Deși toată lumea a auzit de Google Plus, acesta este adesea ultimul canal de social media pe care oamenii îl au în vedere atunci când își promovează afacerea. Funcționând într-un mod similar cu Facebook și Twitter, Google Plus oferă tot ceea ce vă așteptați de la un canal de social media. Google Plus afișează un flux de evenimente și postări recente, vă permite să le urmăriți pe altele și să vă construiți următoarele, să împărtășiți propriul dvs. conținut, precum și să comentați ofertele altora și multe altele. Cu toate acestea, Googe Plus fiind, fără îndoială, mai puțin popular decât unele dintre celelalte platforme sociale de acolo, de ce ar trebui să-l folosești?


În acest articol, avem în vedere avantajele utilizării Google Plus și cum să începem cu acesta. Analizăm apoi mai detaliat cum puteți utiliza această platformă de social media pentru a vă promova afacerea și cum să o integrați cu site-ul dvs. WordPress.

De ce să folosiți Google Plus?

Google Plus

Google Plus este o platformă ideală pentru a vă promova afacerea, pentru a vă conecta cu potențiali clienți și pentru a interacționa cu baza dvs. actuală de fani. Google Plus folosește și se integrează ușor cu o serie de instrumente Google, inclusiv Google Photos, Hangouts, Maps, Calendar, YouTube și multe altele. Acest lucru face ca postarea pe Google să fie imediat și mai rapidă decât multe alte canale sociale.

Și asta nu este totul, implicarea regulată pe Google Plus ajută la îmbunătățirea clasamentelor din paginile și postările site-ului dvs. web în motorul de căutare Google. Cei care vă urmăresc pe acest canal, de asemenea, este mai probabil să li se afișeze conținutul Google Plus dacă caută pe Google folosind cuvinte cheie similare. În cele din urmă, Google Plus nu vă percepe taxa pentru promovarea postărilor companiilor dvs. și, datorită funcției „cercurilor”, puteți viza conținutul dvs. către anumite grupuri de persoane.

Așadar, acum știm un pic despre Google Plus și despre avantajele utilizării acestuia, să ne uităm la modul de funcționare a acestuia …

Noțiuni introductive cu Google Plus

Este extrem de rapid și ușor să vă înscrieți cu Google Plus. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un cont Google pentru a face acest lucru. În partea de sus a paginii de pornire Google Plus, selectați butonul „Conectați-vă” și fie urmați instrucțiunile pentru a crea un cont Google nou, fie selectați contul Google cu care doriți să vă conectați.

Vizualizați Newsfeed

Pagina principala

Când vă conectați la Google, veți găsi Newsfeed-ul dvs. pe pagina „Acasă” afișată inițial. Newsfeed dvs. conține o selecție de postări publicate, împărtășite și apreciate de adepții dvs., postări recomandate, subiecte de explorat, articole în trend pe Google Plus și multe altele. Vizualizați Newsfeed pentru a afla ce s-a întâmplat pe Google Plus și ce publică alții.

Sub fiecare post afișat, veți vedea un buton 1+. Acesta este echivalentul unui Facebook „Like”. Numărul de 1 + postări primite va fi afișat lângă pictograma 1+. Veți vedea, de asemenea, o casetă de comentarii și o pictogramă de partajare afișată sub postări. Este important să vă angajați cu alții în nișa dvs. pentru a vă ajuta să creșteți urmările voastre. Îți place, comentează și împărtășește postări este un mod eficient de a face acest lucru.

Editeaza-ti profilul

Pagina de profil

Profilul dvs. este pagina pe care urmașii dvs. o vor vedea atunci când vă vor verifica pe Google Plus. Prin urmare, este esențial să completați toate detaliile necesare pe pagina de profil și să o faceți cât mai primitoare și detaliată.

Există o serie de moduri de a vă personaliza pagina de profil. Pentru a face acest lucru, în meniul din partea stângă a tabloului de bord Google Plus, selectați „Profil> Modificare profil”. Aici puteți să vă scrieți propria etichetă și să încărcați o imagine de profil și o imagine de fundal pentru pagina dvs..

Puteți adăuga informații despre dvs. În pagina de profil, faceți clic pe „Despre” pentru a adăuga data nașterii și ocuparea dvs., precum și pentru a încărca albume. Cu toate acestea, rețineți că, dacă alegeți să adăugați aceste informații, acestea vor fi afișate și în celelalte servicii Google, cum ar fi Google Drive și Fotografii. Selectează pictograma „+” pentru a adăuga alte detalii, cum ar fi informațiile despre muncă și educație, unde locuiești și link-uri către alte profiluri și site-uri de social media.

Pagina ta de profil arată de asemenea toate postările pe care le-ai publicat sau le-ai distribuit, precum și comunitățile la care te-ai alăturat și colecțiile pe care le-ai creat. Vom acoperi comunitățile și colecțiile în continuare în articol.

Adăugați urmăritori

oameni

În „Persoane” din meniul tabloului de bord din stânga, puteți găsi persoane care trebuie să le urmeze, să vadă cine vă urmărește și să le gestionați pe cele pe care le urmați. Sub fila „Găsiți persoane”, Google Plus vă va sugera oamenilor să le urmați și puteți căuta și anumite persoane folosind funcția de căutare din partea de sus a paginii.

Fila intitulată „Următor” vă permite să vedeți pe cine urmați. Una dintre caracteristicile care diferențiază Google Plus de alte canale de socializare este conceptul lor de „cercuri”. Cercurile vă permit să creați diferite grupuri și vă puteți plasa adepții în aceste grupuri în consecință. Acest lucru poate fi apoi deosebit de util pentru crearea de grupuri țintă specifice pentru a promova diferite tipuri de conținut.

Începeți să postați

Adăugați postare

Pentru a posta în Google Plus, selectați „Acasă” sau „Profil” din bara de meniu, apoi faceți pur și simplu clic pe pictograma creion din colțul din dreapta jos al ecranului. În fereastra pop-up, scrieți-vă postarea, adăugați linkuri interactive, imagini, distribuiți locația dvs. și multe altele. Odată publicată, puteți încă să editați o postare, să o mutați într-o colecție, să o fixați în partea de sus a profilului dvs. și să dezactivați comentariile sau partajarea, pentru a numi câteva opțiuni.

Cum să utilizați Google Plus pentru a vă promova site-ul dvs. WordPress

Așadar, acum știți puțin despre începerea cu Google Plus. Faceți-vă timp familiarizați-vă cu această platformă de socializare. După ce aveți încredere în utilizarea Google Plus, următorul pas este să luați în considerare modul de utilizare al acestuia pentru a promova cel mai bine site-ul dvs. WordPress.

Activați Google Plus pentru marca dvs.

Creați un brand

Dacă doriți să vă promovați site-ul WordPress pe Google Plus, atunci trebuie să creați un cont de marcă Google Plus. Prin configurarea propriei pagini a mărcii, fanii vă pot căuta, găsi și urmări cu ușurință pe Google Plus. De asemenea, marca dvs. poate posta, comenta și partaja, precum și crea propriile colecții și comunități.

Pentru a crea un cont de marcă Google Plus, deschideți Marcă Google Plus pagină. Dați-vă unui nume paginii dvs. de brand și selectați „activa” Google Plus se va deschide apoi în noul dvs. cont de marcă. Puteți crea cât mai multe conturi de marcă doriți și puteți comuta între ele și contul personal făcând clic pe pictograma conturilor din colțul din dreapta sus.

Contul dvs. de marcă va fi complet gol atunci când îl configurați. Așadar, va trebui să petreceți timp editând pagina profilului mărcii dvs., găsind persoane care urmează, creând colecții și, în general, configurați-vă marca.

Optimizează-ți pagina Google Plus

Optimizează pagina de marcă

Încercați să legați marcajul paginii dvs. Google Plus cât mai strâns posibil de site-ul dvs. web. În afară de afișarea aceluiași nume, utilizați același logo și imagini, astfel încât pagina să fie imediat recunoscută fanilor care încearcă să vă conecteze cu dvs. pe Google Plus.

În „Profil”, selectați „Modificare profil> Gestionare pagină”. Aici puteți adăuga informații de contact, linkuri către site-ul dvs. web și alte platforme de socializare. De asemenea, faceți clic pe „Poveste” pentru a scrie o descriere a afacerii dvs., asigurându-vă că includeți cuvinte cheie și linkuri suplimentare către conținut pe site-ul dvs. web.

Atunci când creați postări, utilizați cuvinte cheie pe care doriți să le clasificați în text. Adăugați apeluri la acțiune, link-uri către site-ul dvs. și puneți întrebări pentru a vă angaja urmașii și începe discuțiile. Hashtag-urile sunt de asemenea folosite pe Google Plus pentru a permite cititorilor să găsească rapid conținutul pe care îl au. Așadar, adăugați întotdeauna hashtag-uri relevante la sfârșitul unei postări pentru a ajuta la creșterea fluxurilor de trafic în conținutul dvs..

Alăturați-vă comunităților

Comunitate nouă

Comunitățile sunt un mod eficient de a vă conecta cu alții din nișa dvs. În „Descoperire” din bara de meniu, puteți vedea numeroase categorii de comunități sau puteți căuta o comunitate specifică în bara de căutare. De asemenea, vă puteți crea propriile comunități în „Comunități> Creare comunitate”.

Alăturarea comunităților vă permite să vă accesați publicul țintă, să partajați postări, să discutați despre subiecte relevante și să vedeți ce subiecte sunt discutate pe scară largă în industria dvs. Comunitățile sunt, de asemenea, un loc minunat pentru a te cunoaște ca expert în domeniul tău și pentru a-ți spori adepții.

Creați colecții

Creați o colecție

Crearea unei varietăți de „Colecții” vă va permite să vă grupați conținutul și să îl împărtășiți cu grupuri țintă specifice. Pentru a crea o colecție, faceți clic pe pictograma „creion” din partea de jos a paginii „Profil” sau „Acasă”. Apoi, lângă numele dvs., faceți clic pe link și selectați „Creați o colecție”. Aici puteți alege, de asemenea, ce colecție pentru a posta conținut nou.

Colecțiile și conținutul lor pot fi partajate cu „Cercurile” dvs., iar adepții pot alege să urmeze colecțiile individuale. Aceasta este o modalitate excelentă de a trimite conținutul potrivit către persoanele potrivite și de a nu supraîncărca urmașii cu informații irelevante.

Cum să integrați site-ul dvs. WordPress și canalul Google Plus

Este important să vă asigurați că vă promovați pagina Google Plus pe site-ul dvs. WordPress, pentru a încuraja vizitatorii site-ului dvs. să vă urmărească. Afișarea butoanelor de socializare urmează butoanele și un flux social vă va ajuta să realizați acest lucru.

Afișează butoanele de urmărire pe rețelele de socializare

Monarh

Monarch from Elegant Themes este un plugin de social media eficient, care oferă butoane de urmărire elegante, care pot fi afișate în diverse locuri de pe site-ul dvs. web. După ce vizitatorii dvs. s-au alăturat serviciului dvs. Google Plus, veți putea menține contactul cu acești potențiali clienți și veți crește șansele ca aceștia să re viziteze site-ul dvs. în viitor..

Încorporați un flux social Google Plus

Flux-Flow G + Stream social

Încorporarea unui flux social în pagini sau widget-uri pe site-ul dvs. WordPress este un alt mod de a atrage vizitatorii site-ului dvs. Flux-Flow WordPress Social Stream vă permite să afișați conținut și discuții din pagina dvs. de profil Google Plus (plus alte 15 rețele sociale și fluxuri) pe site-ul dvs. web. Acest lucru vă va ajuta să oferiți vizitatorilor o privire de ansamblu asupra a ceea ce le lipsește dacă nu vă urmăresc pe Google Plus. În cele din urmă, utilizarea unui flux social ar trebui să conducă la o creștere a Google Plus în continuare și să vă permită să vă mențineți în contact cu publicul dvs. bine după ce au părăsit site-ul dvs. web.

Gânduri finale privind utilizarea Google Plus

După cum puteți vedea, Google Plus poate fi o armă reală în armura dvs., ajutându-vă să vă oferi un avantaj deosebit față de concurență. Acest canal de socializare vă va ajuta să vă promovați site-ul, să ajungeți la clienți potențiali noi și să vă mențineți în contact cu următorii actuali. Pe lângă toate acestea, va ajuta la îmbunătățirea clasamentului dvs. în Google. Deci, ce așteptați … este timpul să vă înscrieți la Google Plus!

Care este experiența dvs. de a utiliza Google Plus? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile pe acest canal de socializare în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me