Introducere în cloud computing cu WordPress

Introducere în cloud computing cu WordPress
 1. 1. Cum se instalează WordPress în Microsoft Azure
 2. 2. Cum se instalează WordPress pe Google Cloud
 3. 3. Instalați WordPress în AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Acum citesc: Introducere în cloud computing cu WordPress
 5. 5. Cum se instalează WordPress în DigitalOcean

Bine ați venit la noul și actualizat ghid pentru începători în cloud computing pentru 2019. Cloud computing a înregistrat o înrudire masivă în ultimii ani, întreprinderile și IMM-urile mutând majoritatea serviciilor lor în cloud. De la comanda Amazon la povestea dvs. de Instagram până la articolul pe care îl citiți în acest moment, este stocat, procesat și livrat pe dvs. – în cloud.


Nota autorului:

Acest articol introductiv despre cloud computing pentru WordPress a fost publicat inițial în urmă cu aproape patru ani în 2015. În această perioadă, am văzut adoptarea rapidă a cloud computing în mai multe industrii și îmbunătățiri majore în tehnologiile de bază. Cu toate acestea, cu toate aceste schimbări – principiile și avantajele de bază ale cloud computing rămân aceleași. Tipurile principale de soluții cloud computing sunt neschimbate. Încă aveți implementări cloud private, publice și hibride. Modul în care organizațiile le adoptă s-au schimbat.

Acest ghid servește ca ghid pentru începători pentru a înțelege cloud computing și cum se raportează la WordPress.

Vom începe cu:

 • Despre ce este vorba despre cloud computing
 • Studiați avantajele sale
 • Înțelegeți diferitele tipuri de soluții de cloud computing

Odată terminat, vom analiza modul în care cloud computing-ul împuternicește WordPress.

Ce este Cloud Computing?

cloud computing pentru wordpress

Conform G2 Mulțime, „Una dintre cele mai simple metode de a demonstra„ norul ”este prin stocare. Spațiul de stocare tradițional local va păstra fișierele pe hard disk. Când salvați o imagine sau descărcați un program, aceasta este stocată pe dispozitiv. În schimb, stocarea în cloud, stochează acel fișier pe web. Fișierul este distribuit pe serverele la distanță și este accesat prin internet. “

Extindeți acum conceptul de „stocare” pentru a include puterea de procesare și livrarea de conținut. Ai norul modern.

Mai simplu spus, norul este o rețea distribuită de calculatoare, care face copii multiple ale datelor dvs. în mașini separate. Deci, dacă un server coboară, celălalt preia. Pentru utilizatorul final, calculul nu se oprește niciodată.

Diferite tipuri de cloud computing

cloud computing pentru tipuri de wordpress

Există trei tipuri principale de soluții cloud computing bazate pe desfășurarea lor. Aveți public, privat și hibrid. Înainte de a începe, va trebui să înțelegeți că, în cele din urmă, norul este format din mai multe computere (numite servere) care sunt localizate în centrele de date.

 • A nor privat este ca propriul tău Uber. Nu îl împărtășiți cu alții și nu îl folosiți decât pentru naveta dvs..
 • A nor public este ca o piscină Uber. Faceți naveta cu persoane care merg la aceeași destinație.
 • A nor hibrid este un amestec de două. (Nu mă pot gândi la un exemplu asemănător cu Uber).

Costul calculării în cloud

Cloud privat: Costul închirierii unui nor privat sau public este similar cu călătoria dvs. Uber. Cabinele private (sau implementările în cloud) costă mai mult. Avantajul este că este mult mai sigur și poate fi plasat în spatele firewall-ului companiei tale.

Cloud public: Cloud-ul public este foarte rentabil, dar are anumite limitări de securitate în comparație cu cloud public. Acesta este motivul pentru care vedeți o mulțime de probleme de conformitate atunci când stocați date medicale sau guvernamentale pe serverele cloud publice.

Cloud Hybrid – Cel mai bun dintre ambele lumi: Companiile și-au dat seama că cel mai bun ROI vine atunci când combinați norii privat și public, cunoscut și sub numele de cloud hibrid. Companiile pot stoca în siguranță date sensibile în norul privat, protejat de firewall-urile companiei. Prelucrarea pe loturi de date publice sau anonimizate poate fi descărcată în cloud public.

Avantajele Cloud Computing

cloud computing pentru avantajele wordpress

Deși tehnologia de bază din spatele cloud computing-ului a evoluat rapid, avantajele de bază ale adoptării cloud computing nu s-au schimbat deloc. Iată o prezentare rapidă:

Disponibilitate și redundanță: Întrucât norul este o rețea de mai multe calculatoare interconectate cu copii identice ale datei dvs., obțineți disponibilitate și redundanță ridicate. Cu alte cuvinte, serviciile dvs. nu se îmbracă. Cu excepția cazului în care, desigur, întregul cluster scade (așa AWS blackout).

Model de plată: Acest model de plată a devenit modelul industriei grație computerelor cloud. Au dispărut zilele în care ați fost nevoie să vă rezervați facilitățile de găzduire și de calcul pentru o durată minimă. Cu cloud computing, plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați. Pentru cluster-uri de înaltă performanță, puteți chiar să le închiriați pentru câteva ore și să fiți facturați doar pentru ei. Fără costuri ascunse, fără taxe de configurare – nimic!

scalabilitate: Scalabilitatea vă permite să cumpărați pur și simplu mai multă putere de calcul atunci când aveți nevoie. După ce ați terminat cu resursele, le puteți elibera pur și simplu înapoi în cloud.

Există multe alte avantaje ale utilizării norului, dar acestea sunt cele mai generice pe care toată lumea ar trebui să le cunoască. Dacă doriți să aflați mai multe despre cloud computing, v-aș recomanda să citiți G2 Crowd ghid introductiv. Este bine scris într-o manieră fără geek, destinat oamenilor din toate disciplinele.

Furnizori de calcul în cloud cloud

Cota de piață a furnizorilor de calcul în cloud cloud din T2, 2018

Cota de piață a furnizorilor de calcul în cloud cloud din T2, 2018

În momentul în care calculul cloud a început să crească, AWS avea majoritatea cotei de piață în cloud. Totuși, în 2018, lucrurile s-au schimbat drastic. Avem mai multe furnizori de cloud care conduc în industrie, cum ar fi AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, IBM și Alibaba Cloud pentru a numi câteva.

Cloud Computing și WordPress

kinsta a gestionat wordpress hostingMajoritatea celor mai buni furnizori de hosting WordPress folosesc unul dintre cei mai importanți furnizori de cloud pentru a-și oferi serviciile. De exemplu, Kinsta este un furnizor popular de găzduire WordPress, care este găzduit complet în Google Cloud. Alte servicii precum Cloudways oferă găzduire WordPress cloud gestionată în AWS, Google Cloud și altele. Sunt în esență un furnizor de servicii cu nivel mediu, care îți administrează site-ul WordPress într-un furnizor de cloud pe care îl alegi.

Bună ziua, Cloud!

În această serie de post, vom discuta despre cum să instalați WordPress în principalii furnizori de cloud. Vom începe cu una dintre companiile mele preferate de găzduire cloud – DigitalOcean. Mai târziu, vom trece la subiecte avansate, cum ar fi instalarea WordPress pe AWS și alți furnizori de cloud standard de industrie. Dacă aveți întrebări cu privire la cloud computing sau cloud hosting, în general, suntem cu toții urechi. Puteți, de asemenea, să mă întrebați direct pe Twitter @souravify și voi fi încântat să vă răspund la întrebare. Iată o călătorie interesantă – să începem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map