Nou pentru WordPress? Evitați aceste 10 greșeli nebunești

Nou pentru WordPress? Evitați aceste 10 greșeli nebunești

Dacă sunteți nou la WordPress, poate ați descoperit deja cât de ușor este să instalați și să începeți.


Echipa de la Automattic și-a părăsit calea pentru a face procesul de configurare cât mai simplu și ușor de utilizat. Unele gazde web au făcut această simplitate un pas mai departe și oferă o instalare cu un singur clic pentru instalările WordPress.

Deoarece accesarea site-ului online este atât de simplă în aceste zile, multe lucruri cheie nu sunt îngrijite de noi utilizatori WordPress. Lăsând greșit aceste setări în starea lor implicită, utilizatorii noi se deschid la probleme potențiale mai târziu în viața site-ului lor web.

Aruncăm o privire la câteva greșeli comune pe care le puteți evita atunci când configurați site-ul.

1. Nu renumerați contul de administrator

Aceasta este o greșeală frecventă făcută de utilizatorii WordPress și una care vă poate pune în dificultate. Hackerii folosesc aproape întotdeauna admin (sau unele derivate ale acestuia) ca nume de cont de utilizator atunci când încercați să intrați pe site-ul dvs. web.

Unul dintre cele mai sigure lucruri pe care le puteți face este să dați contului dvs. de administrator al site-ului principal un nume diferit. Acesta poate fi numele tău, numele persoanei care va avea grijă de întreținerea site-ului sau orice alt nume de utilizator la care te poți gândi.

Doar asigurați-vă că nu este admin, administrator, sau oricare dintre numele de cont standard pe care le-ați aștepta pentru acest tip de utilizator.

2. Să nu schimbi eticheta de pe „Doar un alt site WordPress”

Există teme care nu afișează linia de etichetă a site-ului dvs. WordPress și dacă utilizați una dintre ele, este ușor să credeți că nu trebuie să o schimbați. Cu toate acestea, Google va indexa linia de etichetă a site-ului dvs., indiferent dacă este afișat sau nu.

Lăsându-l, există o modalitate evidentă de a arăta că ești un începător WordPress și poate atrage atenția asupra site-ului tău. Este un lucru simplu de modificat în setările dvs. – puteți găsi în secțiunea Setări> General.

3. Nu vă schimbați structura Permalink

Aceasta este o greșeală pe care am văzut mulți noi utilizatori WordPress. În mod implicit, WordPress stabilește structura de permalink pentru a fi afișată ca ID post. Asta înseamnă că primiți un link URL pentru o postare care este mysitename /? p = 123. Nu arată prea frumos și poate cauza probleme cu SEO-ul site-ului dvs..

În schimb, schimbați-vă structura de legături permanente pe una care include numele postării. Există câteva pe care le puteți alege, dar cele mai comune sunt Ziua și numele și Numele postului. Această opțiune veți găsi în Setări> Permalink.

permalinks

Primul dintre acestea va adăuga structura folderului de date în adresa URL și poate fi util pentru acele site-uri care postează în fiecare zi sau care conțin știri. Numele postului structura este una pe care o vedeți frecvent pe unele dintre cele mai importante site-uri din blogosferă. Pur și simplu arată https: //mysitename.com/post-name/ și este cel mai bun mod de a oferi site-ului dvs. URL simple și memorabile.

4. Nu ștergeți pagina de eșantion

În timp ce majoritatea oamenilor vor elimina „Hello World!” postează și comentează care poate fi găsit pe ea, mulți oameni uită sau nu observă niciodată pagina de probă creată odată cu instalarea WordPress.

Nu face niciun rău efectiv fiind lăsat acolo, dar Google îl va indexa și vă va face să arătați ca un începător total. Lucrul simplu de făcut pentru a evita orice probleme este să eliminați pagina. Nu face nimic pentru tine, așa că nu are loc pe site-ul web completat. Sterge-l.

5. Nu creează un mare Despre Pagină

Pagina Despre cel mai nou blog al meu, Healthy Enough.

Despre pagina este una dintre cele mai importante pagini de pe site-ul dvs. web.

După pagina de start, probabil că va fi cea mai vizitată pagină de pe site-ul dvs. Este locul în care împărtășiți exact cine sunteți și despre ce este site-ul dvs. cu cititorii. Despre pagina este fundamentală în a vă spune povestea și a vă conecta cu cititorii pentru a-i face să își dorească să rămână în jur și să vă citească postările.

În aceste zile este foarte neobișnuit să găsești un site web fără Despre pagina deoarece oamenii sunt interesați să cunoască autorul sau compania din spatele site-ului. Este un mod simplu și eficient de conectare cu oamenii și fiecare site trebuie să aibă unul. Dar simpla creare a unuia nu este suficient de bună – trebuie să o faceți Grozav.

6. Nu dă cititorilor dvs. o modalitate de a vă contacta

În timp ce suntem pe subiectul paginilor, trebuie să creezi una care să le ofere cititorilor tăi un mod de a păstra legătura cu tine. Există multe moduri de a face acest lucru în aceste zile.

Puteți fi foarte deschis și include adresa dvs. de e-mail sau un număr de telefon sau puteți utiliza unul dintre formularele de contact încorporate. Acesta din urmă vă permite să permiteți în continuare cititorilor dvs. să ia legătura, dar va păstra un grad de confidențialitate.

Orice ai decide să adaugi pe pagină, ar trebui să ai cel puțin un formular de contact simplu pentru cititorii tăi. În ceea ce privește pluginurile, recomandarea mea numărul unu este Formular de contact 7. Dar dacă doriți mai multe opțiuni, iată alegerile noastre pentru cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress.

7. Descărcarea temelor din surse discrete

Există o mulțime de site-uri care vă vor permite să descărcați teme premium degeaba și puteți crede că utilizarea lor este o idee bună. Cu toate acestea, nu aveți idee ce s-a adăugat la aceste teme. Codul rău intenționat poate fi adăugat destul de ușor în unele dintre fișierele tematice care îți vor deschide site-ul pentru hackeri și spameri.

Dacă doriți să utilizați o temă premium, atunci cumpărați-o de la furnizorul oficial. Dacă nu doriți să cheltuiți banii pe o temă premium la începutul site-ului dvs., există mii de teme excelente, disponibile gratuit. De exemplu, vă amintiți de blogul pe care l-am menționat mai sus, Healthy Enough? Se execută pe tema minunată Highwind, care este complet gratuită. Și există o mulțime de teme grozave gratuite disponibile chiar aici pe WPExplorer – trebuie doar să vedeți cele mai bune teme gratuite pentru WordPress.

Instalarea unei teme dintr-o sursă nesigură nu merită să vă confruntați cu probleme. Te va costa foarte mult pe termen lung.

8. Nu mențineți WordPress actualizat

Există o problemă comună în rândul persoanelor care nu înțeleg cu adevărat aspectele tehnice ale găzduirii de sine stătătoare a unui blog. Ei consideră că dacă instalați WordPress, aveți grijă de aspectul tehnic și puteți continua crearea conținutului. Din păcate, nu este chiar cazul.

Automattic înțelege problema și a făcut din actualizarea instalațiilor WordPress un proces simplu de un clic, astfel încât chiar și cea mai non-tehnică persoană să le poată efectua.

Actualizări ale software-ului de bază conectează găurile de securitate și rezolvă problemele care au alunecat prin fisurile procesului de dezvoltare. Dacă nu actualizați WordPress, lăsați site-ul dvs. vulnerabil în fața hackerilor și la posibilitatea ca noi pluginuri sau teme să vă distrugă site-ul.

9. Nu realizează copii de siguranță regulate ale site-ului tău

Folosesc (și iubesc) VaultPress pentru liniște sufletească totală.

Există multe pluginuri care vă vor permite să creați copii de rezervă ale instalării și bazei de date WordPress. Acestea variază de la pluginuri simple care vor încărca conținutul bazei de date și apoi vă vor trimite fișierul către pluginuri premium, cum ar fi VaultPress care fac o copie de rezervă completă a site-ului dvs. și vă oferă mai multe opțiuni de restaurare.

Indiferent de metoda aleasă, trebuie să vă asigurați întotdeauna că aveți o copie de rezervă obișnuită în cazul în care întâmpinați probleme.

10. Instalarea de prea multe plugin-uri (neplăcute)

Am mai vorbit despre problemele cu instalarea pluginurilor înainte. Cu fiecare plugin instalat, riscați să adăugați o sarcină pe site-ul dvs. web și să încetiniți timpii de încărcare a paginii, dacă este un plugin slab codat. Pe lângă încetinirea site-ului dvs., puneți siguranța site-ului dvs. în mâinile dezvoltatorilor terți cu fiecare nou plugin. Trebuie să vă asigurați că trebuie să aveți absolut un plugin instalat înainte de al utiliza.

Dacă aveți prea multe plugin-uri, nu va cauza prea multe probleme, dar dacă aveți prea multe „neplăcute”. Așadar, asigurați-vă că consultați recenziile fiecărui plugin pe care îl instalați, precum și instalați fiecare plugin pe site-ul dvs. 1 câte 1, astfel încât să puteți testa și să vedeți cum afectează site-ul dvs. De fapt, 1 plugin slab codat ar putea determina site-ul dvs. să ruleze mai lent decât 50 de pluginuri bine codate. Doar asigurați-vă că atunci când adăugați plugin-uri pe site-ul dvs. nu le veți arunca pe toate acolo fără să le testați mai întâi și dacă este posibil să le citiți pe ele.

WPEngine a postat un articol minunat pe WordPress Plugin Cantitate și calitate asta explică într-adevăr totul în detaliu și vă va ajuta să înțelegeți în continuare ce pluginuri pot cauza cu adevărat încetinirea site-ului.


Greșelile de mai sus sunt frecvente între noii utilizatori WordPress, dar sunt ușor de evitat. Nu este nevoie decât de un pic de gândire și de o mică planificare înainte de a face site-ul dvs. live și puteți evita o mulțime de probleme pe care noii utilizatori ajung să se confrunte cu linia de jos.

Aveți alte sfaturi pentru noii utilizatori WordPress? Ce greșeli simple ați făcut la începutul site-ului dvs. pe care doriți să le puteți întoarce și să vă schimbați? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map