Dacă ești nou la WordPress, complet sau relativ, poate părea un pic copleșitor să faci orice alte scrieri și postări, poate categorizați și poate instalați un plugin de partajare socială sau trei. Dar, cu un pic de îndrumare, veți putea cu ușurință să controlați părți ale acestui software masiv care chiar acum, vă așteptați pentru a încerca să nu vă faceți griji.


O problemă care vine adesea împreună cu a fi nou la ceva, este teama de a eșua sau de a încurca ceva. Însă, în mod paradoxal, pentru o mulțime de lucruri, WordPress a inclus, atunci când începeți, este cel mai bun moment posibil pentru a încurca ceva. Consecințele pe care site-ul tău nu le merge cu site-ul tău înainte să ai vizitatori, în afară de prieteni apropiați și familie, și atunci când joacă un rol important în plata facturilor în fiecare lună sunt incomparabile.

Pentru a măsura îngrijorarea, adoptați o atitudine de încurcătură. Când nu încercați urgent să remediați găurile de securitate sau să reinstalați un site de lucru, nu există cu adevărat nimic de care să vă temeți, mai ales la început. Începeți cu piesele care vi se par natural interesante, chiar dacă toate sunt legate de design și nu știți nimic despre design. În loc să te forțezi prin tutoriale, ai putea observa că înveți în mod firesc să înveți mai multe despre WordPress și să explorezi diferite aspecte fără să te simți plictisit.

Una dintre cele mai bune lucruri despre o mentalitate de „încurcătură” când vine vorba de WordPress, este că nu există nicio presiune pentru a parcurge curba de învățare cât mai repede posibil. Poți să-ți oferi timpul necesar pentru a-ți rezolva lucrurile pentru tine, iar acest lucru face totul mai ușor și mult mai distractiv.

Mai jos am enumerat câteva domenii în care s-ar putea să obțineți o valoare bună din încurcarea și să vă familiarizați.

Programare postare WordPress

Programare postare WordPress

Acesta este unul dintre motivele mari pentru care un CMS este atât de al naibii de util. Dacă terminați o postare devreme sau trebuie să plecați în vacanță sau luați un internet sabatic (de care probabil că avem toți nevoie), puteți scrie postări / articole în timp și să le programați pentru a merge live în timpul postărilor dvs. articolele de obicei.

Sau puteți să vă încurcați cu orele de post și să încercați să găsiți care pare să funcționeze cel mai bine pentru a ajunge la publicul dvs. Consultați ghidul nostru despre programarea postului WordPress pentru mai multe sfaturi și trucuri pentru a vă menține site-ul web pe cale.

O mai bună securitate WordPress

Securitate WordPress

Deși este ușor să crezi că WordPress nu este suficient de sigur, aceasta este o gândire doritoare. De fapt, doar luna trecută mi-am făcut blogul hacked pentru că am fost leneș în ceea ce privește punerea în aplicare a unor bune practici de securitate. Din fericire, am reușit să-mi refac site-ul destul de ușor și, prin urmare, am îmbunătățit masiv securitatea, făcând câteva lucruri cheie.

Notă importantă: Faceți o copie de siguranță a site-ului dvs. înainte de a încerca ceva și fiți atenți la listarea în alb și la alte soluții legate de IP pentru restricții de conectare, puteți ajunge să vă blocați din propria dvs. zonă de administrare.

Domenii de analizat:

 • Modificarea URL-ului de conectare
 • Adăugarea unor restricții de bază pentru firewall
 • Modificarea prefixului bazei de date (nu uitați să faceți o copie de rezervă mai întâi a bazei de date)

Pluginuri WordPress pentru o mai bună securitate și întreținere:

Ghiduri cu mai multe informații de securitate:

 • Securitatea WordPress: site-ul dvs. WordPress este într-adevăr securizat?
 • Cum să vă securizați blogul WordPress, sfaturi utile pentru orice utilizator
 • Codex: Întărirea WordPress

Îmbunătățirea WordPress SEO

WordPress SEO

SEO vă poate ajuta să obțineți vizitatori constanți pe perioade lungi de timp și să conduceți mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress. SEO este o modalitate nedureroasă de a atrage vizitatorii fără a fi necesar să scrie sau să promoveze ceva special pentru ca aceștia să vină.

Cercetare cu cuvinte cheie

Așa cum am menționat în ghidul începătorului meu pentru seria SEO WordPress, dacă nu începeți cu cercetarea prin cuvinte cheie, toate eforturile dvs. vor fi în zadar. Așa că data viitoare când scrii o postare sau un articol, petreci ceva timp asigurându-te că folosești același limbaj ca și persoanele care caută să afle despre subiectul articolului sau postării menționate..

Limacși

O mulțime de oameni vor spune că trebuie doar să-ți schimbi permisiunile, astfel încât să afișeze numele postării și vor fi optimizate. Dar aparent Google îl preferă dacă vă păstrați slugile scurte și dulci, în mod ideal, 3 cuvinte fără cuvinte de umplutură (cum ar fi sau pentru sau așa ceva).

Pentru că ar fi extrem de obositor să parcurgi întregul document de material și, mai probabil, nu; nu chiar atât de productiv, ar trebui să vă concentrați pe cele mai extinse / importante postări. Postările care se remarcă într-adevăr ca adăugând valoare pe un anumit subiect.

Formatarea

Utilizarea corectă a anteturilor în conținutul dvs., asigurându-vă că există doar un h1 pe fiecare pagină și alți factori. Utilizați rubricile în mod logic și întotdeauna în ordine (de exemplu, H1 pe care îl utilizați pentru rubrica dvs. de postare trebuie să fie urmate de rubricile H2 pentru secțiuni din conținutul dvs., urmate de rubricile H3 și așa mai departe). Urmarea unei ierarhii de rubrici este mult mai bună pentru indexarea motoarelor de căutare.

Cod curat

Acum, dacă nu sunteți dezvoltator, cât de curat este codul dvs. va depinde de cine a creat tema WordPress pe care o utilizați. Aici la WPExplorer construim toate temele noastre (inclusiv Total) cu cod HTML valid semantic, care ajută la îmbunătățirea SEO.

Ghiduri pentru îmbunătățirea suplimentară a SEO WordPress:

 • Cele mai importante funcții ale WordPress SEO de Yoast
 • Ghid pentru începători în WordPress SEO: backlinks, viteza site-ului și multe altele
 • Cele mai bune practici WordPress SEO
 • WordPress SEO – Ghidul definitiv de Yoast

Plugin-uri pentru îmbunătățirea SEO WordPress:

Creșteți viteza site-ului WordPress

Viteza site-ului WordPress

Viteza site-ului devine din ce în ce mai importantă. Cu cât utilizatorul obișnuit este mai „răsfățat”, timpul de încărcare este mai rapid pe care îl așteaptă un utilizator de la orice site web și cu atât mai rapid utilizatorul „sări” de la unul încărcător lent. Îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. este unul dintre acele lucruri care par mult mai complicate și mai dificile decât sunt, deoarece există o mulțime de limbaje confuze folosite de „profesioniști”.

Dacă te conformezi doar la câteva orientări de bază, testează ce funcționează pentru tine și te distrezi cu el (poate face-l într-un joc în care de fiecare dată când există o îmbunătățire peste 0,3 s te apuci de o băutură sau sacrifici un ursuleț în onoarea WordPress) veți putea să vă radeți secunde din timpul dvs. de încărcare, fără stres.

Câteva zone pe care poate doriți să le analizați:

 • CDN
 • Caching
 • Optimizarea imaginii
 • Optimizarea paginii de pornire
 • Încărcarea leneșă

Ghiduri pentru accelerarea în continuare a WordPress:

 • 10 servicii CDN gratuite pentru accelerarea WordPress
 • Cum să îți grăbești site-ul WordPress (rapid și ușor)

Pluginuri care vă ajută să accelerați instalarea WordPress:

Proiectare site web și temă WordPress

Proiectare site WordPress

Obținerea unui design de bază, curat este ceva ce o mulțime de teme WordPress face bine în aceste zile. Problema de acolo este cum să faceți site-ul dvs. să iasă în evidență un pic, pentru a atrage atenția vizitatorilor dvs. Din fericire pentru tine, multe teme, cum ar fi propriul nostru Total, vin cu construitori de pagini încorporate, personalizatori live și multe altele.

Câteva zone pe care poate doriți să le analizați:

 • Constructori de pagini
 • Teme personalizabile
 • Logo antet
 • Zona widget
 • Pagina personalizată personalizată

Ghiduri pentru proiectarea WordPress:

 • Moduri ușoare (și accesibile) de a face un site WordPress să iasă în evidență
 • 12 moduri creative prin care puteți îmbunătăți designul blogului
 • Cum să creezi imagini pentru blogul tău WordPress fără abilități de design grafic

Pluginuri pentru reproiectarea site-ului dvs. WordPress:

 • Cei mai buni producători de pagini pentru WordPress

Începeți să construiți o listă

Liste de newsletter WordPress

Dacă o listă de e-mail sau e-mail marketing este ceva care te intimidează, relaxează-te. Nu mai este aproape nicio parte atât de complicată și de neprietenoasă cu utilizatorul, cum era acum 8 ani sau mai mult. În plus, cei mai mulți dintre cei mai mari furnizori vă permit acum să obțineți un gust gratuit (Aweber încercare gratuită de 1 lună, MailChimp gratuit până la 2000 de abonați.)

În timp ce a scrie o copie pentru e-mailuri este ceva care poate pune un gust rău în gura cuiva care este vânzător, ca mine, mi se pare util să canalizez aceeași voce a blogului de la care au subscris..

Ghiduri pentru „încurcarea” în continuare:

 • Cum să construiți o listă de e-mail în WordPress
 • Comercializarea site-ului dvs. WordPress: Ghidul final

Plugin-uri pentru „încurcarea” în continuare:

Creați cu ușurință pagini avansate cu Build Builders

Creatori de pagini WordPress

Dacă sunteți îngrijorat să abordați imaginile reale ale site-ului dvs. web, nu vă faceți griji. Și în loc să încercați să reinventați roata unui design bun, pur și simplu lăsați-vă să vă inspirați de formele și utilizările spațiului alb (spațiu între text / imagini / alte obiecte) pe care le vedeți pe site-uri web bine proiectate și imitați ceea ce apreciați cel mai mult.

Constructorii de pagini vă permit să aveți mult control creativ asupra aspectului unei pagini, fără a fi nevoie să cunoașteți o singură linie de cod. Aceasta este o presiune foarte mică, deoarece singurul lucru care ar putea merge greșit este că publicați o pagină care nu arată bine. Și asta poate fi evitată prin simpla accesare a publicării până când nu sunteți mulțumit.

Plugin-uri pentru „încurcarea” în continuare:

 • WP Bakery Visual Builder Drag and Drop Building Page
 • Beaver Builder pentru WordPress
 • Conductor WordPress Layout Builder
 • Qards Review Page Builder pentru WordPress
 • Cei mai buni producători de pagini pentru WordPress

Concluzie

În timp ce există o mulțime de lucruri pe care le puteți face cu WordPress fără să știți (sau să învățați vreodată) o singură linie de cod, dacă sunteți interesat, este posibilă mult mai multe încurcări în cazul în care sunteți dispus să vă rotiți mânecile și să obțineți mâinile tale murdare.

Primul pas ar trebui să fie să instalați o copie locală a WordPress (sau pur și simplu să puneți în scenă site-ul dvs. dacă sunteți pe WPEngine). Apoi, utilizați Google fratele mare și site-uri specifice de cod, cum ar fi StackExchange, pentru a afla cum să faceți ceea ce doriți să faceți.

Este posibil ca codul dvs. să nu fie destul de bun și să puteți ajunge să utilizați multe „soluții neelelegante”, dar veți învăța, iar rezultatele acestui lucru vă pot inspira să aruncați o privire mai profundă și să învățați să codați pentru adevărate.

Există vreo aere de WordPress pe care ți-e îngrijorat să le abordezi? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me