Sfaturi de blogging WordPress pentru succes

De la început, bloggingul a fost o modalitate fantastică de a vă împărtăși pasiunea pentru un subiect cu alți oameni amabili de pe internet. Indiferent dacă scrii despre gătit, mecanică, SEO sau migrații de păsări, există o audiență acolo. Iar în ultimii 20 de ani, bloggingul a evoluat de la un simplu hobby la o carieră plină de suflete. Ceea ce este minunat! Oamenii își trăiesc de fapt ceea ce iubesc și împărtășesc pasiunea cu ceilalți.


Am împărtășit tone de sfaturi în trecut pentru a crea un blog, cum să construiți o prezență online și cum să vă creșteți publicul. Astăzi vom acoperi o mână de chei sfaturi de blogging puteți folosi imediat pentru a ajuta blogul dvs. să fie și mai bun și deveniți un blogger de succes!

Scrie despre ce știi

Acest lucru poate părea evident, dar scrie despre ceea ce iubești și despre ceea ce știi. Când scrieți despre ceea ce sunteți interesat de pasiunea dvs., veți arăta în scris. Acest lucru face ca noua ta carieră în blogging să fie mai plăcută și mai ușor de gestionat.

Dacă doriți să adăugați mai multe articole despre un anumit subiect despre care nu sunteți o autoritate, ar trebui să faceți mai mulți autori în echipa dvs. Multe teme WordPress includ suport pentru mai mulți autori, precum și pagini de autor personalizate.

Editor de roluri Plugin WordPress

Doriți să adăugați autori fără să le oferiți domniile gratuite pe blogul dvs.? Încercați un plugin precum cel gratuit Editor de roluri pentru WordPress. Acest plugin vă permite să limitați accesul la diverse roluri de utilizator (admin, contribuitori, abonați etc.) și apoi să atribuiți aceste roluri utilizatorilor dvs. înregistrați.

Creați conținut relevant

Un alt aspect important este să vă concentrați asupra conținutului relevant. Nu ne vedeți cum scriem despre drama Youtube aici pe WPExplorer, nu? Doar pentru că există bloggeri însoțiți de un anumit subiect care nu înseamnă că ar trebui să încercați să scrieți și despre asta … decât dacă este relevant pentru a vă concentra blogul și este ceva ce sunteți informat despre.

Faceți-vă articolele interesante

Citind

Dacă scrieți despre ceea ce știți, vă va facilita acest sfat – trebuie să îl păstrați interesant. Nimeni nu vrea să citească un dicționar, așa că nu vă scrie articolele ca unul. Găsește-ți stilul de scriere (există o mulțime de articole grozave online, cu sfaturi de scriere găsește și dezvoltă-ți vocea online) apoi sări în unele dintre celelalte sfaturi noastre pentru a-ți revoca articolele.

Utilizați un titlu bun

Alături de conținut interesant, veți avea nevoie, de asemenea, de un titlu excelent care atrage atenția și face clic pe. Titlurile sunt primul lucru pe care pot vedea noii cititori în rezultatele motorului de căutare sau pe rețelele de socializare. Când brainstorming ia în considerare 4 U este pentru un titlu excelent:

  • urgent: Dacă este posibil, titlul dvs. ar trebui să includă un anumit tip de urgență sau apel la acțiune. Creați conținut pe care îl pot utiliza cititorii dvs. pentru a modifica astăzi, sau împărtășește ceva gratuit pentru o perioadă limitată de timp.
  • Unic: Acest lucru este extrem de important – conținutul dvs. trebuie să fie unul singur. Nu copiați în mod flagrant lucrările altor persoane. Aceasta nu este doar o crimă care vă poate afecta SEO, dar cititorii nu vor mai reveni dacă tot blogul dvs. oferă informații regurgitate. Gândiți-vă la tipul de conținut pe care doriți să îl citiți, dar nu l-ați găsit încă, apoi începeți să lucrați la crearea acestuia.
  • Util: Scrieți conținutul pe care cititorii dvs. îl doresc sau trebuie să îl citească. Articolele dvs. ar trebui să includă informațiile pe care le pot folosi cititorii dvs. care, în funcție de nișa dvs., ar putea fi bricolajele de decor, lecțiile de viață învățate când ați devenit părinte, sfaturi pentru a-ți bloca cariera de vis sau poate un ghid pentru crearea unui blog minunat.
  • Ultra-Specific: Singurul lucru mai bun decât conținutul util este conținutul hiper util. Cu cât conținutul dvs. este mai specific, cu atât cititorii dvs. vor fi mai implicați. Desigur, aspectul este că cu cât conținutul dvs. este mai nișat, cu atât este mai mic grupul de cititori la care faceți apel, dar creând un mix bun de articole generale și specifice pe blogul dvs. puteți crește și cultiva publicul dvs. de cititori..

Titlu Experimente Plugin gratuit WordPress

Pentru titluri și mai bune, puteți utiliza și un plugin de testare a împărțirii titlului. Cu pluginul, puteți încerca variații ale aceluiași titlu pentru a vedea ce format este cel mai atractiv pentru baza dvs. de citire. Deși acesta nu este un pas necesar, este ceva de luat în considerare chiar dacă doar împărțiți titlurile testelor pentru o perioadă limitată de timp, pentru a obține o idee despre ceea ce le place cititorilor dvs. să vadă.

Adăugați Partajare socială

După ce ați investit în tot acest timp pentru a crea un conținut minunat, doriți ca cititorii dvs. să-l partajeze nu? Desigur că da! Ei bine, utilizatorii vor avea mai multe șanse să-ți împărtășească conținutul dacă creezi conținut care poate fi folosit. Ce inseamna asta? Mă bucur că ai întrebat.

Asigura-te ca ai butoane de partajare socială încorporat în blogul tău. Nu vă bazați pe cititorii dvs. pentru a avea comenzi rapide pe browserul social sau pentru a depune efortul suplimentar de a deschide conturile lor sociale pentru a vă împărtăși conținutul. În medie, oamenii au rău în luarea deciziilor, astfel încât cu atât mai ușor să le faceți pentru ei să facă ceva (cum ar fi distribuirea conținutului dvs.), cu atât este mai probabil să o facă.

Plugin WordPress Jetpack

Un excelent plugin gratuit pentru butoanele sociale este jetpack de Automattic. Jetpack oferă bloggerilor o varietate de opțiuni puternice, toate dintr-un plugin minunat și una dintre aceste opțiuni se întâmplă să fie partajare socială. După instalarea Jetpack, mergeți pe tabloul de bord și navigați la Jetpack> Setări> Distribuire pentru a activa butoanele de partajare și pentru a selecta o locație pentru butoane. În prezent, există 10 servicii acceptate (inclusiv cele trei mari – Twitter, Facebook și Google+), precum și opțiuni de e-mail și de tipărire.

În plus, majoritatea oamenilor simt nevoia să aparțină unui grup. La fel arătând contele din părțile sociale sau din totalul dvs. de adepți sociali este posibil să stimulați posibilitatea cititorului de a urma exemplul. Monarch este un plugin social excelent pe care îl puteți utiliza pentru a crea legături sociale și butoane de partajare socială cu contoare. Dar, în funcție de câți urmăritori aveți, poate doriți să vă ascundeți contoarele până când numerele sunt ceva mai impresionante.

Blogul tău ar trebui să fie ușor de citit

Flesch Test de ușurință la citire

Obținerea conținutului dvs. este un pas uriaș, dar nu ar trebui să neglijați lizibilitatea. Un mod rapid de a verifica conținutul dvs. este cu testul Flesch. Ușor de citit Flesch test este o metodă standard de testare a dificultății unui pasaj sau articol scris în engleză. Este esențial o formulă matematică folosind propozițiile, cuvintele și silabele ca variabile. Deși nu ar trebui să fie singurul factor care să ia în considerare scorul Flesch vă poate ajuta să scrieți un conținut mai bun pentru publicul țintă.

Yoast SEO

Dacă utilizați deja Plugin SEO Yoast pentru a optimiza site-ul dvs. WordPress pentru motoarele de căutare, veți fi bucuroși să știți că puteți utiliza același plugin pentru a vă optimiza postările și pentru cititorii umani, deoarece are un test Flesch Reading Ease integrat. Cu instrumentul de analiză a conținutului SEO Yoast, puteți vedea o imagine rapidă a titlului, meta și conținutului SEO și puteți face modificări în consecință pentru a obține toate variabilele dvs. în zona verde SEO (puteți lua analiza conținutului în timp real pentru un test de testare pe site-ul lor web).

Curățați-vă site-ul

Există o mulțime de bloguri grozave la care sigur nu v-ați întors niciodată, deoarece designul site-ului lor te-a eliminat. Serios. Cine vrea fonturi ilizibile fanteziste, reclame intermitente și bare laterale ambalate nebune în fața lor? De multe ori mai simplu este mai bun și atunci când vine vorba de blogul tău, lizibilitatea ar trebui să fie esențială.

Ananas gratuit WordPress

Ananas gratuit WordPress

Utilizați o temă WordPress asta ușurează cititorilor dvs. să facă ceea ce fac cel mai bine (citit) în timp ce vă oferă opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă conduce blogul / afacerea. Pentru unii, acest lucru poate însemna alegerea unei teme simple de blogging, precum WordPress Ananas. Această temă WordPress curată, minimă și GRATUITĂ folosește un aspect simplu de conținut centrat, fără o bară laterală principală, astfel încât cititorii să își concentreze atenția asupra conținutului dvs. nu a widget-urilor și a altor fluff-uri.

Trag WordPress Total Drag and Drop

Trag WordPress Total Drag and Drop

Dacă nevoile dvs. sunt ceva mai complexe, poate doriți să alegeți o temă premium mai mare cu un constructor de pagini (astfel încât să puteți construi orice altă pagină de destinație, magazin, echipă sau alte pagini de care aveți nevoie). Am creat Total chiar aici la WPExplorer și l-am construit așa cum trebuie. Adăugați pagini de blog nelimitate, profitați de filtrul opțional de blog, alegeți din trei machete principale (zidărie, grilă sau stil de listă standard), adăugați o bară laterală (sau nu), adăugați mai mulți autori cu avatare, creați serii post, utilizați personalizate decupare de imagini, permite partajarea socială și multe altele. Și acestea sunt doar câteva dintre opțiunile blogului! Puteți adăuga, de asemenea, culori personalizate, fonturi, logo-uri, etc. Verificați demo-ul pentru a vedea mai multe!

Și indiferent de tema pe care o alegeți, asigurați-vă că alege un font bun într-o dimensiune de font pe care cititorii dvs. o pot citi cu ușurință. In conformitate cu American Writers & Artists Inc cele mai bune fonturi pentru citire online sunt Arial în mărime 12+, Verandă la 10 sau Georgia dacă ai nevoie de ceva ceva mai formal. De asemenea, ei au descoperit că, dacă faceți apel la un public mai matur, ar trebui să creșteți dimensiunea fontului până la cel puțin 14.

Easy Google Fonturi Plugin WordPress gratuit

Dacă nu sunteți sigur cum puteți adăuga cod personalizat pentru a schimba fonturile tematice, trebuie doar să obțineți Fonturi Google ușoare pentru WordPress. Cu acest plugin gratuit, puteți face modificări ale fonturilor dvs. chiar din personalizatorul WordPress live (nu este necesară abilitățile de codare). Editați și previzualizați culoarea, dimensiunea, înălțimea liniei și spațiul de litere pentru diverse elemente de text pe site-ul dvs..

Simplificați formatarea

Păstrarea conținutului organizat merge mult. Dacă depuneți efortul de a scrie o postare de peste 2000 de cuvinte, doriți ca cititorii să o facă până la sfârșit. Un mod de a îmbunătăți lizibilitatea postărilor dvs. este cu formatarea pe care o utilizați.

Fiecare gând pe care l-ați introdus în tip nu trebuie să fie lung, propoziții mai scurte cu siguranță, au locul lor și vă pot ajuta să vă mențineți (și cititorii dvs.) la punct. Utilizați rubrici pentru a eticheta clar diferitele secțiuni ale articolului dvs. Ar trebui să utilizați rubrici H2 pentru secțiunile principale cu titlu suplimentar la nivel de amant (H3, H4, etc), după cum este necesar. Adăugați gloanțe și liste numerotate pentru puncte simple și rapide din postările tale.

Utilizați imaginile în avantajul dvs.

De ce imaginile sunt importante

Se presupune că o imagine valorează o mie de cuvinte, dar pentru blog-ul tău poate valora mult mai mult dacă profitezi de ea. Creați imagini care sunt captivant vizual. Mulțumesc site-urilor web Unsplash, Stoc mare, Pixabay, PicJumbo și Moartea la stoc găsirea de imagini accesibile este o adiere. Apoi cu Photoshop sau instrumentul online gratuit Pixlr puteți edita imaginea pentru a adăuga text, filtre și multe altele.

Asigurați-vă că includeți și un Alt text când adăugați imagini la postările dvs. Motoarele de căutare pot vedea aceste informații. Prin optimizarea textului alternativ al imaginii, aceeași imagine poate fi mai bună în rezultatele imaginii motorului de căutare (creând un canal cu totul nou de trafic web pe site-ul dvs.).

Încurajați implicarea cititorilor

Am mai abordat acest subiect înainte, dar numai pentru că este atât de important. Publicul tău este punctul central al blogului tău, astfel încât implicarea lor activă este deosebit de importantă. Iată câteva moduri simple de a face doar asta.

Îmbunătățiți-vă secțiunea Comentarii

Comentariile dvs. sunt cel mai simplu mod de a vă implica cititorii. Deși comentariile WordPress sunt destul de grozave pe cont propriu, există o mulțime de plugin-uri minunate WordPress disponibile pentru a vă ajuta să faceți comentariile și mai bune. Iată doar câteva dintre cele mai bune plugin-uri de comentarii WordPress (după părerea noastră) pentru a-ți nivela secțiunea de comentarii.

Start A Newsletter

Un alt mod simplu de a vă adresa cititorilor dvs. este cu un buletin informativ. Buletinele informative merg direct în căsuța de e-mail a publicului dvs. așa că indiferent unde se află, pot vedea că aveți ceva nou la final. Buletinele informative sunt, de asemenea, un mod minunat de a partaja conținut exclusiv cu cititorii tăi, ca un freebie sau un concurs special doar pentru ei. Iată câteva sfaturi nemaipomenite ale autorilor noștri pentru buletine informative și WordPress:

  • Ghidul începătorului pentru MailChimp cu WordPress
  • 5 plugin-uri WordPress gratuite pentru MailChimp pentru a crește opțiunile de informare pentru newsletter
  • 3 plugin-uri esențiale pentru construirea listelor pentru WordPress

Luați în considerare un joc gratuit sau un concurs

Indiferent dacă oferiți un bonus gratuit / doar pentru abonați sau pentru întreaga audiență, este întotdeauna plăcut să le puteți da înapoi cititorilor. Ei sunt cei care vă sprijină și vă fac posibil stilul de viață al bloggingului până la urmă! Din fericire, cu WordPress este foarte ușor să găzduiești propria ta competiție sau un cadou cu ajutorul unui plugin. Ați putea lua în considerare, de asemenea, crearea de bunuri gratuite care pot fi descărcate (cum ar fi teme gratuite pentru wordpress, cărți electronice gratuite, psds gratuite, etc.) sau asigurarea unor reduceri exclusive pentru produsele pe care le recomandați.

Înveliți

Acesta este doar vârful aisbergului de modalități de a vă îmbunătăți blogul alimentat de WordPress și sperăm că unele dintre aceste sfaturi vă vor ajuta pe calea către blogul dvs. de a avea succes. Dar nu vă opriți doar aici – există mai multe moduri de a vă îmbunătăți credibilitatea blogului, securitatea site-ului web, WordPress SEO și chiar rata de abonat. Așa că continuați cercetarea și învățarea. Și dacă întâlniți orice alte sfaturi utile de blogging, asigurați-vă că le împărtășiți în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me