Partajează automat postări noi WordPress în conturile tale sociale

Social Media este o modalitate excelentă de a conduce traficul către site-ul dvs. web, dar gestionarea fiecărei rețele sociale pentru site-ul dvs. web poate fi o muncă de consum. Accesarea fiecărui cont și partajarea manuală a celor mai recente postări poate dura mai mult timp decât scrierea și pregătirea noului conținut. Majoritatea site-urilor web moderne sunt construite pe WordPress.


Cei mai mulți dintre noi știm că WordPress vine cu o mulțime de pluginuri care ne ajută să automatizăm partajarea socială, dar utilizarea acestor plugin-uri înseamnă adăugarea de scripturi și funcții pe WordPress-ul dvs. care ar putea crește timpul de încărcare a site-ului..

Datorită multor instrumente online, putem automat să ne automatizăm conturile sociale și să ne salvăm de actualizarea lor manuală. De ce ar trebui să vă automatizați conturile de social media folosind aceste tehnici? Ei bine, avantajele utilizării acestor tehnici sunt abundente. Unele dintre aceste beneficii sunt:

 • Cu cât sunt mai mici pluginurile de pe site-ul dvs., cu atât resursele serverului sunt mai mici. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web va avea timp de încărcare mai bun.
 • Notificări mai mici de actualizare înseamnă puțin timp investit în întreținerea pluginului.
 • Timpul minim este alocat pentru gestionarea conturilor de social media.
 • Mai multe semnale sociale vă pot ajuta să vă poziționați mai bine organic în SERP.
 • Aceste instrumente oferă analize, astfel încât să știți ce posturi devin virale.

Impresionat? Ei bine, vei fi odată ce vei implementa una dintre aceste tehnici pe site-ul tău. Iată, așadar, cele trei modalități de a automatiza partajarea socială a site-urilor dvs. pe WordPress. Eu personal folosesc prima metodă.

Metoda 1: Utilizarea IFTTT, Buffer și Feedly

Metoda mea recomandată pentru automatizarea partajării sociale este folosirea a trei servicii web gratuite: IFTTT, Tampon, și Feedly.

IFTTT este un serviciu uimitor care ne permite să conectăm diverse conturi și aplicații web pentru a le automatiza. Folosesc IFTTT pentru a automatiza o mulțime de sarcini și pentru a genera rapoarte și alerte. Îl recomand cu tărie și cred că este cel mai bun lucru GRATUIT de utilizat.

Buffer este o aplicație web uimitoare care vă permite să programați postări pentru a fi partajate la anumite ore. Versiunea de bază este liberă de a fi folosită cu toate rețelele sociale populare precum Facebook, LinkedIn și Twitter.

Feedly este un software de agregare a feedurilor care colectează resurse RSS de resurse. Cel mai bun lucru despre Feedly este că designul său este foarte simplu și funcționează cu viteze foarte mari.

Pentru a vă automatiza rețelele de socializare, trebuie să vă înscrieți mai întâi cu Feedly, Buffer și IFTTT. Apoi, adăugați feedul site-ului dvs. WordPress la Feedly folosind bara de căutare prezentă în partea din dreapta sus. Pe site-urile web WordPress, un flux RSS implicit poate fi găsit pe www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Creați o colecție nouă și faceți clic pe Urmăriți.

Follow-AddNewCollection

Apoi, îndreptați-vă la Buffer și conectați-vă pentru a conecta platformele sociale și paginile pe care doriți să le configurați. Pentru a adăuga mai multe conturi, poate fi necesar să cumpărați „The Awesome Plan”.

bufferapp

Acum, puteți conecta Feedly și Buffer prin IFTTT folosind acest tutorial: Dacă Feedly, apoi adăugați în buffer. Verificați-vă conturile și selectați categoria Feedly pe care doriți să o automatizați. Asta e! Ești bine să mergi.

Selectați-Categorie-IFTTT

Dacă Feedly Apoi adăugați în buffer de ahsanparwez - IFTTT

Acum, ori de câte ori se găsește o nouă postare în categoria site-ului Feedly, site-ul dvs. va fi adăugat la Buffer. Ultimul lucru pe care trebuie să-l definiți este de câte ori pe zi doriți să partajați automat postări prin buffer.

Metoda 2: Utilizarea TwitterFeed

TwitterFeed este un serviciu web simplu în 3 pași care vă permite să adăugați fluxuri de bloguri și să publicați automat postările pe Twitter, Facebook, LinkedIn și App.net.

În primul rând, adăugați fluxul și titlul de alimentare pe blog. Apoi, accesați Setări în avans unde puteți defini frecvența de actualizare, conținutul postării, sortarea postărilor, prefixul postării și sufixul postare.

TwitterFeed Add

După ce ați terminat, trebuie să selectați rețelele de socializare dorite pentru partajarea postărilor.

TwitterFeed-step2

Metoda 3: HootSuite

HootSuite a fost în jur de mult timp. Este un instrument foarte puternic de gestionare a rețelelor de socializare în care programarea postărilor pentru partajarea pe mai multe conturi sociale este foarte ușoară. Suporta Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress și mixi.

În primul rând, înregistrați-vă pentru un cont gratuit pe Hootsuite.com și adăugați-vă conturile de socializare preferate.

HootSuite-AddAccounts

Apoi, navigați la Publisher și adăugați fluxul RSS al blogului dvs..

HootSuite-AddRss

În cele din urmă, trebuie să adăugați Planificare automată la postările dvs..

HootSuite - Automatizare

HootSuite este ușor de configurat și puteți programa până la 10 postări simultan într-un singur cont. Aș sugera să utilizați diferite conturi HootSuite pentru diferite site-uri web WordPress.

Gânduri

Sper că veți găsi aceste tehnici utile. Dacă știți despre mai multe trucuri și tehnici pentru automatizarea postării pe rețelele de socializare fără pluginuri, le împărtășiți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map