Sfaturi pentru construirea unui site web de afaceri cu WordPress

Un site web de afaceri este o necesitate pentru oricine dorește să-și creeze un nume pentru ei sau pentru compania lor din această lume modernă. Ca atare, cu siguranță nu este ceva care ar trebui luat ușor. În timp ce un site web bun poate ajuta la atragerea de noi clienți, unul prost poate să-i abată. Acesta este motivul pentru care am compilat o listă de patru sfaturi indispensabile pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vă construi site-ul de afaceri cu WordPress. Este mai ușor decât crezi!


1. Definiți scopul site-ului dvs. web

Să îți dai seama care este scopul noului tău site poate părea un loc evident pentru a începe, dar mulți oameni merg în procesul de construire a site-ului web fără să știe exact ce vor să transmită pe site-ul lor sau cum vor să-l transmită. Acest lucru poate deveni imediat evident oricărui vizitator pe care îl primiți și este un mod decisiv de rău de a începe.

În schimb, ar trebui să petreci ceva timp luând în considerare fiecare aspect al site-ului tău și să-ți pui întrebări precum „cine vreau să-mi găsesc site-ul?” și “ce vreau să facă vizitatorii mei odată ce sunt aici?„Acesta este un exercițiu bun pentru a vă ajuta să descoperiți nu doar modul de inițiere a procesului, ci și cum să manevrați și să faceți modificări mai târziu.

Alte aspecte de luat în considerare includ cât de des veți posta actualizări și știri, indiferent dacă doriți opțiunea de adăugare a magazin la site-ul dvs., cum să colectați cel mai bine informații de la utilizatorii dvs. și dacă aveți nevoie caracteristici premium cum ar fi programarea programării sau un forum.

Acest lucru poate părea foarte mult de reținut, dar atât timp cât veți face lucrurile cu un pas la un moment dat, veți avea o bună înțelegere a nevoilor dvs., pe lângă nevoile clienților dvs., în cel mai scurt timp. Desigur, soluții diferite cum ar fi constructorii de site-uri web și diferite platforme CMS permite posibilități și caracteristici diferite. Aici, la WPExplorer, considerăm că WordPress este perfect pentru întreprinderile mici,

2. Alegeți o temă profesională pentru WordPress

Total, o temă multifuncțională WordPress pentru infoprenitori

Indiferent de locul în care te-ai afla în viață, ar trebui să te străduiești mereu să îți pui fața cea mai bună. Același lucru este valabil și pentru site-ul dvs. de afaceri. Deși aspectul nu este totul, acestea contează mai mult decât ai putea crede.

Dacă vă construiți propriul site web, este posibil să implementați un design dintr-un șablon sau o temă pre-realizată. Există mii literalmente de ales și variază în stil, de la elegant și modern, la luminos și tare. Este important să vă placă tema pe care o alegeți, dar probabil este și mai important să aibă un apel universal. Acest lucru se datorează faptului că site-ul dvs. web este conceput pentru a converti utilizatorii dvs. și nu pentru a răspunde propriilor preferințe.

Drept urmare, vă recomand să-l jucați în siguranță, mai ales când vine vorba de realizarea unei aurele de profesionalism. Alegeți un șablon conceput pentru a fi utilizat de companii și companii. Aceste teme creează o înfățișare care inspiră încredere și includ, în general, caracteristici suplimentare și freebies pe care le-ați putea găsi utile.

Deoarece există atât de multe opțiuni, vă recomand să comparați câteva teme de top. Pentru a vă ajuta, efectuați plata la WPExplorer a celor mai bune teme WordPress de afaceri. Este un loc minunat pentru a începe și include 20 dintre cele mai bune teme gratuite gratuite și premium pentru fiecare punct de preț. Puteți, de asemenea, să vă amânați de părerea colegilor de muncă, a prietenilor și chiar a familiei. Nu este nimic în neregulă cu obținerea unei a doua opinii.

3. Utilizați plugin-uri relevante

Cele mai bune platforme de site web oferă utilizatorilor mii de plugin-uri gratuite și plătite, care vă pot ajuta să transformați site-ul dvs. web dintr-o pagină statică într-o mașină de conversie. Trucul este găsirea celor mai bune pluginuri pentru site-ul dvs. de afaceri și implementarea corectă a acestora.

Există câteva pluginuri pe care ar trebui să le aibă toate site-urile web. Acestea includ instrumente de securitate pentru a vă asigura că site-ul dvs. este vizibil în siguranță, instrumente de rezervă pentru a preveni pierderea de date dacă se întâmplă ceva și instrumente SEO pentru a încuraja promovarea site-ului dvs. web în rândul motoarelor de căutare populare. Există, de asemenea, multe plugin-uri care sunt mai specifice pentru afaceri.

Analytics MonsterInsights pentru WordPress

Primul instrument pe care vi-l recomand să îl instalați este unul care vă poate oferi analize. Instrumente de analiză de genul MonsterInsights reprezintă o modalitate esențială de a urmări cine vă vizitează site-ul și vă pot oferi detalii importante despre cum și de ce atrageți acești utilizatori.

MailChimp pentru WordPress

În continuare, luați în considerare înscrierea la un serviciu de marketing prin e-mail precum MailChimp. Un site web este o modalitate excelentă de a ajuta la crearea unei baze de date cu nume de clienți potențiali, dar dacă nu o profitați la maxim, este destul de inutil. Puteți integra serviciul direct pe site-ul dvs. web cu oricare dintre aceste plugin-uri gratuite pentru formularul de opțiune MailChimp pentru a colecta informații pentru a crea o listă de e-mail fără a fi necesară nicio acțiune din partea dvs..

Rezervare Ultra Pro pentru WordPress

În cele din urmă, dacă este relevant pentru afacerea dvs., puteți implementa o soluție de programare a programării. În loc să solicite clienților să stabilească întâlniri la telefon, site-ul dvs. web îl poate face pasiv pentru dvs. și vă poate actualiza înregistrările în timp real pentru a vă asigura că nu vă lipsesc niciodată. Instrumente de genul Rezervarea programărilor Ultra Pro sau un alt formular de rezervare pentru WordPress se poate integra pe deplin în software-ul pe care îl utilizați în prezent, iar clienții dvs. vor aprecia comoditatea acestuia.

4. Scrieți conținut bun și mențineți un blog

Crearea de conținut

Importanța unui conținut bun nu poate fi supraevaluată. Site-urile web trăiesc și mor prin munca pe care o produc și cel mai bun conținut este adesea recompensat prin distribuirea socială, clasamentul motorului de căutare și legarea externă.

De aceea, recomand ca fiecare site web să conțină un blog. Indiferent de câmpul dvs. sau de scopul site-ului dvs. web, un blog este o modalitate excelentă de a atrage utilizatori pe care s-ar putea să nu le găsiți altfel. Acest lucru se datorează faptului că fiecare conținut creat de dvs. amplifică eficiența și importanța site-ului dvs..

Desigur, nu tot conținutul este un conținut bun. Puteți utiliza sfaturile noastre pentru blogging pro pentru a crea conținut de calitate sau pentru a angaja un freelancer pentru a vă asigura că aveți pe cineva pe care vă puteți baza pentru a-l crea pentru dvs. Sau utilizați blogul dvs. pentru a partaja conținut de pe alte site-uri relevante. Veți vedea că blogul site-ului dvs. este cea mai neprețuită resursă pe care o creați.

Concluzie

Ne-a lipsit ceva? A avea o intrebare? Sau poate aveți și alte sfaturi pentru noi companii care își construiesc primul site web? Împărtășește-ți gândurile în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me