Prețul ridicat al pluginurilor WordPress gratuite

Preț ridicat al pluginurilor WordPress gratuite

În ceea ce privește WordPress, două dintre lucrurile mele preferate sunt bloggingul – evident – și extinderea aplicației de bază prin utilizarea de pluginuri.


Da, am lucrat cu teme și chiar am construit câteva aplicații web pe partea de sus a platformei, dar revin adesea să lucrez la pluginuri. Sunt aplicații similare pentru WordPress, nu?

Și chiar acum, există un punct nebun pentru crearea de aplicații pentru diverse platforme: fie că este iOS, Android, Mac, Windows și orice altă platformă importantă pe care ți-o poți imagina – WordPress a inclus.

Dar la fel cum este și cu clădirea orice, building for WordPress prezintă setul său de provocări. Dacă sunteți interesat să intrați în pluginuri de construire in mod deosebit pentru distracție, atunci iată o scădere a ceea ce ar trebui să te aștepți.

Ce să vă așteptați la crearea de pluginuri gratuite WordPress

Procesul de dezvoltare este mult diferit de crearea de software pentru orice alt cadru sau platformă:

 • Aveți stratul principal de aplicații – adică WordPress – și setul său de API-uri
 • Ai dependențe – adică JavaScript, foile de stil și orice bibliotecă de la terți
 • Și ai un set de standarde de codificare
 • …și altele

Dar important este să rețineți că, dacă începeți doar cu asta, sau dacă provineți dintr-o altă platformă, limbă sau comunitate, atunci doar pentru că veți oferi plugin-ul dvs. gratuit nu este neapărat necesar înseamnă că veți ajunge să-l dezvoltați precum vestul sălbatic.

Mai exact, de fiecare dată când trimiteți un plugin către Repositorul de pluginuri WordPress, baza dvs. de cod este verificată înainte de a fi aprobată.

Acesta este un mod fantastic de a asigura un anumit nivel de calitate pentru ceea ce este pus la dispoziție prin intermediul depozitului WordPress, corect?

Dar există o excepție!

Am spus că nu te poți dezvolta de parcă ar fi fost vestul sălbatic, dar adevărul este dacă intenționezi să-l eliberezi pe propriul blog, pe site-ul tău sau pe orice alte proprietăți pe care le poți deține, atunci ești practic liber să-l construiți după cum considerați de cuviință.

Treaba este că, de-a lungul timpului, oamenii au devenit puțin precauți să utilizeze teme gratuite WordPress și plugin-uri WordPress care nu sunt găzduite de o sursă de renume sau care nu sunt premium din cauza lipsei de calitate.

Nu este neapărat că setul de caracteristici este necorespunzător, ci este că nivelul de calitate al codului este slab și, de cele mai multe ori, rezultă prea multe hacks, probleme de compatibilitate sau probleme generale privind experiența utilizatorului. Deși munca ta poate nu rezultă în acest sens, este probabil să se dezvolte această reputație doar datorită reputației pe care acest tip de muncă este dezvoltat.

Așadar, faceți-vă o favoare și obțineți un audit gratuit de la echipa de revizuire a pluginului WordPress.org. Nu veți avea decât calitatea de câștigat din acest aspect.

Instrumente disponibile gratuit

În plus, dacă doriți să eliberați un plugin gratuit și vă angajați să respectați îndrumările pentru colaborarea cu cele mai bune practici, atunci depozitul de pluginuri WordPress oferă o varietate de instrumente gratuite pe care să le utilizați pentru a vă sprijini pluginul.

wordpress-depozit

În afară de controlul sursei, primiți și:

 • O pagină de pornire pentru plugin
 • Pluginul este indexat și căutabil din tabloul de bord WordPress
 • Pagina de pornire a depozitului include un forum de asistență gratuit, astfel încât să vă puteți sprijini utilizatorii
 • Un sistem de rating pentru alții să raporteze cât de mult le place (sau nu le place) munca
 • Instructiuni de instalare
 • Un mod de a gestiona întrebările frecvente
 • Statistici despre cât de mulți oameni rulează ce versiune a lucrării dvs.
 • …și altele

Dulce, corect?

Dar iată ceea ce puțini oameni discută sau chiar știu când intră în acest joc: Dacă aveți un plugin care devine deosebit de popular, asistența poate deveni extraordinar de dificilă.

Sunteți o singură persoană care menține un proiect instalat pe zeci de mii de bloguri, iar acești oameni au toate capacitatea de a împărtăși probleme legate de munca dvs..

Acum, dacă aveți sau nu obligația de a-i ajuta pe acești oameni este o zonă gri pentru o mulțime de oameni. Unii oameni spun că, deoarece este gratuit, nu există nicio obligație; alții spun că, de când l-ați lansat, atunci ar trebui să fiți pregătit să îl susțineți.

Aceasta nu este postul pentru acea dezbatere.

Oriunde ai cădea, nu subestima cât timp poate dura sprijinul. În acest scop, vă îndemn și pe voi să citiți o postare grozavă Chris Lema pe diferentierea intre clienti si utilizatori.

Un cuvânt despre suport

Aș fi remis dacă nu m-aș asigura că am subliniat suficient aspectul de sprijin. La fel de grozav cum este depozitul de pluginuri WordPress, poate genera multe sentimente negative față de un proiect pe care l-ai început odată iubitor, pur și simplu datorită cantității mari de solicitări care vin pentru sprijin (fie că este vorba de funcții, solicitări sau buguri autentice) ).

Nu spun să ignor aceste solicitări – la urma urmei, unii oameni își vor lua timp să raporteze despre lucruri care nu vor decât să îți îmbunătățească munca; cu toate acestea, dacă oamenii sunt compensați în mod obișnuit pentru timpul lor și cheltuiți o cantitate exorbitantă de timp pentru a adresa întrebări de asistență, atunci poate fi momentul să luați în considerare introducerea unui tip de model de afaceri în pluginul dvs..

Deși acest post nu intră în sfera de aplicare, cred că merită menționat faptul că oferirea unei versiuni gratuite a unui plugin premium este o cale de urmat. Dacă oamenii se bucură de pluginul dvs. și găsesc valoare în acesta, sunt deseori dispuși să plătească pentru sprijin.

„Pluginul dvs. reușește!”

Una dintre cele mai mari provocări ale gestionării unui produs este abordarea nivelului reclamațiilor pe care le puteți primi.

Adevărul este că oamenii rareori apelați centrele de asistență pentru clienți pentru a spune „mulțumiri” sau pentru a spune „muncă minunată”, nu? Adică, cât de des faci într-adevăr anunțați compania de telefonie mobilă că sunteți bucuroși că nu ați primit un apel pierdut cu ultimul apel telefonic?

Exact.

În acest scop, expedierea unui produs cu orice capacitate – inclusiv un plugin WordPress – este supusă acestui lucru, deci dacă nu ați dezvoltat încă un plugin sau sunteți la un pas de a elibera unul, atunci fiți pregătiți pentru reclamații.

Nu este vorba de utilizatori nu lauda plugin-uri pe care le folosesc. M-aș minti dacă am spus că nu s-a întâmplat, dar numărul de reclamații va depăși de multe ori numărul de laude.

Aceasta este pur și simplu natura modului în care funcționează oamenii și, prin urmare, piața.

Cred că suntem construiți diferit în ceea ce privește primirea criticilor. Unii oameni au pielea groasă și o pot lua, lăsați-o să se rostogolească pe spate și pleacă; alții, nu atât. Dar este ceva care poate sa fi învățat și dezvoltat în timp.

Deci, dacă faceți parte din cel din urmă grup și intrați doar pe piață: fiți pregătiți, dar nu o luați personal. Ni se întâmplă tuturor și, cu riscul de a face un punct, cuvintele continuă să fie apăsate :).

Acum du-te Creează un plugin

Practic, această postare este „dacă aș ști atunci ce știu acum” despre WordPress, atunci aș scurta o mulțime de greșeli, pași greșiți și am învățat anumite lecții pe calea grea..

Cred că toată lumea apreciază învățarea de la alții, deci in speranta această postare a ajutat să scurteze unele dintre lucrurile care vin de obicei cu lansarea unui plugin.

În orice caz, discuțiile sunt ieftine. Du-te să construiești ceva :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map