Pro și contra folosirii Sumo pe site-ul dvs. WordPress

Pro și contra folosirii Sumo pe site-ul dvs. WordPress

Suită de instrumente de sumo, cunoscut anterior ca SumoMe, vă poate ajuta să adăugați multe funcții utile pe site-ul dvs. WordPress. Întrucât aproape toate aceste caracteristici sunt axate pe creșterea ratelor de conversie a site-ului dvs. web sau pentru a-l ajuta să devină un instrument de marketing mai eficient, fiecare proprietar al site-ului ar trebui să țină cont cel puțin de Sumo.


Cu toate acestea, cu o versiune gratuită, precum și o serie de opțiuni premium disponibile, ce versiune de Sumo ar trebui să utilizați? În acest articol, vom explora avantajele și contra de utilizare a Sumo, examinând diferitele versiuni disponibile, precum și parcurgând experiența utilizatorului oferită atunci când utilizați acest instrument pe site-ul dvs. WordPress.

Ce este Sumo?

Sumo Review

Pe scurt, Sumo este o suită de instrumente care pot fi utilizate pe aproape orice tip de site web, inclusiv pe site-urile WordPress. După ce ați activat Sumo, puteți începe să utilizați următoarele instrumente pentru a îmbunătăți site-ul dvs. WordPress:

 • List Builder 3 – formular optin e-mail și instrument pop-up conținut personalizat.
 • Scroll Box – un alt instrument pentru a vă crește lista de e-mailuri și a genera mai multe oportunități.
 • Smart Bar – afișează forme și conținut personalizat într-un afișaj în stil hello bar.
 • Distribuie – crește-ți cotele sociale și urmăritorii.
 • Hărți de căldură – aflați unde fac clic pe vizitatorii dvs. pe site-ul dvs..
 • Plus mai multe instrumente.

Acesta este un set puternic de funcții pe care orice site web WordPress ar trebui să le utilizeze bine. De la bloggeri și întreprinderi mici la portofolii freelancer și magazine de comerț electronic, fiecare tip de site web ar trebui să aprecieze mai mult trafic și rate mai bune de conversie a obiectivelor..

Instrumente Sumo Pro

Când vine vorba de avantajele și dezavantajele utilizării Sumo, toate instrumentele de mai sus sunt disponibile celor care folosesc instrumentul plugin gratuit Sumo WordPress. Acesta este cu siguranță un avantaj. Cu toate acestea, dacă doriți să deblocați întregul potențial al acestui plugin și să eliminați brandul, va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile premium Sumo. Este probabil să fie dezactivat pentru unii utilizatori WordPress, totuși, nu vă lăsați încă, deoarece puteți fi impresionat de ușurința de utilizare a lui Sumo.

SumoMe Free vs Premium

Pro și contra folosirii Sumoului

După cum am menționat, ceva care poate fi considerat atât contra, cât și contra și utilizarea Sumo este statutul său de plugin freemium. Pluginurile Freemium WordPress vă oferă o oportunitate excelentă de a încerca un instrument premium fără a fi nevoie să efectuați o achiziție.

Evident, veți avea acces la mai puține funcții și funcționalități atunci când utilizați versiunea gratuită. Cu toate acestea, veți experimenta cât de ușor de utilizat este pluginul înainte de a se angaja financiar cu acesta. În unele cazuri, s-ar putea să descoperiți că versiunea gratuită este suficient de puternică pentru a răspunde nevoilor dvs. fără actualizare – asta ar putea fi cazul Sumo.

Sumo este un plugin freemium, așa că haideți să explorăm principalele diferențe între versiunile gratuite și premium, precum și avantajele și contra de Sumo pentru utilizatorii WordPress în general.

Prețuri Sumo Pro

În afară de serviciul gratuit, există patru planuri de prețuri Sumo Pro din care să alegeți:

 • Mic – 29 USD / lună pentru până la 5k vizite lunare pe site-ul web.
 • Mediu – 59 USD / lună pentru până la 50k vizite lunare pe site-ul web.
 • Mare – 119 USD / lună pentru până la 500 de milioane de vizite lunare pe site-ul web.
 • Sumo – utilizare nelimitată – contact pentru preț!

Prețul Sumoului

Actualizarea la Sumo Pro va elimina pictograma Sumo flotantă aflată în colțul din dreapta sus al site-ului dvs., precum și linkul de text Powered by Powered by Sumo afișat în colțul din dreapta jos atunci când este utilizat un pop-up sau alt instrument..

Sumo Branding

Pentru mulți utilizatori, brandul Sumo care este afișat pe site-ul dvs. web atunci când utilizați versiunea gratuită va fi un întreruptor. Cu toate acestea, dacă sunteți bine să afișați un pic de publicitate gratuită pentru Sumo pe site-ul dvs. web în schimbul unei suite de instrumente puternice sau sunteți pregătit să plătiți pentru serviciul Pro, citiți mai departe pentru a vă face o idee despre modul în care versiunile gratuite și premium ale Sumo funcționează cu WordPress.

Instrumentul de captare a e-mailului pentru lista de sumo gratuit și premium

Pentru a vă ajuta să evaluați avantajele și contra contra utilizării Sumo, să ne uităm la experiența utilizatorului oferită – fără îndoială un factor cheie în a decide dacă adăugați un plugin WordPress pe site-ul dvs. sau nu. În această parte a ghidului nostru, vom trece prin adăugarea versiunii gratuite a instrumentului List Builder Sumo pe site-ul dvs. web.

Despre Sumo List Builder

Pop-up Sumo

În centrul suitei de soluții de creștere Sumo se află List Builder 3. După cum sugerează și numele, aceasta este a treia iterație majoră a unui instrument care te va ajuta să crești lista abonaților de e-mail. Dacă ați auzit sloganul popular „banii sunt în listă” și doriți să aflați dacă acest lucru este adevărat, atunci List Builder 3 vă poate ajuta să îl puneți la încercare.

Ca toate celelalte aplicații Sumo, List Builder 3 este gratuit de utilizat. Cu toate acestea, la fel ca și celelalte aplicații Sumo, dacă doriți să deblocați funcțiile avansate, cum ar fi integrările cu servicii terțe și instrumentul de informații care vă pot spune mai multe despre modul în care Sumo este utilizat pe site-ul dvs., va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile premium Sumo Pro.

Opțiuni pop-up Builder List Sumo

Pe lângă faptul că vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri, instrumentul List Builder 3 poate fi utilizat și pentru a afișa următorul conținut într-o fereastră pop-up inteligentă:

 • Buton de apel la acțiune – orientați utilizatorii către o adresă URL specifică cu un buton.
 • Butoane de partajare socială – obțineți mai multe partajări prin Twitter, Facebook sau Pinterest.
 • Adăugați cod HTML personalizat – afișați propriul conținut în fereastra pop-up după furnizarea HTMLului.

După ce ați definit scopul pop-up-ului dvs., puteți alege apoi dintr-o selecție de modele pre-construite impresionante. Puteți seta, de asemenea, dimensiunea ferestrei pop-up, inclusiv o opțiune SumoSize care acoperă cea mai mare parte a ferestrei browserului.

Creator de liste de sumoare Pop-up Designer

Creator de forme pop-up Sumo

Unul dintre aspectele Sumo, care îl pune înaintea celei mai multe competiții, în special în categoria de plug-in-uri gratuite prin email-uri, este pluginul intuitiv pentru interfață. Setările implicite ale formularului arată minunat. Cu toate acestea, datorită constructorului de formulare, le puteți personaliza cu ușurință pentru a satisface nevoile dvs..

Pop-up Declanșatoare pentru lista de sumoare

Sumo Pop-up Declanșatoare

Când vine vorba de a decide când și de unde să afișați ferestrele pop-up pe site-ul dvs., obțineți o cantitate bună de control. Pop-up-ul de declanșare Sumo include:

 • Temporizat – ferestre pop-up care sunt afișate după un interval de timp stabilit.
 • User Leaves (denumit intenția de ieșire) – afișează un pop-up chiar înainte ca un utilizator să părăsească pagina ta.
 • Faceți clic pe Triggers – deschide fereastra pop-up după ce faceți clic pe un link.

Este minunat să vezi declanșatorul de intenție de ieșire disponibil pentru utilizatorii versiunii gratuite Sumo. Puterea de a afișa ferestre pop-up fără a întrerupe experiența utilizatorului este vitală.

Reguli de afișare a constructorului de liste de sumo

De asemenea, puteți crea reguli de afișare pentru a stabili unde, când și cum sunt afișate ferestrele pop-up pe site-ul dvs. Unele exemple includ dezactivarea pop-up-urilor pentru utilizatorii de pe dispozitive mobile; afișarea numai a pop-up-ului pe anumite pagini, postări sau adrese URL; activarea sau dezactivarea pop-up-urilor bazate pe adresa URL de referință sau numele de domeniu; plus mai multe.

SumoMe Noua regulă

Există, de asemenea, unele setări avansate opționale disponibile. Aceste controale pot împiedica afișarea ferestrelor pop-up pentru utilizatorii care s-au abonat deja, precum și celor care deja au abandonat. Puteți instrui, de asemenea, Sumo să vă anunțe de fiecare dată când un utilizator se abonează printr-un formular pop-up.

Sumo vă oferă, de asemenea, control complet asupra a ceea ce se întâmplă odată ce un utilizator abonează sau completează acțiunea dorită prin intermediul formularului.

Caracteristici Pro Sumo List Builder

Când vine vorba de avantajele și dezavantajele utilizării Sumo, dorința dvs. de a face upgrade la planurile premium va juca un rol important în ceea ce privește dacă acest plugin este potrivit pentru dvs..

Cu List Builder și cu celelalte instrumente Sumo de marketing prin e-mail, actualizarea la versiunea profesională vă permite să conectați ferestrele pop-up la serviciul dvs. de e-mail marketing. Da, așa e. Dacă nu faceți upgrade, oricine introduce adresa de e-mail nu va fi adăugat automat la lista dvs. de e-mail, lăsându-vă să efectuați această sarcină manual. Puteți colecta adrese de e-mail cu versiunea gratuită, precum și afișarea butoanelor de apelare la acțiune și partajare socială, plus conținut personalizat în ferestrele pop-up fără actualizare.

Cu toate acestea, dacă faceți upgrade, veți putea integra ferestrele de tip pop-up și alte instrumente Sumo cu toate cele mai bune servicii de e-mail marketing, inclusiv MailChimp, AWeber, ConvertKit și aproape orice altă opțiune la care vă puteți gândi..

Pro și contra folosirii Sumoului

Pentru a vă ajuta să decideți dacă acest instrument este pluginul adecvat de generare de plumb și de conversie a obiectivelor pentru site-ul dvs. WordPress, iată un rezumat rapid al avantajelor și contra contra utilizării Sumo:

Beneficiile utilizării Sumo:

 • Selecție excelentă de instrumente care pot înlocui multe pluginuri individuale WordPress.
 • Foarte ușor de utilizat cu o interfață de utilizator intuitivă.
 • Setări și controale detaliate pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.
 • Versiunea Premium se integrează cu toate cele mai bune instrumente și servicii ale terților.

Contra folosirii Sumo:

 • Versiunea gratuită include branding pentru vizitatori.
 • Planuri premium relativ scumpe.

Gânduri finale

Acea etapă de configurare a instrumentului List Builder 3 din suita de aplicații Sumo ar trebui să vă ofere o idee despre cât de ușor este de utilizat acest serviciu. Într-adevăr este nevoie de foarte puțin timp sau efort pentru a începe să utilizați Sumo pe site-ul dvs. WordPress. Nu ar trebui să vă faceți o idee despre cum plugin gratuit Sumo se compară cu opțiunile Sumo premium.

Nu există niciun dubiu în acest sens, Sumo este un set puternic de instrumente care vă pot ajuta să faceți site-ul dvs. web mai eficient, indiferent de obiectivele dvs. Indiferent dacă doriți să vă creșteți lista de e-mailuri, să obțineți mai multe cote sociale, să creșteți vânzările, să înțelegeți publicul mai bine și multe altele, Sumo vă poate ajuta.

Cu toate acestea, cu excepția cazului în care sunteți pregătit să plătiți o taxă de abonament lunară relativ ridicată sau să afișați brandul Sumo pe site-ul dvs. și să aveți acces la un set limitat de funcții, s-ar putea să existe mai multe plugin-uri WordPress pentru generarea de plumb pentru dvs..

Ce părere aveți despre Sumo? Ați plăti pentru actualizare sau versiunea gratuită este suficientă pentru dvs.? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map