Site-ul dvs. WordPress ies în evidență? Nu? Dacă sunteți nou la WordPress, este destul de comun să lăsați ca tema să facă cea mai mare parte din ridicările grele, ceea ce înseamnă un site care nu pare rău, dar unul care să se potrivească destul de bine cu mulțimea. Dar este important un aspect atrăgător, cu aspect profesional. Poate fi chiar mai important decât conținutul dvs. real.


În lumea marketingului pe internet, a fost mult timp un fapt bine acceptat că „conținutul este rege”, dar de fapt, unele cercetări pare să sugereze altfel. De fapt, PROIECTA un site web poate avea cel mai mare impact asupra unei prime impresii.

Acum nu spun că calitatea conținutului dvs. nu este importantă (este ceea ce va inspira vizitele repetate și, desigur, partajarea), dar dacă design-ul dvs. este atât de necluz, încât jumătate din vizitatorii dvs. nici măcar nu vă deranjează să atârnați mult timp suficient pentru a-l citi, veți lipsi de o mulțime de cititori / clienți potențiali. Acesta este motivul pentru care în această postare vă voi prezenta câteva modalități ușoare și accesibile, de a face site-ul dvs. să iasă în evidență.

Utilizați teme / cadre personalizabile din programul de pornire

wordpress-cadre

Dacă nu ți se pare că înveți cum să codifici pentru a avea un control creativ asupra site-ului tău WordPress sau dacă angajezi un dezvoltator profesionist, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să alegi o temă cu opțiuni de design. Dar când vine vorba de a vă permite libertatea de a vă personaliza tema – fără codificare necesară – pentru a vă distinge de toți ceilalți utilizatori ai temei menționate, nu toate temele sunt create egale. Există o mulțime de teme care permit aproape 0 personalizare în afara opțiunilor de personalizare încorporate în WordPress (ceea ce de fapt nu este atât de mult).

Unele alternative deosebite sunt Total, Headway, Face și Pinboard (ambele gratuite) doar pentru a numi câteva dintre numeroasele opțiuni grozave. Cu Total, de exemplu, vi se permite controlul creativ complet asupra modului în care va arăta site-ul dvs., fără a fi necesar să scrieți o singură linie de cod. Folosind constructorul de pagini puteți crea orice aspect, apoi puteți utiliza chiar mai multe opțiuni încorporate în fiecare modul pentru a personaliza elementele paginii.

În timp ce teme precum Total sunt suficient de simple pentru a fi utilizate pentru majoritatea oamenilor familiarizați cu WordPress, poate fi un pic dificil să stăpânești ca începător complet. Dacă sunteți complet nou la WordPress, poate doriți să luați în considerare o temă mai de bază, cu mai puține opțiuni de personalizare, cum ar fi ????? În acest caz, mai aveți opțiunea de a schimba culorile, fonturile, dimensiunile și aspectul general al paginilor, dar alegeți mai ales dintre opțiunile prestabilite, mai degrabă decât să vă murdăriți mâinile, să extrageți site-ul dorit. În timp ce da, acest lucru înseamnă că aveți un control mai puțin detaliat, în același timp, este mai ușor să nu vă lăsați surprinși de micile detalii și să personalizați site-ul dvs. în mod eficient cu lovituri mari..

Acum, niciun fel de temă nu este inerent superior celorlalte, totul depinde de client. Dar dacă sunteți un începător atunci când vine vorba de web design, precum și WordPress, alegerea unei teme care vă oferă un anumit control creativ asupra designului, fără a vă copleși cu opțiuni, poate fi o idee bună.

Dacă sunteți îndrăgostit de tema dvs. actuală și, practic, nu oferă opțiuni de personalizare, nu vă faceți griji, există încă câteva lucruri pe care le puteți face pentru a scoate în evidență, așa că haideți la cele.

Unul dintre modurile mai standard de a diferenția un site WordPress de altele care folosesc aceeași temă, pentru a-ți face un site propriu, este să folosești un logo în loc de textul + fontul standard. Dacă aveți un buget restrâns sau doriți să aveți, de exemplu, puteți să vă faceți propriul logo doar cu text. Ceea ce ar putea suna neplăcut, dar selectând cu atenție fonturile și culorile, puteți crea singur un logo cu aspect foarte profesional.

Pentru a afla cum să faceți acest lucru singuri, puteți consulta acest mod detaliat de postare asta vă arată cum puteți crea unul de la început până la sfârșit. (Blogul este, de asemenea, un exemplu de site foarte popular, care folosește un logo numai de text, dacă asta te îngrijorează.)

Există multe locuri unde puteți obține un logo ieftin, un popular dar controversat alternativa bootstrap-buget este Fiverr. În cazul în care, în teorie, puteți obține un logo finalizat pentru 5 dolari. Lucrul despre fiverr este că nu depuneți doar, va trebui să faceți propriile cercetări și să găsiți un proiectant care are o evidență a proiectării logo-urilor care arată exact ca genul de lucruri pe care le-ați dori. Așteptarea este, de asemenea, de multe ori destul de lungă. (De asemenea, este vorba de 5 dolari, deci nu vă așteptați la un design unic, așteptați-vă câteva clipart-uri potrivite, împreună cu textul într-un font cool.)

Poate cea mai populară alternativă de gamă medie este 99 Proiecte, unde nu angajezi un designer în față și apoi îl proiectează, nu. La 99designs, începeți o competiție de design și trebuie să alegeți printre o mulțime de modele pe care vă simțiți că rezonează cel mai mult cu dvs. și cu marca dvs. Este ca și cum ai avea singur abilitățile unui designer, deoarece prin toate alegerile, îți păstrezi mult controlul creativ.

Utilizați un plugin pentru constructor de pagini pentru a crea o pagină de pornire personalizată

vizual-compozitor

Utilizând un constructor de pagini, puteți schimba total prima impresie pe care o primește un vizitator când acesta / ea vă vizitează site-ul. Puteți să alegeți din pluginurile pentru creatorul de pagini pe care le-am examinat deja sau puteți alege unul dintre dvs. Dacă ați ales să mergeți cu una dintre temele pe care le-am recomandat mai devreme, decât tema dvs. ar putea avea un constructor de pagini, încorporat deja.

Constructorii de pagini fac procesul de creare a unui site web personalizat gestionabil pentru utilizatorii WordPress care nu sunt dezvoltatori. Visual Composer este de departe unul dintre cele mai populare plugin-uri WordPress pentru constructor de pagini disponibile și cu un motiv întemeiat. Interfața ușor de utilizat permite utilizatorilor să creeze pagini pe front-end, astfel încât să puteți vedea pagina dvs. pe site-ul live în timp ce o construiți (aceasta include efectiv vizualizarea selecțiilor de culori, coloane, extrase, glisoare și multe altele în direct ca le modifici).

Utilizați Widgeturile / Bara laterală

Un alt mod ușor de a schimba aspectul site-ului dvs. web este prin plasarea elementelor vizuale cheie în bara laterală. Acestea pot fi mini-banner-uri auto-concepute sau pur și simplu plugin-uri de widget utile și potrivite, care se potrivesc bine cu restul designului site-ului dvs. De exemplu, un plugin widget care prezintă postări populare și arată imaginile lor. Faceți clic pe depozitul de pluginuri WordPress.Org – au o mulțime de bunuri pluginuri gratuite pentru widget pe care îl puteți utiliza pentru a schimba aspectul site-ului dvs. web.

Eliminați Bara laterală / Go Lățime completă

full-lățime-site

În aceste zile, o mulțime de teme oferă aceste opțiuni, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să ne faceți din ele. De multe ori este la fel de ușor să bifăm o casetă sau să facem clic pe un buton. Depinde de tema în care puteți găsi opțiuni de aspect. Dar, pentru tema noastră totală, opțiunea de a selecta un aspect cu lățime completă poate fi setată la nivel global din personalizatorul temei sau pe pagină utilizând setările individuale ale paginii..

Dacă tema dvs. o susține …

În acest moment, ne deplasăm în zona pe care multe teme nu o acceptă și că nu există niciun plugin care să se ocupe suficient de bine cu care merită să fie tratat. Dacă tema dvs. nu acceptă acest lucru.

Schimbați fonturile

Acum este vorba despre ceva care va necesita câteva rânduri de cod, cu excepția cazului în care ați ales o temă cu posibilitatea de a face acest lucru. Dar dacă tema dvs. o permite și aveți deja o gamă de fonturi din care să alegeți, vă recomand să citiți acest articol despre asocierea fonturilor primul. Acest lucru vă va ajuta să alegeți fonturi care colaborează pentru a crea o atmosferă profesională, mai degrabă decât să facă ca site-ul să pară că suferă de tulburări de personalitate multiple.

Și dacă tema dvs. nu vine cu opțiuni de font încorporate, puteți utiliza întotdeauna un plugin. WP Google Fonturi gratuit plugin WordPress este un mod rapid și ușor de a adăuga asistență pentru peste 670 de fonturi Google personalizate la tema dvs..

Modificați schema de culori

selector de culoare

În timp ce aceasta poate fi o modalitate excelentă, posibil cea mai bună, de a face ca site-ul dvs. să iasă în evidență, este, de asemenea, o cale periculoasă pentru a merge pe nepregătite. Citeste acest articol despre câteva instrucțiuni de siguranță pentru a vă asigura că nu mergeți prea departe cu schema de culori. Și dacă tema dvs. folosește designul plat, puteți „fura” unele inspirație pentru paletele de culori aici.

După ce sunteți gata să reglați culorile site-ului dvs., deși majoritatea temelor îl fac ușor. Multe teme (gratuite și premium) sunt livrate cu ferestre de culoare încorporate, opțiuni de culoare personalizate în Personalizatorul temelor sau cu opțiuni pentru culori încorporate în constructorul de pagini. Sau, la fel ca în cazul fonturilor, puteți instala, de asemenea, un plugin gratuit pentru modifică-ți culorile cu tema.

Modificați dimensiunile / alte lucruri

De exemplu, puteți reduce înălțimea antetului site-ului dvs. pentru a obține mai mult din conținutul dvs. real la prima impresie de vizitator. Sau puteți crește / micșora lățimea barei laterale. Acest lucru este de obicei simplu înainte și, uneori, numai prin testarea și examinarea efectivă a rezultatelor, veți putea afla dacă trebuie îmbunătățite.

Temele care utilizează constructori de pagini vă vor permite să vă deplasați în mod liber elemente, astfel încât să puteți adăuga mai mult spațiu alb acolo unde este necesar sau să reordonați elementul de pagină cu ușurință. În plus, alte teme precum Total adaugă și opțiuni încorporate pentru aproape fiecare element tematic (căptușeală pentru antet, lățimea barei laterale, dimensiuni de imagine, setări de reacție și multe altele), pe lângă toate funcțiile adăugate de constructorul drag & drop.

Orice ai face, păstrează-l curat

Unul dintre lucrurile pe care mulți oameni le fac greșit atunci când încearcă să își personalizeze site-ul, este că adaugă o mulțime de elemente inutile, în loc să schimbe câteva dintre elementele cheie preexistente ale designului, pentru a se alinia mai bine cu propria lor marcă și viziune..

Site-ul dvs. nu trebuie să fie complex pentru a arăta bine. De fapt, în majoritatea cazurilor, este exact opusul. Site-urile aglomerate și prea complexe sunt considerate mai urate decât cele simple, ușor de urmărit. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă aveți opțiunea de a merge pentru 4 bare laterale, sau să vă lipiți sigla 8 locuri, poate rămâneți doar cu cea.

Dacă aveți planuri cu care vă confruntați, povești de succes pe care să le afișați sau întrebări, vă rugăm să le împărtășiți. Sau dacă aveți sfaturi sau pluginuri care v-au ajutat să vă personalizați site-ul, ne-ar plăcea să știm ce au fost. Lasă-ne un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me