Personalizați-vă tema WordPress cu aceste instrumente utile

Instrumente pentru a vă personaliza tema WordPress

Aveți patru secunde – perioada exactă de care aveți nevoie pentru a crea o primă impresie durabilă vizitatorilor dvs. de web – pentru a răspunde la următoarea întrebare. Ce ai face, eventual, pentru a diferenția afacerea dvs. online de cele mai multe afaceri de acolo? Tick ​​tock … trei, doi, unul. Timpul a expirat.


Probabil ați găsit aceste răspunsuri printre alte răspunsuri:

 • Au cele mai grozave produse
 • Spune o poveste personală grozavă de ce faci ceea ce faci
 • Construiți o prezență online formidabilă
 • Vorbeste cu cineva de la Final Famous, Inc, care este o companie cu totul fictivă

Ficțiunea deoparte, să revenim la numărul trei din lista noastră; construirea unei prezențe formidabile online. Mai ușor spus decât făcut, construirea unei prezențe online care vă permite să vă evidențiați din mulțime implică o serie de factori care se leagă de a avea un site web excelent.

Un site minunat pe care îl spuneți? Asta e corect; Site-ul dvs. este, printre altele, chipul afacerii dvs. online – singura și singura șansă de a face o primă impresie excelentă asupra perspectivelor dvs. În postarea de astăzi, vă vom dezvălui 20 de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă personaliza tema WordPress pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs. și pentru a atrage clienții în traule. Cu toate acestea, înainte de lista de instrumente, iată câteva adevăruri despre personalizarea temelor WordPress pe care trebuie să le ții cont pe măsură ce faci modificări la temele tale.

Cum să personalizați temele WordPress

Dacă nu ați personalizat niciodată o temă WordPress, s-ar putea să credeți că este un proces atât de complicat care necesită creierul unui om de știință rachetă și rezistența unui neurochirurg. Nimic nu putea fi mai departe de adevăr. Modificarea aspectului și funcțiilor dvs. WordPress este mai ușoară ca niciodată înainte, datorită unei game largi de teme WordPress premium, care vin cu opțiuni avansate de temă. Și multe teme, cum ar fi Total, includ construitori de pagini și opțiuni de personalizare încorporate, astfel încât să puteți crea unul de tipul site-ului Web fără a utiliza cod.

Cu toate acestea, chiar și cu o multitudine de opțiuni la dispoziție, unele funcții și stiluri pur și simplu nu sunt încorporate, ceea ce înseamnă că trebuie să le adăugați manual. Dar încercarea de a obține pe cineva cu puțin timp sau experiență pentru a scrie cod manual nu provoacă cele mai bune sentimente, deci care sunt exact opțiunile dvs. în ceea ce privește personalizarea temelor WordPress?

Când căutați o temă WordPress perfectă, puteți merge cu o temă premium (cum ar fi Total), o temă gratuită sau un cadru tematic în funcție de cerințele afacerii dvs., precum și de preferințele personale. Cu o temă gratuită, nu îți pui cardul de credit în jos, dar inadecvarea caracteristicilor și a opțiunilor te va face să îți dorești. Sigur, puteți obține mereu pluginuri pentru orice funcționalitate sub soare, dar știm cu toții cum merge.

Cu teme premium WordPress, veți obține caracteristicile, aspectul, actualizările și suportul minunat la un preț. Este suficient să spun, tema preferată de alegere poate să nu aibă toate caracteristicile și opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă duce înapoi la unul pătrat. Un cadru de temă comercială vă oferă flexibilitate, cele mai bune standarde web, cod curat, asistență etc, dar dacă nu știți ce faceți sau cel puțin care este o temă pentru copii, sunteți blocat și nu veți obține mult în domeniul personalizării temei sau chiar al dezvoltării.

Destul de surprinzător, utilizarea unei teme pentru copii este cea mai bună modalitate de a vă personaliza tema WordPress. Am acoperit în trecut temele pentru copii WordPress, așa că nu voi intra în detalii, dar niciodată nu ar trebui să personalizați fișierele unei teme direct pentru a preveni pierderea tuturor modificărilor de fiecare dată când actualizați tema. În schimb, ar trebui să folosiți o temă pentru copii. Temele pentru copii vă permit să construiți site-ul visurilor dvs. pe baza temei părinte, fără a risca să vă pierdeți personalizarea la actualizare.

Folosind fișierul de stil al temei copilului dvs. (style.css), puteți modifica aspectul întregului site web cu câteva linii de cod. Cu un fișier PHP special cunoscut sub numele de funcții.php, puteți adăuga funcții sau modifica site-ul dvs. structural. Puteți merge cu un pas mai departe și puteți crea fișiere șablon pentru tema copilului dvs., ceea ce vă oferă un control absolut asupra designului și structurii temei.

După ce tema copilului tău este în vigoare, poți să îți transformi tema în orice mod îți dorești și să ghicești ce, poți edita CSS într-o oarecare măsură chiar din tabloul de bord WordPress. Cu toate acestea, modificările pe care le puteți face în acest fel sunt limitate, de unde și nevoia de instrumente suplimentare.

Instrumente pentru a vă personaliza tema WordPress

Instrumentele pe care le acoperim în această secțiune variază de la editori de coduri, clienți FTP, inspectori de coduri, manipulatori de imagini și, probabil, orice altceva care păstrează dezvoltatorii web, designerii web și proprietarii de site-uri tehnologice. Dacă sunteți un începător perfect, veți găsi și câteva pietre prețioase, dar este în cel mai bun interes să vă familiarizați cu HTML, CSS și PHP – lucrurile din care face parte WordPress. Cu acest lucru, iată lista de instrumente de care aveți nevoie pentru a vă personaliza tematica WordPress.

TemplateToaster

TemplateToaster

Una dintre cele mai ușoare opțiuni este să utilizați un instrument de creare a temelor personalizate, cum ar fi Creatorul de teme TemplateToaster. software-ul. Cu acesta instalat pe computer aveți tot ce aveți nevoie pentru a vă proiecta propria temă.

Utilizați constructorul vizual drag și drop încorporat pentru a crea propriul șablon. Există tone de opțiuni pentru coloane, anteturi, meniuri personalizate, galerii, zone widget și multe altele. Toate, fără a fi nevoie de codificare. Puteți adăuga chiar conținut în timp ce construiți machete pentru a economisi timp mai târziu când încărcați tema pe site-ul dvs. live. În plus, totul răspunde pe deplin (deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la designul site-ului dvs. pentru diferite dispozitive) și RTL și multilingve gata. Și atunci când ați terminat de creat tema personalizată cu TemplateToaster, tot ce trebuie să faceți este să o exportați!

Instrumente pentru dezvoltatori Chrome

Aveți tema dvs. WordPress instalată și gata de plecare, dar de unde știți exact ce element să personalizați? Dacă priviți tema dvs. din partea frontală, nu puteți spune ce element este. Back-end-ul nu este mai bun, dar mulțumesc Instrumente pentru dezvoltatori Chrome, puteți previzualiza modificările structurii temei și CSS, astfel încât să vedeți cum arată înainte de a le codifica. Puteți inspecta vizual orice element folosind o abordare punct și clic care vă facilitează munca. În Google Chrome, puteți deschide Instrumente pentru dezvoltatori făcând clic dreapta pe site-ul dvs. și selectând „Inspectați elementul”.

Notepad++

Personalizarea temei WordPress implică (sau va implica) scrierea multor coduri. Pentru aceasta, aveți nevoie de un editor de text puternic care să vă permită să vă mențineți la curent. Notepad++ este cel mai bun pariu, deoarece este ușor de utilizat, arată excelent și vine cu o mulțime de funcții nemaipomenite care vor face ca codul de scriere să fie foarte distractiv.

Text sublim

Notepad ++ funcționează cu Windows, dar dacă aveți nevoie de un editor de text unic pentru computerul dvs. Mac, Text sublim este o alegere excelentă (este ceea ce folosim aici la WPExplorer atunci când codificăm toate temele noastre). Este livrat cu modul fără distragere, suport de editare împărțit și vă permite să personalizați orice în timp ce treceți între proiecte instantaneu.

Server local (WAMP, XAMPP, MAMP, LAMP)

Cel mai bun și mai ușor mediu pentru a personaliza (sau dezvolta) teme WordPress este un server local. Acesta elimină procesul de logare și încărcare pe un server live economisind timp și efort. Înseamnă, de asemenea, că aveți un control complet asupra serverului dvs. pentru a-l personaliza în funcție de nevoile dvs. diferite. Nu este necesar să cumpărați spațiu de găzduire sau să înregistrați domenii / să creați subdomenii pentru a personaliza sau dezvolta teme, ceea ce este excelent pentru portofelul dvs. Nu există perioade de oprire sau plafoane de utilizare, plus toate celelalte lucruri pe care le urăști cu gazda dvs. WordPress actuală.

Pentru a crea propriul server local, aveți nevoie de programe precum WAMP și XAMPP pentru Windows, MAMP pentru Mac OS X sau LAMP pentru Linux. Folosesc WAMP și a fost minunat până acum atât de bine. Doriți să aflați cum să instalați WordPress? Verificați ghidul nostru!

Adobe Photoshop

Stai, nu sunt un designer grafic. Vreau doar să îmi personalizez tema (temele) WordPress. Îmi poți spune de ce am nevoie Adobe Photoshop? Iată un mic citat frumos pentru plăcerea ta:

[Photoshop] este software-ul standard defacto pentru manipularea imaginilor. Îl folosesc pentru editarea logo-urilor, schimbarea culorilor pe gradienții de fundal și reglarea [aproape] a oricărui element de imagine de pe un site web. – Chris Cree, Web marketing înlăturat.

Acum, vedeți de ce aveți nevoie de Adobe Photoshop pentru a vă personaliza temele WordPress? Există atât de multe alte lucruri pe care le poți face cu Photoshop, inclusiv crearea de machete, alegerea culorilor web, salvarea de imagini pentru web etc. Photoshop costă aproximativ 20 de dolari în fiecare lună, ceea ce este cam scump în lumea mea, dar merită meritat.

GIMP

Dacă tocmai începeți și aveți un buget restrâns, cheltuirea de 20 de dolari pe lună pentru Photoshop este ceva ce probabil nu doriți să faceți. intră GIMP iar ziua dvs. și 240 de dolari pe an sunt economisiți. Cu toate că este dificil de configurat, GIMP este o alternativă demnă de Adobe Photoshop.

GenerateWP

Când începeți să personalizați teme, veți avea nevoie de fragmente de cod pentru diverse componente, cum ar fi taxonomii, bare laterale, tipuri de post personalizate, meniuri, coduri scurte și bare de instrumente doar pentru a menționa câteva. În timp ce poți alege să petreci ore întregi la sfârșit a cauta pe Google codurile, GenerateWP vă oferă cel mai simplu și rapid mod de a crea cod personalizat pentru proiectul dvs. folosind cele mai recente standarde API și standarde de codare. Generează orice cod pe care îl dorești la apăsarea unui buton.

WhatFont

Modificarea detaliilor minute (de exemplu, fonturile) pe tema dvs. poate avea un efect deosebit asupra proiectării și experienței utilizatorului. Dar alegerea fontului perfect pentru site-ul dvs. WordPress poate fi o provocare cu miile de fonturi de acolo. Nu vă faceți griji, însă, cu instrumentul WhatFont, puteți afla cu ușurință fonturile utilizate în orice pagină web. Instalați extensia browser-ului WhatFont, rulați-o și treceți-o pe orice bloc de text. Simplu ca 1, 2, 3.

CSSViewer

Instrumentul „Inspecți elementul” funcționează excelent, dar este la fel de impresionant CSSViewer? Este un nu răsunător. Deși nu puteți edita vizual CSS (cum ar fi în „Inspectați elementul”), CSSViewer este un vizualizator CSS simplu și intuitiv, care va face personalizarea temelor WordPress o briză. Tot ce trebuie să faceți este să instalați extensia și treceți-o pe elemente pentru a vedea o gamă de proprietăți CSS.

Conținutul manechinului

În cele mai multe cazuri, atunci când achiziționați o temă WordPress, primiți doar asta – o pânză cu temă goală fără conținut. Puteți să personalizați în continuare culoarea și ceea ce nu, dar fără conținut fals, este dificil să vedeți dacă ceva este amis. Dar de unde îmi voi primi niște conținut rece de manechin? Avem spatele acoperit; puteți descărca conținut de probă din Tema unității de testare pe Codex sau Conținut de eșantion WordPress pe WPCandy.

WPBakery (fostul Visual Composer)

Un articol în trend la CodeCanyon în momentul scrierii, constructorul WPBakery este un constructor de pagini de drag and drop extrem de ușor de utilizat și de răspuns care vine cu editori vizuali printre alte funcții dulci. În termeni mai simpli, puteți utiliza Visual Composer pentru a construi orice pagină WordPress imaginabilă. Pare a fi instrumentul pe care îl doriți alături de dvs. atunci când vă personalizați tema WordPress, corect?

Cu un design receptiv, peste 45 de elemente de conținut, șabloane, suport în mai multe limbi și ușurința de utilizare, printre alte funcții, Visual Composer este exact ceea ce trebuie să construiești tema WordPress a viselor tale. Are peste 388.000 de vânzări, un rating impresionant al cumpărătorului de 4,65 / 5,00 și costă doar 64 dolari dolari.

Temă Drive Drive

Theme Test Drive este un plugin bine cotat de Vladimir Prelovac, un dezvoltator de renume, cu mai mult de 25 de pluginuri sub centură. Pluginul nu face nimic fantezist – trebuie doar să „testezi în siguranță orice temă ca administrator, în timp ce vizitatorii folosesc [tema] implicită.”

Așa este, folosind Drive Test Test, puteți rula două teme pe site-ul dvs. WordPress în același timp. Desigur, cititorii dvs. vor vedea doar unul în timp ce îl personalizați pe celălalt. Când v-ați autentificat, veți putea vedea doar tema pe care o personalizați, permițându-vă să efectuați modificări în mod transparent, fără ca utilizatorii să constate vreodată că executați o altă temă pentru dvs..

Sunt responsabil

Pe măsură ce îți particularizezi tema WordPress cu funcții și stiluri noi, vrei să vezi cum arată și funcționează tema personalizată pe diferite dispozitive. Dacă nu știți de unde să începeți, sunt răspunsul dvs. Odată ce sunteți pe site-ul Am I Responsive, trebuie doar să adăugați adresa URL și să faceți clic pe GO! buton și asta este.

Alte alternative adecvate includ Verificator de proiectare responsabil, sau Testarea proiectării mobile responsive de StudioPress. Nu doriți ca elementele personalizate să se suprapună sau să se încadreze în linie atunci când schimbați lățimea ecranului, acum nu?

Personalizator de temă WordPress

Acest instrument ar fi trebuit să fie primul pe această listă, dar hei, care ține cont oricum. Puf deoparte, Personalizator de temă WordPress este un instrument WordPress ușor de utilizat care vă permite să personalizați orice temă într-o previzualizare live. Puteți personaliza totul, de la antet la meniuri, la culori până la widgeturi și multe altele, în funcție de opțiunile disponibile în tema dvs. Pentru a utiliza personalizatorul cu tema WordPress, trebuie doar să navigați la Aspect Personalizează în tabloul de bord WordPress.

CSS Erou

Acesta este un instrument integral de design web care vă ajută să vă personalizați cu ușurință tema WordPress. Doar arătați și faceți clic pentru a edita marginile, umplutura, culorile, fundalurile, fonturile și adăugați efecte vizuale, cum ar fi umbre și treceți printre altele. De la CSSHero.org, acest instrument „… este pluginul WordPress definitiv pentru a personaliza cu ușurință fiecare proprietate a temelor dvs. cu o interfață ușoară și intuitivă pentru a face clic și pentru a face clic.”

Evernote

Indiferent dacă vă personalizați tema personală sau un client, aveți nevoie de un instrument pentru a lua notițe și a urmări progresul dvs. Puteți alege să mergeți la școală veche și să notați note pe hârtie pe care le veți pierde mai târziu sau să treceți pe Evernote bandwagon și mențineți notele organizate și sincronizate pe dispozitivele dvs. Alegerea este a ta. Cea mai bună parte? Evernote este gratuit!

FileZilla

În timpul și după personalizarea temei WordPress, trebuie să încărcați fișiere pe serverul dvs. web. Puteți utiliza funcția Manager fișiere care vine cu contul de găzduire sau accesați FileZilla, clientul de acces la FTP pentru mulți utilizatori. Este gratuit și compatibil cu Windows și Mac OS X, printre altele.

FireFTP

Aceasta este o extensie de browser excelentă pentru iubitorii WordPress, cu un lucru pentru Firefox. FireFTP se joacă bine cu Firefox, astfel încât să poți încărca / descărca fișiere chiar din browserul tău preferat, fără să descarci vreodată un client FTP autonom. În plus, FireFTP este gratuit, funcționează ca publicitate și din numere, instrumentul destul de popular. De fapt, este cel mai bun instrument FTP bazat pe web!

Tabăra de bază

Dacă personalizați teme pentru o viață, în mod evident, aveți proiecte care rulează cap la cap. Dacă nu reușiți să vă urmăriți munca, lucrurile vor merge în cele din urmă, lucru pe care cu siguranță nu îl doriți. Tabăra de bază costă între 25 și 150 de dolari pe lună și este cel mai bun instrument pentru „… atribuirea sarcinilor, verificarea scadențelor, colaborarea la proiecte, partajarea fișierelor și discuțiile.” Basecamp oferă o probă gratuită de 60 de zile, deci nu vă speriați să o faceți o probă – nu vă vor cere cardul dvs. de credit.

activecollab

Dacă Basecamp nu este pe gustul tău, activecollab este o alternativă impresionantă. Cu o serie de caracteristici nemaipomenite și începând cu doar 25 de dolari pe lună, ActiveCollab vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a rămâne în fruntea oricărui proiect, nu doar personalizarea temei.

Este randul tau…

Dacă încă nu începeți să personalizați teme WordPress, este ușor, mai ales acum că aveți peste 20 de instrumente nemaipomenite pentru a vă face munca mai ușoară și distractivă. Dacă nu sunteți confortabil la codificare, vă recomandăm să utilizați o temă bogată în caracteristici, cum ar fi Total, pentru a face personalizări. Dacă personalizați teme WordPress, ce alte instrumente utilizați? Dacă v-a plăcut această postare, vă rugăm să ne împărtășiți și gândurile dvs., așteptăm întotdeauna feedback-ul dvs. Ad astra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map