Aveți un site web extrem de bun și ați muncit din greu pentru a vă dezvolta baza de citire. Dar sunteți sigur că site-ul dvs. web funcționează tot timpul? Acesta este chiar scopul site-ului, nu? Un site web trebuie să fie întotdeauna disponibil pentru vizualizare, iar funcționarea site-ului web este importantă pentru a menține și crește traficul. În caz contrar, veți pierde din partea clienților și credibilitatea site-ului dvs. web va fi scăzută.


Serviciile de găzduire anunță adesea o durată de funcționare de 99%, dar factorizează-l prin faptul că un timp de oprire de 1% înseamnă puțin peste 3,5 zile. Și dacă acest lucru este împărțit în mai multe cazuri de imobilizare, va avea o pondere mai redusă în clasamentul dvs. Așadar, trebuie să vă monitorizați site-ul dvs. în mod continuu pentru a vă asigura că acesta funcționează constant. Devine important să urmăriți timpul de funcționare și dezactivarea site-ului web.

Numărul și tipul de teste pentru monitorizarea timpului de funcționare pot varia – de la verificări HTTP simple la controale complexe de backend pentru a monitoriza 50+ puncte de control simultan. Unele teste care sunt în general efectuate,

  • Test Ping Monitor ceea ce vă va anunța în esență că site-ul dvs. este în funcțiune și verifică viteza netă. Vitezele sub-par nu sunt bune și aproape egale cu timpul de oprire.
  • Testul HTTP asta vă va anunța că există un schimb real de date între internet și computer.
  • Monitor DNS Server care verifică dacă adresa DNS a site-ului dvs. și adresa site-ului dvs. sunt identice. Eșecurile rețelei și ale protocolului vor fi detectate cu ajutorul acestui test.
  • Monitor de port de protocol de control al transmisiei care testează transmiterea datelor de la un dispozitiv la altul pe internet.

Pot fi detectate defecțiuni și site-urile web vor fi avertizate.

Există servicii gratuite, plătite și freemium care monitorizează timpul de funcționare. Unele pluginuri pot fi de asemenea utilizate. Aceste servicii și pluginuri vor verifica periodic site-ul dvs. și vă vor avertiza dacă site-ul este dezactivat. Frecvența verificărilor și modul de alertare pot varia. Unele servicii și pluginuri populare sunt detaliate în acest articol.

Pingdom

Pingdom este un furnizor de servicii de monitorizare a performanței site-ului web de prim rang, de încredere de Google și Apple. Cu Pingdom, nu va trebui să aflați de la o terță parte că site-ul dvs. este redus. Dacă pachetele standard nu vi se potrivesc, puteți elabora cu ei un pachet personalizat pentru site-ul dvs. web, pe baza volumului și a nevoii dvs. de asistență premium..

Pingdom 2

Pingdom a plasat peste 60 de servere sonde în toată America și Europa pentru monitorizarea site-urilor web și a serviciilor conexe. Timpul de oprire sau pauzele sunt observate aproape imediat, deoarece frecvența verificării este de doar un minut. Aceste defecțiuni sunt verificate dublu înainte de a fi alertat, astfel încât numărul de alerte false să fie redus. Folosind analiza rădăcină, puteți reduce timpul necesar pentru ca site-ul dvs. web să fie pe picioare.

Experiența reală a utilizatorului final din diferite locații, efectuarea de modificări la pagini și urmărirea timpului de încărcare pentru fiecare modificare, monitorizarea tranzacțiilor și analiza cauzelor rădăcină sunt câteva dintre caracteristicile incluse. Acestea vă vor ajuta să preluați controlul site-ului dvs. web.

Peste 700.000 de utilizatori de pe tot globul folosesc Pingdom. Dacă nu sunteți sigur, puteți beneficia de încercarea gratuită pentru 30 de zile. Pachetele premium încep de la 13,95 USD pe lună.

DownNotifier

DownNotifier este un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a monitoriza site-ul dvs. web și a fi alertat cu privire la orice timp de întrerupere. Accesați pagina de pornire a acestui furnizor de servicii și completați adresa URL a site-ului web de monitorizat. Vei primi alerte de e-mail cu privire la întreruperile la id-ul pe care îl furnizezi. Pentru a primi aceste alerte pe telefon, activați alerte SMS. Puteți opta pentru a fi notificat atunci când site-ul este off line sau când site-ul nu conține un text specific. Am încercat să aleg ambele opțiuni, dar instrumentul m-a restricționat automat la una.

Notificator jos

Serviciul gratuit va verifica site-ul dvs. la fiecare 10 minute, iar monitorizarea premium, în fiecare minut. Pachetul premium poate fi utilizat pentru 5 site-uri web cu un cost de 14,95 USD / an. Puteți primi, de asemenea, rapoarte și istoricul perioadelor de oprire.

Monitis

Monitor Us s-a îmbinat cu Monitis pentru a oferi servicii de monitorizare, analiză și performanță îmbunătățită a site-ului web cu planuri gratuite și premium. Face 4 verificări – monitorizare uptime, monitorizare a încărcării paginii complete, monitorizare tranzacții și tester de stres web – pentru a menține site-ul dvs. la performanțe maxime..

Folosind instrumente bazate pe cloud, testele de monitorizare uptime sunt efectuate pentru a verifica disponibilitatea și timpul de răspuns al site-urilor web, aplicațiilor și serviciilor. Verificările sunt efectuate din peste 30 de locații din întreaga lume la intervale de un minut și se poate accesa o istorie de 2 ani.

Monitis

Sunt efectuate mai multe verificări – verificări de conținut ale paginii web, teste multiple de protocol, teste de e-mail și verificări IP publice – și sunt trimise rapoarte instantanee de eșec. Așadar, știi repede că site-ul tău este redus. Monitorizarea completă a încărcării paginii va ține evidența timpilor de încărcare a paginilor de la început până la sfârșit. Durata de încărcare a imaginilor poate fi cunoscută și 404 rapoarte de eroare vor fi primite atunci când paginile nu reușesc să se încarce.

Funcția de monitorizare a tranzacțiilor din acest serviciu analizează toate aspectele comerțului electronic pentru a vă asigura că nu există nicio reținere în nicio tranzacție în domenii cheie precum înregistrarea și coșul de cumpărături. Pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru un vârf în trafic, în special în timpul campaniilor precum Super Bowl sau Black Friday, priviți cu atenție testele de stres Web. Acesta vă va oferi o idee despre cât de multă sarcină poate suporta site-ul dvs. web.

Există o probă gratuită nelimitată de 15 zile și, dincolo de asta, trebuie să-ți creezi propriul pachet pe baza frecvenței verificărilor și a numărului de locații din care urmează să fie testat. Monitis are peste 200.000 de utilizatori, unele dintre numele comerciale de renume printre ei.

Serviciu Uptime

Serviciu Uptime este un serviciu gratuit și bazat pe abonamente care monitorizează disponibilitatea și performanța site-ului web folosind o rețea globală de servere. Puteți seta frecvența verificării la panoul de control în momentul configurarii serviciului.

Serviciu Uptime

Sunt efectuate o serie întreagă de verificări – paginile web sunt verificate pentru conținutul de cuvinte cheie, teste Ping pentru verificarea conectivității la nivel de IP, servere web (HTTP și HTTPS) și teste Link, teste pe server POP 3 pentru regăsire e-mail, teste server SMTP pentru trimiterea de e-mailuri, Testele serverului IMAP pentru gestionarea „căsuțelor poștale”, descărcare teste server (servere FTP), teste server DNS și MySQL la nivel de protocol și teste server personalizate pentru a monitoriza orice protocol TCP / IP. Pentru contul gratuit, puteți alege orice serviciu sau port pentru testare.

Rapoarte periodice de funcționare și performanță, rapoarte lunare detaliate și rezumatul întregii perioade de monitorizare vă vor ține la curent cu performanțele site-ului dvs. web. Peste 50.000 de site-uri web s-au înregistrat la Serviciul Uptime pentru serviciile lor gratuite de monitorizare. Pachetele premium sunt disponibile începând de la 4,95 USD pe lună.

Site 24 × 7

Site 24 × 7 funcționează la fel ca și alte servicii pentru a vă asigura că clienții dvs. pot tranzacționa continuu de pe tot globul. Acest serviciu poate verifica, de asemenea, adresele URL prin rețele internet, intranet, 3G și 4G, astfel încât să puteți monitoriza și aplicațiile mobile și site-urile mobile. Cu o analiză timpurie, poate prinde factorii de problemă înainte de a-i afecta pe utilizatorii finali și de a verifica care sunt componentele aplicației care funcționează fără probleme..

Site 24x7

Monitorizarea aplicațiilor web se realizează din peste 50 de locații globale și se identifică orice încetineală. Încărcarea paginilor web este analizată și serviciile critice precum HTTP (S), FTP (S), DNS, PING, TCP, SSL, SMTP și POP sunt monitorizate. Servere, rețele interne, dispozitive de rețea, monitorizare laterală server, server DNS. Expirarea certificatelor SSL, timpul necesar încărcării și descărcării FTP și monitorizarea serverului de poștă sunt efectuate frecvent. Puteți vedea toate testele în timp real pe un singur tablou de bord, pur și simplu prin actualizare, fără a fi nevoie să vă autentificați de fiecare dată în contul dvs..

Planul gratuit include monitorizarea de bază pentru 5 site-uri web, iar o probă gratuită de 30 de zile este disponibilă. Pachetele premium sunt grupate în trei tipuri de servicii – monitorizarea site-ului web, monitorizarea serverului și monitorizarea aplicațiilor, precum și un pachet all-in-one, care se împachetează în tot.

Există mai mulți furnizori de servicii și câțiva dintre ei sunt enumerați aici. Poate doriți să le căutați în sus:

Pluginuri WordPress pentru monitorizarea timpului de repaus și a perioadei de oprire

Serviciile sunt grozave, dar uneori un simplu plugin poate fi la fel de bun dacă nu chiar mai bun – mai ales dacă blogul dvs. este nou și nu doriți să investești într-un serviciu complicat de monitorizare. Iată câteva dintre pluginurile gratuite de monitorizare pentru WordPress pe care le-am recomanda.

Jetpack pentru WordPress

jetpack

jetpack este un plugin cu mai multe funcții, una dintre ele fiind și monitorizarea uptimei site-ului. Este preinstalat cu WordPress și îl puteți activa. Configurați-l în Setări și asigurați-vă că este introdus codul de e-mail corect. Modul de alertă este doar prin e-mail – nu o metodă ideală. Dar dacă segregați alertele într-un folder separat, aveți instantaneu un istoric al timpului de oprire al site-ului dvs..

Monitorizare reală a utilizatorilor prin Pingdom

Pingdom Real User Monit_

Pentru a ști cum experimentează un utilizator real din locație diferită de site-ul dvs., instalați-l Monitorizare reală a utilizatorilor prin Pingdom și configurați un cont cu pingdom.com. Acest plugin vă va oferi feedback valabil despre timpii de încărcare din diferite țări și diferite browsere. Puteți citi toate aceste date din panoul de control. Utilizați datele pentru a tonifica performanța site-ului dvs. web.

Uptime Robot Plugin pentru WordPress

Setări robot Uptime

Uptime Robot Plugin pentru WordPress este un plugin simplu care vă permite să vizualizați statisticile de uptime din tabloul de bord sau de pe orice pagină sau widget. Trebuie să vă setați un cont cu Uptime Robot.com și să instalați pluginul și să îl activați. Statisticile și jurnalele pot fi vizualizate din mai multe locuri de pe site-ul dvs. web, prin plasarea shortcodes.

în cele din urmă

Aș dori să mai împărtășesc încă o opțiune – o extensie care este disponibilă pe Chrome pentru a monitoriza funcționarea site-ului. Serverul monitor poate fi descărcat din Chrome Apps Webstore.

1

Puteți adăuga orice număr de site-uri web pentru monitorizare și puteți verifica starea site-ului dvs. făcând simplu clic pe extensia din browser. Dacă pop-up-ul este activat, orice modificare a stării URL-ului se va afișa imediat ca pop-up și puteți contacta furnizorul de servicii de gazdă.

Acum că știți că există atât de multe opțiuni pentru monitorizarea funcționării site-ului dvs., alegeți oricare dintre ele și puneți-le la bun folos. Preia controlul timpului de oprire înainte să te coste bani, reputație sau clienți. Și anunțați-ne ce instrumente ați recomanda în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me