Proiectare de logo pentru site-uri WordPress pentru fiecare buget

Când vine vorba de crearea unui site web WordPress, trebuie să donați multe pălării.


Dacă alegeți totul singur, trebuie să fiți un designer web, un strateg de conținut, un social media, un scriitor și chiar un grafician. Dar să fim sinceri; suntem foarte puțini dintre noi care suntem talentați în toate aceste discipline.

De exemplu, m-aș considera un scriitor bun și un marketer decent. Sunt capabil să fac modificări minore de design cu HTML, CSS și PHP simplu, dar abilitățile mele de design grafic sunt cu adevărat îngrozitoare. Din păcate nu am avut timp să învăț meseria, așa că trebuie să o externalizez.

Ținând cont de acest lucru, în această postare voi împărtăși sfaturile mele de top cu privire la designul logo-urilor site-ului pentru WordPress și voi dezvălui serviciile pe care le-am folosit în trecut atunci când am conceput logo-urile proiectate.

Design de logo pentru WordPress: Ce trebuie să știți

Când vine vorba de designul logo-ului și designul web, vă puteți confrunta cu un pic de scenariu de pui și ouă. Care vine primul: logo-ul sau designul? În opinia mea, nu există un răspuns clar la acest lucru; puteți alege să lăsați designul să determine stilul general al logo-ului sau să creați un design care își bazează aspectul pe logo.

Acestea fiind spuse, procesul de creare a unui design grosolan pentru site-ul dvs. WordPress este probabil mult mai ușor decât crearea de la zero a unui logo. Este posibil să vă apucați de o temă premium și, deși este posibil să o personalizați în continuare, designul de bază va servi drept o bună inspirație pentru un logo. Alternativa este să comiți un designer și să-l pornească de la zero, fără inspirație cu care să lucrezi. Dacă faceți acest lucru, poate fi dificil pentru proiectantul dvs. să producă ceva care să se alinieze a ceea ce considerați că va funcționa pentru site-ul dvs..

Pentru a fi sincer, atunci când consider design-urile mele favorite, interesul meu este mult mai mult pentru design în sine decât designul logo-ului site-ului web. Dar de multe ori logo-ul este practic incidental pentru design.

Acum nu mă înțelegeți greșit – există o mulțime de site-uri web cu un logo dominant și izbitor care definește cu adevărat marca lor – dar acestea sunt de obicei rezultatul unor echipe de design extrem de creative (și costisitoare). Dacă citiți acest lucru, atunci bugetul dvs. pentru un logo este probabil să fie de sute de dolari (sau mai puțin) și nu de mii, așa că sfatul meu este să îl păstrați simplu. De îndată ce vă ambiționați prea mult cu ideile dvs., puteți constata că rezultatul final pare puțin amator.

Cu cele spuse mai sus, permiteți-mi să vă prezint cele mai bune servicii de design de logo WordPress de pe web. Atunci când sunt combinate, servesc literalmente toate bugetele.

1. IconFinder

Căutați o opțiune rapidă (practic o secundă) pentru a deschide un logo simplu pe site-ul dvs.? Puteți apuca doar o pictogramă gratuită de pe un site cum ar fi IconFinder. Trebuie doar să căutați un termen (cum ar fi „bomboane”), apoi să filtrați rezultatele dvs. fără preț și tip de licență – fără legătură înapoi. Iată o privire rapidă asupra a ceea ce puteți găsi:

Icoane gratuite IconFinder

Pentru fiecare pictogramă, aveți opțiunea de a descărca un fișier AI modificabil, SVG sau diverse dimensiuni PNG presetate. Vrei mai multe opțiuni? IconFinder are o secțiune premium, cu abonamente începând de la 9 dolari pe lună pentru 10 descărcări de pictograme gratuite cu drepturi de autor pe lună. Aceasta este mai mică de 1 pe pictogramă!

2. Hatchful de la Shopify

Nu aveți nimic de cheltuit, dar doriți ceva care arată personalizat? Capul spre Hatchful și creează-ți propriul logo gratuit. Hatchful este un instrument gratuit de creare de logo susținut de Shopify.

Hatchful de la Shopify

Deci, cum funcționează? E simplu. Urmați doar procesul ușor de 5 pași de Hatchful:

  • Alegeți o industrie (tehnologie, modă, produse alimentare, artă etc.)
  • Selectați stilul mărcii dvs. (îndrăzneț, clasic, inovator, natural etc.)
  • Adăugați numele și sloganul
  • Spuneți-le unde va fi folosit logo-ul (pentru a vă putea afișa pictograme cu licențe adecvate)
  • Apoi alegeți sigla dintre cele furnizate!

Iată o listă cu logo-urile Hatchful create pentru afacerea noastră inovatoare, de cadouri și de colectare, pe care să o utilizăm pe un site web.

Exemple de logo zemoase

După ce ați selectat logo-ul care vă place, puteți da clic pentru a regla textul, fonturile, culorile, pictogramele și chiar aspectul. Pentru a descărca noul logo, trebuie doar să creezi un cont gratuit. Considerând că este gratuită, Hatchful este o opțiune excelentă și un pic mai profesionistă decât utilizarea unui logo simplu.

3. Fiverr

Dacă aveți câțiva dolari pe care să-i cheltuiți pe un logo, următorul loc cel mai bun pentru care veți merge este Fiverr. Dacă nu sunteți familiarizat cu site-ul, Fiverr este o piață în care oamenii pot vinde servicii pentru doar cinci dolari și mai mult. Oamenii oferă totul. De la serviciile de scriere, până la designul logo-ului, până la cântarea la mulți ani în limba galeză, purtând doar o pălărie tanga și lână (serios, nu glumesc).

Dar să știți că primiți cu adevărat ceea ce plătiți atunci când vine vorba de cumpărarea de concerte pe Fiverr. Nu vă puteți aștepta la nimic, dar la cel mai modest modele de logo pentru doar cinci dolari. Dar acest lucru este în sine dependență – pentru doar cinci dolari nu puteți greși cu adevărat, nu puteți?

Iată exemple de logo-uri de la Fiverr la diverse prețuri:

Fiverr Logo Designs

Acestea sunt, desigur, exemple ale celor mai bune lucrări ale lor. Nu aveți garanția de a obține ceva la fel de bun. Dar cum spun, dacă nu ai buget, atunci Fiverr este locul potrivit pentru tine. Cel mai rău caz este că pierdeți de la 5 la 25 dolari (în funcție de opțiunea pe care o alegeți).

4. Logo-ul meu nou

Dacă mai aveți ceva să investiți în marca dvs., atunci Logo-ul meu complet nou ar putea fi o potrivire bună. Introduceți numele companiei, sloganul, un set de cuvinte cheie legate de ceea ce faceți (cum ar fi gift_bag, cadou, arc) și o culoare principală. Pe baza selecțiilor dvs., Logo-ul meu complet nou va genera o tonă de logo-uri nemaipomenite din care puteți alege.

Serviciul meu de design logo nou

Acest site oferă logo-uri la rate stabilite, în funcție de modul în care veți utiliza logo-ul creat. Pentru 20 de euro puteți obține o copie de rezoluție scăzută a logo-ului preferat pentru a fi folosit ca inspirație (pentru a vă recrea, sau pentru a angaja un designer pentru a crea). Pentru a achiziționa un logo pe care îl puteți descărca, cu opțiuni complete de copyright și personalizare costă 50 € (sau aproximativ 56 USD din iunie 2019). Sau pentru 190 de euro, un designer de logo New Brand va crea un logo personalizat pe baza designului preferat.

În total, acest site este o opțiune bună pentru o marcare rapidă, accesibilă pentru site-ul sau de afaceri.

5. 99 Proiecte

În raport cu opțiunile anterioare, aceasta este cu adevărat opțiunea premium de pe listă. 99 Proiecte serviciile costă între 299 USD (pentru serviciul lor de bază, crearea logo-ului din bronz) până la 1.299 USD (pentru pachetul de platină).

Pentru asta veți obține un mult la alegere. Vedeți că, atunci când comandați 99 de design-uri pentru a găsi un logo pentru dvs., acestea aduc la dispoziție un grup imens de artiști de design grafic talentați. Unii dintre acești artiști vor crea logo-uri de proiectare. Apoi, puteți selecta preferințele dvs. pentru a le perfecționa până când în cele din urmă vă alegeți preferatul.

WPExplorer a folosit de fapt 99 de modele pentru noul logo tematic Total WordPress:

Total WordPress Tema

Logo final T spațiu negativ proiectat de GROZAV.

Este într-adevăr un caz al designerului care vine cu ceva mai bun decât vă puteți imagina. Ceea ce este cu adevărat ceea ce îți dorești atunci când cauți ajutor de logo profesionist.

Nu numai asta, dar alegerea disponibilă este uimitoare. Puteți selecta din medie 30+ înregistrări individuale (pentru un pachet de bronz). Desigur, cu cât planul este mai mare, cu atât mai mulți designeri vor fi interesați. Când am trimis pentru logo-ul Total, am primit 238 de înregistrări până la sfârșit. Din fericire pentru noi, există o ofertă bună de artiști talentați în design grafic. Și am găsit un logo nou pentru pixeli perfect pentru tema noastră WordPress.

Ce alegere ar trebui să faci?

Pentru a fi sincer, depinde de bugetul și calendarul dvs. Ai doar o zi? Atunci IconFinder sau Hatchful este probabil cel mai bun pariu. Aveți un buget modest? Încercați Fiverr – există sute de designeri talentați, cu tarife accesibile. Vrei un logo personalizat? Poate că My Brand New Logo sau 99 Designs sunt potrivite.

Următorul pas este să angajezi direct un artist grafic. Ceea ce este cu siguranță ceva ce ar trebui să iei în considerare dacă bugetul tău depășește câteva sute de dolari. Cu toate acestea, pentru orice mai puțin, 99 Designs pare cu siguranță cea mai bună opțiune în opinia mea.

Tu ce crezi? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me