Conduceți mai mult trafic către blogul dvs. WordPress Reciclarea postărilor vechi

Aruncați o privire la site-urile dvs. web și gândiți-vă la câte postări de blog sunt disponibile pentru acces ușor pe pagina principală. Sunt sigur că puteți vedea poate patru sau cinci sau poate chiar până la zece sau încă câteva, dar odată ce postările dvs. de pe blog părăsesc pagina principală, acestea devin similare cu un link care se deplasează la a doua pagină a rezultatelor pe Google: inutil..


Acum, cu postări pe blog, puteți câștiga în continuare trafic cu rezultatele căutării organice și de la acei oameni care scanează pe site-ul dvs. pentru a vă verifica arhivele, astfel încât nu totul este pierdut. Cu toate acestea, o dată pe an sau două treci pe lângă dvs. aveți un depozit uriaș de postări pe blogul WordPress care rareori văd lumina zilei. Aceasta este o problemă, deoarece ați pus deja în lucrare sau ați plătit alți scriitori pentru a crea conținutul. De ce nu poți reutiliza postările pentru a-ți angaja cititorii sau pentru a câștiga bani? Aruncăm o privire la modul în care vă puteți reutiliza postările vechi pe WordPress.

1. Recirculați-le prin intermediul rețelelor de socializare

Dacă rulați un site web, probabil, aveți câteva conturi de social media, nu? Lucrul cu social media este că este o durere completă de gestionat. Acesta este motivul pentru care atât de multe companii angajează o persoană sau o echipă complet separate pentru a conduce totul.

De ce să nu folosiți conținutul dvs. de blog vechi plasându-l în conturile de social media? Este posibil să aveți oameni diferiți care urmează fiecare platformă, iar oamenii apreciază că au văzut ceva ce ar fi putut să lipsească în urmă cu doi sau trei ani.

MIssinglettr

Info și descărcare

Cea mai bună alegere pentru a vă automatiza distribuirea socială este Missinglettr. Acest serviciu puternic este un mod ușor de a crea și gestiona planul dvs. de marketing social. Missinglettr generează automat postări de socializare pentru a vă împărtăși conținutul pe tot parcursul anului. Tot ce trebuie să faci este să aprobi campania. În plus, creează un calendar de conținut pe care îl puteți utiliza pentru a urmări ceea ce a fost planificat.

Revivează postările vechi - Postare automată pe rețelele de socializare

O altă opțiune fantastică este pluginul Revive Old Post, care preia toate postările mai vechi și le tweetează automat. Pluginul vă permite să eliminați câteva pagini și postări din ciclu, dar este o modalitate minunată de a vă menține Twitter activ în timp ce aduceți expunere la vechile dvs. bloguri.

Căutați printre postările vechi și surprindeți fotografiile pentru a le partaja pe Pinterest. Vedeți cât de mulți oameni sunt dispuși să vă fixeze articolele și să testați dacă puteți crea fotografii captivante care să convingă mai multe persoane să le partajeze. Puteți, de asemenea, să vă partajați vechile link-uri pe aproape orice cont de social media pentru a vă ajuta să vă construiți platforma și să reutilizați conținutul. De exemplu, s-ar putea să vă gândiți să surprindeți o imagine a birourilor anterioare și să o împărtășiți pe Facebook pentru o privire amuzantă în trecut.

2. Obțineți newsletterul dvs. de e-mail

Când începeți un buletin informativ, aveți o mulțime de instrumente care vă pot ajuta, cum ar fi MailChimp și AWeber. Dacă nu construiți în prezent o listă de e-mail pe site-ul dvs. web, începeți acum. Este singura metodă încercată și adevărată de a păstra oamenii pe site-ul dvs. web și de a-i aduce înapoi pentru a citi și a cumpăra mai multe.

MailChimp

Din păcate, nu este întotdeauna ușor să te gândești la conținutul buletinului original, deci de ce să nu folosești lucrurile pe care le-ai creat în trecut? Postările dvs. vechi sunt perfecte pentru crearea de buletine informative, deoarece deja ați lucrat cu o calitate și știți că acesta se referă la cititorii dvs..

3. Compilați totul într-un eBook

Un alt mod frumos de a vă reutiliza vechile postări de pe blog este de a compila totul și de a crea un eBook. Acesta este un mod interesant de a câștiga bani puțini din blogul dvs. și de a ajunge la comunități neexploatate ca pe Amazon.

Când cineva îți vizitează site-ul, acesta nu are întotdeauna o cale clară de unde să înceapă și unde să meargă după ce începe. Deoarece ai dezvoltat cea mai mare parte a conținutului de pe site-ul tău, ar trebui să poți compila toate articolele într-o secvență coerentă, cu tranziții și informații complementare pentru a-l transforma într-o carte solidă.

Publicați Xpress

Odată ce compilați cartea, puteți crea o copertă, puteți angaja un editor și apoi o puteți vinde pe propriul site web cu Pluginul MyBookTable. Astfel, cititorul tău este conștient de cărți și le pot împărtăși cu alte persoane. Puteți chiar să fiți sinceri cu cititorii dvs. și să le spuneți pur și simplu că este o compilație a întregului dvs. site, cu ecuații suplimentare care vă facilitează citirea.

Unii ar putea să nu aibă niciun interes pentru acest lucru, dar alții le va fi convenabil, deoarece nu vor trebui să răsfoiască pe întregul site. Acest lucru este deosebit de bun pentru noii veniți care sunt intimidați de site-ul dvs. web. Ca să nu mai vorbim, puteți doar să cedați cartea gratuit în schimbul adreselor de e-mail. Acesta este un mod minunat de a-ți construi lista și de a menține oamenii în jur pentru viitor.

4. Creați un videoclip infografic sau video pe baza rezultatelor

Există șanse mari ca unele dintre postările de pe blogul tău să fie în trecut tutoriale și modalități care să îi ghideze pe oameni printr-un anumit proces tehnic sau chiar să le arate ceva precum grădinăritul într-un cadru urban. Postările de pe blog sunt minunate pentru a comunica aproape orice idee, dar unii oameni le place ideea de a-și consuma informațiile prin alte formate.

De exemplu, obișnuiam să ascult doar posturile de radio și podcast-urile la vechiul meu loc de muncă, deoarece trebuia să stau la telefon pentru apeluri de vânzări toată ziua. Nu m-am putut concentra să citesc un articol, iar un videoclip ar fi prea neplăcut dacă șeful meu ar fi mers pe jos. Este, de asemenea, un pic mai ușor pentru alții să absoarbă informații cu diferite suporturi. De exemplu, dacă aș putea alege între un videoclip și o postare pe blog, aș alege întotdeauna un video vizual frumos care să mă ghideze pe parcurs.

wordpress-ilustrației

Luați-vă vechile postări de pe blog și transformați-le în conținut proaspăt modificând tipul media. Există o mulțime de pluginuri de vizualizare a datelor pentru a facilita acest lucru. Dacă aveți un tutorial postat pe blog despre cum să vă legați pantofii, creați un videoclip cu o gazdă pentru copii, astfel încât copiii să se poată relaționa. Dezvoltați un screencast pentru acel „cum să construiți un tutorial de blog” și creați o infografie din acel articol de cercetare extins pe care l-ați făcut despre soia.

5. Creați un curs complet de vânzare

Uneori, oamenii nu doresc să folosească site-ul dvs. web pentru a naviga și pentru a găsi tot ceea ce trebuie să știe despre un subiect. Site-urile sunt grozave, dar când începi să creezi un blog și să livrezi conținut în mod regulat, totul începe să devină puțin aglomerat. Pe scurt, nu este la fel de organizată ca o clasă bine ambalată pe care oamenii o pot descărca și pune pe computer sau salva într-un fișier.

Există o mulțime de platforme online pentru a vinde propriile clase (Udemy, LearnDash, etc), dar puteți folosi WordPress. Există o mulțime de plugin-uri LMS grozave pe care le puteți utiliza pentru a gestiona propriul sistem de clasă pe site-ul dvs. web folosind tema dvs. curentă. Sau, puteți investi într-una dintre aceste teme WordPress de gestionare a învățării de top.

EDUMA Educație Tema WordPress

Tema WordPress de gestionare a învățării EDUMA are tot ce ai nevoie pentru a construi și vinde cursuri online. Această temă a integrat BuddyPress, bbPress și WooCommerce pentru a vă oferi o mulțime de flexibilitate atunci când vă construiți comunitatea educațională online. În plus, tema este compatibilă cu Elementor sau Visual Composer – astfel încât să puteți crea orice pagină sau aspect de postare pe care doriți să vă prezentați mai bine cursurile.

academie-curs-temă

Tema WordPress a sistemului de management al învățării Academiei este o altă opțiune excelentă. Cu tipuri de postare personalizate pentru cursuri și lecții, plus integrare completă WooCommerce, este ușor să adăugați conținutul dvs. și să vindeți clase pe cont propriu. O caracteristică unică, dar utilă, este opțiunea de a elibera certificate după terminarea cursului, astfel încât utilizatorii dvs. au dovada că au terminat cursul.

inteligent-curs-temă

O altă temă de checkout este tema WordPress Clever Management de învățare a cursului. Această temă are un design curat și minim, care este doar perfect pentru vânzarea cursurilor online. Indiferent de temă, plugin sau platformă pe care o alegeți, crearea propriei clase vă oferă șansa de a reutiliza conținutul și puteți crea o comunitate cu clasa care vine din acesta.


Asta înseamnă că ați învățat cum să vă reutilizați vechiul conținut postat pe WordPress. Opțiunile sunt întotdeauna interminabile și este destul de mișto pentru că știi că conținutul tău vechi este în conformitate cu standardele de calitate. Ocazional, este posibil să fiți nevoit să modificați conținutul dacă doriți să eliminați informațiile în timp util sau să remediați o greșeală care ați ratat în trecut. Indiferent, cea mai mare colecție de informații stă, de obicei, chiar în arhivele blogului dvs., așa că faceți un pic de săpat pentru a face procesul de creare a conținutului un pic mai ușor.

Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii dacă ai întrebări despre cele mai bune moduri de a-ți reutiliza postările WordPress. Aveți alte sugestii despre cum să luați un conținut vechi și să îl transformați în ceva util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me