Dacă aruncați o privire la gateway-uri de plată acceptate de WooCommerce, veți vedea 95 de rezultate. Aceste rezultate includ opțiuni precum PayPal, Stripe, Square, Amazon Pay, Authorize.net și First Data. Sunt oferite și câteva gateway-uri de plată mai obscure, dar cele două cele mai populare sunt PayPal și Stripe.


O parte din acest lucru se datorează faptului că extensiile WooCommerce Stripe și PayPal sunt complet gratuite, dar în principal au legătură cu rate rezonabile, tranzacții fără costuri și practici comerciale de renume.

Pe scurt, ambele sunt populare, astfel încât companiile câștigă bani buni și îi protejează pe utilizatori din această cauză. Dar, la fel ca în cazul tuturor conversațiilor de tip gateway de plată, poate fi extrem de plictisitor încercând să descopăr răspunsul corect. Și acesta nu este mai ușor.

Deci, când ai groapă PayPal vs Dunga, care iese înainte? Continuați să citiți pentru a afla despre pro și contra, împreună cu răspunsul la care este potrivit pentru afacerea dvs..

Beneficiile PayPal pentru afaceri online

PayPal are beneficii mult mai mari decât cele dezavantaje, iar o mare parte din aceasta are legătură cu dimensiunea companiei. Vă va fi greu să găsiți o țară sau o bancă care nu funcționează cu PayPal. Ca să nu mai zic, aveți un control aproape instantaneu asupra numerarului.

Integrare ușoară cu WooCommerce

Extensia WooCommerce Payout Express Payout

Întrucât una dintre opțiunile de plată implicite integrate ale WooCommerce care integrează PayPal cu magazinul online este simplă – trebuie doar să verificați contul și sunteți gata să acceptați plățile. Dar dacă doriți să faceți plata mai ușoară pentru clienții dvs., există o serie de extensii WooCommerce gratuite, cum ar fi PayPal Express Checkout, puteți utiliza pentru a face rapid și ușor experiența cumpărăturilor clienților dvs..

Prețul este ușor de înțeles

Vom vorbi despre modul în care PayPal are mai multe taxe decât Stripe (în secțiunea dezavantaje). Dar un lucru este sigur: PayPal este transparent în ceea ce privește toate prețurile sale.

Taxa de 2,9% + 30 ¢ acoperă majoritatea tranzacțiilor. Puteți găsi, de asemenea, unele dintre celelalte taxe aici. Pe scurt, PayPal nu pare să încerce să ascundă nimic.

În plus, PayPal nu percepe nimic pentru anulări sau reduceri. Același lucru este valabil și pentru taxele de instalare.

Puteți obține numeroase servicii dintr-un singur loc

Iată o listă scurtă cu doar câteva dintre serviciile și produsele oferite prin PayPal:

 • Facturare recurentă
 • Micropayments
 • Terminale virtuale
 • Formulare de plată
 • Gateway-uri de plată
 • Facturare

Nu orice companie de procesare a plăților oferă totul ca acesta sub un singur acoperiș.

PayPal plătește rapid

PayPal pune bani în contul dvs. aproape imediat după efectuarea unei tranzacții. Va trebui să așteptați câteva zile pentru a vă transfera într-un alt cont bancar, dar există și avantajul utilizării cardului de debit PayPal.

PayPal este acceptat aproape peste tot

Majoritatea cumpărătorilor și vânzătorilor recunosc numele de marcă PayPal. Este un nume bine respectat și de încredere în afacere, așa că vă puteți aștepta să fie acceptat aproape oriunde în lume. Din acest motiv, este o alegere minunată pentru întreprinderile mici care abia încep online.

Este ușor de configurat

Indiferent dacă utilizați un cont personal PayPal sau un standard de plăți PayPal, nu veți avea probleme atunci când vine vorba de configurare. În cazul în care nu veți auzi comercianții care se plâng de acesta, este ușurința de utilizare cu PayPal. Cei mai mulți nou-veniți se pot configura cu un cont în zece minute și pot începe colectarea plăților și mai rapid.

Beneficiile Stripe pentru afaceri online

Cu procesarea plăților, conformitate PCI, abonamente, instrumente pentru piață, cupoane, încercări gratuite, butoane Cumpărați și multe altele, Stripe este cunoscut pentru setul larg de caracteristici. PayPal face o treabă minunată de a furniza suplimente dincolo de procesarea plăților sale, dar Stripe pare să-l învingă.

O gamă largă de produse și servicii suplimentare

Serviciile PayPal sunt destul de impresionante, dar Stripe își completează gateway-ul de plată cu unele servicii unice, cum ar fi următoarele:

 • Cumpărați butoane pentru aplicații mobile
 • Instrumente de raportare uimitoare
 • Opțiuni de piață
 • Un checkout personalizabil
 • O pagină găzduită de plată
 • Abonamente
 • Probe și cupoane gratuite

Și aceasta este doar o scurtă listă a celor peste 100 de funcții oferite de Stripe.

Integrare rapidă WooCommerce

Extensie WooCommerce Stripe

Odată cu adăugarea gratuită Extensie Gateway de plată Stripe pentru WooCommerce magazinul dvs. online va fi acceptat pentru a accepta cărți de credit, Bitcoin, Apple Pay și multe altele. Configurarea este simplă și ar trebui să necesite mult timp pentru a configura setările de plată preferate.

Instrumente gratuite pentru dezvoltatori

Unul dintre principalele motive pentru care ați merge cu Stripe peste PayPal se datorează setului său puternic de instrumente gratuite pentru dezvoltatori. Acest lucru permite dezvoltatorilor o șansă de a integra rapid sistemul de plată Stripe în alte aplicații, programe și site-uri web. Întreaga idee este să stabiliți o bază solidă și să deschideți opțiuni pentru extinderea afacerii dvs..

Acestea fiind spuse, Stripe este complet bine dacă nu aveți abilități de dezvoltare. Cu toate acestea, pare mai atrăgător pentru dezvoltatori.

Un comision plat

Ambele servicii au o taxă de tranzacție standard de 2,9% + 30 ¢, dar Stripe nu percepe nicio taxă suplimentară pentru nimic similar pentru autorizarea unui card, pentru carduri internaționale sau pentru încărcarea cardurilor de pe site-ul dvs. Vom prezenta mai jos tarifele suplimentare implementate de PayPal, dar întreprinderile care doresc să accepte carduri internaționale sau să facă ceva de genul facturării periodice vor avea mai puține plăți cu Stripe.

Nu numai asta, dar Stripe acceptă plățile Apple Pay gratuit, în timp ce PayPal nu acceptă deloc plata de la Apple Pay..

Dezavantajele PayPal pentru afaceri online

Fiind o companie mare, PayPal vede tot felul de reclamații. Cei mai mulți dintre ei au legătură cu primul punct pe care îl abordăm despre conturile înghețate.

Conturi înghețate și reținerea fondurilor

Deși este clar PayPal acționează asupra anumitor conturi din motive de securitate, utilizatorii au fost cunoscuți să raporteze probleme cu conturile înghețate și cu fondurile reținute, chiar și pentru conturile legitime. Motivul pentru care PayPal de obicei îngheață (sau închide) conturile este din cauza unei suspiciuni de fraudă.

PayPal s-a ocupat de unele cazuri de fraudă cu profil ridicat, astfel încât este logic să ne cam necăjiți de conturile supărătoare. În plus, Stripe și alte companii mari de procesare a plăților sunt cunoscute, de asemenea, să înghețe sau să închidă conturile. PayPal pare să fie în știre mai mult.

În general, este mai bine să evitați PayPal dacă nu intenționați să urmați termenii și condițiile. De exemplu, unele companii au văzut conturile înghețate când au încercat să utilizeze conturi personale PayPal în scopuri de afaceri.

De asemenea, dacă considerați că produsul, serviciul sau industria dvs. sunt cu risc ridicat (sau potențial ilegal în unele țări), vă arătați mai bine să căutați în altă parte.

Taxe suplimentare de servicii

Deoarece atât PayPal cât și Stripe au aceleași taxe de tranzacție standard la 2,9% + 30 ¢, nu există niciun motiv să le comparați cu cele două valori.

Stripe păstrează lucrurile simple, lipindu-se de taxa lor de tranzacție de 2,9% + 30 ¢. Asta e. Cu toate acestea, PayPal adaugă alte comisioane în funcție de ce se întâmplă cu contul dvs. Aici sunt cateva exemple:

 • Încărcare – 20 USD (spre deosebire de 15 USD pentru Stripe)
 • Încărcați carduri de pe site-ul dvs. – 30 USD pe lună
 • Facturare recurentă – 10 dolari pe lună
 • Protecție avansată împotriva fraudei – 10 dolari pe lună
 • Taxa de autorizare a unui card – 30 ¢
 • Tarif pentru carduri internaționale – 1%
 • Taxa pentru plăți mai mici de 10 $ – 5% + 0,05 ¢
 • Taxe pentru carduri American Express – 3,5%

Majoritatea acestor taxe de la Stripe sunt fie complet gratuite, fie sunt conforme cu aceeași rată forfetară de 2,9% + 30 ¢.

Protecția vânzătorului

PayPal este renumit pentru protecția cumpărătorului său, dar acest lucru nu este neapărat cazul vânzătorilor. Puteți arunca o privire la oferte de protecție a vânzătorilor aici, dar ține cont doar că mulți comercianți raportează că protecția vânzătorului este departe de a fi eficientă.

Dezavantajele Stripe pentru afaceri online

Stripe nu este fără provocări. Iată care ar trebui să fiți conștienți.

Conturi și rezerve congelate

PayPal și Stripe sunt ambele companii uriașe care întâmpină fraude la fiecare colț. Prin urmare, nu este de mirare că comercianții tind să se plângă și de conturile înghețate cu Stripe. Deci, PayPal și Stripe se află la același nivel în această categorie, deoarece toți comercianții ar trebui să fie cel puțin conștienți de potențialul conturilor înghețate. Încă o dată, cel mai bun mod de a evita acest lucru este prin reducerea la minimum a fraudei pe site-ul dvs. și utilizarea contului Stripe în conformitate cu termenii și serviciile sale.

Nu este întotdeauna la fel de prietenoasă cu utilizatorul

Stripe împachetează destul de multe caracteristici în platforma sa, dar uneori acest lucru provoacă mai multe probleme decât rezolvă. Pentru început, Stripe a fost construit în principal pentru dezvoltatori, așa că nu este aproape la fel de ușor de configurat ca PayPal. În plus, instrumentele de fraudă sunt incluse cu Stripe, dar clienții par să aibă probleme în a le găsi și a le activa. De exemplu, Stripe a fost cunoscut că nu protejează atât de bine împotriva fraudei și a răspunderilor. Stripe are cu siguranță caracteristici pentru a combate aceste situații, dar comercianții au probleme pentru a le activa și a le înțelege.

PayPal vs Stripe: Care ar trebui să alegeți?

Nu este chiar atât de ușor să trageți o concluzie completă asupra procesatorului de plată pe care trebuie să îl alegeți, dar putem face câteva declarații solide:

 • Stripe este mai bună pentru dezvoltatori.
 • PayPal este de obicei mai bun pentru noii veniți care doresc o soluție plug and play.
 • PayPal are rate mai bune pentru non-profit.
 • Stripe are mai puține taxe pentru lucruri precum facturare, micropagamente și rambursări recurente.
 • Deși Stripe este popular, PayPal are o recunoaștere a mărcii mult mai puternică.

Acolo o ai! Dacă aveți întrebări despre alegerea dintre Stripe și PayPal, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me