Ghid final pentru teme gratuite WordPress

Dacă vă pregătiți doar să faceți primii pași pe muntele de dezvoltare web, acest ghid final poate fi o resursă adecvată pentru dvs..


În zilele noastre, se pare că nu este nevoie să creezi un site web. Este de la sine înțeles. Fie că aveți un serviciu de livrare a brutăriei mici sau sunteți în proces de brevetare și de dezvoltare a unei invenții geniale, este imposibil să exagerați importanța unei prezență online pentru orice afacere din lumea conectată de azi. Și de aici intră un site web. Site-ul dvs. este propria identitate online. Vestea bună este aceea cu WordPress Platforma CMS oricine își poate construi propriul site web fără să-și petreacă un braț și un picior pe el. evrica!

Faptul că WordPress este o platformă de tip open-source gratuită cu un ocean fără margini de teme gratuite și premium, este ceea ce îl face minunat. Faptul că puteți face multe cu asta gratuit, este ceea ce îi cheamă pe oameni. Să zicem, cu WordPress oamenii își pot testa ideile pentru a-și urmări visele, hobby-urile și dorințele. Deși cel mai mare obstacol este de a alege adesea tema WordPress potrivită. Cu atât de multe opțiuni poate deveni confuz.

Vestea bună este că există o cantitate copleșitoare de teme gratuite WordPress disponibile pe web. Vestea proastă este că există o cantitate copleșitoare de teme gratuite de WordPress pe care trebuie să le încercați.

De fapt, nu este nimic rău în utilizarea unui gratuit Tema WordPress – trebuie doar să țineți cont de ceea ce sunteți și nu primiți.

Ce este o temă gratuită WordPress?

Pentru început, o temă gratuită WordPress este una dintre cele mai simple și mai ieftine metode de a construi un site web gratuit, de dragul lui Pete! O temă gratuită WordPress este doar lucrul pentru a ajuta oamenii care nu au mulți bani, dar au o dorință și un vis. Mai mult, ei sunt dispuși să lucreze pentru acel vis de unul singur. Temele gratuite sunt ideale pentru cei cu buget și nu au bani de rezervă. Cel mai bun lucru în privința temelor gratuite este că, odată ce ați accesat, puteți să-l actualizați într-o soluție premium mai târziu sau să treceți la o altă temă gratuită.

Există o mulțime de magazine tematice, inclusiv Template Monster, WPExplorer, ThemeIsle și multe altele oferind teme gratuite gratuite WordPress care atrag atenția utilizatorilor asupra produselor lor digitale. Și desigur WordPress.org Depozitul tematic are cea mai mare colecție de teme gratuite WordPress disponibile online, ceea ce îl face un loc minunat pentru a testa apele și a începe cu teme WordPress.

Licență GPL

Admite-l, nu ai citit niciodată o singură licență software în viața ta. Majoritatea oamenilor nu le-a acordat niciodată atenție. Când vorbim liber Teme WordPress, Licență GPL este o parte inevitabilă a acesteia. De ce este important? Să punem un pic de lumină.

Simplu, GPL vă asigură libertatea de a rula, studia și schimba programul / codul, precum și redistribuirea și modificarea copiilor sale către alții. Astfel, GPL înseamnă libertate pentru dvs., însă nu preț. Cu alte cuvinte, după ce ați modificat codul, sunteți obligat să îl eliberați folosind aceeași licență. Drept urmare, cu cât mai mulți oameni o modifică, cu atât acest software devine mai bun și mai puternic. Și se reduce la faptul că licența GPL se concentrează pe lucruri gratuite și nimic pe prețul a orice.

99% din temele gratuite WordPress prezintă o licență GPL. Aceasta înseamnă că poți să le descarci și să le folosești după bunul plac!

Creative Commons

Haideți să mergem mai departe. Licență Creative Commons (sau CC) este o altă licență publică de copyright care permite utilizatorilor să partajeze, să utilizeze și să creeze pe baza operelor derivate create. De fapt, acesta oferă flexibilitate unui autor și protejează utilizatorii care redistribuie activitatea autorului.

Există mai multe licențe CC. Puteți găsi câteva teme WordPress licențiate sub licență CC. După cum veți vedea, în mod obișnuit nu fac parte din Reprezentantul tematic.

Temele libere sunt egale, dar unele teme gratuite sunt mai egale decât altele

Atunci când alegeți tema gratuită WordPress, este important să verificați tipul de licență în care se află. De ce? Răspunsul este că depinde. Este vorba despre drepturile pe care vi le permiteți să le faceți.

Avantajele temelor gratuite WordPress

Faptul că temele gratuite de WordPress sunt gratuite în sine pare grozav. Dar, natura umană nu trebuie să fie mulțumită cu mai puțin. Întotdeauna vrem mai mult. Găsiți o temă gratuită WordPress care vă place și pur și simplu mergeți pentru ea. Deci, care sunt avantajele pentru tine?

 • Factorul de reducere a costurilor
  După ce ai găsit o temă gratuită care îți place, mergi mai departe și folosește-o pe site-ul tău. Folosiți-vă imaginația în loc de portofel. Dacă din anumite motive, veți dori să treceți la tema premium, nu vă va opri nimic. În schimb, cu teme premium, poate fi dificil să-ți recuperezi banii.
 • Suport de plugin incredibil
  În ciuda faptului că temele WordPress gratuite nu sunt realizate prin sprijin, puteți găsi multe resurse disponibile pentru a vă ajuta să scăpați de toate problemele. Mai mult, puteți încărca data, edita și face orice modificare ori de câte ori aveți nevoie utilizând pluginuri gratuite.
 • Alegerea soiurilor
  Nimic nu este constant, ci schimbarea. Veți dori să faceți modificări. În plus, sunteți liber să efectuați orice modificări. După ce decideți să mergeți pentru asta, experimentați. Experimentați cu cât mai multe teme gratuite de WordPress doriți să găsiți soluția care se potrivește cel mai bine gustului dvs. delicat.

Puncte slabe ale temelor gratuite de WordPress

Ei bine, îți place sau nu, dar întotdeauna există o muscă neagră în Chardonnay. Iar temele WordPress gratuite nu fac excepție.

 • Nu este unic
  Deși există multe teme frumoase gratuite pentru WordPress, multe persoane le folosesc pentru că sunt gratuite. Înseamnă că site-ul dvs. nu poate arăta unic.
 • Slab codat (poate)
  Din păcate, există o mulțime de teme WordPress prost codificate și neplăcute, acolo. Dar sunt la fel de multe opțiuni grozave. Aceasta înseamnă că ar trebui să cercetați și să vă testați întotdeauna tema înainte de a o încărca pe site-ul dvs. WordPress live.
 • Caracteristici limitate
  Sunteți limitat în opțiunile de modificare și setări atunci când vine vorba de reglarea aspectului general al site-ului dvs..
 • Suport limitat
  Majoritatea temelor gratuite WordPress nu includ asistență gratuită, dar dezvoltatorii primesc rapoarte despre erori dacă ați găsit o problemă. Unii dezvoltatori oferă, de asemenea, opțiuni de asistență premium, așa că este posibil să fiți nevoit să scoateți un pic de bani dacă aveți nevoie de ajutor.
 • Actualizări limitate
  Pentru că temele libere sunt liber Poate dura mai mult pentru dezvoltatori să furnizeze actualizări sau, în cele din urmă, pot abandona tema împreună.

Ar trebui să alegeți o temă WordPress gratuită sau premium?

Deci, ce opțiune să alegeți? Răspunsul este că depinde. Înainte de a face alegerea, există multe lucruri de luat în considerare. Gândiți-vă la avantajul pe care îl puteți obține. Deși așteptările pot fi un lucru greu de gestionat. De regulă, nu știi dacă nu dedici timp și efort încercării. Ei bine, pentru a rezuma, teama de a nu începe mic și a construi.

O temă WordPress premium este doar lucrul pentru cei care doresc să-și conecteze site-ul lor unic și modern, în valoare de timp și bani. Tema premium nu înseamnă întotdeauna opțiunea mai bună, cu toate acestea, poate face o mare diferență. Nu uitați, există întotdeauna șansa de a plăti prea mult pentru funcțiile de care nu aveți nevoie.

În general, tema premium este o modalitate fabuloasă de a duce lucrurile la bun sfârșit. Ba mai mult, vin cu funcții mai avansate, proiecte unice, actualizări frecvente, suport suplimentar pentru dezvoltatori și opțiuni excelente de personalizare. Admiteți-l, cu toate aceste avantaje, de ce nu?

Sfaturi pentru a vă alege tema ideală gratuită WordPress

Ați putea fi curioși să găsiți teme gratuite de încredere pentru WordPress. Este important, până la urmă. Îți poți spăla timpul și banii valoroși pentru fly-by-noapte furnizorii și în final obțineți un produs de calitate scăzută, care vă costă un braț și un picior. Aceasta nu este o opțiune.

Iată un pas pentru dvs. – dacă nu aveți un indiciu de unde să începeți, aruncăm o privire asupra unor teme gratuite gratuite WordPress de la companii de top web în dezvoltare, precum TemplateMonster și WPExplorer. De ce nu? Este o idee buna. Mai mult, gama de teme WordPress gratuite și premium pe care le oferă este limitată doar de imaginația ta. Indiferent de nișă în care te afli, oricine poate găsi cel mai bun posibil Teme de afaceri WordPress, șabloane electronice, pagini de bloguri de modă și frumusețe, portaluri de design și fotografie și multe altele.

Să presupunem că, atunci când navigați pe teme WordPress gratuite, ar trebui să alegeți cea care poate fi cu ușurință adaptat scopului ales. Ai o misiune sau un obiectiv pentru care lucrezi, nu? De exemplu, dacă doriți să conectați un site web de afaceri, Monstroid2 Lite este doar lucrul pentru dvs..

Tema WordPress Monstroid 2 Lite Gratuită

Tema WordPress Monstroid 2 Lite Gratuită

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În primul rând, aspectul vizual al unei teme WordPress ar trebui să se potrivească ideal scopului tău. Și Monstroid2 Lite te-a acoperit. Acest WordPress gratuit cu licență GPLv.3 absolut curat vă poate ajuta să lansați site-ul dvs. de afaceri, fără să vă dorească capul codării. Cu accentul principal pe conținut, Monstroid2 Lite include un set de fonturi Google pentru a evidenția cele mai interesante părți ale conținutului dvs. lipicios. Acesta oferă o mulțime de spații albe curate pentru a vă ajuta să împărțiți conținutul dvs. în piese ușor de citit. Cu WP Live Customizer, puteți face orice modificări și puteți vedea imediat rezultatele experimentului. Mai mult decât atât, un design curat, receptiv și atrăgător vă oferă libertatea de a configura orice site de afaceri, comerț electronic sau publicare online pe durată. Nu-l bate, până nu-l încercați.

Desigur, poate doriți să alegeți o temă WordPress bine codată și construită în conformitate cu standardele web moderne. Asigurați-vă că tema WordPress Corporate Free Business are un cod curat, marcat corespunzător, care vă va facilita viața din start.

Tema WordPress pentru afaceri gratuite

Tema WordPress pentru afaceri gratuite

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Conceput pentru site-uri web de afaceri și corporative, această temă gratuită WordPress GPLv.3 vă poate ajuta să reprezentați marca sau compania dvs. unică pentru vizitatorii site-ului dvs. incurios. Cu un portofoliu, puteți prezenta lucrările și proiectele dvs. excepționale pentru a atrage clienții dvs. și a spune o poveste a misiunii dvs. În plus, acceptă imagini, galerii și videoclipuri pentru a încuraja clienții voștri să se alăture brandului tău. Nu subestimați importanța de a avea o pagină de blog pentru promovarea afacerii dvs. Faceți orice modificări, experimentați, creați o cauză, dar observați-vă. Simțiți-vă liber să jucați în jurul demo-ului live pentru a vedea dacă se potrivește gustului dvs. delicat.

Gândi pentru dispozitive mobile mai întâi cu excepția cazului în care aveți un motiv foarte bun să nu o faceți. Dacă doriți să vă asigurați că obțineți cel mai mult trafic posibil – asigurați-vă că tema dvs. gratuită WordPress este receptivă. Un aspect complet sensibil care se adaptează fără probleme la diferite dispozitive digitale elimină șansele de abandonare a site-ului. Kustrix Lite este cel mai potrivit pentru a îndeplini acest scop.

Kustrix Lite Blog gratuit de modă WordPress Tema WordPress

Kustrix Lite Blog gratuit de modă WordPress Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pe măsură ce lumea online devine din ce în ce mai vizuală; frumosul dvs. site web trebuie să fie vizibil pe toate dispozitivele de ultimă generație. Oamenii răsfoiesc și fac cumpărături de-a lungul zilei, de aceea site-ul dvs. receptiv și atrăgător de ochi ar trebui să apară în rezultatele respective ale motorului de căutare. Aruncați o privire la această temă gratuită WordPress 100% GPLv.3 autorizată, adaptată pentru bloguri personale de modă și frumusețe și proiecte de fotografie. Tema este ușor de personalizat și de navigat datorită poziționării sale în două coloane. Cu opțiunile sociale, puteți afla cuvântul despre noul dvs. copil.

Powered Free Blogging Tema WordPress

Powered Free Blogging Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Bucurați-vă de această temă gratuită de licență WordPress GPLv.3 gratuită destinată creării de bloguri pentru afaceri, tehnologie, stil de viață și călătorii. Vine cu un design curat, sensibil și minimalist, care vă va ajuta să vă implicați și să vă impresionați vizitatorii încă de la început. Faceți tot ce vă stă la dispoziție pentru a crea un blog care merită să rămâneți în jur. Este livrat cu WPML, Polylang, suport RTL publicitar, social media, setări de tipografie, cod curat și valid și multe altele. Obține-l și folosește-l în avantajul tău.

Nu demite curat și minim teme gratuite pentru WordPress. Atunci când alegeți o temă, rețineți că designul remarcabil nu iese niciodată din stil. O distanțare curată a site-ului dvs. afectează aspectul general al site-ului dvs. Amintiți-vă, design-urile curate și simple sunt adesea cel mai bun mod de a vă expune conținutul și de a vă observa. Aruncă o privire la Melissa Photography WordPress tema.

Tema WordPress Melodia gratuită de fotografie, portofoliu și studio foto

Tema WordPress Melodia gratuită de fotografie, portofoliu și studio foto

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

A avea un site web minimalist frumos poate fi o diferență care schimbă deciziile vizitatorilor în favoarea ta. Cu Melissa, puteți crea un site de portofoliu de fotografi impresionant și vă puteți bucura vizitatorul într-un sentiment de frumusețe și glorie. Vine cu TM Gallery pentru a vă ajuta să creați și să reprezentați lucrările și proiectele dvs. unice în cel mai atrăgător mod. Personalizatorul WP Live vă permite să personalizați șablonul într-o măsură uimitoare, fără dureri de cap de codificare. Faceți-vă vizitatorilor să se simtă speciali atunci când aterizează pe site-ul dvs. de fotografie din greșeală.

Ananas Free Photography Blog Tema WordPress

Ananas gratuit WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această minimalistă temă gratuită WordPress licențiată GPLv.3 vă poate ajuta să câștigați bătălia pentru atenție. Este livrat cu toate caracteristicile necesare de care aveți nevoie pentru a începe un blog de succes cu o privire clipească. Acest șablon bine codat, receptiv, compatibil SEO, poate porni proiectul web și vă poate economisi timp și efort. Ananasul oferă o marjă liberă pentru a crea o poveste captivantă care nu poate fi redusă. În plus, acceptă mai multe tipuri de media, este compatibil cu plugin-urile gratuite populare, Formularul de contact 7 și multe altele. Acum, destul de vorbit. Scufundați-vă pentru a vedea despre ce este vorba.

Ținând cont de faptul că Google plasează site-urile web mobile pentru clienți, Standard SEO asigură că site-ul dvs. este marcat în mod corespunzător pentru a fi ridicat în rezultatele motorului de căutare. Astfel, puteți obține avantajul maxim de la cuvintele cheie și puteți crește șansele ca oamenii să aterizeze pe site-ul dvs. web. Multe dintre temele WordPress gratuite sunt optimizate de la început, dar ca întotdeauna doar unele dintre ele sunt mai bune decât altele.

Energico Free Gardening Tema WordPress

Energico Free Gardening Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress gratuită GPLv.3 SEO concepută cu avantajul clar vă poate asigura site-ul dvs. web exact ceea ce aveți nevoie. Energico este o alegere excelentă pentru întreprinderile de grădinărit și amenajare. Vine cu o mulțime de plugin-uri Cherry pentru a reprezenta afacerea ta unică în cel mai captivant mod. Alegeți mai multe machete de blog, stiluri de antet și subsol și diferite elemente de interfață de utilizator pentru a se potrivi cel mai bine cu cerințele dvs. de afaceri. Încercați acum să atrageți traficul natural din motoarele de căutare.

Pytheas Tema WordPress gratuit pentru afaceri corporative

Pytheas Tema WordPress gratuit pentru afaceri corporative

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pytheas este o temă WordPress GPLv.3 gratuită curată, minimalistă și sensibilă, adaptată pentru proiecte corporative, de afaceri și de portofoliu. Vine cu suport integrat pentru pesmetele Yoast SEO, personalizatorul WP Live, social media, formularul de contact 7 și multe altele. Utilizați acest șablon compatibil cu SEO în avantajul dvs. maxim și implicați-vă vizitatorii mai mult online. Continuați și începeți azi.

Agenția de modelare a modelor gratuite Catwalk Tema WordPress sensibilă

Agenția de modelare a modelor gratuite Catwalk Tema WordPress sensibilă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Catwalk este o altă temă WordPress gratuită pentru SEO, perfectă pentru următorul dvs. proiect web. Artizanat cu grijă și eleganță, te poate ajuta să creezi o nouă ușă digitală pentru agenția ta de modă de modă. Față-l, publicul tău merită tot ce este mai bun. Cu Catwalk, vă puteți promova marca 24/7, 365 de zile pe an. Obțineți cel mai mult trafic din cuvinte cheie despre care știți că vor provoca conversii. Care este alegerea ta?

Felicitări! Ești un expert în temă gratuită!

Ei bine, pentru a rezuma, WordPress este o opțiune fabuloasă care poate crește cu tine și cu afacerea ta. Și după ce alegeți tema WordPress potrivită, aceasta poate face o diferență uriașă în succesul dvs. După cum vedeți, există o mulțime de teme frumoase gratuite de WordPress, dar doar unele dintre ele pot face ca site-ul dvs. să arate ca un milion de dolari. Alegerea temei gratuite gratuite pentru WordPress este întotdeauna cel mai greu lucru. Tot ceea ce ai nevoie este o experiență pe care o poți face doar printr-un mic antrenament sub centură.

Care crezi că sunt cele mai importante aspecte ale unei teme gratuite WordPress? Și aveți teme preferate care ne-au lipsit? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii – ne-ar plăcea să le verificăm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me