Lista de verificare ușoară a blogului WordPress pentru un conținut mai bun

Ați citit acel conținut web solid, mai mult decât orice alt factor, determină succesul site-ului dvs. web. Dar ce determină dacă ai scris sau nu bun postare pe blog?


Este imposibil de spus în mod obiectiv, dar există o serie de articole convenite în general care pot contribui la eficiența postărilor dvs. de blog. Încorporați-le în fiecare postare pe care o publicați și veți fi bine.

Având în vedere cele de mai sus, în acest articol vom începe prin a explora anatomia unei postări pe blog, apoi vom arăta cum puteți încorpora părțile componente menționate într-o listă de verificare generată de pluginuri pe care o puteți rula de fiecare dată când produceți un postare pe blog în WordPress. Haideți să ne prăbușim!

Anatomia unui post de blog de calitate

Deci, ce ar trebui să fie inclus într-o postare tipică pe blog? Să mergem cu o metaforă medicală. Dacă schița unui post de blog ar fi un schelet, structura sa ar fi format din zece puncte cheie. Iată fiecare dintre ele:

  1. Un cuvânt cheie tematic și focalizat. Alegeți un subiect despre o postare pe blog care să fie într-un fel benefic pentru cititorii dvs., apoi găsiți un cuvânt cheie aferent care vă va ajuta să vă anulați subiectul și să îi ajute atât pe oameni cât și pe păianjenii motoarelor de căutare să știe despre ce este vorba despre postarea dvs. pe blog.
  2. Titluri și subpoziții convingătoare. Este nevoie de timp pentru a afla cum să scrieți titluri care să atragă atenția cititorilor, dar este o abilitate esențială, deoarece titlul dvs. este adesea diferența dintre un clic sau o trecere. Și din moment ce majoritatea vizitatorilor site-ului scanează postările de pe blog, același concept este valabil și pentru subpoziții.
  3. Formatare corectă. În funcție de tipul de postare pe blog pe care îl scrii, formatul „adecvat” va fi diferit. Acestea fiind spuse, în general, veți dori să utilizați subpozițiile (h2, h3 și așa mai departe) și să încorporați îndrăzneţ, italice, liste și alte elemente similare pentru a oferi varietate în postările de pe blog.
  4. Meta descrieri. Acestea sunt rezumate care apar în rezultatele motorului de căutare; sunt utilizate și de site-urile de socializare și de marcaje sociale. Al tău ar trebui să nu mai fie 159 de caractere (inclusiv spațiile). Descrierile meta nu sunt la fel de importante în ceea ce privește SEO, dar îi permit cititorilor să știe la ce să se aștepte atunci când vin pe pagina dvs. în motoarele de căutare sau pe site-urile de socializare.
  5. Mass-media. Fiecare post ar trebui să includă cel puțin o imagine și alte forme de suport, dacă este posibil. Videoclipurile, infografiile, podcast-urile și fișierele audio îmbunătățesc experiența de citire și încurajează partajarea socială. De asemenea, nu toți vizitatorii site-ului dvs. vor putea citi fiecare postare; unii ar putea avea nevoie să asculte un podcast în timp ce lucrează sau fac naveta pentru a lucra. Odată ce vă cunoașteți publicul, alegerea dvs. de media ar trebui să devină mai direcționată.
  6. O concluzie și apel la acțiune. Concluziile îi ajută pe cititori să-și digere conținutul blogului și să decidă ce să facă în continuare, iar un apel la acțiune încurajează cititorii să se implice cu comunitatea dvs. de bloguri.
  7. Legătură adecvată. În afară de a vă face să arăți neprofesional, legăturile sparte pot duce la crawler-urile motoarelor de căutare să creadă că site-ul dvs. web nu este de încredere, ceea ce poate determina clasamentul site-ului să se defecteze. Plugin-uri de WordPress ca Verificator de legături sparte vă poate scana site-ul dvs. pentru a vă asigura că legăturile interne și externe funcționează corect.
  8. Categorii și etichete. Pe lângă faptul că vă ajută să structurați subiectele postării blogului, categoriile comunică motoarelor de căutare conceptele de bază scrise pe blogul dvs. În mod similar, etichetele au o acoperire mai largă și ar trebui să includă termeni înrudiți.
  9. editarea. Indiferent de câte ori citești articolul tău în editorul vizual sau text, citirea acestuia ca o previzualizare WordPress ar trebui să facă parte din rutina ta. Aceasta este cea mai bună metodă de a edita și de a citi corect mesajul dvs. de blog, deoarece vă permite să vedeți imaginea mai mare și să vă ridicați pe dactilografii, probleme structurale pe care altfel le-ați fi ratat.
  10. Programare. Nu scrii ceva ce vei publica imediat, nu? Desigur că nu – calendarul dvs. editorial este planificat în avans. Având în vedere acest lucru, după ce ați terminat o postare, trebuie să o programați!

Acolo îl aveți – o structură fiabilă pentru fiecare postare pe blogul WordPress pe care îl publicați. În funcție de subiectul blogului dvs., de audiență și de obiectivele de afaceri, poate fi necesar să faceți completări sau să modificați altfel această listă. Acestea fiind spuse, dacă încorporați cele descrise mai sus, veți pleca de la bun început.

Acum știm ce vrem să facem, trebuie să ne transformăm structura dorită într-o listă de verificare, astfel încât să ne putem asigura că se realizează de fiecare dată.

De ce sunt atât de importante listele de verificare?

Este posibil să vă întrebați dacă este necesar să aveți o listă de verificare a postărilor pe blogul WordPress. Am fost la fel de sceptic când am început să blogez în mod regulat. Dar, înainte de mult, mi-am dat seama că trebuie să am un sistem în loc, pentru a face acest lucru de blog cu adevărat să funcționeze.

Vedeți, chiar și cu cele mai bune intenții, este ușor să uitați o sarcină sau două fără o trimitere oficială la ceea ce face o postare pe blog completă. Atul Gawande, autor al Manifestul listei de verificare, a scris că chiar și experți, cum ar fi chirurgi calificați, au nevoie și de liste de verificare (el ar trebui să știe – el este un chirurg).

Lista de verificare nu este o cârjă. Este un ajutor de neprețuit pentru eficiența dvs. Ne țin la răspundere și eficientizează un proces care poate deveni monoton sau uitat.

Utilizarea pluginului pentru lista de verificare pre-publicare

Pre-publicarea pluginului pentru lista de verificare a posturilor

Cu pluginul Pre-Publicare Lista de verificare puteți crea o listă de verificare personalizată specifică propriei structuri de postare pe blog și nu uitați niciodată un pas. Să parcurgem configurarea. Este destul de rapid – așa că aici mergem!

Acest plugin gratuit poate fi găsit în depozitul WordPress.org. Ceea ce înseamnă că puteți pur și simplu să vă îndreptați către pluginuri> Adăugare nou și căutare „listă de verificare pre-publicare” pentru instalarea acesteia.

Pre-publicare meniu plugin lista de verificare

După instalarea și activarea pluginului, ar trebui să vedeți că este nou Lista de verificare pre-publicare elementul a fost adăugat în Setări în tabloul principal de bord WordPress. Aici veți putea crea și gestiona lista de verificare și opțiunile conexe.

Pre-publicați Setările listei de verificare a postării

Pluginul este declanșat atunci când un utilizator încearcă să publice o nouă postare sau pagină pe site-ul dvs. web. Așadar, primul pas este să definiți ce doriți să se întâmple atunci când utilizatorii fac clic pe publicație. După cum puteți vedea mai sus, există opțiuni pentru a impune finalizarea completă a listei de verificare, pentru a adăuga un avertisment atunci când un utilizator încearcă să publice fără a termina lista de verificare sau pentru a permite pur și simplu să fie publicat conținut (chiar dacă lista de verificare este ignorată). Puteți alege, de asemenea, să activați Lista de verificare înainte de publicare pe postări și / sau pagini. Majoritatea site-urilor web vor utiliza probabil pluginul pentru postări (în special blogurile cu mai mulți autori). Dar asigurați-vă că vă salvați setările atunci când ați terminat să le aplicați pe site-ul dvs..

Pre-publicarea managementului listei de verificare post

În continuare, trebuie să creezi lista de verificare. Acesta este un proces rapid și ușor. Există o listă implicită de articole disponibile (văzută mai sus) pentru a vă începe. Pentru a adăuga elemente noi, utilizați câmpul text din partea de jos a paginii. Apoi apasa Adaugă la listă pentru a adăuga noul dvs. element în partea de jos a listei de verificare. Pentru a reordona, trebuie doar să faceți clic pe pictograma hamburger din partea stângă a unui articol din listă, apoi trageți-l și plasați-l în loc. După ce ați adăugat toate elementele dorite în listă, ați terminat.

Așa arată lista de verificare la crearea unei postări noi folosind editorul Gutenberg:

Pre-publicarea listei de verificare a posturilor Gutenberg

Și așa arată dacă (ca noi) preferi Editorul clasic:

Pre-publicarea listei de verificare a editorului clasic

O notă rapidă totuși. Dacă utilizați Editorul clasic, dar nu vedeți lista de verificare, poate fi necesar să-l activați din fila Opțiuni de ecran din partea dreaptă sus a ecranului dvs. post. Doar bifează caseta și lista ta de verificare ar trebui să apară.

Cu Lista de verificare pre-publicare activată, puteți verifica cu ușurință elementele pe măsură ce sunt completate. În mod ideal, până le veți termina pe toate, desigur, la un moment în care veți publica postarea sau pagina. În funcție de setarea selectată pentru acțiunea listei de verificare, ar trebui să vedeți un avertisment dacă faceți clic pe publicați înainte de a completa lista.

Pre-publicarea mesajului listei de verificare a postării

Deoarece opțiunea de a afișa un avertisment, dar totuși să permită publicarea postării a fost selectată, acesta este aspectul mesajului. Și dacă mă întrebi este un memento foarte util.

Deși activarea acestui plugin este opțională, vă poate ajuta să obțineți obiceiul de a crea postări mai bune pe blog. Mai precis, aceasta afirmă că toate elementele (considerate necesare de către dvs.) sunt prezente pentru a atrage cititorii și a le menține implicate.


Scrierea conținutului care îi implică pe cititori și îi încurajează să ia măsuri nu trebuie să fie imposibil – trebuie doar o listă de verificare.

Veți avea nevoie de un subiect focalizat, un titlu captivant și puncte de susținere evidențiate cu subpoziții și alte elemente de formatare. Veți dori să includeți o imagine prezentată și alte forme de suport (dacă este posibil) pentru a atrage atenția cititorilor. Datele, categoriile și etichetele meta fac ca postarea dvs. pe blog să fie mai căutată, iar rezumatul și apelul la acțiune sunt gheața de pe tort. După ce ați terminat de editat, nu mai rămâne decât să vă programați publicarea.

Când veți încorpora articolele enumerate mai sus în toate postările de pe blog, rezultatul va fi o postare bine structurată și antrenantă, care este gata să fie accesată de motoarele de căutare și distribuită pe web.

Ce ați include pe lista de verificare a postării blogului dvs. WordPress? Am lăsat afară articole? Nu ezitați să adăugați la această listă și / sau să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me