Optimizarea site-ului dvs. WordPress pentru generarea de plumb

Optimizarea site-ului dvs. WordPress pentru generarea de plumb

Oportunitățile sunt unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei afaceri. Fără clienți, nu veți obține clienți noi și fără clienți noi, compania dvs. probabil nu va dura prea mult. Acesta este motivul pentru care întreprinderile pun un accent atât de mare pe nu numai generarea de noi plumb, dar le transformă în vânzări.


Pentru utilizatorii WordPress, optimizarea site-ului dvs. pentru clienți este ușor. Există o mulțime de instrumente și plugin-uri WordPress care vă pot ajuta cu generarea de plumb, dar uneori este greu de știut de unde să începeți. În acest scop, iată modalitățile prin care vă puteți optimiza site-ul WordPress pentru generarea de plumb, împreună cu unele dintre cele mai bune instrumente care vă pot ajuta să faceți acest lucru.

1. Alegeți o temă cu aspect curat

Alegeți o temă bună pentru generarea de plumb

Vă recomandăm tema completă Drag and Drop WordPress flexibilă și personalizabilă

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le ai este o temă excelentă pentru WordPress. Există mii de opțiuni disponibile, dar nu toate sunt egale. Unele sunt pur și simplu de o calitate mai bună, în timp ce altele vor fi mai potrivite pentru site-ul dvs. Nu vă mulțumiți doar cu prima temă pe care o întâlniți, deoarece tema dvs. joacă un rol important conduce și conversii.

Tema potrivită vă ajută la generarea de plumb în două moduri. În primul rând, dacă site-ul dvs. web este ușor de privit și de utilizat, este mai probabil ca oamenii să rămână pe site. Aceasta înseamnă că ai mai mult timp pentru a-ți converti avantajele într-o vânzare. În al doilea rând, oamenii au mai multe șanse să-ți împărtășească site-ul cu alții, dacă le place. Nimeni nu vrea să partajeze un site web pe care le-a găsit greu de utilizat, astfel încât să puteți atrage mai multe oportunități, luând timp pentru a alege tema potrivită.

2. Organizați meniuri

Organizează-ți meniurile și barele laterale

Desigur, alegerea temei potrivite nu este suficientă. După ce instalați o nouă temă WordPress, mai sunt de făcut. Trebuie să optimizați barele laterale, să adăugați conținutul dvs., să reglați culorile și multe altele. Pentru generarea de plumb, veți dori să vă concentrați pe meniurile dvs..

Meniul este modul în care oamenii își găsesc drum în jurul site-ului tău. Dacă doresc să găsească un anumit produs sau o informație specifică, ar trebui să le fie ușor să-și dea seama unde se află prin meniul dvs. Categoriile dvs. cele mai importante ar trebui să fie listate în partea de sus a meniului, cu o mulțime de subcategorii dedesubt. Dacă nu sunteți sigur cum să începeți, utilizați acest ghid cu privire la modul de utilizare a meniurilor WordPress.

Uneori, depunem mult efort pentru a aduce pe cineva pe site-urile noastre. Cu toate acestea, odată ajunși acolo, ei decid că sunt interesați de un produs diferit de cel care le-a adus. Dacă nu doriți să vă pierdeți avantajul, trebuie să le ușurați să găsească aceste informații. Cel mai fundamental mod este prin meniul dvs., așa că asigurați-vă că site-ul dvs. este bine organizat și că meniurile sunt ușor de utilizat.

3. Adăugați postări și produse conexe

Adăugați postări conexe pentru a crește oportunitățile

Pe lângă meniurile dvs., puteți ajuta oamenii să găsească informațiile pe care le caută prin intermediul postărilor și produselor conexe. Să zicem că conduci o firmă de avocatură. Cineva îți găsește site-ul după ce a căutat răspunsuri legate de legea imigrației. După ce vă citesc postarea, ei descoperă că ceea ce este de fapt interesat este dreptul de familie. Dacă aveți un link către un alt post pe care l-ați scris despre dreptul familiei, un link către acesta ar ajuta la menținerea acestei persoane pe site-ul dvs..

Același lucru este valabil și pentru produse. Amazon este un excelent exemplu în acest sens. De fiecare dată când vedeți un produs pe Amazon, există o listă de alte produse similare de care v-ar putea interesa. Puteți face același lucru pe site-ul dvs. WordPress, fie adăugând linkurile manual, fie utilizând un plugin pentru a afișa produse conexe..

După ce ați introdus pe cineva pe site-ul dvs. web, doriți să faceți tot ce puteți pentru a le menține acolo și a le converti într-o vânzare. Afișarea postărilor sau produselor conexe este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Iată câteva posturi conexe pe care le puteți utiliza plugin-uri WordPress, pentru a face acest proces simplu și pentru a îmbunătăți generarea de plumb.

4. Accelerați site-ul dvs. WordPress

Accelerați WordPress pentru generarea de plumb

Să zicem că ați făcut toate cele menționate până acum. Ați găsit o temă excelentă pentru WordPress, ați organizat conținutul și meniurile pentru a le face ușor de utilizat și veți afișa postări și produse similare pe toate paginile dvs. Există o singură problemă – când verificați Informații despre pagina site-ul dvs. este mult prea lent.

Cu toții am avut experiența unui site care durează prea mult timp pentru a fi încărcat. Cel mai adesea, vom lăsa pur și simplu site-ul și vom încerca altul. Studii susțin acest lucru, arătând că oamenii sunt mai susceptibili să plece dacă durează mai mult de câteva secunde pentru a se încărca. În plus, motoarele de căutare precum Google sunt mai susceptibile să vă penalizeze site-ul și să-l lase mai jos în clasament, dacă rulează prea încet..

Deci, dacă doriți să păstrați avantajele pe care le-ați generat, trebuie să accelerați site-ul. Există câteva moduri de a face acest lucru și multe plugin-uri WordPress care vă pot ajuta. Puteți reduce dimensiunea sau numărul imaginilor dvs., puteți comuta la un server mai rapid sau puteți utiliza memorii cache. Pentru a afla mai multe, consultați acest ghid despre metode pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs. WordPress.

5. Includeți un formular de abonare prin e-mail

Includeți un formular de abonare prin e-mail

Utilizați un plugin precum Bloom sau OptinMonster pentru a adăuga un formular de înscriere

Adesea, cineva îți va vizita site-ul fără a-ți ține un obiectiv clar. Poate au întâlnit o postare pe care ai scris-o pe rețelele de socializare și le-a stârnit interesul, sau poate au avut o întrebare rapidă pe care au introdus-o într-un motor de căutare. Această persoană nu se află încă în stadiul de cumpărare, dar asta nu înseamnă că nu va fi într-o zi.

Prin includerea a Formular de înregistrare WordPress pe site-ul dvs., puteți lua vizitatori actuali și converti mai târziu. Adunarea unei liste de e-mailuri de la persoane care au chiar cel mai mic interes pentru produsul sau serviciile dvs. este un instrument de neprețuit. Poți să apelezi la aceste persoane de mai multe ori, promovându-ți noile produse sau reduceri, într-un loc pe care îl verifică în mod regulat.

WordPress facilitează începerea colectării adreselor de e-mail de la vizitatorii dvs. Există instrumente disponibile pentru a include un formular în bara laterală sau puteți chiar să apară o fereastră pop-up pentru vizitatorii noi. Pentru a afla mai multe despre configurarea unui formular de listă de e-mail pe site-ul dvs. WordPress, puteți citi acest ghid referitor la elementele de bază ale marketingului prin email. După ce ați terminat, veți avea un instrument excelent pentru a transforma accesorii soft în produse de înaltă calitate.

6. Optimizează-ți site-ul WordPress pentru motoarele de căutare

Optimizează-ți site-ul WordPress pentru motoare de căutare și generare de plumb

Unul dintre cele mai bune moduri de a colecta oportunități este prin motoarele de căutare. Majoritatea oamenilor folosesc motoarele de căutare în aceste zile când doresc să afle ceva – indiferent dacă este vorba despre modul de a repara o chiuvetă scurgeră sau de unde pot obține cupcakes în orașul natal. Indiferent de tipul de site pe care îl executați, probabil că doriți să fie răspunsul la întrebarea cuiva.

Pentru a trage clienți, trebuie să fiți în partea de sus a rezultatelor căutării pentru cuvinte cheie și expresii legate de site-ul dvs. Optimizarea motoarelor de căutare este modalitatea de a face acest lucru, iar WordPress îl face ușor. Pentru început, vă recomandăm să folosiți pluginul SEO Yoast pentru WordPress. Poti afla mai multe despre asta aici și cum să-l folosești eficient.

7. Adăugați butoane de partajare socială

Adăugați Partajare socială pentru a genera noi oportunități

În cele din urmă, doriți să facilitați accesul la site-ul dvs. – indiferent dacă este vorba despre produsele dvs. sau despre produsele dvs. postări pe blog. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin adăugarea de butoane de partajare socială la fiecare pagină.

Butoanele de partajare socială permit vizitatorilor să partajeze acea pagină cu adepții social media lor doar cu un clic pe un buton. Pentru utilizatorii WordPress, acestea sunt incredibil de ușor de adăugat – iată câteva plugin-uri de partajare socială excelente pentru WordPress pentru a vă începe.

Cu aceste butoane în loc, puteți începe să atrageți cu ușurință noi oportunități. Conținutul și produsele dvs. grozave vor ieși pe rețelele de socializare, ajungând la persoane care nu au auzit niciodată despre voi. Cu cât poți ajunge la mai multe persoane, cu atât poți genera mai multe oportunități.

8. Preveniți pierderea plumbului și salvați-vă clienții

Generarea de clienți de înaltă calitate poate fi un proces destul de dificil, în timp ce pierderea unui plumb nu este deloc dificilă. Și atunci când cheltuiți atât de mult timp și eforturi pentru achiziționarea de oportunități, nu doriți să le pierdeți cu orice preț.

Există multe modalități de a transforma vizitatorii dvs. în clienți. Dar una dintre cele mai eficiente metode pentru a vă păstra perspectivele este utilizarea pop-up-urilor de ieșire. Pop-up-uri bine concepute și implementate cu grijă nu vă vor enerva perspectivele. Mai mult, vor îmbunătăți experiența vizitatorilor dvs., vor genera mai multe înregistrări pe site-ul dvs., vor crește lista de e-mailuri și, în final, vor împiedica pierderea de plumb a site-ului dvs..

Se întâmplă adesea ca clienții să se dezaboneze sau să anuleze serviciile și produsele. Ar trebui să recunoaștem că pierderea clienților este inevitabilă, dar puteți face multe lucruri pentru a reduce scăderea. Unul dintre cele mai eficiente moduri de reducere a puterii, de economisire a clienților și de păstrarea bazei de clienți este utilizarea unor instrumente utile precum LessChurn care ajută la identificarea clienților care sunt încurajați și îi încurajează să rămână în continuare, oferindu-le o varietate de opțiuni de a alege în afară de renunțare.

LessChurn

Cheia pentru salvarea clienților dvs. este obținerea unei înțelegeri profunde a ceea ce doresc, a ceea ce le lipsește și a modului de a le oferi acestora.

Profitați la maxim de generarea de plumb cu site-ul dvs. WordPress

Unul dintre cele mai bune lucruri despre WordPress este că este ușor să faci schimbări rapide. Pentru a face unele dintre elementele de mai sus prin intermediul unei construcții normale a site-ului, ar trebui să deschideți fișierele HTML, PHP sau Javascript și să începeți codarea hard în modificări. Cu WordPress puteți doar să atingeți câteva butoane sau să instalați unele dintre cele mai bune pluginuri pentru WordPress și sunteți gata să mergeți.

Așa că profitați la maxim de site-ul dvs. WordPress, optimizându-l pentru generarea de plumb. La final, veți avea un site care arată excelent, are performanțe bune, atrage mai mulți oameni și îi convertiți pe mai mulți în vânzări, totul pentru un timp relativ redus. Nu puteți cere mult mai mult decât atât.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map