Modalități dovedite de a vă îmbunătăți rata de conversie cu dovezi sociale

Marketingul și Psihologia ar putea părea două linii de studiu foarte îndepărtate. Dar, atunci când sunt combinate, pot face minuni. Marketerii au profitat de puterea psihologiei de a crește vânzările și de a-și dezvolta afacerile de ani buni. Cea mai comună formă în care există este prin plasarea unui produs, culoarea, ambalajul său și așa mai departe.


De cele mai multe ori consumatorii nu își identifică corect nevoile. Ceea ce împiedică toate etapele de cumpărare succesive, cum ar fi evaluarea alternativelor disponibile și alegerea celei mai bune. Este sarcina unui marketer să plaseze corect un produs în fața potențialilor consumatori, înainte de a simți nevoia să îl cumpere. Și pentru a face acest lucru, psihologia este un instrument puternic. De construirea de dovezi sociale pe site-ul dvs. web, veți avea ocazia să vă jucați cu psihologia clientului dvs. și să-i influențați pentru a lua o decizie pentru a vă dezvolta afacerea..

Ce este dovada socială?

Plasarea și prețul produsului ar putea fi primul strat de marketing, dar la un nivel mai profund, marketerii folosesc FUD și FOMO.

FUD concept, care înseamnă Feară, Incertitudine și Îndoială, este atât de puternic încât poate face potențialii dvs. consumatori să se oprească, să gândească și să își schimbe comportamentul. FUD și FOMO sunt două concepte similare și pot fi utilizate în mod interschimbabil. FOMO înseamnă Fear of Missing Out, care rezonează conceptul de bază din spatele modelului FUD.

Deci, cum îi faci pe consumatorii tăi să oprească ceea ce fac, să dureze o secundă să se gândească și să-și schimbe comportamentul de cumpărare? Unul dintre cele mai eficiente instrumente utilizate pentru a folosi modelul FOMO și FUD este Social Proof.

Dovada sociala este conținut generat de utilizator, care se acumulează în mod natural în timp pe diferite platforme de social media. Cele mai frecvente forme de dovezi sociale sunt comentariile, recenziile, evaluările și mențiunile online. Însă Dovada socială poate exista și sub forma Descărcărilor de numărare și, a noilor înregistrări prin e-mail.

De ce este eficientă dovada socială?

Da, desigur, funcționează. Frica este prima și cea mai primitivă emoție la oameni și cea mai puternică. Însă scopul Probei Sociale nu este acela de a insufla Frica în consumatorii tăi. De cele mai multe ori teama va fi deja acolo în mintea consumatorilor tăi. Consumatorii se tem să cumpere produsul rău, se tem să lipsească produse bune, se tem că nu irosesc bani, se tem să nu obțină toate caracteristicile, se tem să nu primească suficient suport post-cumpărare. Lista poate continua.

Ca marketer, trebuie să rezolvi aceste temeri și îndoieli. Dar de ce ai folosi Social Proof? Ei bine, vă vom oferi două motive, dar mai întâi să aruncăm lumină pe două statistici. Conform unui raport, 60% dintre milenii fac cumpărări reactive din cauza FOMO. Mai mult, rata efectivă pentru FOMO Marketing este de 87%. Haideți să vorbim despre teoria.

Potrivit lui Robert Cialdini, care a scris în cartea sa Influența: Psihologia persuasiunii, „Considerăm un comportament ca fiind mai corect într-o situație dată, în măsura în care îi vedem pe ceilalți realizându-l”. Așadar, primul motiv spune că, dacă îl vezi pe unul dintre prietenii tăi care îndeplinește o anumită sarcină, vei fi mai încurajat să o îndeplinești singur. În mod similar, dacă vezi că prietenii tăi aleg un produs peste alte alternative, vei avea mai multe șanse să cumperi același produs.

Iar cel de-al doilea motiv spune, în fața incertitudinii, căutăm informații de la alții. Și nu numai asta, presupunem că au informații mai exclusive la care nu avem acces și, prin urmare, orice decizie pe care o vor lua va merita urmată..

Tipuri de dovezi sociale pentru a stimula conversia

Utilizând dovada socială, sunteți capabili să vă rachetați vânzările și să duceți site-ul dvs. web la un nou nivel. Fără alte detalii, aruncăm o privire la unele dintre cele mai eficiente metode prin care puteți adăuga dovada socială pe site-ul dvs. web și spori conversiile..

1. Activitatea clienților în timp real

Activitatea clienților este o modalitate excelentă de a permite vizitatorilor site-ului să știe ce fac utilizatorii vechi pe site-ul dvs. web. Acest lucru îmbunătățește masiv experiența utilizatorului pe navigarea dvs. pe site. Afișând activitatea în timp real a audienței site-ului dvs., puteți, practic, să construiți dovezi sociale pe site-ul dvs. web și să-i încurajați pe alții să facă același lucru în acest proces.

Activitatea clienților în timp real

NotificationX este unul dintre cele mai eficiente instrumente care vă permite să afișați activități automate și în timp real ale clienților și să creați dovezi sociale instantanee pe site-ul dvs. web. Acest plugin GRATUIT pentru WordPress vă permite să creați credibilitate instantanee pentru afacerea dvs. și să vă măriți rata de conversie imediat.

Căutați o modalitate de a adăuga notificări de vânzări recente fără un serviciu terț? Plugin de notificare WooCommerce este o modalitate excelentă de a adăuga un feed de vânzări live pe site-ul dvs. WordPress.

2. Folosiți dovada socială cu urgență

Amintiți-vă cât de importantă este Frica pentru marketeri. Teama de a lipsi produsele de bună calitate la un preț mai mic este ceea ce îi ține pe majoritatea consumatorilor treaz noaptea. Dar, în calitate de marketer, munca ta nu este de a speria oamenii. Treaba ta este să le stârnești frica și să-i îndemne să ia o anumită acțiune cu urgență. Aceste acțiuni pot fi oricare dintre următoarele:

  • Cumpărați-vă produsul
  • Înscrie-te la Buletinele tale informative
  • Lasa un comentariu
  • Donații de gaj

Dar cum creezi un sentiment de urgență? Un instrument excelent ar fi animația de apariție pop-up. Setați conținutul dvs. într-o casetă pop-up, iar caseta pop-up apare numai atunci când este efectuată o anumită acțiune. Această apariție neprevăzută și bruscă a casetei Pop-Up nu va reuși să atragă atenția utilizatorilor.

Casete de tip pop-up NotificationX

NotificationX vă permite să creați casetele pop-up care pot conține orice formă de mesaje cu dovezi sociale. Este livrat cu mai multe șabloane încorporate, pe care le puteți implementa instantaneu imediat ce l-ați completat cu propriul dvs. conținut.

WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

Sau puteți utiliza un plugin precum Scheduler pentru WooCommerce pentru a adăuga timp limitat sau oferte sezoniere. Utilizați cronometrul încorporat pentru a le arăta clienților cât timp rămâne pentru a bloca o afacere. Și puteți programa automat orele de început și sfârșit, precum și o notificare prin e-mail pentru articolele din stoc.

3. Expunere socială sau popularitate

Expunerea social media este un proces în două sensuri. Primii marketeri vor face dovada socială de la diferite platforme de social media și în al doilea rând, le folosesc pentru a se asigura că au o prezență puternică online.

Expunere socială sau popularitate

Acest lucru se poate întâmpla prin încurajarea mai multor persoane să lase recenzii și evaluări pentru afacerea dvs. Odată ce ați stabilit dovada socială cu o prezență online puternică, mai multe persoane se vor încuraja să rămână conectate la Conturile dvs. de socializare pentru anunțurile viitoare, cum ar fi Ofertele cu reduceri și upgrade-uri. Și puteți utiliza cu ușurință un plugin WordPress de social media pentru a vă adăuga link-uri, numere sociale, postări recente și multe altele pe site-ul dvs..

4. Marturii client

În abordarea inteligentă a marketingului, proprietarul afacerii știe că clienții satisfăcuți își pot conduce vânzările mai mult decât tonul de vânzări sau reprezentantul persuasiv. Ceea ce fac mărturiile clienților este că oferă site-ului tău credibilitate atât de necesară.

Mărturii Dovadă socială

Revizuirea temei Total WordPress

Prin afișarea feedback-ului pozitiv lăsat de clienții dvs., sunteți în măsură să creați dovezi sociale instantanee pe site-ul dvs. web și să încurajați alții să vă încercați serviciul. Dacă utilizați Elementor Page Builder pe site-ul dvs. web, puteți încerca suplimente pentru Elementor pentru a afișa mărturii atractive pe site-ul dvs. cu ușurință. În caz contrar, există o mulțime de plugin-uri martoriale bune pe WordPress pe care le puteți utiliza pentru a adăuga o secțiune de mărturii pe site-ul dvs..

5. Avocați de influență sau experți în industrie

În fenomenele de marketing de astăzi, marketingul influencer a devenit o afacere importantă pentru dezvoltarea afacerii tale. Lucrul despre această strategie de marketing este să vă adresați unui set de audiență cu totul nou. Întrucât influenții celebrităților au propriile seturi de adepți mari, vă oferă o oportunitate interesantă de a profita de ea. Când îți recomandă sau menționează produsul prin canalele lor, aceasta ar duce la influențarea multor adepți de încredere pentru a încerca să te verifice și pe tine. Așa se face că, cu această tehnică de dovadă socială, vă puteți duce afacerea la o nouă înălțime.

Să spunem de exemplu: Bob WP este persoane influente pentru WordPress. Cu aprobările sale de către experți prin intermediul Podcast sau recenziile YouTube, mai multe persoane sunt dispuse să verifice ce oferă produsul dvs. și să le încerce și ele. Acesta este motivul pentru care marketingul Influencer poate fi absolut crucial pentru recunoașterea mărcii și pentru o audiență mai largă.

6. Integrări cu alte platforme

Parteneriatul de afaceri poate fi foarte esențial pentru dezvoltarea companiei tale. Este o strategie de marketing foarte populară pentru a ajunge la un nou set de utilizatori și a avea acces și la noi produse. Cel mai important, cu cât mai multe integrări cu platformele populare ar încuraja oamenii să-și pună încrederea în produsele dvs..

integrări ale roților optin

Roată optină WP integrările

Gândiți-vă în acest fel, atunci când achiziționați de la un magazin de comerț electronic, aveți tendința de a verifica autenticitatea mai întâi, nu? După ce am văzut integrări ale altor platforme, ne simțim mult mai confortabili să avem încredere în companie. Cu această tehnică de dovadă socială, vă puteți transforma afacerea în credibilitate pentru noii vizitatori și vă puteți îmbunătăți masiv conversia.

7. Număr de acțiuni sociale

În prezent, platforma de socializare afectează foarte mult vizitatorii de la citirea oricărui blog până la luarea deciziei de cumpărare. Prezentarea numărului de cote sociale pe site-ul dvs. web adaugă dovadă socială instantaneu conținutului dvs. Încurajează publicul tău să-și pună credința în compania ta și să încerce ceea ce oferi.

De-a lungul anilor, distribuirea socială a fost o modalitate dovedită de a stimula conversia site-ului. În ceea ce privește marketingul de conținut, afișarea numărului total de conturi de acțiuni pe blogul dvs. influențează alți vizitatori să îl verifice singuri. Cu cât mai mulți oameni împărtășesc sau vizualizează conținutul dvs., este posibil să vă angajați mai mult.

8. Evaluări și recenzii

Practic, evaluările și recenziile online păstrează reputația completă a platformei dvs. de afaceri în lumea exterioară. Este o oportunitate de a lăsa o primă impresie bună printre vizitatorii site-ului tău. Persoanele mai noi se vor simți interesate să-ți cumpere produsele, dacă clienții tăi lasă feedback pozitiv pentru încercarea serviciului tău.

Evaluări și recenzii Dovadă socială

Conform cercetărilor efectuate de Feedvisor 90% dintre persoane nu au achiziționat niciun produs de pe Amazon sub 3 evaluări. Nu numai că, 50% din deciziile de cumpărare sunt luate după vizitarea oricărui site atunci când se uită la recenzii pozitive, cu evaluări bune. Așadar, acesta este motivul pentru care este absolut crucial să folosiți dovada socială pe platforma dvs. de afaceri, prezentând ratingurile clienților.

WooCommerce are încorporari de evaluare și opțiunea de a permite doar recenzii de la clienții reali. Acest lucru asigură că recenziile dvs. sunt reale și de încredere.

9. Mențiuni de socializare

Mențiunea de pe rețelele de socializare înseamnă când oamenii vă etichetează în postările sau comentariile lor pentru a vă solicita atenția. În această zi și vârstă, este cea mai populară modalitate de a obține numele brandului tău în toată lumea. Deci, ori de câte ori oamenii îți recomandă compania prin contul lor, aceasta poate fi extrem de benefică pentru tine. Va funcționa ca o dovadă socială și alte persoane s-ar simți influențate să o încerce în acest proces.

Mențiuni de social media

Așa se face că mențiunile de socializare pot avea un impact imens asupra creșterii afacerii tale. Cu ajutorul pluginului de marketing FOMO NotificationX, puteți prezenta cu ușurință mențiunile dvs. de socializare pe site-ul web. Puteți conecta conturile dvs. de socializare cu Zapier și puteți începe să utilizați dovada socială pe site-ul dvs. afișând ferestre pop-up ori de câte ori cineva vă recomandă.

10. Recomandări clienți

Nu uitați să spuneți: „Clienții au întotdeauna dreptate?” Nu este o idee sigură că sunt și cele mai importante lucruri despre afacerea dvs. Ei bine, cuvintele valoroase ale clienților mulțumiți pot duce la o sursă excelentă de trafic pentru afacerea dvs. Din păcate, multe persoane nu reușesc adesea să realizeze importanța acestui aspect. Conform cercetărilor efectuate de Ziarul de PR al lui Ragan, 83% dintre cumpărători sunt de fapt influențați de recomandările venite de la prieteni și familie.

Același truc poate fi aplicat și pentru magazinul dvs. alimentat WordPress. Cu ajutorul NotificationX, puteți afișa teaserele de recenzie uimitoare ale pluginurilor dvs. WordPress și vă puteți dezvolta afacerea.

11. Postări sau produse populare

Afișarea postărilor sau produselor conexe este una dintre cele mai populare metode de a face vizitatorii dvs. să verifice ce altceva oferiți. Este o tehnică destul de eficientă pentru a ajuta utilizatorii să găsească exact ceea ce caută. Găsind alternativele în același loc, nu ar trebui să meargă pe un alt site. Prin urmare, poate fi extrem de benefic să vă păstrați publicul interesat și să creșteți implicarea site-ului în acest proces.

Postări sau produse populare

Pentru o platformă de comerț electronic, vă puteți clasifica produsele în cele mai vândute sau cele mai populare. Secțiunile vizibile, cum ar fi acestea, sunt obligate să acceseze imediat vizitatorii și să se uite și la alte produse. Cu ajutorul acestei tehnici de dovezi sociale, acesta este modul în care vă puteți racheta conversia site-ului. De exemplu, WooCommerce include un widget „Produse după rating” deja încorporat. Astfel, puteți face publicitate cu ușurință a celor mai bine cotate articole din bara laterală, subsolul sau alte zone pregătite pentru widget-uri. Sau utilizați funcția de vânzare WooCommerce integrată (sub fila „Produse conexe” la crearea unui produs) pentru a recomanda articole complementare pe pagina produsului dvs. – cum ar fi secțiunea „Alți cumpărați de asemenea” din imaginea de mai sus.

12. Folosiți dovada socială de la persoane relevante

În psihologia marketingului, dacă puteți afișa numărul total de informații despre cumpărător cu locația pe site-ul web, acest lucru vă va influența noii vizitatori pentru a vă oferi serviciul la fața locului. Prin afișarea alertelor de notificare de vânzări în timp real pe site-ul dvs. web, este extrem de eficient să adăugați credibilitate afacerii dvs. și să stimulați conversia site-ului pe scară largă.

13. Abonat de e-mail sau număr de utilizatori

Buletinele de e-mail sunt o modalitate excelentă de a face anunțuri cu privire la viitoarele actualizări ale funcțiilor și oferte cu reduceri. Dar de multe ori potențialii utilizatori nu se vor înscrie la un nou buletin informativ temându-se de spam. Nimeni nu îi place să primească e-mailuri care să nu le adauge nicio valoare.

Atunci cum îi convingi pe acești oameni care nu doresc să se înscrie la newsletter-ul tău? Răspunsul este simplu: Dovadă socială. După ce vor vedea alții care se înscriu cu fericire la Newsletter-ul dvs., se vor simți mai motivați să se înscrie.

Abonat de e-mail sau număr de utilizatori

Dacă vă întrebați cum puteți afișa alerte de înscriere prin e-mail pe site-ul nostru, puteți utiliza NotificationX. Acest plugin vă permite să afișați abonamentele recente ca alerte de notificare atractive pe site-ul dvs. web, fără codificare.

Newsletter Callout

Sau puteți crea propria secțiune de apelare personalizată folosind crearea paginii. De exemplu, cu WPBakery sau Elementor puteți introduce cu ușurință o secțiune de apelare care include dovada socială împreună cu un formular de înscriere.

14. Repostarea conținutului generat de utilizator

Utilizatorii ar putea lăuda compania dvs. sau vă pot arunca cu brutalitate pe platformele de socializare. Deci da, Conținutul generat de utilizator poate fi un coșmar. Dar, în calitate de marketer, puteți curata feedback pozitiv și le puteți folosi ca dovadă socială pe site-ul dvs. web. Fișierele media generate de utilizator, blogurile avansate și videoclipurile de recenzie sunt conținut bun de marketing care poate fi utilizat ca dovadă socială pe site-ul dvs. web și re-distribuit pe rețelele de socializare.

15. Angajarea comentariilor la postările de pe blog

Blogurile sunt a doua cea mai populară formă de conținut online imediat după videoclipuri. În ciuda introducerii de noi forme de conținut online, blogurile nu și-au pierdut popularitatea. Încurajați-vă cititorii să rămână logodni și să lăsați un comentariu, prezentând noi comentarii.

Angajarea comentariilor la postările de pe blog

Un mod ușor de obținut acest lucru este prin adăugarea unui widget „Comentarii recente” în bara laterală sau în subsol. Aceasta este o tehnică pe care multe bloguri populare o folosesc bine, inclusiv WP Tavern.

În mod alternativ, puteți afișa alerte de comentarii folosind un plugin de tipul NotificaitonX. Cu pluginul instalat, puteți afișa comentarii recente făcute de utilizatori ca fereastră pop-up. Cu această tehnică de dovadă socială, veți putea încuraja publicul dvs. să se alăture discuției și să crească implicarea pe site-ul dvs. web.

16. Apăsați Acoperire pentru a obține credibilitate

Press Coverage este cea mai veche formă de marketing. De la începutul anilor 1900, marketerii foloseau reclame TV și media pentru expunere. Și numărul de oameni care se uită regulat la televizor, citesc reviste și urmăresc bloguri populare este impresionant. Dar cum să consolidezi această acoperire către potențialul tău obiectiv de piață?

Apăsați Acoperire pentru a obține credibilitate

O afișezi pe site-ul tău, desigur. Cel mai simplu și simplu mod de a consolida mesajul dvs. de marketing în rândul potențialilor dvs. clienți este acela de a crea o vitrină a resurselor în care produsele dvs. au fost revizuite sau prezentate. Includeți logo-ul, o ofertă din articol și bineînțeles un link, astfel încât cititorii să-l poată verifica singuri. Această metodă de întărire este la fel de eficientă pentru reclamele TV, pentru blogurile de afiliere și pentru blogurile de comparație.

17. Logosul clientului de top

Banii fac bani. Acest lucru este valabil pentru generarea de noi clienți. Consumatorii vechi au puterea de a converti baza de utilizatori nouă. De asemenea, vă pot ajuta să accesați un segment de piață complet nou. Acesta este motivul pentru care este important să vă evidențiați partenerii oficiali, astfel încât alte companii să se simtă încurajate să facă afaceri cu dvs. de asemenea.

Adăugarea câtorva logo-uri sau studii de caz pentru a crea dovezi sociale pe site-ul dvs. și a oferi site-ului dvs. credibilitatea de a o duce la nivelul următor. Dacă utilizați un constructor de pagini, puteți proiecta un impresionant carusel logo în cel mai scurt timp.

Carusel cu logo

Logo Carousel Pro este un sistem frumos și puternic de gestionare a logo-urilor pentru WordPress. Vă permite să afișați și să gestionați cu ușurință diferite logo-uri ale companiei printr-un panou de setare a generatorului de coduri scurte, ușor de utilizat, ca carusel, vizualizare grilă, listă, filtru și multe alte modalități. Are 100+ funcții utile premium, care vă vor ajuta să afișați logo-urile într-un stil simplu, rapid și unic.

Acest plugin vă va ajuta cu siguranță să vă prezentați siglele frumos și inteligent decât orice alt plugin. Panoul de setare la îndemână al Logo Carousel Pro vă va ajuta, de asemenea, cu siguranță să vă arătați logo-urile în modul dvs., care este mai uimitor! Oricine are abilități minime de WordPress sau tehnologie, se poate ocupa cu ușurință de acest plugin. Aici veți obține totul despre Logo Carousel Pro care nu poate fi ratat pe site-ul dvs. După parcurgerea întregii descrieri și listă de funcții, veți putea gestiona pluginul cu ușurință și vă puteți prezenta siglele logo-urilor în mod inteligent. Deci, să vedem ce aveți cu adevărat cu Logo Carousel Pro.

18. Afișează-ți cele mai bune numere

Ca afacere s-ar putea să existe mai multe repere pe care le considerați ca dovezi ale creșterii dvs. De exemplu, în câte zile ai lovit 100K descărcări / cumpărare poate fi un conținut de marketing excelent. Prin punerea în evidență a cifrelor cheie ale afacerii dvs., acesta va influența vizitatorii site-ului dvs. să își pună încrederea în compania dvs..

Afișează-ți cele mai bune numere

Această tactică de dovadă socială are un istoric dovedit de a câștiga mai multe conversii. Cu toate acestea, vă recomandăm să comparați mai întâi acest număr cu media industriei. Astfel de cifre te vor ajuta să creezi o imagine pozitivă despre afacerea ta în mintea pieței tale. Dacă vă aflați în clădirea de pagini Elementor, atunci puteți evidenția informațiile cheie ale companiei dvs. într-un mod uimitor.


Pentru a finaliza acest lucru, importanța valorificării probelor sociale pe site-ul dvs. este absolut incontestabilă. Succesul întregii dvs. afaceri depinde de modul în care implementați dovada socială pe site-ul dvs. Oricât de bune sunt produsele sau serviciile tale, cu greu vei putea influența pe nimeni să le încerce fără el. Acesta este motivul pentru care ar trebui să găsiți instrumentul adecvat pentru a adăuga dovezi sociale pe site-ul dvs. și a duce afacerea la o înălțime nouă.

Există multe soluții WordPress pe care le puteți utiliza pentru a adăuga dovezi sociale pe site-ul dvs. Faceți timp pentru a lua în considerare ceea ce are nevoie site-ul dvs. și utilizați pluginuri pentru link-uri sociale sau pop-up, după cum este necesar. Sau dați o soluție completă pentru dovezi sociale de genul NotificareX o încercare. Există chiar un LIBER versiune plină de caracteristici de bază pentru a începe crearea credibilității pentru site-ul dvs. WordPress.

Deci, ce părere aveți despre instrumentele de dovedire socială pe care le-am menționat? Spuneți-ne dacă am pierdut vreun punct din secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me