Timpurile de încărcare dureroase, serviciul pentru clienți slab, supărarea feroce și incompatibilitățile plugin-urilor au afectat reputația GoDaddy ca gazdă WordPress. Mult timp asociată în primul rând cu sentimentul negativ al utilizatorului, mareele se transformă lent în favoarea unui serviciu de găzduire renăscut.


GoDaddy s-a arătat intenționat cu privire la îmbunătățirea performanței produsului, a capacității de utilizare și a suportului pentru clienți și produse.

Mai precis, au creat o apăsare majoră pentru a integra pe deplin WordPress în ofertele lor de produse pentru începători și profesioniști deopotrivă cu o serie de pachete destinate specific platformei.

Deci, eforturile lor au avut un impact substanțial sau GoDaddy este încă un inamic al WordPress? În acest articol, vom aborda istoria adesea plină a relației lui GoDaddy cu WordPress, noua lor direcție și produsele și serviciile oferite acum..

GoDaddy și WordPress: Atunci și acum

Fondat în 1997 sub denumirea de Jomax Technologies, Bob Parsons și echipa sa au redenumit această companie de software GoDaddy în 1999. Numele său de afaceri comic, dar memorabil, reflecta abordarea capricioasă a companiei de publicitate..

Cu toate acestea, nu a fost o navigare simplă în ceea ce privește WordPress. Dezvoltatorii au adesea plâns de timpurile de încărcare lentă de-a lungul anilor și au fost deseori evidențiate răspunsuri inconsecvente și vinovăția nepotrivită din partea asistenței tehnologice..

Un blogger a fost mutat la se exprimă în termeni puternici încă din 2013:

A spune că sunt „WordPress friendly” este ca și cum ai spune că pitbul tău este prietenos în timp ce folosești fiecare uncie de forță pe care ai încercat să o împiedici să mă atace!!

În ultimii doi ani și jumătate, cu toate acestea, noul CEO Blake Irving a încercat să schimbe dramatic compania.

Sub conducerea sa, GoDaddy a reînnoit ofertele de produse, și-a extins centrul de asistență pentru clienți, a îmbunătățit formarea de asistență tehnică și a abordat reprezentarea femeilor a companiei. Au început chiar să sponsorizeze o serie de evenimente WordCamp la nivel internațional.

Configurarea contului WordPress fără probleme

Gestionat găzduire WordPress de la GoDaddy.

Gestionat găzduire WordPress de la GoDaddy.

Cu serviciul găzduit GoDaddy, vechea avertizare despre „Obțineți ceea ce plătiți” nu se mai aplică. Deși prețurile sunt în continuare printre cele mai scăzute din industrie (în prezent desfășoară o promoție cu găzduire WordPress de bază începând de la 1 dolar pe lună), nivelul de valoare oferit a scăzut..

WordPress nu mai este doar una dintre multe opțiuni la GoDaddy. În schimb, au făcut din WordPress un cetățean de primă clasă în gama de produse, cu un set de soluții pe care personalul le descrie ca fiind o ofertă de produse „bine gestionată”. Vei vedea diferența imediat după activarea contului.

Repere de gazduire WordPress GoDaddy

Oferta WordPress reînnoită include o serie de caracteristici noi și plăcute. Am ales unele dintre cele mai notabile mai jos.

Tutoriale Sidekick

Dacă sunteți nou la WordPress, veți avea acces la sute de tutoriale SIDEKICK care demonstrează cum să vă construiți site-ul. Videoclipurile lor sunt actualizate constant și acoperă subiecte precum editarea de fotografii, crearea de pagini și postări, selectarea temelor și multe altele.

WordPress 101

Videoclipurile WP101 sunt standard.

Videoclipurile WP101 sunt standard.

De asemenea actualizate cu fiecare versiune nouă, WordPress 101 oferă tutoriale video formatate pentru toate dispozitivele dvs. Acestea acoperă totul, de la instrucțiuni de bază până la concepte mai avansate precum optimizarea SEO.

Personal instruit de sprijin

În jurul lunii mai 2014, GoDaddy a dizolvat asistența de e-mail și biletele de probleme. Pur și simplu nu funcționa. Printre alte probleme, au fost prea multe întârzieri în procesarea cererilor clienților și nu au avut instrumentele necesare pentru a verifica informațiile clienților dacă solicitările au fost trimise de la e-mailuri non-cont.

Acum, însă, personalul de asistență tehnică a fost instruit să rezolve problemele exclusiv pentru utilizatorii WordPress prin telefon și prin chat-ul live 24 de ore pe zi – o îmbunătățire masivă a nivelului serviciilor.

Îmbunătățirea securității site-ului

Potrivit lui Jeff King, directorul general de gazduire și securitate al GoDaddy, compania a luat o poziție din ce în ce mai proactivă împotriva amenințărilor de securitate din ultima perioadă. Blocatorii de spam, actualizările automate și backup-urile de noapte ale site-ului cu reinstalare cu un singur clic sunt doar câteva dintre noile caracteristici de securitate ale GoDaddy.

Compatibilitate cu plugin-uri

Așa cum am menționat anterior, compatibilitatea plugin-urilor a fost o problemă majoră pentru găzduirea GoDaddy de la vechi. Și-au luat angajamentul de îmbunătățire a produsului WordPress cu un pas în continuare, cu lista Hot 100 a celor mai utilizate teme și plugin-uri (și da, pariați că Totalul este acolo).

Livrată săptămânal, această listă ocupă teme și pluginuri populare WordPress utilizate de clienții care găzduiesc WordPress GoDaddy. Interesant, în loc de a clasifica numărul total de instalări active, GoDaddy evaluează modificarea netă a temelor și a pluginurilor active în momentul analizei lor săptămânale.

GoDaddy a compilat, de asemenea, o listă de pluginuri cunoscute pentru a interfera cu funcționalitatea conturilor lor de găzduire WordPress gestionate. Dacă este activat, GoDaddy le va elimina plugin-uri listate negre din contul dvs. gestionat la detectare.

Migrarea site-ului web

Opțiunile de migrare par să se îmbunătățească substanțial. Un blogger a raportat migrarea mai multor site-uri web fără niciun obstacol. În timpul procesului de migrare, puteți previzualiza site-urile dvs. pe un subdomeniu separat. În plus, vă puteți aștepta să înregistrați o creștere a vitezei paginii site-ului dvs. web la finalizare.

Mergeți Pro cu clienții dvs. existenți

GoDaddy Pro este o excelență pentru dezvoltatori.

GoDaddy Pro este o excelență pentru dezvoltatori.

GoDaddy Pro a fost creat având în vedere dezvoltatorii, designerii și agențiile creative. Acesta combină componentele de bază ale găzduirii WordPress gestionate de GoDaddy (precum și opțiunile pentru servere partajate, cloud, VPS și dedicate) cu instrumente inteligente de gestionare a clienților.

Puteți utiliza instrumentul de migrare a site-ului pentru tranziția clienților existenți către acest nou sistem sau puteți crea un cont cu totul nou pentru clienți noi. Iată doar câteva dintre caracteristicile deosebite ale acestui nou produs.

Managementul contului

Clienții dvs. determină nivelul dvs. de acces, dar puteți efectua teste în culise, verificați performanța site-ului, funcționalitatea pluginului, revizuirea codului – întreaga bilă de ceară. Puteți începe chiar să construiți site-ul clientului dvs. pe un domeniu temporar pentru aceștia până când se stabilesc pe unul final.

Cumpărare simplificată

Ați făcut vreodată achiziții pentru clienții dvs. doar pentru a ajunge într-un web încurcat de a afla cum să transferați proprietatea asupra produselor lor înapoi? GoDaddy Pro abordează această problemă cu coșurile de cumpărături ale clienților. Există două opțiuni:

  1. Completați coșul de cumpărături, apoi trimiteți-l clientului pentru achiziție.
  2. Efectuați achiziția în numele clientului dvs. cu cardul de credit pe care îl au la dosar.

Clienții își păstrează proprietatea în timp ce lucrați pe contul lor cu mai puține sughițe. Este o opțiune excelentă de a avea și salvează o mulțime de dificultăți în linie.

Asistență dedicată clienților

Când jonglați mai mulți clienți, este ușor să lăsați mingea din când în când. GoDaddy ajută la prevenirea acestui lucru prin dedicarea unei linii de asistență clienților clienților Pro. Timpurile de așteptare sunt mai scurte și mai aveți opțiunea de a utiliza chat-ul live.

O caracteristică suplimentară pe care o preferă mulți freelanceri este opțiunea de a trimite un bilet de asistență. După rezolvarea unei probleme, veți primi o actualizare. Acest lucru vă eliberează pentru a continua să lucrați în conturile clienților dvs., în loc să pierdeți timp depanare a blocărilor tehnice din culise.

Acces la un Evanghelist WordPress

GoDaddy își ține urechea la pământ cu comunitatea mai largă prin intermediul evanghelistului lor WordPress, Mendel Kurland. Mendel călătorește pe larg pentru a obține informații de la dezvoltatori, designeri și proprietari de site-uri din întreaga lume. Pe lângă stabilirea relațiilor în cadrul comunității WordPress, Kurland transmite feedback direct echipei de dezvoltare a GoDaddy pentru a crește performanța și capacitatea de utilizare a GoDaddy Pro.

GoDaddy este bine să meargă?

Odată o opțiune potențial dureroasă pentru utilizatorii WordPress să o considere un partener de găzduire, GoDaddy este acum un concurent serios cu introducerea de găzduire WordPress gestionată. Și, chiar acum, puteți încerca doar 1 dolar pe lună (doar faceți clic pe butonul pentru a obține promoția), deci ce trebuie să pierdeți cu adevărat?

Gazduire web administrată de GoDaddy

Au mers foarte mult pentru a schimba percepția clienților și a demonstra încrederea lor ca companie de găzduire, pe lângă adăugarea de noi funcții inovatoare, cum ar fi GoDaddy Pro pentru dezvoltatori.

Suntem curioși să vă auzim gândurile. Aceste schimbări specifice WordPress sunt suficiente pentru a lua în considerare găzduirea următorului dvs. site web prin GoDaddy? Sau ești încă pe gard? Contactați-vă prin comentarii și anunțați-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me