WordPress este una dintre cele mai mari mașini care au creat o nouă eră în publicare. Îți oferă oportunități nesfârșite pentru a-ți spune pe piață povestea, pentru o lume de cititori. Este o mașină excelentă, da, dar, la fel ca toate mașinile grozave, necesită ulei din când în când.


Vedeți cum trebuie să luați setul preferat de roți pentru o rotație de fiecare dată? Întreținerea site-ului WordPress este ceva similar.

Așadar, fără a pierde o secundă, să începem cu unele planificări. Trebuie să planificați întreținerea. Marcează-l în calendarul tău și lipeste-te de armele tale. Este important.

Actualizarea WordPress

După ce creezi ceva timp, folosește-l pentru a-ți actualiza platforma WordPress. Nu doriți să rulați site-ul dvs. web pe o platformă veche, deoarece hackerii.

update-wp

Da, știu că butonul de actualizare apare acum și apoi …

De fiecare dată, partea bună face ceva la fel de impresionant ca WordPress, partea proastă va dedica o viață vie să-l demonteze, astfel încât inamicul funcționează repede. Din acest motiv, pentru fiecare lansare WordPress, există mii de hackeri care așteaptă să sugă toată distracția. O actualizare în timp util le va avea chiar în părul încrucișat.

În plus, WordPress crește într-un ritm foarte relaxat, câștigând totuși kilometri de tracțiune zilnic. Drept urmare, noi funcții și funcții sunt introduse în fiecare actualizare. Nu pierdeți toate aceste distracții.

Automattic lansează actualizări ale platformei cel puțin o dată pe trimestru. În momentul scrierii acestui articol, WordPress 3.6.1 este cea mai recentă versiune disponibilă. Descărcați cea mai recentă versiune de WordPress.

Dacă site-ul dvs. nu este actualizat, alții se distrează pe cheltuiala dvs..

Combină-ți site-ul WordPress pentru link-uri rupte sau moarte

Pune mâna în sus dacă îți place să vezi asta:

404 pagina de eroare

Nu prea multe mâini văd. Eroarea de eroare 404 este rezultatul legăturilor moarte. Legături sparte. Acestea sunt link-uri care indică resurse indisponibile, adică pagini îndepărtate, categorii inexistente, postări mutate, denumiți-l.

Vom dori întotdeauna un link rupt, deoarece sunteți într-adevăr interesat de orice se află în spatele unui link, atunci când decideți să faceți clic pe. Deci, cititorii tăi vor avea bile în gură atunci când vor primi câteva dintre aceste 404 erori pe site-ul tău. Pentru că le iei pe toate acel interes și aruncă-l la câine – câinele care ți-a mâncat temele și acum legăturile tale.

Dacă bilă nu vă va aduce să vă modificați linkurile stricate, voi trebuie sa reparați-le pentru următorul motiv.

Google și alte motoare de căutare detestă legăturile rupte mult mai mult decât o fac cititorii tăi și îți vor pedepsi spectacolul aparent de insolență dându-ți cititorii la distanță.

Vor avea un motiv, ah, tipul acesta are cele mai rupt dintre toate afacerile. De ce să te chinui să-i dai trafic gratuit?

Când se va întâmpla asta, te va durea până la bancă, dar vei avea o zi mai fericită când vei repara legături rupte. Puteți edita legăturile dacă lipsește o scrisoare sau ceva, să vă asigurați că resursele legate sunt (de fapt) disponibile sau pur și simplu eliminați linkurile sparte.

Pentru a vă orienta în direcția corectă, luați acest lucru Instrument pentru verificarea legăturilor și corectați doar aceste legături. Este o chestie ușoară, pe care să nu o mai lase deoparte.

Regula generală: verificați-vă legăturile cel puțin o dată la șase luni și după ce faceți mari modificări pe site-ul dvs. WordPress.

Se ocupă de spameri

Spammerii sunt probabil acei copii care urăsc totul în viață. Așadar, chiar și fără să știe, proiectează această sinergie la fast-food și stau toată ziua în fața unui computer care postează lucruri aleatorii. Ei simt nevoia să compenseze.

Credit: Paul

Credit imagine: Pauhatsu

Dar unde te lasă asta? Unii copii vă ghidează baza de date WordPress cu șiruri de junk. Un baraj nesfârșit de comentarii lipsite de sens și de legături.

Acest lucru se întâmplă mult mai ales dacă pluginul dvs. anti-spam împinge spamul într-un folder.

O acumulare de spam va sufoca site-ul dvs., încetinind lucrurile și va reprezenta o amenințare pentru integritatea foarte structurală a site-ului dvs. web. Spamul va elimina, de asemenea, clasamentul dvs. SEO și vă va distruge reputația.

Totuși, unele pluginuri anti-spam șterg automat spamul după anumite perioade, ceea ce este bine, dar pentru a fi în siguranță, puteți alege să dezactivați comentariile după câteva zile, de ex. 14 zile sau rezervați câteva minute pentru a goli folderul spam.

Alternativ, dacă cunoașteți cu adevărat drumul în jurul serverului dvs., accesați phpMyAdmin și rulați următoarea interogare a bazei de date.

Ștergeți din wp_comment WHERE comment_approved = “spam”

Ce aș spune despre acest lucru este „Dar asta va șterge tot spamul, chiar și puținii care au primit greșeli?” bine.

Copie de rezervă a site-ului dvs. web

Acum că ne-am ocupat de spameri, avem un site web mai curat. Deci, ce spuneți că o facem?

Apropo, dacă vă place să călătoriți în Jamaica, Back It Up este o rutină de dans popular, care implică o mulțime de „back-up” dacă știți ce vreau să spun. Dacă stai într-una dintre acele articulații funky și, în cel mai puțin probabil dintre toate cazurile, trebuie să explici ce este o copie de siguranță a unui site web, spune doar: „Ce? Uite bărbat, doar fac o copie a site-ului meu web ”.

BackupÎnapoi din Jamaica, vorbim despre copii de rezervă ale site-ului WordPress. Multe gazde web oferă această opțiune fantastică care vă va permite să faceți backup site-ului dvs. manual sau – nu veți crede acest lucru – daca ti-ar placea, prin programarea copiilor de rezervă automate. Dreapta? Ar trebui să avem doar copii de rezervă automate. Sau puteți cumpăra un plugin de rezervă precum BackupBuddy sau un serviciu cum ar fi VaultPress.

Prin urmare, dacă acest câine necinstit mănâncă codul dvs. sau un script viclean vă detronează, puteți reveni site-ul înapoi la gloria sa originală în câteva minute.

Puteți face backup site-ului dvs. WordPress într-un folder separat din serverul dvs. sau puteți cumpăra afacerii dvs. un nou cont de găzduire web pentru a stoca o copie de rezervă actualizată și gata de a merge pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza spațiul web suplimentar pentru a găzdui mai multe proiecte, iar prețul unui plan de găzduire web este foarte mic.

Faceți backup pentru site-ul dvs. web cel puțin o dată în fiecare săptămână, mai ales dacă există multă activitate zilnică. Dacă furnizorul dvs. de găzduire are opțiunea automată, rotiți butonul și nu îl opriți niciodată. Problema rezolvata.

Actualizarea conținutului dvs. web

Oh, stai, nu te-ai mințit de fapt că întreținerea site-ului WordPress nu avea nicio legătură cu actualizarea conținutului web, acum?

Ascultă atent, al tău conținutul web este la fel de important ca și codul dvs.. Dacă nu îți actualizezi conținutul web sau nu postezi bloguri noi în mod regulat, te filmezi singur în picior. Prin urmare, este util să proiectăm un program de fel.

Calendar editorial

Creați un program de conținut sau un calendar editorial și urmați-vă pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este bine furnizat în partea respectivă. Activitate (conversații, like-uri, tweet-uri și orice altceva care alimentează hype) este ceea ce îți aduce moneda vacă în numerar.

Oh, da, tocmai v-am numit cel mai iubit site web o vacă, ar trebui să vă înnebuniți și să înțelegeți deja tastatura. Nu veți câștiga impulsul așa cum v-ați dori dacă nu generați conținut, acesta este principiul general.

Alegeți-vă (regiunea nether) și începeți să lucrați, dar dacă nu puteți scrie pentru a salva o gâscă, angajați un scriitor sau doi. Faceți orice, dar actualizați-vă conținutul. Este bine pentru:

  • SEO
  • Afaceri
  • Integritate
  • Încălzirea globală (jk)
  • Et cetera et cetera

Deci da, actualizați-vă conținutul, ceea ce înseamnă, de asemenea, editarea postărilor vechi, a titlurilor și corectarea tuturor greșelilor. Unele persoane necunoscute spun că ar trebui să vă faceți calendarul editorial care să ajungă mai adânc în viitor, dar dacă aveți următoarele șase luni de conținut, veți face bine.

Importanța validării site-ului dvs. WordPress

Validarea site-ului dvs. este foarte importantă.

Dacă vă schimbați codul, foile de stil, paginile, postările, linkurile; orice, este important să validați site-ul dvs. web. Cel puțin o dată. Nu doriți ca cititorii să apară în 404 de pagini de eroare și alte surprize. Validarea site-ului dvs. WordPress o dată pe an ar trebui să fie suficientă, dar nu uitați să o faceți de fiecare dată când faceți multe modificări ale site-ului dvs..

În cele din urmă și în succesiune rapidă, verificați statisticile site-ului, linkabilitatea, trimiterile site-ului și alte forme de publicitate oricând poți. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai mult publicul țintă.

Acolo, am văzut un calendar de probă (de întreținere) foarte lung, așa că v-am făcut unul mai scurt pe care îl puteți descărca chiar și pe dispozitivul dvs. mobil:

WordPress-întreținere-calendar-wpexplorer

Rulează cu acest calendar sau creează unul similar pentru a menține site-ul tău WordPress funcționat optim. Și participă la cât mai multe mese de familie. Acesta este un sfat suplimentar.

Caseta de instrumente

Iată câteva instrumente și resurse (și o societate) pentru a avea:

Dacă preferați ca cineva să facă treaba pentru dvs., puteți cumpăra întotdeauna un pachet de întreținere (am vorbit despre câteva servicii de întreținere WordPress într-o postare anterioară pe blog aici, pe WPExplorer). Pachetele profesionale de întreținere WordPress pot începe de la $ 79 online, dar acel preț nu va avea grijă de generarea de conținut. Doar actualizarea și alte chestii ușoare.

Rezumat rapid

Într-un pumn, actualizați WordPress, actualizați conținutul web, eliminați spamul, eliminați linkurile moarte după validarea, backup totul și apoi Fă totul de la inceput.

Bine, asta marchează sfârșitul nostru Întreținerea site-ului WordPress tutorial. Dacă am lăsat ceva afară sau aveți o perspectivă diferită pentru a face conversația și mai interesantă, ne-ar plăcea să vă citim gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me