Așadar, căutați o nouă temă WordPress. Este posibil să fii frustrat de numărul mare de site-uri de pe piață și de șirul uimitor de teme din care să alegi. Unde sa încep?


Odihnește-te ușor, deoarece ne-am preluat munca grea din limitarea alegerilor tale pentru a te ajuta să iei o decizie educată cu privire la unde să-ți cumperi tema WordPress. Există mulți factori în joc aici și vă vom îndruma pe toți.

Ești îngrijorat de ce piață sau magazin tematic are cel mai bun suport pentru clienți? Unde sunt cele mai bune prețuri? Ce site-uri sunt specializate în teme specifice industriei? Vom acoperi toate acestea și multe altele prin călătoria noastră prin cele mai populare piețe și magazine tematice pentru WordPress. Haide să mergem!

Piața tematică și tematica

Piețele tematice precum Themeforest de la Envato oferă un loc pentru dezvoltatorii tematici pentru a-și vinde produsele online. Cu peste 20.000 de teme disponibile pe Pădurea cu teme, veți găsi oferte de produse pentru fiecare proiect, format și stil web.

Pe partea strălucitoare, calitatea Envato verifică fiecare temă. Ei vă spun dacă viitoarele actualizări sunt incluse în prețul de achiziție și dacă autorul temei susține activ tema online (foarte important pentru utilizatorii WordPress începători și intermediari!) Așteptați-vă că temele la un preț mai mare să includă un suport substanțial mai bun decât teme mai puțin scumpe.

Căutarea temelor este ușoară. Site-ul oferă o serie de filtre care vă permit să vizualizați teme WordPress:

  • Într-o anumită categorie
  • Într-un interval specific de preț
  • Pe baza evaluării clienților
  • Pe baza de dolari în vânzări
  • și mult mai mult
Opțiuni de filtrare Themforest

Opțiuni de filtrare în Theme Forest

Rezultatele sau listările temelor prezintă, de asemenea, o imagine instantaneă, precum și un scurt rezumat vă spune dacă tema este de înaltă rezoluție și este gata widget, cu ce versiuni ale browserului este compatibilă și cu ce cadre sunt acceptate. Dacă intenționați să folosiți tema dvs. cu o soluție specifică, de exemplu subliniere, WPML sau bootstrap, aceste informații sunt destul de la îndemână.

totalul-demo

Unele dintre demonstrațiile utile pentru Tema Totală

Themeforest a devenit, de asemenea, liderul pentru toate temele WordPress multifuncționale de tip „All-in-one”. Cu siguranță că ați văzut tema menționată pe un blog sau altul și, în timp ce aceste tipuri de teme nu reprezintă o ceașcă de ceai, nu puteți să nu vă confruntați cu opțiunile și flexibilitatea pe care le oferă. Aruncați o privire la oricare dintre temele de top vândute, cum ar fi Total WordPress Theme și veți vedea că, deși o temă polivalentă vine cu un număr copleșitor de opțiuni (ceea ce este un lucru bun!), De asemenea, acestea vin adesea cu ușurință să utilizați demonstrații de probă cu toate opțiunile deja selectate pentru dvs..

Trecând dincolo de liderul industriei, alte piețe sunt, de asemenea, utile pentru urmărirea temei perfecte. În timp ce piețele mai mici au mai puține teme disponibile, ele constituie o serie de alte caracteristici atrăgătoare. Una dintre selecțiile noastre de top este Creative Market. Deoarece autorii își pot seta propriile prețuri pe această piață, puteți găsi o temă accesibilă pentru orice buget. În plus, au săptămâni gratuite gratuit, așa că nu uitați să vă înscrieți la newsletter-ul lor!

StudioPress și teme elegante

În cadrul magazinelor tematice de pe internet, există probabil două standout-uri care și-au făcut cu adevărat un nume. Primul fiind StudioPress, creatorii cadrului Genesis. Ren a făcut o revizuire excelentă a cadrului Genesis, dar acum vom atinge punctele cheie aici: timpii de încărcare rapidă, suport excelent, SEO, accesibilitate și securitate sunt doar câteva dintre ele.

Cadrul Genesis de la StudioPress.

Cadrul Genesis de la StudioPress.

Dacă utilizați cadrul Genesis pentru a alimenta site-ul dvs. WordPress, vă recomandăm StudioPress ca fiind furnizorul principal de teme Genesis. De ce? Ei bine, pentru că ei făcut Geneză. Utilizarea unei teme despre copilul Genesis scrisă de un alt dezvoltator poate cauza probleme de compatibilitate, deoarece chiar și dezvoltatorii de teme experți nu știu întotdeauna toate detaliile despre cadrul. Autorii software-ului au un avantaj natural în această privință. În plus, design-urile lor curate și profesionale sunt demne de swoon.

Teme StudioPress

Teme Cafe și Daily Dish de la StudioPress

StudioPress oferă, de asemenea, pachetul Genesis Pro Framework care vă oferă acces la toate temele pentru copii disponibile la un preț mic. Dacă folosești Genesis, achiziționarea temei pentru copilul tău de la StudioPress este o alegere sensibilă, dar nu sunt singurul joc din oraș – Market Creative, ZigZagPress și Web Savvy Marketing oferă și toate opțiuni bazate pe Genesis.

Al doilea magazin de teme este Elegant Themes, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece tema lor Divi este un hit clar. Acest magazin tematic și-a sculat un loc minunat pe piața WordPress, oferind tone de teme grozave pentru un preț scăzut de pachet.

divi-WordPress temă

Tema masiv populară Divi

Nichele cu teme și designuri personalizate

Dacă sunteți în căutarea unei teme care să corespundă unei anumite industrii, Templatic este un loc minunat pentru a începe căutarea. Acestea oferă peste 80 de teme pentru anumite industrii precum hoteluri, magazine auto, restaurante, saloane de păr și multe altele. Sunt utile în special pentru temele de director pentru listările de afaceri. Un eșantion din cele mai utile teme ale acestora este mai jos, iar Demonstrația Vitrinei merită, de asemenea, aruncată o privire.

Teme tematice

Teme din Templatic

Temele oferite la Templatic variază de la 29 $ la 79 $ și au, de asemenea, un club tematic Premium care vă oferă acces la toate șabloanele pentru 299 USD. Indiferent dacă alegeți o singură temă sau opțiunea de club, Templatic oferă asistență nelimitată și actualizări tematice pentru un an. De asemenea, aveți acces la ghiduri tematice și la un forum comunitar.

themeisle-pachet

Cei mai buni vânzători ai ThemeIsle

Un alt site demn de menționat este ThemeIsle. Au creat cea mai populară temă gratuită pe WordPress.com și au și câteva teme premium destul de grozave. Pe acest site veți găsi teme perfecte pentru afaceri, fotografie, recenzii de cărți, construcții și multe altele. Puteți alege doar o temă sau puteți avea acces la toate pentru doar 99 USD (care include 2 ani de asistență prioritară).

Și există literalmente alte sute de magazine tematice acolo – acestea sunt doar câteva pe care le-am folosit și avem încredere.

Teme personalizate (sau personalizate)

Magazinele tematice personalizate tind să fie mai subțiri pe teren, deoarece majoritatea dezvoltatorilor aleg să lucreze direct cu clienții pe site-uri personalizate. Există câteva site-uri profesionale care doresc să găzduiască activități complet adaptate, însă dacă aceasta este o opțiune pe care doriți să o urmați. Rețineți că temele personalizate vor costa mai mult decât șabloanele, deoarece sunt create doar pentru dvs. și veți petrece mult timp cu dezvoltatorul, deci asigurați-vă că alegeți pe cineva care vă place.


Lipsa de alegere nu este problema când vine vorba de alegerea unei teme WordPress. Chiar și cu doar câteva piețe și magazine tematice menționate aici, aveți la dispoziție mii de opțiuni.

Fiecare afacere și site este în final unică, astfel încât nu putem alege o soluție care să corespundă tuturor nevoilor. Tema aleasă va trebui să se bazeze pe preferințele dvs., nivelul dvs. de cunoștințe în lucrul cu PHP, WordPress, CSS și alte cadre, precum și bugetul dvs. Sperăm că defalcarea noastră a celor mai populare surse tematice vă va indica în direcția bună. Decizia finală este desigur a ta.

Vă dorim bine să găsiți tema perfectă pentru site-ul dvs. și ne-ar plăcea să știm ce piață sau magazin tematic ați ales și de ce. Contactați-vă prin comentarii și anunțați-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me