele. Aceste informații sunt prezentate într-un format de calendar clar. Acest plugin gratuit oferă o modalitate rapidă și ușoară de a rămâne în fruntea sarcinilor de creare a conținutului.

4. Nu uita de e-mail

O listă de sfaturi de marketing de conținut nu ar fi completă fără a atinge e-mailul. Este esențial să încercați să colectați adresele de e-mail ale vizitatorilor site-ului dvs. web, precum și să păstrați o listă de e-mailuri ale clienților și ale clienților. Prin configurarea unei newsletter-uri sau a unei liste de abonați, puteți accesa aceste contacte de fiecare dată când postați un articol nou pe blogul dvs. Aceste notificări prin e-mail vă ajută publicul să conștientizeze noile articole și îi încurajează să viziteze site-ul dvs. pentru a afla mai multe.

MailChimp pentru WordPress

MailChimp este o soluție puternică de e-mail marketing. Prin instalarea gratuită MailChimp pentru WordPress plugin și înregistrarea cu MailChimp, puteți începe să construiți o listă de e-mailuri. Prin MailChimp, puteți apoi să vă trimiteți prin e-mail automat noul dvs. conținut către toți sau un grup de liste de e-mail. Aceasta este o modalitate importantă de interacțiune cu clienții dvs. și de convocare a unei audiențe pentru blogul dvs. și restul site-ului dvs..

5. Gestionează-ți social media

Social Media este un alt mod important de a împărtăși conținutul și de a-ți promova site-ul. Indiferent de tipul de afacere pe care îl aveți, trebuie să aveți prezență pe social media. Cu cât veți produce mai multe articole, cu atât va trebui să partajați pe diferitele canale de social media, cu atât mai multe persoane vor fi expuse conținutului dvs..

Social Warfare Plugin gratuit de partajare socială

Cel mai simplu mod de a face conținutul tău accesibil și de a încuraja oamenii să te urmărească pe social media este să adaugi butoane de partajare pe site-ul tău. Război social este un plugin WordPress freemium care este specializat în partajarea socială și în traficul către site-ul dvs..

Pe lângă faptul că oferă butoane de partajare socială, ajută și la alte aspecte ale marketingului social media, inclusiv oferirea de opțiuni pentru imagini specifice Pinterest și crearea de citate prietenoase pe Twitter. Acest plugin vă va echipa site-ul web cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe să împărtășiți conținutul dvs. și să construiți o comunitate socială puternică, care să vă distribuie conținutul dvs. pentru dvs..

6. Economisiți timp cu CoSchedule

Una dintre problemele principale ale marketingului de conținut și a social media în general este aceea că poate dura mult timp. Crearea constantă de conținut nou și distribuirea continuă a acestuia pe diferitele platforme de socializare pot constitui un loc de muncă cu normă întreagă în sine. CoSchedule vă poate ajuta cu acest lucru și vă poate economisi mult timp și energie.

CoSchedule plugin gratuit WordPress

CoSchedule este un plugin WordPress premium (cu o probă gratuită de 14 zile), care funcționează cam ca Calendar Calendar. Cu toate acestea, CoSchedule nu numai că ajută la programarea articolelor blogului tău, ci și la toate postările de pe social media care merg cu acesta. De asemenea, vă permite să partajați cu ușurință postări vechi din nou, astfel încât nu trebuie să creați constant conținut nou. Toate acestea sunt făcute din tabloul de bord WordPress, economisind timpul sărind de la un site la altul și obținând capul cerințelor fiecărui canal..

7. Folosiți Analytics pentru a vă ajuta să îmbunătățiți strategia de marketing a conținutului

Analytics este o parte crucială a marketingului de conținut. Vă permite să vedeți câți oameni s-au uitat la site-ul dvs., cum v-au găsit, ce conținut interesează și ce pagini nu sunt, precum și multe altele.

Google Analytics Google gratuit plugin WordPress

Google Analytics este un excelent plugin gratuit WordPress care vă permite să vedeți statistici în timp real din tabloul de bord WordPress. Informațiile pe care le oferă vă vor ajuta să vă îmbunătățiți strategia de marketing de conținut. Înarmați cu aceste informații, le puteți face ca conținutul dvs. să fie mai relevant pentru interesele clienților dvs..

Sprout Social

Sprout Social este un serviciu care vă ajută să monitorizați performanța conținutului dvs. în diferitele rețele sociale. Aceasta este o soluție premium care oferă multe caracteristici, dar valorile sale de social media sunt deosebit de impresionante.

Instrumentele incluse în Sprout Social vă permit să analizați în profunzime modul în care vă ajută platformele de socializare, unde audiența dvs. țintă și ce conținut interesează și le distribuie. Acest tip de informații este esențial pentru a vă ajuta să vă comercializați site-ul într-un mod corect, cu oamenii potriviți la momentul potrivit, la locul potrivit!

Înfășurarea sfaturilor noastre de marketing pentru conținut

Toate strategiile de mai sus sunt aspecte importante ale marketingului de conținut. Dacă doriți ca afacerea dvs. să prospere, merită să vă luați timp pentru a pune în aplicare fiecare. Apoi să le folosești în mod consecvent.

Dacă tocmai începeți sau nu ați ajuns să vă confruntați cu o strategie de marketing de conținut, alegeți câteva zone pe care să vă concentrați pentru a începe. Apoi urcați de acolo. Sau pur și simplu începeți cu sfaturile de marketing de conținut pe care le-am distribuit mai sus. Mult noroc!

Aveți sfaturi bune de marketing pentru conținut? Ce ați încercat să aibă succes? Ce mai aveți nevoie pentru a îmbunătăți? Vă rugăm să ne împărtășiți experiențele dvs. în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map