1. 1. Acum citesc: Personalizați-vă zona de administrare WordPress cu Marcarea albă a etichetelor
  2. 2. Cum să vă personalizați interfața de utilizator WordPress

Toată lumea este familiarizată cu interfața de administrare WordPress. În decembrie, a fost dat un nou design modern. Schema de culori a fost îmbunătățită, însă aspectul general al interfeței nu s-a schimbat în mulți ani.


WordPress este cunoscut pentru flexibilitatea sa datorită funcționalității pe care o pot oferi plugin-urile și temele. Din păcate, zona de administrare nu este flexibilă. Versiunea de bază a WordPress nu vă permite să schimbați modul de administrare.

Astăzi, aș dori să vă arunc o privire rapidă la un fantastic fantastic, intitulat White Label Branding, care vă permite să schimbați zona de administrare după cum considerați de cuviință. Pluginul este util pentru marcarea site-urilor web pentru clienți și eliminarea meniurilor care nu sunt necesare.

White Label Branding oferă sute de opțiuni de personalizare. Opțiunile sunt împărțite în cinci secțiuni principale: Branding, Navigare, Logare, Scheme de culori și Role Manager.

Branding

Marcarea zonei de administrare este o modalitate excelentă de a vă distinge site-urile web și de a vă crește profilul atât pentru clienți cât și pentru personal. Pluginul vă permite să vă schimbați favoricul de admin, să schimbați logo-ul antetului și să schimbați logo-ul de subsol. Mesajele WordPress și opțiunile de ajutor pot fi de asemenea dezactivate din această zonă.

Opțiuni de branding

Adresa de e-mail și numele utilizate în e-mailurile de notificare pot fi configurate. De asemenea, pot fi adăugate mesaje în tabloul de bord public și pentru tabloul de bord al editorilor și administratorilor.

Widgeturile implicite pot fi, de asemenea, dezactivate de pe tablourile de bord. Aceasta este o opțiune utilă, deoarece tabloul de bord poate aduna adesea și să copleșească utilizatorii.

Opțiuni de branding

Navigare

Marcarea albă a etichetelor vă permite să eliminați (citiți: ascundeți) meniurile de nivel superior și submeniurile din meniul principal al administratorului WordPress (adică meniul din partea stângă a paginii). Acest lucru este util dacă proiectați un site web pentru un prieten sau client care nu are experiență cu WordPress. De exemplu, puteți elimina linkurile din meniul Aspect și Setări pentru utilizatorii începători, astfel încât setările importante de configurare să nu fie modificate.

Opțiuni de navigare

Bara de administrare WordPress (adică meniul din partea de sus a paginii) poate fi de asemenea ascunsă. În mod alternativ, puteți elimina anumite elemente din bara de administrare.

Opțiuni de navigare

Autentificare

Pagina de autentificare și formularul de autentificare pot fi personalizate prin zona de setări. Puteți schimba logo-ul de conectare și schema de culori care este utilizată pe pagina de conectare. Formularul poate fi poziționat apoi pe pagină folosind o axă orizontală și verticală.

Opțiuni de conectare

Există o mulțime de opțiuni de personalizare a formularului. Puteți schimba culorile fiecărei etichete, câmpuri și margini. Raza formei poate fi, de asemenea, modificată.

Numărul mare de opțiuni de configurare disponibile nu va fi utilizat de majoritatea utilizatorilor WordPress; cu toate acestea, ei sunt acolo pentru aceia dintre voi care au nevoie.

Opțiuni de conectare

Dacă nu-ți place formularul de autentificare implicit, îl poți înlocui complet cu al tău folosind HTML și CSS. Există, de asemenea, o opțiune pentru a face backup pentru setările șablonului.

Opțiuni de conectare

Schema de culori

WordPress 3.8 a introdus opt scheme noi de culori admin. Aceasta a fost o schimbare frumoasă față de opțiunile albastre și gri care erau disponibile înainte.

Scheme de culori de marcă albă

Fiecare dintre aceste noi scheme de culori poate fi aleasă ca bază pentru propria schemă de culori în White Label Branding. Puteți personaliza culoarea principală, culoarea legăturii și culoarea care este afișată atunci când cineva trece peste un element.

Opțiuni pentru schema de culori

Setările pentru schema de culori pot fi salvate și există o opțiune de a încărca și propriul set de pictograme.

Opțiuni pentru schema de culori

Manager de roluri

White Label Branding include, de asemenea, un rol complet și un manager de capacitate. Această funcționalitate nu este activată implicit. Trebuie să o activați în zona de opțiuni. Odată activată, puteți activa sau dezactiva fiecare setare de permisiuni pentru grupuri de utilizatori. Permisiunile pot fi, de asemenea, configurate pe utilizator, în funcție de utilizator.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale managerului de rol este capacitatea de a dezactiva complet zona de administrare WordPress pentru un grup de utilizatori și apoi a le redirecționa către o altă pagină. De exemplu, dacă nu doriți ca comentatorii să vadă zona de administrare, puteți dezactiva zona de administrare pentru grupul de utilizatori abonați și să îi redirecționați înapoi la pagina dvs. de pornire.

Opțiuni Manager

Opțiuni

Pagina cu opțiuni de plugin vă permite să activați sau să dezactivați funcționalitatea specifică a pluginului, cum ar fi rolul managerului și marcarea prin e-mail.

Opțiuni Pagina

Din fericire, pluginul are un sistem excelent de import și export. Acest lucru vă permite să faceți backup pentru fiecare aspect al setărilor de configurare admin și să le exportați pe alte site-uri web, astfel încât toate site-urile dvs. web să fie configurate în același mod.

Designerii de site-uri web ar putea folosi, de asemenea, opțiunea de export pentru a crea diferite șabloane de configurare pentru clienți. De exemplu, puteți configura o configurație pentru utilizatorii începători, alta pentru utilizatorii care sunt familiarizați cu WordPress etc. Acest lucru vă va salva de la configurarea interfeței de administrare de fiecare dată.

Opțiuni Pagina

Gânduri finale

Am folosit în trecut multe plugin-uri de personalizare admin WordPress. Majoritatea vă permit să faceți personalizări simple, cum ar fi modificarea logo-ului formularului de autentificare și modificarea schemei de culori a zonei de administrare. White Label Branding este diferit în acest sens. Vă permite să personalizați fiecare aspect al interfeței de administrare. Nu mă pot gândi la niciun alt plugin care să vă ofere acel nivel de control al zonei de administrare.

Plugin-ul vinde cu 25 de dolari de la CodeCanyon. A fost lansat inițial la sfârșitul anului 2010, dar este actualizat în mod regulat până în zilele noastre. Dacă proiectați site-uri web pentru prieteni sau clienți, vă recomand să verificați marcajul White Label, deoarece vă oferă un control complet asupra a ceea ce oamenii pot vedea și face în zona de administrare WordPress. Pluginul este util și pentru aceia dintre voi care doresc să-și aranjeze meniul de admin și să elimine meniurile (din moment ce fiecare dezvoltator de pluginuri pare astăzi insistent să adauge meniul lor la nivelul superior!).

Aflați mai multe despre Pluginul de marcare albă de marcă albă.

Dacă rulați toate site-urile dvs. de o singură mană, dar totuși doriți să adăugați branding în formularul de autentificare și în zona de administrare, vă recomand să utilizați Personalizați Admin in schimb. Este descărcat gratuit și durează doar un minut pentru a fi configurat.

Sper că v-a plăcut această recenzie. Dacă aveți întrebări despre plugin, nu ezitați să întrebați în zona de comentarii.

Mult noroc,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me