Știi ce spun ei, ai o singură șansă să faci o primă (de durată) primă impresie. De asemenea, aveți la dispoziție aproximativ patru (4) secunde pentru a capta și a păstra atenția potențialului dvs. client. Aceasta înseamnă că aveți mai puțin de patru (4) secunde pentru a crea o memorie care va rămâne cu clientul dvs. mult timp după ce părăsesc site-ul.


Cu numărul total de site-uri web de pe Internet care se apropie rapid de un (1) miliard (oh, concurența), captarea atenției perspectivei tale în patru secunde poate părea un lucru imposibil. Nu vă faceți griji. Această continuare a Redesignării site-ului dvs. WordPress (Pentru a adăuga o notă personală) vă arată cum puteți crea un site WordPress captivant și personalizabil, care va atrage un număr bun de clienți potențiali. Am împărțit postul în două părți importante:

 1. Proiectare (sau tehnică) WordPress – Vă vom arăta cum să adăugați o notă personală pe site-ul dvs. folosind pagini de destinație, antete personalizate, logo-uri, fundaluri, teme, grafică manuală etc..
 2. Redesignarea conținutului WordPress WordPress – Vă vom arăta cum să adăugați o notă personală la conținutul dvs. web pentru a converti mai mulți cititori în clienți.

Deci, fără alte detalii, să pornim cu lucrurile ușoare și să o luăm de acolo.

Proiectare (sau tehnică) WordPress

În această secțiune, vă vom arăta cum să utilizați diverse elemente tehnice disponibile pentru WordPress pentru a adăuga personalitate și identitate pe site-ul dvs. WordPress.

Anteturi personalizate

Capul tău (secțiunea antet) joacă un rol imens în prima impresie a site-ului tău. Este secțiunea antet de pe site-ul dvs. WordPress care introduce oamenii în afacerea dvs., astfel încât nu vă puteți permite să greșiți. Capul tău ar trebui să fie cu adevărat impresionant – chiar mai impresionant decât restul site-ului tău. Puteți face doar atât cu secțiunea antet:

 • Nu vă lăsați antetul să pară drab sau gol. Utilizați o imagine atrăgătoare pentru a vă susține cauza
 • Puteți alege să includeți un apel la acțiune (CTA) în secțiunea antet pentru a stimula conversiile
 • Puteți utiliza glisoare și videoclipuri în secțiunea antet, în funcție de tema WordPress, pentru a încuraja interacțiunea utilizatorilor

Multe teme premium WordPress vă vor permite să editați secțiunea antet printr-un panou de administrare ușor de utilizat. Dacă tema dvs. actuală nu include opțiuni pentru a vă edita antetul, puteți modifica teme sau puteți angaja un dezvoltator WordPress pentru a vă ajuta. Doar asigurați-vă că antetul pe care îl soluționați pentru complimentele din restul site-ului dvs. web.

Adăugarea logo-ului dvs.

Logo-ul dvs. este un mod minunat de a arăta personalitate și autenticitate. Mai mult, un logo este identitatea dvs. pe internet. Oamenii se raportează la logo-uri. Oamenii uită cu greu siglele. Trebuie să creați un logo care să rămână în mintea vizitatorilor dvs. Web timp îndelungat. De exemplu, dacă vedeți vreunul dintre următoarele logo-uri, un bec se va stinge imediat în cap:

facilitate-logo-WordPress-site-redesign-wpexplorer

Dacă nu aveți abilități, timp sau aveți nevoie de inspirație pentru a vă crea propriul logo personal, consultați aceste opțiuni de design a site-ului WordPress WordPress.

Grafica liberă

Spre deosebire de grafica digitală, imaginile cu mâna liberă au caracter.

Prin atingerea imperfecțiunii umane, ele capătă o anumită tensiune greu de recreat digital. Această atingere specială atrage atenția și le permite oamenilor să se oprească pentru a aprecia și prelucra conținutul desenat manual, mai mult decât ar putea aprecia orice imagine veche perfect ilustrată. – Sabina Idler

Nu aș putea să-l spun mai bine. Multumesc Sabina.

Desenele de mână liberă scot personalitatea și îi vor ajuta pe vizitatorii web să se conecteze cu site-ul dvs. WordPress. Majoritatea dezvoltatorilor web aleargă pentru imagini stoc ori de câte ori doresc să adauge imagini la oricare dintre proiectele lor. Deviați și luați drumul mai puțin parcurs – creați imagini la îndemână pentru site-ul dvs. web. Iată câteva persoane care au făcut o treabă excelentă cu desene la mână liberă:

Utilizați pagini de destinație

utilizare-WordPress-aterizare pagini

Design excelent se vinde și dacă proiectați cu atenție paginile dvs. de destinație, puteți adăuga o notă personală pe site-ul dvs. web și puteți stimula conversiile în cel mai scurt timp. Mulți proprietari de site-uri WordPress își direcționează tot traficul către o pagină plină de postări pe blog. În timp ce această abordare îi va determina pe oameni să-ți citească conținutul, cea mai mare parte a traficului tău este dispersată fără discriminare. Acum nu vrei asta.

O pagină de destinație inteligentă vă va canaliza clienții prin pâlnie. Există multe modalități de a atrage atenția asupra postărilor de pe blogul dvs. odată ce accesați cititorul pe site-ul dvs. web, dar dacă acestea (postările) nu sunt produsele dvs. principale, nu vă trimiteți tot traficul în acest mod..

Proiectarea excelentă a paginii de destinație merge bine cu o poveste minunată (ceva despre care vom discuta în partea a doua a acestui post). Puteți crea o conexiune personală ușor prin intermediul povestirilor, mai ales dacă vă spuneți propriile povești. Când spuneți povești, vă confruntați cu o persoană personală, spre deosebire de o mașină de marketing care regurgitează mesaje pline de hiperbole. Iată câteva exemple de pagini de aterizare bine lucrate:

Dacă doriți să creați pagini de destinație pentru site-ul dvs. WordPress, consultați acest articol minunat despre cum puteți construi o pagină de destinație.

Fundaluri dinamice și defilare Parallax

add-paralaxă-defilare

Fundalurile vă pot ajuta să adăugați o mare cantitate de personalitate, identitate și stil pe site-ul dvs. WordPress. Dezvoltarea WordPress a îmbătrânit, ceea ce înseamnă că puteți crea tot felul de fundaluri fără a sparge transpirația. Asta vreau să spun:

 • Puteți adăuga imagini de fundal static prin Aspect -> Fundal
 • Puteți seta cu ușurință imagini de fundal aleatoare (sau dinamice) folosind un plugin simplu, cum ar fi Fundaluri mai bune de Dave T. Coleman
 • Puteți adăuga diferite fundaluri la diferite pagini și postări WordPress
 • Puteți crea fundale de paralax cu ușurință
 • Sau pur și simplu cumpărați o temă WordPress cu paralaxa încorporată

Verificați aceste alte resurse:

Defilarea Parallax este o tehnică impresionantă de web design pe care o puteți folosi pentru a crea iluzia 3D. Gândiți-vă doar ce puteți obține cu un design 3D în ceea ce privește adăugarea unei atingeri personale. Cu câteva trucuri, cu siguranță vei ieși în evidență de mulțime.

Înainte de a continua la schimbarea temelor, vă voi îndemna să explorați toate opțiunile disponibile în tema dvs. curentă pentru a descoperi ceea ce puteți realiza fără a fi necesar să schimbați tema. Cu toate acestea, dacă adăugați fundaluri și nu folosiți sfaturile despre care am discutat mai sus, nu vă ajută, probabil că este timpul pentru o revizuire totală, care implică schimbarea întregii dvs. teme.

Schimbarea Tema WordPress

get-totala-WordPress temă

Schimbarea temelor este o muncă ușoară peasy. Navigați până la Aspect -> Teme și alegeți-vă noua temă. Simplu ca ABC. Partea provocatoare este însă alegerea temei potrivite (sau cea mai bună) pentru site-ul dvs. WordPress. O temă care vă va complimenta marca și vă va ajuta să adăugați o notă personală afacerii dvs. online. Problemă numero uno există mii și mii de teme gratuite gratuite și premium WordPress, ceea ce alege cel mai bun este o sarcină ascendentă. Problema numărul doi, după ce ai ales tema, nu știi cum să o transformi în ceva unic. Iată câteva soluții:

 • Cumpărați o temă premium spre deosebire de descărcarea unei teme gratuite. Șansele sunt foarte mari ca un milion de oameni să folosească tema gratuită pe care tocmai ați urmărit-o. Este diferit de temele premium (în plus, primiți tratament VIP și asistență premium)
 • Dacă nu vă puteți codifica pentru a vă salva viața, angajați un dezvoltator WordPress pentru a construi designul dorit
 • Creați-vă propria temă părintească dacă aveți abilități și timp
 • Creați teme pentru copii

Tema aleasă va juca un rol important în succesul site-ului dvs. WordPress. Respectați așteptările perspectivelor dvs. Dacă aveți un site de design, trebuie să se simtă ca un site de design. Un site web tutorial trebuie să se simtă ca un site tutorial și așa mai departe. Așteptări, așteptări. Trebuie să îndeplinești așteptările.

Utilizarea temelor copilului

Conform temelor WordPress Child: Un ghid ce trebuie să știți, „Temele copilului sunt foarte puternice în ceea ce privește personalizarea și extensibilitatea.” Acum, aveți nevoie de multă putere de personalizare și o mare extensibilitate dacă veți adăuga o notă personală pe site-ul dvs. WordPress.

Temele pentru copii WordPress vă oferă puterea de a modela site-ul web al viselor dvs. fără a scrie o temă de la zero. Acest lucru înseamnă că veți avea toată libertatea de a adăuga personalitatea și identitatea dvs. pe site-ul dvs. WordPress. Mai mult, economisește timp și bani. Pentru a obține o temă excelentă pentru WordPress și pentru a afla cum să creați și să utilizați teme pentru copii WordPress, consultați următoarele resurse:

 • Total – Tema WordPress multifuncțională receptivă
 • Teme premium WordPress – WPExplorer
 • 30 trebuie să aibă teme WordPress asemănătoare Pinterest
 • Teme pentru copii WordPress: Un ghid ce trebuie să știți
 • Teme WordPress elegante
 • Themify – Trageți și fixați temele WordPress
 • Cadrul tematic pentru WordPress
 • Teme gratuite de WordPress – WordPress.org

Trecând peste…

Acum că am avut grijă de aspectele tehnice ale reproiectării site-ului WordPress, cât despre trecerea la a doua parte, reproiectarea conținutului WordPress.

Redesignarea conținutului WordPress WordPress

Grup de prieteni care vorbesc

Un design de site-ul WordPress optimizat va atrage atenția potențialilor clienți în primele patru (4) secunde, dar conținutul dvs. web îi va face să își dorească să rămână în urmă. Doriți ca potențialii dvs. clienți să rămână (cât mai mult timp posibil) dacă nu doriți să vindeți ceva. Adăugând o notă personală la conținutul dvs. web este cea mai bună modalitate de a vă păstra perspectivele pe site-ul dvs. WordPress pentru mai mult timp.

Indiferent despre ce este site-ul dvs. WordPress, oamenilor le place să facă afaceri cu alte persoane. Deci, indiferent dacă al tău este o afacere B2B, B2C sau o companie C2C, trebuie să ajungi ca o persoană prietenoasă (sau o echipă) dornică să te ajute. Conținutul dvs. web include fiecare conținut de pe site-ul dvs. web, de la articole de blog la pagini și comentarii, printre altele. Deci, cum adăugați o notă personală conținutului dvs. WordPress? Iată sucul:

 • Încercați pe cât posibil să vă conectați cu cititorii. Aceasta înseamnă că trebuie să înțelegeți mai întâi publicul țintă. Apoi fiți gata să răspundeți la întrebări, să răspundeți la comentarii – în general să vă fie de ajutor.
 • Stabilește-te ca expert în domeniul tău. Acest lucru va face cititorii să aibă încredere în tine. Creați conținut care comunică încredere în abilitățile și abilitățile dvs. fără să vă lăudați.
 • Spune povești personale doar dacă îți promovează cauza. Legați studiile de caz la poveștile dvs. personale și terminați cu un apel puternic la acțiuni (CTA)
 • Dă cititorilor tăi un motiv pentru a vorbi despre tine. Folosiți freebies, cadouri, concursuri, reduceri etc..
 • Fă ceva diferit. Verificați ce fac concurenții dvs. și bateți-i la propriul joc jucând un pic diferit.
 • Folosiți videoclipuri. Acestea stabilesc rapid conexiunea personală și pot fi partajate pe YouTube, permițându-vă să accesați sursa masivă de trafic care este YouTube
 • Când scrieți conținutul dvs. web, concentrați-vă mai întâi pe beneficii, apoi pe funcții.
 • Din nou, fii responsabil:

Redactarea copiilor nu este o scriere formală, în stil academic; se vinde prin cuvântul scris. Învață să scrii într-un stil informal, „conversațional” de care se vor bucura cititorii.- Fernando Florez

Mențineți-vă limba personală, prietenoasă și (pentru majoritatea piețelor) informală. Suna ca o persoană, nu ca o mașină. – Sonia Simone

Concluzie

Adăugând o notă personală pe site-ul dvs. WordPress, este vorba despre vărsarea personalității și identității dvs. pe site-ul dvs. web. Nu puteți adăuga o notă personală designului dvs. tehnic și nu uitați să adăugați o notă personală conținutului dvs. Web WordPress; cei doi trebuie să meargă mână în mână pentru a vă oferi rezultatele pe care le doriți.

Cu aceste sfaturi, ai suficient suc pentru a adăuga o notă personală site-ului tău WordPress. Acum mergeți mai departe și construiți-vă identitatea online. Salutări succesului tău!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me