Setul de instrumente de călătorie WordPress final

Vara poate să se încheie oficial, dar asta nu înseamnă că încă nu vă puteți lua vacanță. cu toții avem nevoie de o pauză din când în când. Dar înainte de a pleca într-o aventură de weekend (croazieră, călătorie rutieră sau chiar un WordCamp poate?), Ar trebui să vă faceți configurarea site-ului dvs. pentru a avea grijă de sine.


Există câțiva pași pe care îi puteți face pentru ca site-ul dvs. WordPress să fie gata să aibă grijă de sine, iar norocul pentru dvs. sunt foarte simple și pot fi gata să mergeți în timpul necesar pentru a vă aștepta pe Uber. Iată literalul AABCs inainte sa pleci.

A este pentru partajarea automată

Când ieșiți din birou, ar trebui să fiți ocupat să vă bucurați de socializare, de vizitare, de evenimente sportive, de natură, de ore de cocktail și multe altele. Aceasta înseamnă că probabil nu veți avea timp să săriți pe telefon sau laptop pentru a vă actualiza paginile de Twitter sau Facebook. Nu uitați să vă împărtășiți pe rețelele de socializare instalând un poster auto.

Distribuție socială programată prin tampon

Un serviciu care ne place foarte mult este Buffer. Partajarea socială automatizată prin buffer face ușor de tastat și de programat toate postările pentru rețelele de socializare pentru Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram înainte de timp. Puteți utiliza chiar gratuit WordPress pentru buffer plugin pentru a integra Buffer cu site-ul dvs. WordPress. Cu acest plugin puteți activa o opțiune de a partaja automat postările noi pe măsură ce sunt publicate, așa că tot ce trebuie să faceți este să programați câteva articole noi înainte de a pleca în călătoria dvs..

Revivează pluginul WordPress Old Post

O altă opțiune excelentă este Revivează Old Post Pro. Acest plugin freemium îți reciclează conținutul vechi și îl re-distribuie pentru tine. Pur și simplu instalați pluginul, spuneți-i cum doriți să îl postați și lăsați-l să facă asta. Puteți vedea un ghid complet pentru utilizarea tuturor funcțiilor pluginului Revive Old Post pe blogul nostru. Și dacă doriți mai multe, ThemeIsle oferă o versiune premium a pluginului care adaugă opțiuni pentru personalizarea tweet-urilor și partajarea dvs., posibilitatea de a urmări și vizualiza clicuri cu integrarea Google Analytics, opțiuni de a împărtăși postările dvs. de mai multe ori, aproape fiecare platformă socială pot gândi și multe altele.

A este, de asemenea, pentru Alerte

De vreme ce veți fi cu adevărat aventuros, probabil că nu veți fi pe site-ul dvs. web toată ziua ca în mod normal (cel puțin sperăm să nu lucrați și să explorați în același timp). Fă-ți o favoare și configurează câteva alerte pe site-ul tău pentru a te anunța despre orice evenimente importante. Dacă vei pleca, dă

JetPack pentru WordPress

Dacă utilizați deja popularul (și gratuit) Plugin WordPress Jetpack există notificări utile încorporate, trebuie doar să le activați și să le configurați. Primul este Monitor JetPack modul care verifică site-ul dvs. web la fiecare 5 minute pentru a vă asigura că este în funcțiune. Dacă există o modificare a stării de funcționare, veți primi un e-mail „Vești proaste” (sau unul „Vești bune” atunci când site-ul dvs. va fi salvat). Celălalt modul pe care ar trebui să îl luați în considerare este Notificări JetPack. Acest modul vă trimite o notificare push atunci când primiți un nou comentariu sau similar. Trebuie doar să activați modulul și să instalați aplicația WordPress gratuită pentru iOS sau Android pe telefon, pentru a avea avizele la sfaturile degetelor.

Plugin de securitate iThemes

Pentru mai multă securitate, puteți încerca, de asemenea, pluginul de securitate numit iThemes. Plugin gratuit de securitate iThemes oferă o mulțime de setări utile de notificare pe care le puteți utiliza pentru a rămâne pe partea de sus a site-ului dvs. WordPress. În primul rând puteți activa local protectie cu forta bruta precum și configurarea unei notificări pentru când utilizatorii sunt blocați din prea multe încercări de conectare eșuate. O altă caracteristică minunată este detectarea modificărilor de fișiere. Puteți configura acest lucru pentru a vă anunța când se schimbă absolut orice sau doar atunci când sunt atinse dosarele specificate. Depinde de tine. Dar, probabil, una dintre cele mai cool caracteristici ale iThemes Security este Mod departe opțiunea de a dezactiva complet tabloul de bord de administrare în timp ce sunteți plecat. Trebuie doar să activați opțiunea, să selectați o restricție unică, apoi să alegeți datele de început și de sfârșit ale călătoriei pentru a bloca alți utilizatori, precum și atacatori.

Dacă faceți upgrade la Pro, veți avea, de asemenea, opțiuni pentru logarea activității utilizatorului, pentru a vedea care este echipa dvs. în timp ce ați plecat, programați scanări malware, activați autentificarea cu doi factori sau chiar numiți un administrator temporar care să vă ia locul pentru un timp limitat.

B este pentru copii de rezervă

Asigurați-vă că aveți instalat un plugin de rezervă bun, în caz. În felul acesta, dacă ceva nu merge bine în timp ce sunteți departe, va fi mult mai ușor să puneți totul la loc când vă întoarceți.

VaultPress pentru WordPress

Folosim VaultPress noi înșine și este fără îndoială unul dintre cele mai bune plugin-uri de rezervă pentru WordPress. Creat de echipa de la Automattic, este nevoie de copii complete ale site-ului dvs. WordPress zilnic și stochează ultimele 30 de zile pentru dumneavoastră. Restaurarea site-ului dvs. web cu unul dintre backup-urile dvs. este la fel de ușor de ușor ca să faceți clic pe câteva butoane. Cu un preț de doar 5 dolari pe lună, nu vă puteți permite să nu primiți VaultPress.

C este pentru conținut

La fel cum ai nevoie de câteva gustări care să te poată ține într-o călătorie rutieră sau un zbor lung, cititorii tăi au nevoie de ceva care să-i revină în timp ce ai plecat. Cea mai ușoară soluție este să planifici câteva postări pentru a fi publicate în timp ce ai plecat.

Programare postare WordPress

Funcțiile de programare post sunt încorporate chiar în WordPress. Așadar, în loc să publicați o postare când este gata, faceți clic pe butonul Editare pentru a selecta ziua și ora pe care doriți să o urmeze. Apoi faceți clic pentru a programa.

În mod alternativ, dacă aveți deja o grămadă de schițe postare, puteți utiliza un plugin precum Planificator de postare automată să-ți planifici în masă postările pentru tine. Are opțiuni pentru publicarea postărilor în așteptare și / sau a schițelor (sau chiar reciclarea postărilor vechi), pentru a publica până la data sau după caz, și posibilitatea de a personaliza decalajul dintre postările publicate. Dar, într-adevăr, dacă vei pleca doar câteva zile, programatorul WordPress integrat va funcționa foarte bine.

Și S este pentru Swag

Purtați-vă swagul

Ultimul bit este să-ți aduci propriul swag! Nu știți niciodată cu cine veți întâlni când ați ieșit și despre. Este întotdeauna o idee bună să reprezentați blogul sau afacerea dvs., fie că este vorba de o cămașă sau o pălărie cu logo-uri, autocolante personalizate pentru a fi livrate, pixuri gratuite cu numele dvs. pe ele sau câteva cărți de vizită de modă veche (VistaPrint și Zazzle au reduceri practic în fiecare lună făcând aceste aproape gratuite). Nu puteți greși cu o mică promovare de sine.

Acum du-te distrat

Nu faptul că a lucra cu WordPress nu este distractiv, ci doar că ați câștigat, ați meritat timpul liber. Cu aceste instrumente veți putea să vă odihniți și să vă relaxați, știind că site-ul dvs. WordPress se poate descurca singur timp de câteva zile. Doar aminteste-ti – Auto-sharing, Alerts, Backups, Content și SWAG. Aveți mai multe sfaturi sau recomandări pentru a menține WordPress funcționând atunci când nu sunteți acolo? Distribuie sfaturile tale în comentariile de mai jos – ne-ar plăcea să știm ce funcționează pentru tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me