Moduri imaginative de a adăuga hărți pe WordPress

Cei mai mulți dintre noi ne gândim la hărți pur și simplu ca un ajutor pentru a ajunge de la punctul A la punctul B. Sau ca ceva la care a trebuit să fim atenți în clasa de geografie și să uităm pentru totdeauna. Dar pentru designeri web, hărțile pot însemna multe altele. Designerii pot adăuga hărți pe WordPress în multe moduri imaginative de a face site-uri web marcante.


Hărțile au trecut de la a fi desene plictisitoare din clasa dvs. de geografie la a face parte din ajutoarele distractive și interactive. Hărțile pot fi căutate, sortate și filtrate. Geolocalizarea, vizualizările de pe stradă, sfaturi de instrumente, ferestre de tip pop-up, direcții și marcarea clusterului sunt utile pentru adăugarea funcțiilor pe site-ul dvs..

Google Maps este utilizat pe scară largă pe web și, de la sine, vine cu chock plin de funcții. Chiar și așa, în loc să descarci Google Maps și să îl adaugi pe site-ul tău ca atare, ai putea să-l personalizezi pentru a beneficia vizitatorii tăi. Există resurse externe de genul Hărți snazzy la care puteți apela la designul hărților. Puteți utiliza, de asemenea, orice altă hartă care vă place.

Multe plugin-uri sunt disponibile pentru site-urile WordPress pentru a adăuga valoare hărților Google. Unele dintre ele sunt menționate în acest articol pentru a demonstra modalitățile posibile prin care hărțile pot adăuga valoare site-ului dvs. web. Pentru a afla mai multe despre plugin-urile individuale, aruncați o privire la postarea noastră anterioară despre Cele mai bune pluginuri de mapare pentru WordPress.

Câteva idei pe care le-ai putea folosi sunt prezentate aici. Niciunul dintre ei nu este schimbător de jocuri – sunt pur și simplu diferite moduri de afișare a informațiilor. Dar, atunci când sunt adoptate de un site web, acestea pot câștiga favoarea utilizatorilor și poate chiar stimula puțin conversiile. Să ne uităm la unele modalități prin care poți fi inovator cu hărți pe site-ul tău!

1. Adăugați o hartă la pagina dvs. de pornire

Faceți hărțile chiar centrul site-ului dvs. web și organizați toate informațiile legate de site-ul dvs. web din jurul său. Corporațiile transnaționale, organizațiile filantropice, o rețea de servere, aproape oricine are o prezență sau interese la nivel mondial pe tot globul poate adopta această abordare.

În fiecare locație, afișați realizările acelui centru și ale echipei din spatele acestuia. În legendele însoțitoare pot fi evidențiate articole speciale sau informații importante.

ngo-ajutor-hartă

În imagine puteți vedea activitățile și progresul Harta ajutorului ONG afișat în format de hartă în pagina principală. ONG Hid Map este o inițiativă a InterAction, o alianță a organizațiilor neguvernamentale din Washington, D.C. Informațiile referitoare la toate proiectele organizației pot fi accesate pur și simplu făcând clic pe markerii din hartă.

Folosind o singură imagine, veți obține două scopuri: să faceți o provocare la nivel mondial a ținutei dvs. pe de o parte și să îi ajutați pe utilizatori să înțeleagă natura globală a organizației dvs. pe de altă parte.

MapSVG Interactive Vector, Google și Maps Maps

Plugin MapSVG: Creați hărți interactive în WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți să adăugați hărți pe WordPress pe pagina dvs. de pornire, orice plugin de mapare va funcționa. Ne place MapSVG, deoarece oferă tone de opțiuni nemaipomenite, ambalate într-un singur plugin puternic (aflați mai multe în recenzia noastră). Trageți hărți de pe Google, personalizați-vă culorile, includeți filtre, adăugați hărți cu imagini și multe altele. Hărțile în plus sunt ușor de introdus pe pagina dvs. de pornire folosind codul scurt MapSVG.

WP Google Maps Plugin gratuit pentru WordPress

Cele mai bune pluginuri de mapare: WP Google Maps

Căutați o opțiune gratuită pentru o hartă minunată? Încercați WP Google Maps (care în prezent este de încredere de peste 400.000 de utilizatori) oferă opțiuni ușoare pentru a crea propriile Google Maps cu temă personalizată, markeri, opțiune pe ecran complet, dimensiune definită (lățime, înălțime, zoom), rute, poligoane și multe altele. Când sunteți gata, este ușor să inserați harta Google WP pe orice pagină folosind widgetul sau codul scurt.

2. Afișați călătorii pe site-ul sau pe blogul dvs.

Site-urile și blogurile de călătorie nu se pot descurca fără hărți. Utilizați hărți în moduri inovatoare pentru a duce vizitatorii într-un tur virtual al site-urilor pentru a-i ajuta să decidă într-o călătorie. Sau potriviți-le într-o călătorie, desenând atracții locale cu informații legende ambalate. Partajează informații despre locuri sau locuri preferate. Poate London Pass, un ghid turistic pentru Londra, vă poate inspira.

London-turistice-atracții

În timp ce se află într-o călătorie, un blogger turistic / de călătorie poate utiliza o hartă pentru a adăuga fotografii în locațiile pe care le vizitează. Prin conectarea fotografiilor la anumite locuri, este ușor să împărtășești călătoria cu prietenii și familia. Pur și simplu pot face clic pe un marker pentru a arăta fotografiile făcute în acea locație.

Puteți adăuga, de asemenea, fotografiile în funcție de date pentru a păstra o evidență cronologică a călătoriei dvs. – un fel de unde am fost, unde voi fi record.

Bloggerii de călătorie își pot geotați postările și postările pot fi reprezentate de-a lungul traseului parcurs. Acest lucru va servi ca un jurnal fantastic de călătorie pentru o călătorie. Postările obișnuite de pe blog pot menține adepții la curent cu progresele pe care le faci în aventurile tale. Acesta este doar unul dintre numeroasele sfaturi pentru a crea un blog de călătorie uimitor. Dar dacă sunteți în căutarea unui plugin bun cu ace de imagine, consultați numărul 1 – MapSVG și WP Google Maps sunt ambele opțiuni fantastice.

3. Localizatorul magazinului

Dacă aveți mai multe magazine în întreaga țară sau în lume, le puteți identifica pe o hartă cu un marker și puteți folosi ca Localizator de magazine. Adăugați detalii pentru fiecare locație într-o foaie de instrumente sau pop-up, permiteți filtrarea pe categorii sau prețuri sau distanță și ajutați clienții să găsească magazinul de care au nevoie.

Dacă pluginul permite adăugarea de clustere în locații în care markerii sunt densi, acesta va transmite privitorului că are de ales o gamă de magazine disponibile în localitatea respectivă..

Levis-store-localizator

De mai sus este o imagine a Localizatorul magazinului Levi. Magazinul cel mai apropiat de utilizator poate fi găsit aplicând filtrele.

Căutare Super Store pentru WordPress

Căutare Super Magazin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Unul dintre pluginurile de mapare de top din această categorie este, cu siguranță, Super Store Finder pentru WordPress. Hărțile răspund și facilitează clienții să vă găsească locațiile din apropiere. Funcțiile de administrare facilitează gestionarea locațiilor magazinului, a notificărilor și a setărilor. Și construirea hărților este o briză cu editorul drag and drop inclus și opțiunile intuitive de personalizare.

WP Store Locator Plugin gratuit pentru WordPress

Magazinul Locator Plus Plugin WordPress gratuit

Localizatorul magazinului WP include setări de personalizare, filtre de rază și compatibilitate cu plugin-uri de traduceri populare pentru a vă potrivi hărțile în localitatea dvs. Căutați mai multe opțiuni? Consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri pentru localizatoare de magazine pentru o listă cuprinzătoare a pluginurilor noastre de mapare preferate din această nișă.

4. Localizați loturile de parcare

Dacă vă bazați într-o locație aglomerată, unde traficul este nebun și greu de găsit, încercați să utilizați hărți pe site-ul dvs. pentru a ajuta utilizatorii să găsească mai ușor sloturile de parcare. Dacă plănuiți o călătorie la Disneyland, harta de mai jos ar trebui să vă ajute să găsiți spațiu de parcare cu ușurință.

parcare la-disneyland

Adăugați această caracteristică la pagina dvs. de contact și enumerați opțiunile de parcare disponibile în jurul locației dvs. Pentru un magazin de vânzare cu amănuntul, spital mare, centru de divertisment, departament de transport sau universitate, adăugarea acestei funcții ar fi o atingere cu adevărat atentă. Dacă magazinul are spațiu de parcare rezervat în apropiere, acesta poate fi evidențiat și pe hartă.

Am găsit un singur plugin – Parkopedia plugin – în depozitul WordPress care vă poate ajuta în acest sens, deși nu a fost actualizat de câțiva ani, așa că nu voi atesta funcția acestuia. În schimb, ar putea fi mai bine să folosiți un plugin mai general, cum ar fi Mapplic.

Plugin WordPress Map interactiv personalizat

Plugin personalizat pentru hartă interactivă WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Puteți utiliza Mapplic pentru a construi o hartă pentru orice – ghid de oraș, școli locale și chiar parcări sau centre comerciale. Alegeți dintre 15 hărți geografice încorporate sau încărcați propria grafică. Acest plugin avansat oferă opțiuni aparent nelimitate pentru a vă construi și personaliza hărțile cu ace, evidențieri, imagini, link-uri de profil, culori și multe altele.

5. Construiți un director

Crearea hărților elementul central al site-ului dvs. web funcționează bine și pentru un director de înregistrare bazat pe locații. Listările de afaceri, listările imobiliare, aproape orice activitate clasificată pot adopta acest design. Tema folosită ar trebui să vă permită să vă controlați listările și detaliile hărții prin funcții personalizate de tip post.

director

Plugin-uri precum Directory Sabai vin cu hărți complet interactive. Puteți adăuga detalii despre listă care apar la trecerea peste marcaj. Rezultatele căutării pot fi reîmprospătate atunci când utilizatorul trage harta și funcția de completare automată înseamnă să scrii mai puțin de către utilizator. Utilizatorul are întotdeauna opțiunea de a reveni la vizualizarea listei.

Multe plugin-uri vă permit să afișați listele în vizualizarea hărții. Adăugați imagini de vizualizare la 360 ° pentru a afișa înregistrările imobiliare. Hărțile pot fi, de asemenea, adaptate pentru a se potrivi directoarelor de afaceri locale bazate pe comunitate.

Plugin pentru directorul GeoDirectory pentru WordPress (gratuit și premium)

Plugin Director GeoDirectory pentru WordPress

Când vine vorba de crearea unui director bazat pe hartă cu WordPress, nu puteți greși cu GeoDirectory. Puteți prelua gratuit pluginul din depozitul de pluginuri WordPress, complet cu caracteristici pentru crearea unui director de afaceri compatibil cu mai multe site-uri, cu constructor drag & drop, trimiteri front-end, 15+ widget-uri, căutare avansată, shortcodes ușoare și suport pentru multe locații pe care doriți să le adăugați. Vreau mai mult? Faceți upgrade pentru a beneficia de asistență premium, pe lângă evenimente, asistență globală cu mai multe locații, înregistrări plătite, geolocalizare, integrare BuddyPress, link Facebook și multe altele.

6. Prezintă evenimentele viitoare

Hărțile pot fi o binecuvântare pentru un site web care desfășoară evenimente în mai multe locații și locuri – fie că este o gală la un eveniment școlar local sau ceva la fel de masiv ca Olimpiada. Participanții pot vizualiza evenimentele în vizualizarea Hărții.

Plugin pentru evenimente WordPress EventON WordPress

eventon

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

EventON este un plugin destul de standard pentru a face treaba. Utilizați-l pentru a afișa locațiile și direcțiile evenimentului. Utilizatorii pot tasta adresa pentru a obține indicații. Ei pot ține evidența unui eveniment și a locației. Când utilizatorii fac clic pe un marcator din hartă pot vedea titlul, locul și ora aferente evenimentului din fereastra de informații. De asemenea, puteți oferi un link vizitatorilor pentru a cumpăra bilete.

7. Afișare utilizatori conectați

Dacă executați un site web bazat pe abonament sau abonament, de ce nu folosiți hărți Google pentru a afișa locația și densitatea utilizatorilor dvs. înregistrați. Acest lucru este excelent, mai ales site-urile sociale, cum ar fi cele rulate pe BuddyPress.

user-map

Poate fi o idee bună să arătați și numărul de utilizatori conectați online în prezent. Numărul de vizitatori în timp real din diferite regiuni vizibil pentru alți utilizatori poate solicita multe altele din aceste regiuni să se înscrie. Această vânzare dura subtilă are potențialul de a vă crește abonamentele cu o notch sau două.

GEO My WP Free WordPress Locator Plugin

GEO My WP Free WordPress Locator Plugin

Acest plugin gratuit include tone de funcții de geolocalizare pentru tipuri de post, căutare de proximitate, locația curentă și multe altele. Dar cel mai important se integrează perfect cu BuddyPress și permite utilizatorilor să își adauge locația la profilul lor de utilizator. Utilizatorii pot căuta membri în apropiere, făcând din aceasta un plus excelent pentru site-urile sociale bazate pe apartamente pentru grupuri de mămici, asociați de studenți, grupuri care rulează și multe altele.

8. Idei bonus

Cea mai evidentă utilizare pentru o hartă este adăugarea acesteia la pagina de contact pentru a arăta locația dvs. și indicațiile pentru a vă ajunge. Permiteți vizitatorilor să folosească locația hărții lor ca punct de plecare sau de încheiere pentru indicații.

Site-urile de nișă pot utiliza, de asemenea, hărți în moduri de lux:

  • A logistică un site web sau un site de rent-a-car sau unul care îi ghidează pe turiști pe atracțiile locale poate utiliza hărți pentru a determina distanța dintre două puncte și a trasa pe cea mai scurtă rută. Marcați zonele de pe harta unde se efectuează livrarea ușilor. Deplasările, căutarea de locuri de-a lungul traseului, locuri unde un șofer poate face o pauză pot fi toate reprezentate în beneficiul utilizatorilor site-ului.
  • A face posturi mai potrivite cititorilor, bloggerii îi pot asocia cu un loc de pe hartă. Acest lucru se poate realiza prin asocierea locațiilor de pe hartă cu categoriile și etichetele existente.
  • Raporta povești noi atașat la diverse locuri de pe o hartă. Site-urile de ziare sau reviste folosesc adesea hărți pentru a oferi context poveștii pe care o raportează.
  • Companiile de taxi pot oferi clienților lor o opțiune de calcul tarif și traseu pe harta Google.
  • Dacă vremea este treaba ta, Prognoza meteo iar vremea predominantă poate fi prezentată pe o hartă.
  • Un site web de jocuri poate încorpora pe bază de locație screengrabs și videoclipuri pentru a oferi un sentiment real jocului pasionaților de jocuri.

Pentru a încheia imaginația noastră a fost să adăugăm hărți pe WordPress

Deci, vedeți că hărțile nu trebuie să fie lucruri plictisitoare plictisitoare la care se face referire doar atunci când sunteți pierduți. Puteți să le utilizați în multe moduri creative și pline de resurse pentru a adăuga utilitate și a face veste pe site-urile dvs. web.

Aveți mai multe exemple despre cum adăugați hărți la WordPress? Ne-ar plăcea să aflăm despre asta – lăsați-ne un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me