Când ați descoperit WordPress, probabil ați crezut că este doar o rulare a platformei de blogging de la moară. Dar, după ce începeți să descoperiți toate opțiunile și funcțiile WordPress încorporate puternice, sunteți sigur că veți fi intrigat. Dacă sunteți încă nou pe WordPress, veți crește să-l iubești din ce în ce mai mult pe măsură ce vă place să citiți această postare. S-ar putea să vă simțiți înclinat să vă îndrăgostiți de WordPress. Ca de obicei, această postare va fi foarte distractivă, dar proprie limitat cunoașterea WordPress vă poate surprinde. Haha ��


Asta deoparte … Postul de astăzi va potoli setea – acel dorit puternic pe care trebuie să-l aflați despre WordPress (și opțiunile sale). Postarea va dezvălui o mulțime de opțiuni excelente de WordPress despre care ar trebui să știți despre 2014. Haideți să începem cu cele mai comune, doar pentru a construi impuls.

Opțiuni de back-end WordPress

Akismet

Akismet-WordPress-opțiuni-wpexplorer

„Nu este Akismet (A.kis.met) un plugin WordPress?”
„Da, este un plugin.”
„Cum atunci ai de gând să te întorci și să o numești o opțiune WordPress încorporată?”

Ei bine, pentru început, este încorporat. Nu instalați Akismet – îl activați doar cu o cheie API ușor de achiziționat, dar care nu este ideea. Akismet este unul dintre cele mai bune plugin-uri de spam de pe internet. Învinge competiția cu zece puncte față de zilch. Construit de Automattic, Akismet este o soluție spam superstar iubită de unii douăzeci (20) milioane de utilizatori WordPress.

Înainte de a face ceva cu blogul tău WordPress, activează Akismet pentru binele tău. Iar între dvs. și mine, puteți utiliza aceeași cheie API pentru a activa Akismet pe mai multe site-uri web. Poate că au construit-o așa sau este un defect. Cine știe? În total, Akismet își joacă excelent rolul ca opțiune WordPress încorporată.

jetpack

Jetpack-pentru-WordPress-WordPress-opțiuni-wpexplorer

Apoi există Jetpack, care vă oferă o mulțime de caracteristici interesante. Odată ce conectați Jetpack la WordPress.com cont, veți avea acces la opțiuni precum:

 • Statistici îmbunătățite prin amabilitatea WordPress.com
 • Notificări pentru că, bine, notificările sunt bune
 • Publicitate caracteristică care partajează postările dvs. automat
 • Comentarii Jetpack
 • Abonamente la Jetpack
 • Îi place
 • Carusel pentru a adăuga oomph în galeria de imagini
 • Postează prin e-mail
 • VaultPress
 • Scurtături WP.me
 • Integrarea profilului Google+
 • Vizibilitate selectivă a widget-urilor
 • Lista este practic interminabilă

În termeni simpli, Jetpack îți oferă o mulțime de opțiuni WordPress pentru a-ți supraîncărca blogul WordPress auto-găzduit.

permalinks

De multe ori, veți vedea oameni care utilizează adrese URL cu semne de întrebare și o mulțime de numere. Este ușor să vezi ceva de genul: http://www.example.com/?p=123. Acest lucru nu poate fi bun pentru WordPress-ul dvs. SEO, având în vedere că WordPress vă oferă o mulțime de opțiuni de legătură permanentă, inclusiv:

 • Ziua și numele – http://www.example.com/2014/05/07/sample-post
 • Luna și numele – http://www.example.com/2014/05/sample-post
 • Numeric – http://www.example.com/archives/123
 • Nume post – http://www.example.com/sample-post (Bun pentru SEO)
 • Structura personalizată (bună și pentru SEO)

Vei găsi Permalink Setări sub Setări în dumneavoastră Administrator WordPress.

CĂUTAREA VISIBILITĂȚII MOTORULUI

Să presupunem că tocmai ați instalat WordPress. Nu aveți conținut pe site-ul dvs. web, așa că este inutil să invitați paianjenii motoarelor de căutare. Cel mai bine este să le țineți în așteptare. După ce reuniți suficient conținut, puteți încuraja păianjenii să vă indexeze site-ul.

Cuvânt de atenție: Dezactivarea vizibilității motorului de căutare pe un site web live va elimina site-ul dvs. din indicii motoarelor de căutare timp de câteva zile, ceea ce nu doriți. Un alt lucru, „… depinde de motoarele de căutare pentru a onora…” cererea dvs. de a merge incognito, potrivit WordPress. Pentru a activa / dezactiva această opțiune WordPress, navigați la Setări -> Citire și vei vedea „Vizibilitatea motorului de căutare.”

Cuvânt de sfaturi: Nu vă confundați cu această opțiune dacă nu aveți idee ce faceți.

POST VIA E-MAIL

post-by-mail-opțiune

Nu ar fi distractiv și convenabil să postați de oriunde prin e-mail? Deoarece nu trebuie să vă conectați la WordPress, puteți posta de pe orice dispozitiv. Acest lucru poate funcționa pentru dvs. dacă nu aveți timp să vă conectați la site-ul dvs. web, poate pentru că călătoriți mult sau ceva asemănător.

Într-o altă postare, veți învăța cum să publicați postări pe blogul WordPress prin e-mail, așa că nu voi intra în asta astăzi. Dar, cu condiția să vă cunoașteți drum în jurul serverelor de poștă, puteți profita din plin de această opțiune WordPress accesând Setări -> Scriere și procedând la Postează prin e-mail. Veți putea să vă configurați setările aici. Există, de asemenea, instrucțiuni de utilizare jetpack, Postie sau pluginul Post by Email în WordPress Codex.

ALIMENTE DE CUVÂNT

Conform WordPress Codex, „… Un flux este o funcție a unui software special care permite alimentatorilor să acceseze un site, căutând automat conținut nouApoi, postarea informațiilor despre conținut nou și actualizări pe un alt site.“

Cu alte cuvinte, fluxurile WordPress permit vizitatorilor dvs. web să țină pasul cu blogul dvs. WordPress vine cu până la cinci (5) tipuri de feeduri și anume:

 • Alimentarea cu atom
 • Feed RSS RDF / RSS 1.0
 • Feed RSS 2.0
 • RSS feed 0,92
 • RSS feed de comentarii RSS 2.0

Puteți adăuga cu ușurință fluxuri pe site-ul dvs. WordPress (pentru cititorii dvs.) prin intermediul Ecran Widgets. Tot ce ai nevoie este adresele URL de alimentare. Prin convenție, adresa URL a postării dvs. este http://www.yourdomain.com/feed/ iar adresa URL a feedului de comentarii este http://www.yourdomain.com/comments/feed/.

Dacă deschideți aceste adrese URL în browser, veți vedea doar un arbore de documente lipsit de stil. Pentru a vizualiza articole de flux RSS, utilizați un feederader, cum ar fi Feedly sau RSS ușor disponibil widget în dvs. Ecran Widgets.  Vă rugăm să nu confundați RSS widget cu Linkuri RSS widget; primul afișează elementele de alimentare, iar cel de-al doilea afișează link-uri către fluxurile dvs..

Pentru a afla mai multe despre feedurile WordPress, vizitați WordPress Feeds pe Codex.

PREVEDEREA TEMEI LIVE

live-tema-preview-WordPress-opțiuni-wpexplorer

Această opțiune WordPress a existat de la WordPress 3.4. Ați folosit cel puțin o dată pentru a schimba temele. Fără îndoială, opțiunea Previzualizare live a temelor este excelentă, deoarece fixează luarea deciziilor în ceea ce privește temele. Vei obține o imagine completă despre cum va arăta tema după activare. Du-te la Aspect -> Teme și treceți-vă peste tema aleasă (trebuie să fie inactiv). Apasă pe Previzualizare live buton care apare.

CLIENTUL TEMULUI CU CUVÂNT

Înainte de a licita funcția Previzualizare temă, să spunem câteva lucruri despre personalizatorul de teme WordPress, care este o parte integrantă a opțiunii Previzualizare live. În imaginea de mai sus, Personalizatorul Tema va fi bara de navigare spre stânga (toate opțiunile enumerate sub numele temei pe care o previzualizați).

Opțiunea de personalizare a temelor vă permite să vă personalizați titlul și eticheta site-ului, culorile, imaginea antetului, navigarea, pagina principală statică, subsolul și multe altele, în funcție de opțiunile disponibile în tema dvs. Nu a fost niciodată mai ușor să personalizați aspectul site-ului dvs. WordPress. Doar faceți clic pe câteva lucruri, vedeți modificările în direct, apăsați pe Salvați și activați buton și munca dvs. este terminată. Multe magazine cu temă premium trec la utilizarea personalizatorului de teme WordPress în temele lor, din cauza cât de ușor este de utilizat.

Opțiuni WordPress Blogging

WordPress este un superior blogging-ul platformă, dar până în acest moment am vorbit despre opțiuni WordPress care nu au nicio legătură cu blogging-ul propriu-zis. În secțiunea viitoare, vom vorbi despre opțiunile WordPress care se învârt în jurul editorului de post, unde o mare parte a acțiunii se reduce în orice caz.

OPȚIUNI MULTIPLE SCREEN

WordPress-screen-opțiuni-wpexplorer

Opțiuni de ecran este de asemenea disponibil în tabloul de bord pentru acasă WordPress (unde aveți funcții și widget-uri, de ex Pe scurt, proiectul rapid, activitatea, statisticile site-ului și Știri WordPress printre alții. Este disponibil și în Pagini, comentarii, feedback și alte câteva locuri (inclusiv unele plugin-uri), dar să revenim la editorul de postări.

Când creați o nouă postare pe blog, veți găsi Opțiuni de ecran meniul derulant din colțul din dreapta sus al ecranului. Această opțiune vă permite să adăugați orice număr de elemente Editează postarea ecran. Puteți alege să afișați, printre altele, opțiuni de partajare, categorii, etichete, discuții, extrase și autor.

În afară de asta, puteți schimba aspectul ecranului alegând numărul de coloane de afișat (una sau două). Dacă doriți să vedeți cum se potrivesc imaginile dvs. în conținutul textului, puteți alege aspectul cu o singură coloană care vine cu un editor de posturi extins. Pe de altă parte, dacă doriți o vizualizare compactă și nu aveți o problemă cu imaginile dvs. (probabil că nu vă deranjează să previzualizați postarea dvs. înainte de publicare), puteți alege aspectul cu două coloane. La sfârșitul zilei, orice alegeți depinde de preferințele personale.

PLAYLIST AUDIO FĂCĂTOR

ușor-audio Playlistul-WordPress-opțiuni-wpexplorer

Un bun exemplu de playlist audio audio WordPress

WordPress este o platformă minunată. De exemplu, știați că nu aveți nevoie de un plugin pentru a crea un player audio cu aspect profesional pentru site-ul dvs. WordPress? Această problemă este de mare interes pentru oameni, cum ar fi muzicienii și profesorii care ar dori să găzduiască fișiere mp3 (și alte materiale audio) pe site-urile lor web. Dacă doriți ca vizitatorii dvs. să se bucure de muzică pe site-ul dvs. Web, adăugarea unui player audio este destul de ușor.

Pentru a adăuga playerul audio într-o postare, deschideți mesajul în editor și faceți clic pe butonul Adăugați media buton. În pagina rezultată, selectați Creați o listă de redare audio.  Puteți alege fișierele audio încărcate anterior din Biblioteca media sau încărcați-le chiar acolo și apoi. Selectați lista de redare făcând clic pe fișiere, apoi apăsați pe Creați o nouă listă de redare butonul din colțul din dreapta jos al ecranului.

Aceasta vă va duce la o nouă pagină unde puteți edita lista de redare înainte de publicare. Editați lista de redare dacă este cazul și faceți clic pe butonul Introduceți playlistul audio buton. Acest lucru vă va duce înapoi la editorul de post, unde veți putea vedea playerul audio. Publicați sau actualizați postarea dvs. pentru a vedea jucătorul în acțiune!

DEOPARTE: Puteți utiliza aceeași metodă pentru a adăuga playere audio la paginile și zonele de widget din bara laterală (sau oriunde altundeva).

ÎNCĂRCARE SIMPLIFICATĂ DE DOUĂ

Ați dori să afișați tweet-urile în conținutul dvs. astfel:

Dacă ați răspuns da, ar trebui să știți că încorporarea tweeturilor este una dintre cele mai simple opțiuni WordPress de care, din păcate, nu profitați. De ce este această opțiune excelentă pentru WordPress:

 • Arată mișto (Se spune că ai abilități nebunești de WordPress)
 • Te poate ajuta să crești implicarea utilizatorilor pe site-ul tău și pe contul tău Twitter

Cum să o facă:

Mergeți doar pe Twitter, copiați URL-ul tweet-ului și lipiți-l în editorul de postare astfel:

ușor tweet-încorporarea-WordPress-opțiuni-wpexplorer

Vedeți adresa URL evidențiată? Nu trebuie să treceți la editorul HTML. Pur și simplu lipiți adresa URL și salvați-vă postarea. Munca usoara.

ÎNCĂRCARE VIDEO YOUTUBE

Totuși în această afacere de încorporare, este ușor de încorporat videoclipurile YouTube. Lipiți linkul video YouTube în postarea dvs. și salvați-vă modificările. Următorul videoclip realizat de AJ Clarke este un ghid pas cu pas care vă arată cum să utilizați uimitorul tema Total Drag and Drop WordPress.

http://www.youtube.com/watch?v=zu80FX6mAQM

Pentru a încorpora videoclipul de mai sus, am lipit doar linkul YouTube din browserul meu …

youtube-încorporarea-WordPress-opțiuni-wpexplorer

… în această postare ��

Cu siguranță, acesta este un mod foarte ușor de a încorpora videoclipuri YouTube (și pentru mai multe metode, consultați postarea lui Tom despre cum să adăugați videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress). Singurul dezavantaj este că nu puteți controla dimensiunea videoclipului cu această metodă. Dacă știți un fel, vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii �� Am încercat să introduc link-ul într-un element div (ceea ce însemna să treacă la editorul HTML), dar nu a funcționat.

LINKURI ÎN CAPACII IMAGINI

Pentru o lungă perioadă de timp, a fost imposibil orice subtitrare HTML. Ca atare, nu puteți adăuga linkuri la subtitrări pentru a credita sursele de imagine. Mai mult, nu puteai sublinia, îndrăzneţ sau subliniere legendele tale.

În zilele noastre, puteți adăuga ușor legături la legendele de imagine. Doar faceți clic pe imaginea dvs. și selectați WordPress-image-opțiuni-image-wpexplorer pictograma care pare să vă acceseze Opțiuni imagine ecran. Aici puteți adăuga HTML la Legendă cutie după cum considerați de cuviință.

9 mai 2014 - Astronomy Picture of the Day de Mike Taylor. Amabilitate apod.nasa.gov

9 mai 2014 – Astronomy Picture of the Day de Mike Taylor. Amabilitate apod.nasa.gov

COMENTARII DEZACTIVATE

Doriți să dezactivați comentariile pe întregul blog sau pe fiecare postare individuală? Dacă da, puteți dezactiva comentariile pe întregul site web WordPress, navigând către Setări -> Discuție și deselectați „Permiteți oamenilor să posteze comentarii la articole noi.” Acest lucru va dezactiva comentariile pentru toate postările noi.

Alternativ, puteți utiliza Discuţie în Opțiuni de ecran la crearea unei noi postări. Widget-ul de discuții vă oferă opțiuni pentru a permite sau a respinge comentarii, trackbacks și pingbacks pentru acea postare.

COMUTĂ ÎNTRE EDITORUL VIZUAL ȘI HTML (TEXT)

comutare între-vizual-si-HTML-redactor-WordPress-opțiuni-wpexplorer

În mod implicit, WordPress vă arată editorul de posturi Visual (WYSIWYG). Apropo, WYSIWYG este scurt pentru „Ceea ce vezi este ceea ce primești.” Editorul vizual este ușor de utilizat, deoarece nu necesită cunoștințe de programare. În plus, pare un procesor de text tipic cu care ești obișnuit.

Apoi avem editorul HTML (Text) care vă oferă o flexibilitate suplimentară pentru a vă personaliza postările. Aveți nevoie de cel puțin abilități HTML de bază pentru a utiliza acest editor, dar poate fi util atunci când doriți să aruncați câteva coduri în postările dvs..

CITEȘTE MAI MULTE OPȚIUNI

Pentru mulți oameni, această opțiune WordPress stă doar în editorul lor de postări. Fie nu știu despre asta, fie cum să-l folosească. Puteți utiliza opțiunea pentru a citi mai multe pentru a crea extrase pentru prima pagină.

Dacă tema dvs. nu are o caracteristică extrasă, prima pagină va afișa postările dvs. în întregime, ceea ce este neatractiv. Pentru a profita de opțiunea de citit mai mult, deschideți-vă postarea și așezați-vă doar cursorul unde doriți să se încheie extragerea. Faceți clic pe pictograma pentru a citi mai multe read-more-WordPress-opțiuni-wpexplorer în meniu. Nu trebuie să comutați la editorul HTML și puteți crea informații personalizate (extrase) pentru postările dvs..

OPȚIUNE DE PAZĂ OPȚIUNE

Nu aveți nevoie de un plugin pentru a împărți postările lungi în mai multe pagini. Nu, nu. Editorul de posturi WordPress este echipat cu propria opțiune de pauză de pagină. Ce, ești surprins? Pentru a încheia o pagină și a trimite cititorii la următoarea, treceți la editorul HTML și adăugați următorul cod:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Pages: 1 2