Utilizarea WordPress în loc de a crea sau actualiza, apoi încărcarea manuală a paginilor HTML ori de câte ori doriți să schimbați sau să adăugați noi pagini, este deja un economisitor de timp imens. Dar nu trebuie să vă opriți acolo. Puteți utiliza multe trucuri și pluginuri pentru ca gestionarea / crearea de conținut să fie o experiență și mai rapidă. În această postare vom explora câteva instrumente ușor disponibile, pentru a vă ajuta să obțineți doar asta.


Aflați unele comenzi rapide de la tastatură ușor, dar incredibil de utile

Deși poate părea rapid și ușor să faceți un link selectând textul, apoi făcând clic pe un buton, lucruri mici ca acestea se adaugă într-adevăr peste ani de scriere. Dacă aveți nevoie de câteva minute pentru a afla anumite comenzi rapide de la tastatură pentru WordPress, veți petrece mai puțin timp în formatare și mai mult timp în realitate pentru a scrie.

 • Ctrl + b = bold
 • Ctrl + i = italic
 • Ctrl + 1-6 = Titlul 1-6
 • Alt + Shift + u = lista necomandată
 • Alt + Shift + o = lista comandată
 • Alt + Shift + a = conectare
 • Alt + Shift + t = introduceți mai multe etichete
 • Alt + Shift + x = adăugare / eliminare etichetă cod
 • Alt + Shift + q = cotație
 • Alt + Shift + m = introduceți imaginea
 • Alt + Shift + w = ​​modul de scriere fără distragere

Utilizați marcarea pentru formatarea fără dificultăți în timpul scrierii

markdown

Markdown este un instrument util care vă ajută să faceți toată formatarea rapid și fără durere, în timp ce vă scrieți blogul, tutorialul sau articolul. A face ceva din antetul clasei 2 este la fel de ușor ca adăugarea a 2 # s înainte de a scrie titlul așa cum este ilustrat mai sus.

Un lucru cheie atunci când vine vorba de marcaj este că există mai multe standarde care utilizează coduri scurte diferite, deci asigurați-vă că îl învățați și îl exportați. Dacă vă întrebați ce înseamnă „export”, folosiți un script / un program pentru a traduce textul de marcaj în HTML.

Personal folosesc WriteMonkey (un editor de text simplist, complet complet) pentru cea mai mare parte a scrisului meu, inclusiv toate materialele pentru WordPress. Versiunea WriteMonkey pe care o folosesc oferă exporturi pentru Mardown extra, Textile și Wikicreole. Dacă aveți un site WordPress.com, puteți activa Markdown din interiorul tabloului de bord, dar pentru noi utilizatorii WordPress.org, trebuie să instalăm un plugin, de exemplu pluginul JP Markdown.

Scrieți în modul gratuit de distragere sau utilizați un editor de text simplist

Cu cât scrii, cu atât mai bine, poți vedea pe ecran în afara textului tău, cu atât mai bine. Oamenii de la WordPress sunt conștienți de acest lucru, și de aceea există un mod integrat de distragere, în care toate butoanele și altele asemenea sunt eliminate pentru o experiență de scriere curată.

Modul gratuit de distragere în interiorul WordPress este un editor de text excelent, fără distracție (nu este surprinzător), la propriu. Singurul motiv pentru care nu îl folosesc ca principal, este că se află într-o fereastră a browserului, ceea ce înseamnă că distanța dintre mine și internet este cu câteva clicuri mai mică decât dacă o folosiți pe una din exterior. Acest lucru este excelent atunci când verificați de fapt, dar nu este atât de grozav atunci când încercați să evitați spele și să urmăriți un spectacol preferat pe Netflix sau să verificați Facebook.

Dacă vă place modul de distragere fără distragere, dar puterea voastră împotriva ispitelor internetului lipsește în mod similar, poate doriți să luați în considerare utilizarea unui alt editor de text simplist. Personal folosesc și iubesc WriteMonkey. (Este gratis.)

Utilizați pluginuri pentru a decupa automat imaginile pentru dimensiunea preferată

10-WordPress-plugins-pentru-image-optimizare-EWWW-image-optimizator-wpexplorer

Gândul aici este destul de simplu. Dacă încărcați doar imagini care sunt mai mari decât dimensiunea preferată, atunci puteți seta pluginul de optimizare a imaginii pentru a decupa toate imaginile la dimensiunea preferată la încărcare, și voilă, nu trebuie să vă obosiți cu redimensionarea în Photoshop sau Gimp înainte de încărcare.

Poți să folosești Imsanity  pentru a nu fi nevoie să redimensionați din nou imaginile (și / sau să evitați cu ușurință să aveți colaboratori exteriori postează imagini de dimensiuni mari pe site-ul dvs. web). Există, de asemenea, plugin-uri care vor optimiza și fișierele pentru dimensiuni la încărcare, obținându-l pe acesta în același timp. De exemplu Optimizatorul de imagini EWWW. Si da, ambele lucrează dacă este activat în același timp.

Backup / Clonare site-ul dvs. web

Acesta este punctul cu cea mai mare putere teoretică de economisire a timpului. Dacă cel mai rău devine cel mai rău, atunci când actualizați versiunea WordPress sau când treceți la o nouă temă, o copie de rezervă vă poate economisi multe ore și multă energie. (Clonarea este mai mult o măsură preventivă, deoarece o utilizați pentru a testa dacă ceva vă va sparge site-ul înainte de a-l implementa pe site-ul real.)

De asemenea, vă poate economisi sume importante de bani în cazul unui dezastru complet în care site-ul dvs. web poate solicita plata pentru acces la backup-uri sau dacă o parte din venitul dvs. depinde de faptul că site-ul dvs. WordPress este pe deplin funcțional.

Practic, este vorba despre luarea unor măsuri de precauție care fac ca un scenariu cel mai rău să dureze mult mai puțin decât ar fi putut fi. Aici la WPExplorer vă recomandăm pluginul Backup Buddy sau VaultPress (pe care îl folosim în prezent), dar orice plugin de încredere sau soluție externă este infinit mai bun decât să nu avem nimic.

Dacă nu sunteți deja, utilizați Akismet sau alte pluginuri anti-spam

Akismet

Timpul dvs. este mult prea valoros pentru a petrece manual eliminarea comentariilor spam-urilor de la cele reale. Lăsați în schimb un bot drăguț să anuleze munca spam-urilor rele. Pur și simplu puteți activa Akismet care vine cu WordPress sau încercați alte pluginuri anti-spam.

Localizați orice legături sparte instantaneu cu verificatorul de legături sparte

Dacă ați făcut blog de ceva vreme, linkurile sparte sunt afișate din când în când. Cu Verificator de legături stricate puteți evita să trebuie să găsiți și să actualizați manual fiecare postare. În schimb, trebuie doar să instalați și să activați pluginul, iar acesta va găsi automat legăturile rupte pentru dvs..

Planificați postările înainte de timp

post-programare

Utilizați puterea de programare înnăscută a WordPress (asigurați-vă că ați setat site-ul dvs. WordPress la fusul orar potrivit în Setări> General din tabloul de bord WordPress). Nu numai că asta înseamnă că puteți configura totul înainte de timp, atunci când nu sunteți sigur că veți avea timpul sau accesul fiabil la internet.

De exemplu, dacă doriți ca postul dvs. să participe live într-o zi în care sunteți în afara orașului sau într-o întâlnire. Înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să faceți călătoria de întoarcere pentru a redacta publicarea. (Pur și simplu editați opțiunea „Publicați imediat” care se află chiar deasupra butonului de publicare din editorul de postare. Pentru mai multe sfaturi, consultați ghidul nostru despre programarea postării WordPress pe care Tom a scris-o în urmă.

Nu mai verificați în mod obsesiv statisticile vizitatorului (cu excepția cazului în care este treaba dvs.)

Dacă sunteți ceva ca mine, s-ar putea să petreceți un pic prea mult timp obsedând pentru statistici. Îmi amintesc când am creat primul meu blog. În primele trei luni sau, probabil, am petrecut mai mult timp verificând și reîmprospătând statisticile vizitatorilor blogului meu decât am cheltuit-o pentru a scrie conținut nou. Cu toate că aceasta este o ușoară exagerare, dacă nu sunteți un punct în care a fi la curent cu viteza vizitatorilor și a valorilor clienților este o cheie a mijloacelor de trai, poate ar trebui să o păstrați puțin la o dată sau de două ori pe săptămână. Dacă este ceva, la început statisticile pot fi adesea mai demotivante decât înălțarea.

Înveliți

Cu toții avem atât de multe lucruri pe care ar fi trebuit să le facem în aceste zile. Punem din ce în ce mai multe lucruri pe listele noastre de îndeplinit, (în special în această perioadă a anului), dar desigur, mai avem doar aceeași veche douăzeci și patru de ore într-o zi. Unii dintre noi ne mulțumim să ne clasificăm ca fiind ocupați, unde alții optează pentru a crește eficiența oriunde. Unii dintre noi pentru a lucra și mai mult, alții pentru a obține mai mult timp pentru a ne relaxa. Pentru mine este un pic din ambele.

Sperăm că folosind aceste instrumente și trucuri, veți ajunge și la un timp suplimentar. Dacă mai aveți sfaturi, instrumente sau trucuri de adăugat, împărtășiți-l în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me