Marketing e-mail pentru WordPress Plus Plugin-uri ușoare pentru a începe

Dacă sunteți pur și simplu după cele mai bune servicii de marketing prin e-mail pentru WordPress, vă rugăm să vă derulați mai jos și să ne ocupăm de nevoia dvs. Dar dacă doriți să aflați mai multe despre marketingul prin e-mail și cum puteți să-l faceți să funcționeze pentru site-ul dvs. WordPress, vă încurajăm să devorați această postare secțiune după secțiune.


Astăzi vom învăța câteva lucruri. Vom aborda motivul pentru care e-mailurile de marketing prin email, cum îți poți dubla eforturile și vei descoperi în cele din urmă cele mai populare servicii de e-mail pentru cea mai iubită platformă a noastră, bun ole WordPress. Cu alte cuvinte, primiți cele mai bune sfaturi, servicii și pluginuri de marketing prin e-mail, care este okey dokey.

Gata? Bine, haideți tango.

De ce e-mail marketing?

Marketingul prin e-mail implică pur și simplu cititorii abonați-vă la lista de e-mail pentru actualizări periodice. Când publicați o postare sau aveți un produs sau ceva deosebit de distribuit, trimiteți o explozie cititorilor. Nu este nimic de făcut, trimitând doar o mulțime de e-mailuri către potențialii dvs. cumpărători. Mai ușor de zis decât de făcut.

Oricum, de ce ar trebui să luați în considerare chiar și utilizarea e-mail marketingului? Ce face că e-mail marketingul bifează? Uitați de serviciile de e-mail pentru o clipă, oare comercializarea prin e-mail merită timp și bani? Care sunt pro? Și există contra?

Beneficiile marketingului prin e-mail

Mai întâi, aruncăm o privire asupra pozitivelor marketingului prin email.

Este personal

Este mai ușor să creezi conexiune și încredere prin e-mail decât orice altă formă de marketing și nu este nevoie de știința rachetelor pentru a descifra acest lucru. Pentru început, e-mailul se află în inbox-ul prospectului, unde puteți stabili raport direct cu publicul țintă.

Direcționarea precisă

Aveți o conversație individuală cu cineva care a avut plăcerea de a completa formularul și de a-i confirma abonamentul. Acest tip de persoană arată un interes serios pentru ceea ce oferiți. Această persoană este cel mai probabil să cumpere de la dvs. și puteți să le contactați prin e-mail.

Segmentare utilizator

E-mailul vă permite să segmentați publicul țintă. Având în vedere că abonații de e-mail sunt, în mod evident, persoane cu interese în afacerea dvs., știți exact cum îi place fiecărui grup de utilizatori. Cu acest tip de informații, puteți crea conținut și produse extrem de relevante pentru cele mai bune rezultate.

Dețineți lista de corespondență

Dețineți lista de e-mailuri în moduri pe care nu le puteți deține, spuneți, le place pe pagina dvs. de Facebook. Impactul dvs. asupra acestor platforme terțe este limitat la politicile acestora, ceea ce înseamnă că o ușoară schimbare a politicilor menționate poate duce la pierderi uriașe asupra finalului dvs. Dețineți lista dvs. de corespondență și un singur avantaj deosebit vă spun. În plus, site-urile de socializare vin și pleacă, dar e-mailul continuă.

O mulțime de opțiuni

Unele servicii de e-mail sunt livrate cu opțiuni incredibile, cum ar fi celebra funcție Exit-Intent din OptinMonster, care vă permite să captați perspective la fel cum sunt pe cale să abandoneze site-ul. Nu uitați, majoritatea persoanelor care părăsesc site-ul dvs. nu se mai întorc niciodată, dar marketingul prin email rezolvă această problemă.

Marketingul prin e-mail este ieftin

Serviciile de marketing prin e-mail sunt destul de ieftine în zilele noastre, majoritatea oferind planuri gratuite care vă ajută să atingeți terenul. MailChimp, de exemplu, oferă un plan gratuit pentru totdeauna, care vă permite să trimiteți e-mailuri de 12k pe lună către abonați de 2k. Dacă începeți un scop non-profit sau un buget restrâns, aceasta este o veste grozavă. La urma urmei, nu contează dimensiunea, ci calitatea listei de e-mail.

Ușor de configurat

Configurarea marketingului prin e-mail este relativ ușoară, mama nu vă ajută. Majoritatea serviciilor de marketing prin e-mail oferă cele mai bune medii pentru a crea, gestiona și trimite un număr imens de e-mailuri la un moment dat. Acestea oferă formule de drag and drop și creatori de buletine informative care pun atât de multă putere în mâinile tale.

Google Analytics

Puteți aduna o mulțime de informații despre perspectivele dvs. cu formulare de înscriere și sondaje. Nu aveți nevoie ca noi să vă spunem cât de valoroase sunt aceste informații. În plus, puteți să urmăriți e-mailurile ușor, ceea ce înseamnă că știți exact ce funcționează și ce anume se defectează. Puteți descărca chiar și rapoarte oricând și așa mai departe.

Economisi timp

În primul rând, configurarea serviciilor de e-mail marketing este rapidă. Completează un formular scurt și apasă butonul de trimitere și ești bun. În al doilea rând, puteți crea un mesaj de e-mail de marketing într-o oră și să îl trimiteți întregii lumi în câteva minute. Concurența ta nu te va vedea.

Testare A / B

Majoritatea serviciilor de marketing prin email vă oferă teste A / B, care implică pur și simplu trimiterea a două variante ale unui e-mail către perspectivele dvs. și măsurarea modului în care reacționează la fiecare. Obținerea de feedback folosind e-mailul este instantaneu, ceea ce înseamnă că puteți face schimbări în timp real a mesajului dvs. de marketing pentru un impact maxim.

Contra de e-mail Marketing

Acum pentru dezavantaj. Oricât de grozav poate fi marketingul prin e-mail, există câteva griji pe care le puteți avea.

Fiabilitate

În timp ce e-mailul are rate mari de conversie, există – din păcate – destinatari care îți șterg e-mailul înainte de a citi. Haide, probabil că faci același lucru și în cazul companiilor de marketing care îți inundă inbox-ul obișnuit. Ei bine, nu ar trebui să vă faceți griji având în vedere e-mailul are o rată medie deschisă de 25%.

Spam

Folosirea unui serviciu de marketing prin e-mail în vrac înseamnă că e-mailul tău bun și înțeles legitim ar putea ajunge în folderul de spam, unde se miros și moare. Dacă vă confruntați cu această problemă, ați putea sfătui potențialii să adăugați e-mailul în agenda lor de adrese.

Cum să vă încărcați campania de marketing prin e-mail

Se întâmplă că suntem destul de ocupați. Adică, trimitem prea multe e-mailuri în fiecare zi. Potrivit lui Mashable, netizenii de pe tot globul trimiteți peste 145 de miliarde de e-mailuri pe zi! Aceasta este o figură uluitoare de unde stau. Într-adevăr, este un număr amețitor, având în vedere că suntem aproximativ 7 miliarde dintre noi.

145 de miliarde de e-mailuri pe zi ?! Dacă vă întrebați cum veți ieși în evidență în această competiție de tăiere, următoarea secțiune este dedicată exclusiv dvs..

Obțineți serviciul potrivit de marketing prin e-mail

Este de la sine înțeles că, dacă trebuie să ieși în evidență, ai nevoie de cele mai bune servicii de marketing prin e-mail. Serviciul de e-mail marketing pe care îl alegeți depinde de preferințele dvs. personale, dar aici sunt câteva indicatoare, indiferent.

Obiectivele de căutat includ calitatea asistenței, caracteristicile, prețurile, o evidență bună și ușurința de utilizare. Așa cum tocmai am spus, nevoile tale contează și pentru tine. De exemplu, dacă aveți o listă mică, poate câteva sute de abonați, sunteți mai bine cu un serviciu care oferă un plan gratuit.

Scrieți titluri grozave

Indiferent de ce te-ai obișnuit, titlurile pentru orice publicație, nu doar e-mailul, joacă un singur rol și un singur rol. Marketerii folosesc titluri pentru a atrage atenția, iar practica a fost folosită încă din vremuri imemoriale. Luăm un stand de știri, de exemplu, sunt titlurile care atrag atenția trecătorilor.

În marketing vorbesc, creați titluri care vă crește rata de deschidere prin e-mail. Creați titluri pe care perspectivele nu pot aștepta să le deschidă, la fel cum le-ați oferit celor mai populare postări celor mai populare titluri. Păstrați titlul clar, concis și vag – genul vag care stârnește curiozitatea.

Adăugați un apel la acțiune (CTA)

Vorbind de claritate, ar trebui să luați în considerare adăugarea de CTA-uri clare și relevante la e-mailurile dvs., creând în continuare pâlnia dvs. de vânzări. Fie că aveți nevoie de abonat pentru a reveni pe site-ul dvs., participați la o competiție, cumpărați unele lucruri minunate sau faceți orice, un CTA este cea mai bună șansă pentru a sigila afacerea.

Puteți chiar să vă conectați CTA la o pagină de destinație specială doar pentru că posibilitățile sunt interminabile aici. Potrivit lui Matt Carter din Unbounce, „Cu cât CTA este mai clar, cu atât este mai probabil ca abonatul dvs. să fie propulsat mai departe în pâlnia dvs. de vânzări.”

Poziționează-ți strategiile de înscriere în mod strategic

Majoritatea începătorilor sunt vinovați de acesta. Dacă nu poziționați formularele de înscriere în mod strategic, veți avea greu să surprindeți gâscă de aur în ceea ce privește marketingul prin e-mail. Cu nenumărate metode de integrare, inclusiv o mulțime de pluginuri de marketing prin e-mail pentru WordPress, aveți instrumentele de care aveți nevoie.

Celebre sunt formularele de înscriere pop-up care declanșează aproape că vizitatorul părăsește site-ul dvs. Este intrusiv, dar destul de eficient, cu utilizatorii care înregistrează o creștere de până la 469% a ratelor de conversie prin e-mail. OptinMonster este unul dintre serviciile de marketing prin e-mail care oferă această opțiune Exit-Intent, printre alte opțiuni de înscriere.

Personalizați-vă e-mailul

Nu ești un bot și nici abonatul tău nu ești. Vă puteți intensifica eforturile de marketing prin e-mail prin simpla personalizare a mesajelor. Potrivit lui Robert Cialdini, tipul din spate Cele șase principii ale influenței, oamenii au mai multe șanse să cumpere de la tine dacă le place.

La fel ca modul în care utilizați un design uimitor de site-uri și un conținut vizat pentru a vorbi direct vizitatorilor dvs. web, încercați să personalizați toate mesajele pe care le trimiteți abonaților. Întrucât știți cine sunt abonații dvs. și ce le place, puteți scrie e-mailuri personalizate care au cel mai mare impact.

După caz: am cerut odată abonaților să menționeze durerea lor cea mai mare pe măsură ce s-au înscris și am fost plăcut surprins de răspunsuri, și mai mult de feedback-ul pe care l-am adunat cu ușurință. Am scris apoi e-mailuri care abordau acele puncte de durere și puteți ghici ce s-a întâmplat cu tarifele mele deschise ��

Am folosit același feedback pentru a reproiecta site-ul meu, precum și conținutul, stimulând conversiile mele de zece ori.

Amestecă conținut prin e-mail

Nu puteți risca să vă confruntați, întrucât tipul spammy care dorește să facă un buchet oricât de necesar, chiar dacă asta a însemnat să bombardeze abonații cu oferte, oferte și mai multe oferte. Este esențial să aveți o strategie de marketing prin e-mail bine gândită care să informeze întregul dvs. proces de marketing.

Dacă acest lucru nu are sens, faceți doar eforturi pentru a scrie e-mailuri informaționale în mare măsură, cu menționarea ocazională a produsului. E-mailurile dvs. ar trebui să fie o extensie a conținutului de pe site-ul dvs., dar mai bine. Oferirea de o valoare excelentă prin e-mailurile dvs. va crește ratele deschise și, în final, ratele de conversie. Veți avea, de asemenea, o șansă mai bună de a evita folderul spam.

Se testează, se clătește și se repetă

La sfârșitul zilei, amintiți-vă întotdeauna să vă testați metodele pentru a pune degetul pe ceea ce funcționează și ce nu. În acest fel, puteți elimina problemele care vă sufocă viața din eforturile dvs. de marketing prin e-mail. În mod evident, vrei să rămâi cu lucrurile care funcționează și să îngropi orice nu.

Acum, că ai sfaturile necesare pentru a înainta strategia de marketing prin e-mail înainte, cât despre cele mai bune servicii de e-mail pentru WordPress?

5 servicii populare de e-mail pentru WordPress

Următoarele servicii de email marketing funcționează cu WordPress. Acest lucru înseamnă doar că există nenumărate plugin-uri WordPress care vă permit să integrați oricare dintre aceste servicii cu site-ul dvs. în câteva minute. Începem cu favoritul meu personal.

MailChimp

cele mai bune servicii de e-mail marketing pentru WordPress MailChimp

MailChimp se află printre cele mai bune servicii de marketing prin e-mail pe care le pot cumpăra bani. Din raportul lor anual 2016, clienții MailChimp au trimis peste 245 miliarde de e-mailuri în acel an numai. Deservind întreaga lume, MailChimp ușurează pentru milioane de utilizatori WordPress să trimită e-mailuri în vrac cu o suită extinsă de instrumente.

Instrumentele menționate vă ajută să vă construiți campania de marketing prin email. Crearea unei liste de e-mail este ușor de plăcut, iar mai multe modele de formulare sunt la doar un clic distanță. Acestea oferă o mulțime de caracteristici, precum și integrări. De exemplu, puteți trimite mesaje automate vizitatorilor care abandonează coșurile etc..

Și sunt mai multe …

Există rapoarte detaliate pentru a măsura impactul campaniilor dvs. asupra abonaților. Puteți afla multe din aceste rapoarte și chiar puteți exporta sau descărca același lucru pentru referințe viitoare și posteritate. De exemplu, vedeți activitatea de social media, urmăriți linkurile, verificați conversațiile și multe altele.

Doar știți că am avea nevoie de o postare cu această adâncime și lungime pentru a examina tot ceea ce oferă MailChimp pentru prețurile de scurgere. Dacă MailChimp sună ca serviciul de marketing prin e-mail de care ai nevoie, compania oferă trei planuri de preț:

  • Plan pentru totdeauna gratuit, cu până la 2.000 de abonați și e-mailuri de 12k pe lună
  • Plan de afaceri în creștere începând de la 10 dolari dolari pe lună și
  • Planul super-puternic Pro Marketer începând de la 199 $ pe lună pentru expeditorul de e-mailuri grele

Alegeți întotdeauna un plan care funcționează pentru afacerea dvs. MailChimp vă permite să trimiteți e-mailuri de la „propriile dvs. servere” prin editarea înregistrărilor DNS, proces detaliat clar al echipei de asistență. Cu alte cuvinte, e-mailurile provin din domeniul dvs. în loc de serverele MailChimp.

Puteți integra întotdeauna MailChimp cu site-ul dvs. WordPress folosind oricare dintre metodele oferite în tabloul de bord, dar acest lucru înseamnă că trebuie să atingeți codul. Pentru a evita acest lucru, vom integra MailChimp cu WordPress folosind un plugin.

Obțineți MailChimp

MailChimp pentru WordPress

MailChimp pentru WordPress

Doar pentru a-l scoate acolo, aș dori să declar că MailChimp pentru WordPress nu este afiliat serviciului MailChimp. Pluginul MailChimp pentru WordPress este elementul principal al lui Danny van Kooten, Ibericode, Lap și Harish Chouhan.

Vă permite să conectați site-ul dvs. WordPress la lista dvs. de mail MailChimp. În plus, se livrează cu un constructor de formular pe care îl puteți utiliza cel mai bine dacă sunteți versat în mod corect în HTML și CSS. Cu câteva modificări, însă, puteți crea orice formă vă puteți imagina.

În plus, pluginul este ușor de instalat, deoarece tot ce ai nevoie este o cheie API, care este destul de ușor de achiziționat. MailChimp pentru WordPress se integrează perfect cu extensii și plugin-uri uimitoare, cum ar fi MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, Formularul de contact 7, BuddyPress, MemberPress și Descărcări digitale simple doar pentru a menționa câteva. Puteți integra suplimentar pluginul cu comentarii WP și formulare de înregistrare.

Puteți conecta pluginul MailChimp gratuit pentru WordPress cu planul gratuit MailChimp și puteți avea o soluție completă de marketing prin e-mail în mai puțin de 10 minute.

Descărcați MailChimp pentru WordPress

Contact constant

Contact constant

Constant Contact vă începe cu o probă gratuită de 60 de zile care vă permite să trimiteți mesaje nelimitate către 100 de abonați. Acest lucru este ideal pentru o probă mică de public, probabil, cum ar fi testerele de aplicații mobile sau grupuri focus mici. Este, de asemenea, cel mai ușor de configurat și rulat – am trimis primul meu e-mail în 3 pași, cred. A fost atât de ușor.

Va trebui să faceți upgrade la un plan Email sau Email Plus care costă între 20 și 295 USD pe lună, în funcție de numărul de abonați pe care îl aveți. 295 USD este pentru 50.000 de contacte cu 2 GB de stocare web, campanii nelimitate, cupoane, sondaje, promovarea evenimentelor, raportare și răspunsuri automate.

Alte caracteristici notabile …

… include instrumente de construire a listelor, gestionarea contactelor, coaching gratuit, suport extraordinar, arhive și așa mai departe. Apoi am văzut șabloanele pre-făcute! Ce colecție uriașă de șabloane de email frumoase. Serios, site-ul Constant Contact este creat pentru persoana de afaceri mică.

Constant Contact este o soluție ideală dacă doriți să rămâneți liberi de excesiv și obturator în favoarea minimalismului. Spre deosebire de majoritatea serviciilor de marketing prin e-mail, Constant Contact este complet retras. Mi-a plăcut aspectul curat și senzația casnică. Există codări personalizate, dar generatorul de e-mailuri Drag & Drop câștigă, da, da.

La început am perceput constant Contactul, dar investigațiile ulterioare confirmă că multe servicii de e-mail marketing ar putea împrumuta o foaie de la acești tipi. Un serviciu de e-mail de acest calibru are nevoie de un plugin WordPress corespunzător.

OBȚINE CONTACT CONSTANT

Formulare de contact constante prin MailMunch

Formulare de contact constante de MailMunch - plugin-uri WordPress

… și ziua este salvată. MailMunch, autorul din spatele acestui plugin, este o companie care simplifică marketingul prin e-mail prin concentrarea pe achiziția și generarea de clienți. Acest plugin de e-mail marketing este punctul culminant de ore de muncă asiduă, Liz Gannes și o ținută de e-mail care oferă caracteristici interesante la prețuri mici.

Acest plugin WordPress, la fel ca Constant Contact, este subestimat. Am fost părtinitoare până când am verificat funcțiile disponibile. Pentru a vă face apetitul și a face lucrurile să funcționeze, puteți crea forme opt-in din această lume, cu 5 tipuri de formulare, aproximativ 20 de teme atrăgătoare, nenumărate câmpuri de forme și un constructor de formulare care acceptă HTML personalizat.

Desigur, cele mai bune funcții sunt blocate în planurile premium care încep de la 6,30 USD dolari pe lună. Aveți nevoie de planul agenției pentru a vă bucura de întregul set de funcții, care costă 34,30 USD pe lună. Planul gratuit are două teme complet personalizabile și funcțiile de bază de care aveți nevoie pentru a începe colecția de e-mailuri.

Configurarea întregului lucru este simplă, veți fi făcut în câteva minute. Toate formularele pe care le creați folosind acest plugin funcționează (ar trebui să știu, am testat) și le abonează pe utilizatori la orice listă de contact constant pe care o doriți. Dacă există deja un contact, pluginul actualizează automat abonatul.

Într-adevăr, am avea nevoie de o revizuire completă pentru a acoperi toate celelalte funcții pe care nu le-am menționat, inclusiv o interfață de utilizator amabilă, analize detaliate, răspunsuri automate și un constructor de e-mail intuitiv, printre altele. Pur și simplu, Constant Contact și acest plugin de generare de plumb merg bine împreună ca pâinea și untul.

Înrudite: Au un al doilea plugin, Plugin WordPress MailMunch care se integrează cu Constant Contact într-o manieră similară.

Descărcați formularele de contact constante prin MailMunch

AWeber

cele mai bune servicii de e-mail marketing pentru WordPress AWeber

Numărul doi de pe lista noastră de astăzi este AWeber, un serviciu popular de marketing prin e-mail, care este în jur din 1998. Misiunea lor principală are și încă este să ajute „… întreprinderile mici și antreprenorii să creeze și să trimită e-mailuri pe care oamenii le adoră…” pentru a „… conectați-vă cu [oamenii menționați] în moduri care își dezvoltă afacerea. ”

În ceea ce privește serviciile de marketing prin e-mail, AWeber are o reputație de lungă durată în furnizarea de servicii de clasă mondială la un punct de preț care se potrivește tuturor celor de la bord. Aceștia servesc sute de mii de marketeri din toate punctele de viață, ceea ce înseamnă că sunteți în mare companie.

În departamentul de caracteristici, AWeber înseamnă afaceri serioase. Este încărcat cu aspecte precum răspunsuri automate, tone de șabloane de e-mail, analize detaliate, asistență minunată pentru clienți, un constructor de formulare ușor de utilizat, integrare social media, o aplicație mobilă, un editor drag and drop, segmentarea abonaților, iar lista continuă și continuă.

Integrarea AWeber este ușor super-duper și, datorită unui plugin extraordinar cunoscut sub numele de Hustle, puteți face acest lucru în mai puțin de 5 minute. Așa este, deoarece nu trebuie să vă faceți griji pentru ceva; vă oferă un proces gratuit de 30 de zile. Planurile variază între 19 dolari și 149 dolari dolari pe lună, deși puteți obține un plan personalizat doar pentru nevoile dvs..

Obțineți AWeber

îngrămădeală

Hustle - Pop Ups Slide-uri și e-mail Opt-Ins - Directory Plugin - WordPress

Hustle vă ajută să integrați nu numai AWeber, ci și MailChimp și alte opt servicii de e-mail marketing. Toate acestea le faci dintr-un tablou de bord ușor de utilizat, care este plin de cele mai bune opțiuni. Din nou, ai nevoie doar de o cheie API, care este ușor … știi cum merge.

Cu integrarea serviciului de e-mail în trecut, sunteți liber să proiectați formularele de opțiune care să fie dorite inimii dvs. cu 4 stiluri predefinite, culori nelimitate, câmpuri suplimentare, borduri, forme și icoane animate. Dacă doriți să vă testați cotletele de design, Hustle are și prevederi pentru CSS personalizate.

Ultimul pas implică personalizarea modului în care formularele de înscriere apar și se comportă pe site-ul dvs. Puteți adăuga un formular oriunde pe site-ul dvs. utilizând un shortcode. În plus, puteți adăuga formulare după conținut sau puteți crea formulare pop-up și slide-in pentru a stimula abonamentele. Interactivitatea în acest lucru!

Cu peste 70k instalări active, Hustle by WPMU DEV merge bine după multe standarde. Înscrie-te la AWeber și integrează-te cu Hustle pentru a lansa campania de marketing prin e-mail astăzi. Cu cât începeți mai devreme cu atât mai bine.

Descarcă Hustle

Mad Mimi

Mad Mimi Email Marketing Creați Trimiteți și urmăriți Buletinele de e-mail HTML

Mad Mimi este o ESP frumoasă, cu o abordare total unică a marketingului prin email. Dar chiar și cu o hoardă de caracteristici, acești tipi reușesc să vă facă totul ușor amice. Am gestionat o listă de e-mail la Mad Mimi și nu pot să mă plâng. Acest serviciu extrem de puternic are apelul unei aplicații mobile.

Totul de la înscriere, creare de formulare și e-mailuri, precum și conectarea cu abonații dvs. este la fel de ușor ca A, B, C. Creatorul de formulare este nemaipomenit, cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea buletine de știri frumoase indiferent de ocazie sau sezon. Puteți adăuga chiar și formulare la pagina dvs. de Facebook gratuit!

Desigur, au un plan pentru totdeauna gratuit, care vă permite să stocați 100 de contacte și să trimiteți e-mailuri nelimitate. Planurile Pro costă între 10 și 369 dolari dolari pe lună, în funcție de nevoile dvs. Fiecare plan are o listă minunată de caracteristici care să vă pună în funcțiune și să funcționeze bine.

Tabloul de bord este o bucurie cu care să lucrezi. Tratează-te cu o experiență de design din această lume cu uimitorul drag-and-drop builder, integrează-ți promoțiile cu social media, creează fluxuri RSS și gestionează-ți audiența ca un șef cu Mad Mimi. Exportați listele cu ușurință dacă doriți să mutați lucrurile etc..

Mad Mimi fiind unul dintre cele mai mari servicii de e-mail marketing, trebuie să-l conectăm la unul dintre cele mai bune plugin-uri pentru construirea listelor pentru WordPress.

Ia-l pe Mimi

Prospera Leads

Thrive conduce ultimul plugin de construire a listelor pentru WordPress

Pluginul final de construire a listelor pentru WordPress, Thrive Leads vine cu o garanție de performanță de 30 de zile. Acest lucru înseamnă doar dacă nu vă place Thrive Leads în 30 de zile, sunteți liber să vă solicitați banii înapoi. Așa este, nu oferă o versiune gratuită. Calitatea de membru Thrive costă doar 19 dolari dolari pe lună și include licențe nelimitate de site și toate produsele ThriveThemes.

Acestea oferă trei alte planuri unice. Puteți accesa licența cu un singur site care costă 67 dolari dolari, licența cu 5 site-uri la 97 USD sau pachetul de licențe de 15 site-uri pentru 147 dolari. Alegerea aici depinde de nevoile dvs., chiar dacă Thrive Membership sună mai bine.

Un alt mare plus pentru Thrive Leads. Acesta este exact motivul pentru care recomand temelor Thrive tuturor, ca soluție unică pentru marketingul lor online. Mulțumesc din nou Shane! – Gary Kaminski

Lista de caracteristici se întinde de aici până la lună și înapoi. Vorbim despre lucruri precum SmartExit +, SmartLink, teste A / B, animații frumoase, direcționare precisă cu laser, declanșatoare bazate pe interacțiuni, fiecare tip de formă opt-in, rapoarte uimitoare și nenumărate integrări cu servicii populare de email marketing, inclusiv Mad Mimi.

Link Thrive duce la Mad Mimi sau aproape la orice serviciu de e-mail marketing și aveți o soluție puternică de creare a listelor pentru afacerea dvs., fie că sunteți începători, profesioniști, agenții sau o corporație uriașă. Nu, într-adevăr, nu va trebui să plecați în altă parte.

Obțineți oportunități de prosperare

GetResponse

Software de marketing prin e-mail GetResponse

Aducerea în spate este GetResponse, ultima pe lista noastră, dar cu siguranță nu în ultimul rând în ceea ce privește caracteristicile și capacitatea de utilizare. Puteți începe imediat cu o probă gratuită de 30 de zile, fără a fi nevoie de card de credit. După înscriere, care implică verificarea prin SMS, ajungeți la un tablou de bord plăcut.

Aici, puteți alege să adăugați contacte, să creați un formular sau să creați un buletin informativ. Doar trei butoane, care sunt departe de lista extinsă de caracteristici, teme și opțiuni pentru care GetResponse este cel mai cunoscut. De exemplu, puteți copia și lipi, încărca sau importa contactele dvs. de la un serviciu terț precum Google Docs, SalesForce ș.a..

Creatorul de formulare aruncă în aer toate toate celelalte servicii de marketing prin e-mail! Am continuat să derulez în jos ceea ce părea un număr imposibil de teme superbe din mai multe categorii și formate. Puteți crea formulare pentru o campanie Facebook la fel de ușor precum puteți crea un formular de înscriere în bara laterală.

Getresponse-buletinul informativ-constructor

GetResponse Newsletter Builder ��

Acesta nu este sfârșitul. Creatorul de formulare vine cu o caracteristică Color Magic care importă culorile site-ului dvs. pentru a personaliza și utiliza pe formularele dvs. așa cum doriți. La dispoziția dvs., aveți 7 aplicații List Builder pentru bare fixe, descărcare, ieșire din ferestre, defilare, agitare, casetă de imagini și înregistrare formulare casetă.

Puteți să vă construiți rapid formularele folosind editorul HTML simplu și, cu toate integrările pachetele GetResponse, probabil că nu veți mai avea nevoie de un plugin până la urmă. Vă puteți conecta formularele la site-ul dvs. WordPress, la magazinul WooCommerce și la pagina Facebook printre altele.

În departamentul de buletine informative, puteți utiliza generatorul HTML de tip drag-and-drop sau simplu pentru a transmite mesaje de e-mail care furnizează destul de bine. Constructorul glisează și aruncă navele cu un șablon de buletin și un milion de newsletter și mai multe caracteristici decât ai avea nevoie vreodată.

Obțineți răspuns GetResponse

Formulare de contact de WPForms

Formular de contact de WPForms - Drag Drop Builder Form for WordPress - Pluginuri WordPress

Vom asorta GetResponse cu formularele de contact de către WPForms, deoarece aceasta din urmă este o capodoperă simplă, dar complet plină de viață la fel ca prima. La prima vedere, s-ar putea să renunțați la acest plugin, precum și la GetResponse, dar odată ce intrați pe ușă, bunătățile vă mănâncă din picioare..

Formularele de contact de WPForms au peste 90k instalări active în momentul scrierii. Trebuie doar să instalați și să activați pluginul pe site-ul dvs. În continuare, trebuie să creați un formular. De aici începe emoția. Pluginul este livrat cu un constructor intuitiv de drag-and-drop care eficientizează întregul proces de proiectare.

Și este constructorul de forme încărcat cu funcții sau ce? Numărul mare de opțiuni disponibile în versiunea gratuită vă va transforma capul. Cu toate acestea, veți avea nevoie de versiunea pro 99 de dolari pentru a vă integra cu lista dvs. GetResponse. Versiunea gratuită vă permite să vă conectați doar cu Contact constant.

Cu toate funcțiile pe care le obțineți, inclusiv integrarea cu gateway-urile de plată, Formularele de contact de la WPForms Pro versiunea nu sună atât de rău până la urmă. Planurile încep de la doar 39 dolari dolari pe an, dar amintiți-vă că GetResponse vine cu multe alte integrări.

Descărcați formularele de contact de WPForms

Bonus: Popupuri Ninja pentru WordPress

Popupuri Ninja pentru WordPress

Dacă ați făcut parte din comunitatea de marketing pe Internet pentru o perioadă de timp, veți fi fără îndoială că oamenii au vorbit despre importanța construirii unei liste de e-mail marketing. Nu numai că acest lucru vă permite să vă dezvoltați relația cu cititorii, deoarece aveți o modalitate de a comunica direct cu aceștia, dar vă protejează împotriva oricăror efecte adverse ale unei actualizări a algoritmului Google – dacă o actualizare vă lasă în jos SERP-urile, puteți atrageți în continuare trafic către blogul dvs. prin e-mailul dvs. când publicați o nouă postare. Un public vizat, relații în curs de dezvoltare și trafic stabil nu pot fi decât un lucru bun pentru linia de jos.

Dacă doriți să vă creșteți lista de e-mailuri, pop-up-urile reprezintă o modalitate dovedită de a atrage atenția unui vizitator, asigurându-se că acestea sunt mai susceptibile să se aboneze. Există considerente etice, dar pop-up-urile au o evidență dovedită pentru creșterea rapidă a listelor de e-mailuri.

Popups Ninja pentru WordPress este un plugin excelent pentru oricine dorește să-și crească lista de distribuție. Pluginul acceptă douăsprezece servicii de email-uri diferite, inclusiv AWeber și MailChimp.

Există o serie de skinuri fantastice incluse în plugin, permițându-vă să creați niște ferestre pop-up cu aspect frumos. Cu o serie de opțiuni de personalizare (consultați imaginile de mai jos pentru o idee despre calitatea pop-urilor pe care pluginul este capabil să le creeze) puteți proiecta un pop-up în propria imagine și în concordanță cu marca site-ului dvs. Puteți crea, de asemenea, ferestre pop-up cu mai multe pagini, ceea ce este util dacă publicul dvs. este împărțit în grupuri de interese foarte distincte.

Popup-urile pot fi o problemă dacă sunt prea impunătoare, dar pluginul Ninja Popups vă permite să selectați când este afișat pop-up-ul. Aceasta poate fi după ce un vizitator a atins un anumit punct în articol, după o perioadă de inactivitate sau când vizitatorul arată intenția de a părăsi site-ul. Puteți configura, de asemenea, un test A / B pentru a analiza când pop-urile dvs. se convertesc cel mai bine și, de asemenea, pentru a compara două modele diferite, permițându-vă să obțineți cele mai bune rezultate posibile. Și dacă doriți să alegeți și mai multe skinuri, este disponibil un pachet tematic pentru pop-up-uri Ninja.

Obțineți ferestre pop-up Ninja


Ce ghid imens în lumea marketingului prin e-mail, dar există atât de multe lucruri pe care nu le-am putea stoarce în această postare. Există multe alte servicii de e-mail de marketing pentru WordPress și nu mă începeți cu pluginurile de construire a listelor. Poate că sunteți în siguranță cu alte sfaturi pe care le-am lăsat pe email.

Sunt un mare fan al MailChimp și al pluginului MailChimp pentru WordPress, dar eu sunt doar eu. Care este combinația ta preferată? Ce furnizor de servicii de e-mail folosești? Dacă aveți o întrebare sau o sugestie, informați-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me