Minimizați dezordinea site-ului și îmbunătățiți implicarea cu file pentru WordPress

Orice puteți face pentru a eficientiza site-ul dvs. este un lucru bun. La urma urmei, cu cât vizitatorii site-ului de lucru trebuie să facă mai puțin pentru a obține informațiile pe care le doresc, cu atât mai bine. Cu toate acestea, acest lucru poate fi o provocare dacă site-ul dvs., prin natura sa, trebuie să includă o mulțime de informații. Rezultatul final al acestor site-uri implică de obicei cele cu pagini foarte lungi pe care aproape nimeni nu le va parcurge până la capăt și cele cu o tonă de pagini pe care, în mod similar, aproape nimeni nu va face clic pe.


Deci, care este alternativa la o pagină super lungă sau la prea multe pagini? De ce, filele desigur! Și să nu vă faceți griji – nu trebuie să fiți un geniu codificant pentru a obține file pe site-ul dvs. Există o mulțime de pluginuri care permit această funcție. Am rotunjit câteva dintre cele mai bune pentru a vă ajuta să adăugați conținut cu file pe site-ul dvs. WordPress rapid și ușor.

Postați filele UI

Postați filele UI

Postarea filelor UI simplifică adăugarea filelor jQuery în conținutul dvs., indiferent dacă sunt postări, pagini sau alte tipuri de postări. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți coduri scurte în editor și veți activa filele.

Pluginul include 24 de teme diferite de interfață de utilizator pentru a facilita potrivirea temei existente. Sau, dacă aveți cotletele, creați o foaie de stil personalizată pentru a îmbunătăți aspectul și a vă simți în continuare.

După instalarea pluginului, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul TinyMCE relevant din editorul de poștă pentru a introduce codul scurt. Conform listei de directoare oficiale WordPress pentru filele UI Post, puteți, de asemenea, să introduceți file utilizând următoarele coduri scurte direct:

[nume filă = ”Numele filei 1 ″] Conținutul filei [/ fila]
[nume filă = ”Numele filei 2 ″] Conținutul filei [/ fila]
[nume filă = ”Numele filei 3 ″] Conținutul filei [/ fila]
[End_tabset]

Nu ezitați să introduceți HTML în aceste file. Ar trebui să fie rezolvat fără nicio problemă și veți vedea conținutul afișat exact așa cum ar fi oriunde altundeva pe site-ul dvs., așa cum ați putea ghici, este inclus într-o filă.

Tabele ușor responsive

Tabele ușor responsive

Un alt plugin pe care ar trebui să îl verificați cu siguranță dacă doriți să adăugați file pe site-ul dvs. este Tabele ușor responsive. Nu numai că este compatibil cu bootstrap 3.0, dar adaugă butoane TinyMCE la editorul vizual, ceea ce face super simplu să inserați file responsive cu apăsarea unui buton.

După ce faceți clic pe acest buton, se deschide un panou de setări care vă permite să selectați culoarea pentru mai multe aspecte diferite ale file, inclusiv titluri, file active, agățare, fundal și multe altele. Puteți seta, de asemenea, filele să apară în partea de sus sau de jos. Acest plugin este un adevărat favorit din cauza cât de ușor este să configurați și să funcționați imediat.

Tabele responsive Tabby

Tabele responsive Tabby

Dacă receptivitatea este una dintre preocupările dvs. principale, Tabele responsive Tabby este o opțiune bună pentru tine. Pur și simplu, acest plugin vă permite să introduceți file responsive în postări și pagini folosind shortcodes. Suporta mai multe seturi de file pe o pagină sau postare simplă și folosește jQuery pentru a crea filele și efectul acordeon pe ecrane mai mici. De asemenea, puteți accesa file cu tastatura.

Pentru a insera file, tot ce trebuie să faceți este să introduceți două shortcodes: [tabby] și [tabbyending]. Mai exact, ați folosi [tabby title = „tabname”] pentru a seta numele filei. Apoi, veți scrie conținutul care ar trebui inclus în această filă, inclusiv orice HTML doriți. Puteți introduce mai multe file dacă doriți. Apoi pentru a termina acel set de file, utilizați codul scurt [tabbyending] pentru a închide grupul de file.

Acum, dacă doriți să faceți modificări de stil la aceste file, va trebui să săriți mai mult în cod. În conformitate cu pagina de director WordPress a pluginului, va trebui să copiați fișa de stil a pluginului într-o temă pentru copii și să faceți modificări la stilul filei sau la stilul de acordeon, după cum vedeți potrivit.

Widgeturi în file

Uneori, nevoile dvs. din filele individuale sunt ceva mai complexe. În aceste cazuri, există Widgeturi în file conecteaza. Vă permite să puneți orice widget doriți, toate în filele pentru a economisi spațiu și a crea o experiență mai organizată pe site-ul dvs. web. Are o multitudine de utilizări.

De exemplu, puteți alege să utilizați file pentru a afișa widgeturi Postări recente și Comentarii recente. Puteți adăuga la Categorii pentru a rotunji în continuare afișarea filei. Sau puteți crea un grup de file dedicate widget-urilor în rețeaua socială încorporată, cum ar fi o casetă Facebook Like, feed Twitter, Google+, Pinterest, etc..

Un lucru care îmi place foarte mult de Widgeturi în file este că nu include propriile sale stiluri, ceea ce îi permite să fie conceput în funcție de tema dvs. Filele se îmbină corect cu site-ul dvs. și arată ca aparțin.

Titlurile pentru file sunt, de asemenea, defilate, ceea ce este o alternativă bună la abordarea tradițională stivuită. Există și opțiuni de animație pentru tranzițiile dintre widgeturi și puteți seta câte secunde va aștepta între trecerea de la o filă la alta.

La fel ca în toate celelalte plugin-uri de tab-uri enumerate aici, este ușor de inserat datorită codului scurt [wit].

UI WP – Tab-uri, Acordoane, Glisoare

UI WP

Ultimul plugin despre care voi vorbi aici este UI WP – Tabs, Accordions, Sliders. Acest plugin nu numai că simplă încorporează filele în postări și pagini, ci permite și integrarea simplă a altor stiluri de formatare, cum ar fi acordurile, slider-urile și dialogurile. Pluginul este alimentat de jQuery și puteți utiliza mai multe teme UI jQuery pe fiecare pagină, dacă doriți.

Vine cu o pagină de opțiuni ușor de utilizat, care face simplificarea și utilizarea simplă. De asemenea, adaugă meniuri și dialoguri dedicate pentru o navigare mai simplă. Ca toate pluginurile de mai sus, acesta se bazează în principal pe shortcodes pentru o implementare rapidă. Codul scurt [filele wp] poate fi ușor îmbunătățit cu argumentul stilului, care poate fi modificat în aproximativ 24 de moduri diferite, cum ar fi „wpui-albastru” pentru a oferi filelor un aspect mai coerent cu tema dvs..

Adevăratul moment al acestui plugin pentru mine este totuși posibilitatea de a afișa postări și feeduri în file sau acordeone. Codul scurt este [wptabposts] și vă permite să afișați postări într-o serie de file. Sau, dacă doriți să afișați un flux în cadrul unei pagini sau postări, folosiți codul scurt [wpuifeeds]. Conform listei de directoare WordPress pentru WP UI, puteți utiliza [wpspoiler post = „3028”] pentru a afișa o singură postare în acest format specializat.

Shortcodes Simulare

Tabele minime pentru scurtături

Desigur, dacă aveți nevoie doar de file de bază, asigurați-vă că luați în considerare pluginul WordPress Simplu Shortcodes realizat manual la WPExplorer. Pluginul include câteva file minunate minunate pe care le puteți folosi pe orice pagină a site-ului dvs., plus multe alte funcții excelente de organizare a conținutului. Adăugați coloane, comutatoare, acordeoane și o mulțime de alte accente (butoane, pictograme sociale etc.).


Deși poate părea complicat la început, procesul de adăugare de file pe site-ul dvs. este de fapt destul de simplu. Plugin-urile de mai sus îl fac un aspect rapid și rezultatul final este atât atractiv cât și funcțional. În opinia mea, merită să le verificați. Vizitatorii site-ului dvs. au acces la cât mai multe informații pe care le aveți nevoie pentru a avea acces fără a se înghesui. Este o soluție rapidă pentru site-uri cu multe resurse și conținut.

Folosiți file pe site-ul dvs.? Ce spuneți despre oricare dintre aceste plugin-uri, în mod special? Dacă da, au lucrat pentru tine? Ați găsit un alt mod de a încorpora filele pe site-ul dvs.? Mi-ar plăcea să aud experiența ta cu acest truc organizatoric extraordinar din comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map