Optimizarea ratei de conversie (CRO) este o tehnică semnificativă de optimizare a site-ului web, care tratează modul în care vizitatorii se angajează cu site-ul dvs. web. Este esențial o modalitate de a face urmări și optimizează numărul de vizitatori care sunt cumpărarea de fapt a produsului sau performant la acțiunea dorită.


Iată un fapt interesant: un site web cu trafic ridicat, dar rata de conversie scăzută generează venituri mai mici decât un site web cu trafic relativ redus, dar cu o rată de conversie mai mare. Cu alte cuvinte:

O rată de conversie mai mare generează venituri mai bune.

Glosar

Iată câțiva termeni pe care trebuie să-i înțelegem înainte de a continua cu ghidul. Să dărâmăm asta, astfel încât să nu uităm:

 • Conversie: Când un vizitator îndeplinește un anume specific acțiune pe site-ul dvs. web, aceasta este denumită conversie.
 • Acțiune: O acțiune poate fi orice activitate sau tranzacție pe care doriți să o efectueze vizitatorul. S-ar putea să vă înscrieți la newsletterul dvs., să vă cumpărați (sau să promovați) un serviciu, să vă abonați la canalul dvs. social etc..
 • Rata de conversie: Ia numărul de persoane care se convertesc și împărțiți-le după numărul total de vizitatori la site-ul dvs. De exemplu, dacă site-ul dvs. are 1000 de vizitatori, dintre care 50 convertiți, atunci aveți o rată de conversie de 5%

Formula ratei de conversie

 • Canal de conversie: Succesiunea acțiunilor efectuate de un vizitator pentru a se transforma într-un client. (Un client în acest context este cineva care îți îndeplinește acțiunea dorită)

O simplă pâlnie de conversie

 • Apel la acțiune (CTA): Este butonul pe care îl vizită vizitatorii ar trebui să faceți clic pentru a efectua acțiunea dorită. Ar putea fi orice, de la „Cumpărați acum”, „Înscrieți-vă pentru o probă gratuită” sau cele creative precum „Vedeți de ce pierdeți bani”.

Bounce Exchange

Bounce Exchange este una dintre frontierele tehnologiei cu intenție de ieșire. Butoanele pe care le vedeți sunt CTA-urile. 

Indicatorii cheie

Mai departe, iată câteva orientări de bază pentru CRO, împrumutate de la Neil Patel (un cunoscut expert în analiză).

 • Eforturile dvs. de CRO ar trebui să fie direcționate către scorificarea mai multor conversii – adică creșterea ratei de conversie.
 • CRO nu se bazează pe ceea ce doriți. Este despre punându-te în pantofii vizitatorilor tăi și gândirea din perspectiva lor. Este procesul de a face acțiunea dorită pentru vizitatorul dvs. cât mai ușor și mai de încredere.
 • CRO poate fi abordat în două moduri – probele au fost sprijinite și tehnici generice. Primul necesită mai mult efort și de obicei are un ROI mai bun.
 • Tehnici generice s-ar putea să nu funcționeze întotdeauna. Ceea ce funcționează pentru un site web, este posibil să nu funcționeze pentru altul.

proces cro

CRO este un proces evolutiv

 • Dovada a fost susținută Eforturile CRO ar trebui să fie centrat pe utilizator și bazat pe date. Nu ar trebui să se bazeze numai pe tactica manualelor. Trebuie să vă studiați utilizatorii, să obțineți informații și să formulați ipoteze, să le testați și să repetați procesul până când atingeți obiectivul de conversie.
 • Cercetare arată că prea multe alegeri afectează procesul nostru de luare a deciziilor. Prin urmare, fiecare acțiune dorită ar trebui plasată în propria pagină de destinație. Cel mai bine este să nu aglomerați o singură pagină cu prea multe opțiuni sau CTA.
 • În continuarea punctului de mai sus, eforturile dvs. de CRO ar trebui să vizeze și pentru cea mai înaltă experiență de utilizator. Nu lăsați utilizatorul ghicind dacă dorește să descarce doar cartea electronică sau înscrierea separată pentru newsletter-ul dvs. În schimb, oferiți-le un singur formular de înscriere la newsletter unde primesc o copie gratuită a cărții electronice.
 • Tine minte, mai puține alegeri = timp mai mic pentru luarea deciziilor = conversie mai rapidă.
 • Imaginile valorează 1.000 de cuvinte și anumite imagini funcționează mai bine în funcție de publicul țintă. Uneori imagini reale depășesc imaginile stoc.

Ce diferențiază CRO – De ce este atât de important?

CRO este una dintre acele tehnici care iau în considerare calitate peste cantitate. După cum am menționat anterior, un site web cu trafic ridicat, dar nicio conversie vă va costa bani. Deci, în loc să vă concentrați eforturile de marketing pe achiziționarea de mai mult trafic, ar trebui să lucrați mai departe transformarea traficului pe care îl aveți deja. Vă maximizează profiturile fără a trebui să plătiți pentru mai mult trafic (desigur, va trebui să suportați costul procesului CRO).

Eforturile CRO necesită investiții semnificative în timp (și potențial financiar). Împărțirea bugetului de marketing în egală măsură în trafic și SEO și CRO este o idee bună. Prin cernerea traficului dvs. CRO vă ajută să separați tipul potrivit de vizitatori pentru afacerea dvs. Cu bazate pe date abordare de cercetare, puteți înțelege tipul dvs. de clienți. Puteți utiliza aceste descoperiri pentru reglați-vă SEO și eforturi de achiziție a traficului pentru achiziționarea traficului țintă. Acești vizitatori sunt mai probabil să se convertească.

cro îmbunătățește achiziția de trafic

CRO îmbunătățește procesul de achiziție a traficului

Procesul CRO

1. Identificați pagina pe care trebuie să o optimizați

Puneți bazele – știți ce trebuie să faceți. Identifica elementul din site-ul dvs. are nevoie de optimizare. Acest lucru nu este atât de ușor pe cât sună. Așa cum am văzut până acum, CRO depinde de site-ul dvs. web și, mai important, de publicul dvs. O tactică care funcționează genial pe un singur site, s-ar putea să nu funcționeze pe a ta.

Iată un exemplu. Luați în considerare o situație în care vă specializați în servicii de consultanță WordPress și oferiți o consultație gratuită. Scopul dvs. ar trebui să fie optimizarea paginii și a CTA care deține consultarea gratuită. Oamenii au mai multe șanse să se convertească dacă ca oferta inițială gratuită.

2. Stabilirea unei linii de bază

Înainte de a putea începe optimizarea, trebuie să știți cum a fost performanța anterioară. Acolo vine linia de bază. Consultați statisticile de conversie și stabiliți-o ca bază. Asigurați-vă că selectați a durata viabilă (zile, săptămâni sau luni) în funcție de traficul dvs. și respectați-l pentru procesul CRO curent.

Cum să faci despre asta în WordPress:
Experimente de conținut Google, care face parte din Google Analytics, este o modalitate excelentă de a împărți paginile de testare WordPress. Permite crearea de obiective și înregistrarea variantelor de pagină pentru urmărire. Acesta va ajuta administratorii web să identifice o pagină „câștigătoare”. Este un conecteaza pentru a integra Experiențele de conținut Google cu site-ul dvs. WordPress, oferind o interfață pentru a adăuga cu ușurință fragmentul de cod în paginile dvs. Vom discuta o listă întreagă de instrumente de optimizare a ratei de conversie în WordPress într-un articol din serie.

3. Identificați barierele

După ce v-ați stabilit pe o anumită pagină pe care doriți să o optimizați, începeți prin segregarea pâlniei de conversie în părți logice. Dacă aveți o rată de respingere ridicată, identificați partea în care utilizatorii tind să plece. Aceasta este partea pe care doriți să o schimbați. Pregătiți diferite versiuni ale acelei părți și testați A / B fiecare dintre ele.

Nu este întotdeauna cazul în care utilizatorii vor să părăsească site-ul. Uneori, poate doriți să implementați modificări mici (sau mari) la pagina dvs. de destinație și să vedeți performanțele în ceea ce privește vechea.

De exemplu, este posibil să fi plasat CTA-ul într-un carusel – ceea ce este într-adevăr o idee proastă. Într-un glisor automat cu trei diapozitive, CTA ar fi ascuns două treimi din timp! Este mult mai bine să aveți un pagina de destinație statică cu informațiile ușor vizibile. Același lucru este valabil și pentru paginile splash Flash și HTML5. Sunt școală veche, în stil și oribile atât pentru SEO, cât și pentru CRO, indiferent de aspectul frumos.

4. perturba barierele

Dacă rata de respingere este mare, întrebați-vă – de ce pleacă vizitatorii la această pagină?

Iată câteva întrebări care vă pot ajuta să observați vinovatul:

 • CTA este vizibil în mod corespunzător sau este dificil de găsit?
 • Dacă CTA se poate face clic? Oamenii fac clic pe CTA?
 • În ambele cazuri, utilizați un software de analiză a cărții de căldură pentru a realiza același lucru.
 • Este bara de risc prea sus? De exemplu, a cere detaliile cardului de credit pentru o consultare gratuită nu este o idee prea bună. Pe partea de rabat, afișarea „nu este necesar un card de credit” reprezintă o șansă mai bună pentru o conversie.

Când doriți să implementați mici modificări ale paginii dvs. de destinație, puteți experiment cu următoarele:

pagina de home envato

Pagina de pornire a lui Envato folosește o abordare testimonială + CTA

 • Schimbați microscopul de pe CTA
 • Modificați aspectul CTA (butoane mai mari, dimensiunea textului, stilul fontului etc.)
 • Încercați un set de culori diferit pentru întreaga pagină de destinație. Cercetările arată că culoarea afectează starea de spirit și comportamentul utilizatorului.
 • Modificarea cantității de date din pagina de destinație – utilizatorii defilează prea mult pentru a ajunge la CTA?
 • Cât de des afișez CTA? Ce efect are afișarea CTA de mai multe ori asupra ratei de conversie?
 • Sunt titlurile mele suficient de magnetic?
 • Modificarea poziției mărturiilor clientului, a portofoliului și a clientelei.
 • Sunt eu întrebând prea mult informații despre formularul de înscriere? De exemplu, este o idee bună să nu solicitați adresa clientului atunci când serviciul de procesare a cărților de credit nu o solicită..

5. Clătiți și repetați

Trebuie să înțelegem asta CRO este un proces în continuă evoluție. După experimentarea unui set de tehnici pentru un anumit set de elemente, obțineți o anumită rată de conversie. O schimbare a tendinței industriei afectează masele. Gândiți-vă la boom-ul smartphone-ului și la Internet of Things. Acest lucru duce la o schimbare în interesul maselor.

Ieri a fost vorba despre deținerea unei perechi decente de căști. Astăzi este vorba despre boombox-urile wireless – Pilula batailor.

Modalități generale de a îmbunătăți CRO

Până acum am vorbit despre tehnici specifice de marketing – identificarea barierelor, Optimizare CTA, Microcopia, Să aruncăm acum o privire la unele dintre acestea alte modalități prin care îți poți îmbunătăți rata de conversie. Aceste metode sunt generice și se aplică tuturor site-urilor web care vizează o experiență bună a utilizatorului (UX).

Nimeni, inclusiv Google îi place un site web lent.

Există o multitudine de moduri de a îmbunătăți viteza site-ului dvs. web – le-am acoperit pe blog înainte, așa că sperăm că acestea par un pic familiare.

Tehnici geeky și / sau consumatoare de timp (indiferent cât de mic):

Vrei satisfacție instantanee? Puteți implementa o cache mai bună sau un CDN pentru a ajuta la îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. astăzi. Iată opțiunile noastre preferate.

1. Implementați Cache WordPress

2. Utilizați o rețea de livrare a conținutului

Tehnici fără obstacole:

În general costă mai mult, dar îți oferă pace sufletească. Iată o listă a diferitelor tehnici de găzduire, ordonate în ordinea descrescătoare a costurilor:

1. Gazduit WordPress găzduit

wpengine

Transferați site-ul dvs. WordPress într-un cunoscut gestionat WordPress hosting companie – sunt incredibil de rapid și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de găzduire / viteză / securitate / actualizare. Tot ce trebuie să faceți este să plătiți factura lunară și nu sunteți liber concentrați-vă pe conținutul dvs..

 • Exemplu: Noi folosim WPExplorer și recomandăm WPEngine
 • Cost: 30-250 USD USD / lună

2. Gazduire WordPress partajată

Siteground

Folosit a găzduire WordPress partajată serviciu. Acesta este un formular de găzduire partajat specializat pentru WordPress și a fost introdusă recent de marile companii de hosting.

 • Exemplu: SiteGround, Templul Media
 • Cost: 15-80 USD USD / lună

3. Serviciu de gazduire cloud gestionat

cloudways

Folosește o serviciu de găzduire cloud gestionat cum ar fi Cloudways – acestea găzduiesc și gestionează site-ul dvs. WordPress în furnizorii de hosting de cloud precum Microsoft Azure, DigitalOcean și Google Cloud.

 • Cost: $ 5-300 / luna

4. Servicii de gazduire cloud

cuvânt de cuvânt digitalalocean

Companii precum DigitalOcean fac hosting cloud uşor și la prețuri accesibile. De asemenea, oferă instalații WordPress cu un singur clic, astfel încât să puteți implementa un site web gata de WordPress în mai puțin de un minut.

 • dezavantaj: Trebuie să fiți sunet din punct de vedere tehnic, iar depanarea este o adevărată durere.
 • Pro: Pe partea de plus, obțineți mai multă putere și control asupra serverului dvs., cu o creștere minunată a costurilor de găzduire, în comparație cu găzduirea partajată.
 • Cost: $ 5-300 / luna

5. Gazduire comună

Bluehost

Gazduirea în comun nu necesită nicio introducere. Este un prim pas accesibil pentru CRO, iar prin instalarea WordPress cu 1 clic poți începe rapid pe site-ul tău.

 • Exemplu: BlueHost
 • Pro: Una dintre cele mai ușoare și mai fiabile modalități de a implementa un site WordPress pentru începători.
 • Contra: Ar putea duce la întreruperea și suspendarea contului în timpul vârfurilor de trafic.
 • Cost: $ 4-8 / luna

Concluzie

Astfel, organizația dvs. este Eforturile CRO nu sunt o singură dată. Similar cu SEO, acesta trebuie să țină pasul cu ultimele interese a vizitatorului tău.

Cercetare. Disociază. Repeta.

În următorul articol, vom arunca o privire asupra unor plugin-uri WordPress uimitoare care vă ajută să vă concentrați asupra procesului de optimizare a ratei de conversie cu un nivel minim tehnic..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me