Ghid de gestionare a activelor digitale digitale WordPress

Digital Asset Management este organizarea sistematică a tuturor activelor dvs. digitale într-o locație centralizată. Ce sunt „activele digitale” pe care le întrebați? Ei bine, acestea includ toate fișierele dvs. media, cum ar fi fotografii, videoclipuri, documente, vectori, fișiere Photoshop, active audio, etc. Dacă sunteți un programator, gândiți-vă la gestionarea digitală a activelor ca „git” pentru marketeri..


Dacă vă întrebați de ce ar avea nevoie de un sistem de gestionare a activelor digitale într-o epocă a Dropbox și Google Drive, iar când WordPress oferă propriile sale gestionări de imagini și setări simple ale managerului media, permiteți-mi să vă spun o poveste.

O poveste a productivității

Povestea noastră începe cu o revistă de mare tehnologie care produce sute de postări în fiecare zi, inclusiv postări pe blog, povești Instagram, videoclipuri, fotografii, tweet-uri, instantanee și multe altele. Echipa lor de conținut este mare și diversă. Posibil chiar răspândit pe mai multe birouri.

Sam, un scriitor tehnic recent angajat lucrează la un articol numit pe Starea Cloud Computing în 2017. După cum știm cu toții, conectarea internă este o practică bună, indiferent de mărimea blogului. Ca orice jurnalist bun, Sam verifică dacă echipa a pregătit în trecut o infografică despre cloud computing – lucru pe care l-ar putea folosi în articolul său. Un coleg l-a informat cu încredere că într-adevăr există un astfel de infograf, pregătit în urmă cu doar câteva luni. Și că a fost undeva în folderul companiei Dropbox.

După 27 de minute de căutare extinsă în toate dosarele în care se afla infografia Ar trebui sa fie, Sam găsește fișierul PSD al infografiei. Dar nu este versiunea corectă – datorită faptului că a fost numită „pentru revizuire”. Încă 12 minute de căutare și Sam decide în sfârșit să caute articolul publicat de pe Google și să descarce infografia. Dar vai! Infografia aceea avea nevoie de câteva schimbări. Sam deschide reticent Photoshop, rugându-se să-și amintească încă elementele de bază.

De ce vorbim despre Sam?

Sam a petrecut trei sferturi de oră (adică aproape două episoade și jumătate din The Big Bang Theory), încercând să găsească versiunea potrivită a unei infografii. De data aceasta, ar fi putut fi folosit pentru ceva mult mai productiv – cum ar fi – nu știu – lucrul la articol? Nu știm cu adevărat dacă Sam a terminat articolul în acea zi.

Dar, probabil, vă întrebați care este rostul acestei povești? În orice organizație, gestionarea digitală a activelor este a crucial componentă la productivitate. Când un angajat petrece aproape o oră căutând fișiere care ar trebui să au fost ușor disponibile, adică timpul este pierdut. Compania pierde bani.

Pentru aceia dintre voi care sunt pe cale să închidă fereastra (sau să apăsați butonul de pornire), purtați cu mine o perioadă. Am câteva statistici frumoase pentru tine. Chiar dacă nu-ți place restul articolului, statistici singure ar trebui să fie suficiente pentru acele conversații de watercooler la locul de muncă..

Statistici interesante privind gestionarea activelor digitale

Lipsa implementării sistematice a gestionării activelor digitale în organizații mari, determină o pierdere enormă a productivității. Ceea ce indirect echivalează cu pierderea de bani.

În timp ce un sistem de gestionare a activelor digitale nu este valabil toata lumea, iată câteva cercetări care arată cât de important poate fi gestionarea digitală a activelor într-o organizație mare.

Căutarea timpului căutând documente

Un 2012 studiu realizat de IDC a sugerat ca oamenii să petreacă mai mult de 9 ore pe săptămână în „Depunerea și organizarea documentelor” și „Căutarea documentelor”.

Timpul petrecut în gestionarea documentelor: Sondaj asupra a 840 de lucrători de informații, împărțit uniform în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Australia și Japonia. Sursa: Sondaj informațional privind lucrătorii IDC, 2012.

Rata de succes a căutării fișierelor media

Firma de cercetare de piață GISTICS a constatat că 62% din profesioniștii de marketing și creativi petrec între 1 și 6 ore pe săptămână în gestionarea dosarelor. În plus, GISTICS a constatat că media creativă caută mass-media de 83 de ori pe săptămână și nu reușește să o găsească de 35% din timp, fără un management digital al activelor în loc..

Soluţie: Ei au estimat că un sistem de gestionare a activelor digitale va contribui la reducerea timpului de căutare a activelor cu mai mult de 85% și că rata de a nu localiza media va scădea la 5%.

Conform GISTICS Research, un sistem digital de gestionare a activelor va ajuta la reducerea cu peste 85% a timpului de căutare a activelor.!

ROI al sistemului de gestionare a activelor digitale

Grupul Aberdeen a constatat că companiile „cele mai bune în clasă” dintr-o gamă largă de industrii au de două ori mai multe șanse să folosească un sistem de gestiune a activelor digitale pentru funcții de marketing decât compania medie din industria respectivă. Aceeași companii „cele mai bune în clasă” au raportat o reducere a timpului de introducere pe piață cu 23% an și o creștere de 18% a rentabilității medii a investițiilor de marketing. Când au fost întrebați: „Cum a influențat performanța investiției în administrarea digitală a activelor?”, 69% au raportat o scădere a ciclului de creare a activelor, 40% au declarat că au petrecut mai puțin timp pentru transferul fișierelor și 63% au indicat comisioanele agenției reduse.

Sursă: Ian Michaels, „Ghidul marketerilor pentru justificarea investițiilor în gestionarea activelor digitale, raportul de cercetare al grupului Aberdeen

În organizațiile mari, un sistem de gestionare a activelor digitale reduce de obicei timpul de comercializare cu 23% și crește profitul mediu de marketing cu 18%.

Rata de adoptare a sistemului de gestionare a activelor digitale

Pentru a-l rotunji, Frost & Sullivan spune asta, „Pe măsură ce companiile adaugă media digitală mai bogată strategiei lor de marcă, dimensiunile fișierelor sunt în curs de explorare. Părțile interesate ale acestor active sunt de multe ori dispersate geografic, dar totuși trebuie să acceseze și să colaboreze cu ușurință la aceleași active din diferite locații. Prin integrarea cu sisteme terțe care utilizează servicii Web și asigurând controlul accesului condiționat, sistemele de gestionare a activelor digitale au devenit acum o platformă ideală pentru a permite o astfel de colaborare într-un flux de lucru fără probleme. “

Aceștia prevăd în continuare că piața de gestionare a activelor digitale este de așteptat să crească cu o rată anuală de creștere compusă de peste 30% și să obțină venituri de peste un miliard de dolari până în 2013.

Sursa: Mukul Krishna, „Realizarea propunerii de valoare a soluțiilor de administrare a activelor digitale găzduite”, 2009 și „Piața mondială de gestionare a activelor digitale, 2010

De ce ai nevoie de un sistem digital de gestionare a activelor?

Cititorii care lucrează în medii corporative tipice ar fi întâmpinat cel puțin unul dintre punctele menționate mai jos. Oamenii din departamentele de creație și marketing ar fi de acord cu majoritatea. Te contrazic? Lasă-ți gândurile în secțiunea de comentarii!

1. Menținerea fișierelor actualizate: Vei pierde o cantitate enormă de timp pentru a menține versiuni actualizate ale activelor tale digitale. Această problemă este amplificată exponențial, cu dimensiunea echipei.

Deși multe IMM-uri preferă Dropbox (datorită popularității și costului scăzut), angajații nu își salvează în mod regulat munca în Dropbox. În consecință, echipa ajunge să folosească versiuni depășite sau incorecte ale fișierelor.

2. Partajarea fișierelor și folderului: În timp ce îmi place să folosesc Dropbox, există anumite funcții de control de acces ale utilizatorului pe care Dropbox nu le are încă. Puteți partaja o subdosare a unui folder care a fost deja partajat. În timp ce activitatea echipei mele este salvată într-un folder principal, nu pot partaja o sub-dosar la un freelancer care are nevoie de cărțile de marcă și fișierele de active digitale. În plus, devine foarte greoi să alocați / actualizați individual permisiunea pentru fiecare utilizator.

Soluţie: Pentru aceasta este construit un sistem digital de gestionare a activelor. Puteți crea mai multe niveluri de acces pentru diferiți utilizatori, fie că este un manager de proiect senior, un dezvoltator contractual sau un designer independent. Coordonarea cu mai multe agenții devine mult mai ușoară cu gestionarea centralizată a activelor, roluri multiple de utilizator și permisiuni granulare.

3. Echipe la distanță: În organizațiile cu mai multe birouri, coordonarea dintre echipa dvs. de la distanță este o durere și implică o cantitate extraordinară de aer. Fără un sistem de gestionare a activelor digitale (sau plugin-uri de gestionare a proiectelor), nu există nicio locație centralizată unde sunt salvate toate activele digitale. Acest lucru duce, de asemenea, la probleme de control al versiunilor, iar marketerii nu înțeleg git.

Introducerea unui sistem de gestionare a activelor digitale este o binecuvântare pentru echipele îndepărtate și descentralizate, datorită gestionării centralizate a activelor.

4. Cost: În timp ce o implementare a sistemului de gestionare a activelor digitale este inițial costisitoare, costul se reduce de multe ori la adăugarea unui număr mare de utilizatori. Într-o soluție tipică de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, costul anual ar putea fi mai mare decât cel al unui sistem de gestionare a activelor digitale, pe măsură ce numărul de utilizatori crește. Nici nu am menționat cantitatea de timp și banii pe care i-ați economisit în costurile de productivitate!

Managementul activelor digitale 101

Acum că suntem acoperiți De ce s-ar putea să avem nevoie de un sistem de gestionare a activelor digitale, să ne scufundăm în tipurile de sisteme de gestionare a activelor digitale.

Tipuri de soluții digitale de gestionare a activelor

Un sistem digital de gestionare a activelor poate fi implementat într-o organizație în trei moduri. Factorul distinctiv este premisă a sistemului de gestionare a activelor digitale. Cu alte cuvinte, Locație a software-ului Digital Asset Management și locația activelor digitale reale sunt factorii cruciali.

Soluția SaaS Digital Asset Management

Cunoscută și ca soluție de gestionare a activelor digitale oferită în platforma clasică „Software as a Service”, aceasta este de obicei cea mai simplă formă de implementare a unui sistem Digital Management Asset.

Plătești o taxă lunară în schimbul utilizării software-ului. Încărcați și gestionați resursele dvs. dintr-o interfață web sau o aplicație mobilă. Toate resursele dvs. digitale sunt stocate în siguranță în cloud. Lățimea de bandă este livrată și gestionată de compania SaaS, împreună cu întreținerea, upgrade-urile de securitate și controlul accesului utilizatorului.

Fișierele organizației dvs. sunt de fapt stocate în cloud public (sau hibrid), în afara firewall-urilor organizației. Costul implementării unei soluții SaaS Digital Asset Management este scăzut și este de obicei cea mai rapidă implementată.

Soluție de gestionare a activelor digitale la fața locului

Gândiți-vă la software-ul la nivel de întreprindere care este implementat inainte de era norului. Software-ul ar fi instalat manual pe serverele companiei, iar plata ar fi în mare parte o dată cu actualizări software / securitate și contracte de întreținere anuale.

Acesta ar fi un exemplu de sistem de management digital al activelor premise. Activele digitale o fac nu părăsiți serverele companiei. În mod obișnuit, acestea sunt utilizate de organizații cu resurse media valoroase, cum ar fi fotografii, videoclipuri, audio, etc..

Soluție hibridă digitală de gestionare a activelor

Trăim în timp considerate a fi anii de aur pentru startup-uri și IMM-uri. Iată partea complicată – majoritatea întreprinderilor preferă să mențină un control strict asupra datelor lor, pentru a fi mereu păstrate în spatele firewallului. Ce se întâmplă dacă SMB și startup-uri au nevoie de o soluție de gestionare a activelor digitale, dar nu își pot permite să suporte costurile unei implementări la fața locului?

Simplu. Construiți o soluție hibridă digitală a activelor digitale pentru ei!

Luați în considerare următorul exemplu:

Gândiți-vă la o companie populară de reviste. Revista Elle? bine!

Revista Elle are rezolvări de fotografii care pot fi clasificate în două mari categorii.

 • Categoria 1 – soluții foto confidențiale care nu sunt lansate în alte 6 luni.
 • Categoria a doua – Rezoluții foto care au fost lansate în edițiile anterioare ale revistei.

Ar fi în cel mai bun interes al revistei Elle să stocheze depunerile de fotografii din categoria unu în serverele lor din spatele firewall-ului companiei și nu permiteți-le să fie stocate în cloud public.

Depunerile de fotografii din categoria a doua au fost deja publicate publicului. Astfel, acestea pot fi stocate în norul public din afara firewall-ului companiei. Acest lucru ar fi avantajos, deoarece ar salva echipa IT a revistei Elle de a trebui să gestioneze lățimea de bandă și problemele de securitate.

Acum, o soluție hibridă de gestionare a activelor digitale este o combinație între o premisă și o implementare în cloud. Fișierele private sunt stocate și accesate de la desfășurarea premisă, iar fișierele publice sunt stocate în cloud pentru ca întreaga lume să le poată vedea.

Cu alte cuvinte, Elle Magazine și-ar putea stoca depunerile de fotografii inedite în desfășurarea la premisă și în cele publice în implementarea cloud. Un hibrid Digital Asset Management reunește cel mai bun dintre cele două lumi. Pur și simplu, acest lucru ar putea ajuta multe companii să își păstreze standardele de securitate și să permită accesul informațiilor publice dintr-o sursă optimizată pentru accesibilitate.

Etichetarea resurselor și gestionarea metadatelor

Unul dintre obiectivele fundamentale ale unui sistem de gestionare a activelor digitale este organizarea și gestionarea resurselor media ale organizației în care este desfășurată. Există diferite modalități de a realiza acest lucru. Unele sisteme de gestionare a activelor digitale ar putea utiliza o taxonomie simplă pentru organizarea informațiilor. În timp ce alții pot utiliza învățarea avansată a mașinilor și inteligența artificială pentru a înțelege conținutul imaginilor și a le eticheta / categoriza, fără intervenția umană. În alineatele următoare, vom analiza unele dintre modalitățile de bază în care un sistem de gestionare a activelor digitale gestionează resurse, precum activele digitale.

Taxonomie

Ce este taxonomia? Ei bine, nu este altceva decât clasificarea datelor. Un nivel de bază al taxonomiei ar putea fi tip fișier. O resursă poate avea mai multe tipuri de fișiere, inclusiv imagini, videoclipuri, PDF-uri, fișiere audio, etc. Imaginile pot fi clasificate în continuare în: png, ai, eps, jpg, etc..

Un alt tip de taxonomie ar putea fi vizibilitate (public privat). Fișierele care sunt permise să fie vizibile pe web-ul public, pot fi clasificate drept publice. Iar cele care urmează să fie blocate în spatele firewall-urilor companiei pot fi clasificate drept private.

Un sistem de gestionare a activelor digitale poate utiliza taxonomii simple, cum ar fi categorii și etichete pe mai multe niveluri, pentru a organiza resursele media existente. Ce înseamnă asta, este că puteți găsi rapid fișierele de care aveți nevoie, verificând pur și simplu categoriile definite.

Managementul metadatelor

Mai simplu spus, metadatele sunt date despre date. Gândiți-vă la informațiile EXIF ​​ale unei imagini. Detalii cum ar fi datele / ora de captare foto, coordonatele GPS, informațiile ISO etc., constau în metadatele de captare a imaginii ale unei fotografii. În mod similar, pentru un fișier PDF, o metadată tipică ar putea conține autorul, etichete, categorii, data publicării etc..

Un sistem de gestionare a activelor digitale este capabil să citească aceste metadate și să caute și să filtreze rezultatele căutării pe baza solicitării dvs..

Noțiuni introductive cu Digital Asset Management pentru WordPress

WordPress oferă o formă foarte de bază a unei soluții de gestionare a activelor digitale. Și este disponibil în fiecare instalație WordPress – chiar și una goală. Poți ghici ce este asta?

Așa este – nu este altceva decât biblioteca media WordPress. Puteți încărca fotografii, videoclipuri, PDF-uri, documente, arhive comprimate și ce nu – totul cu biblioteca media WordPress.

Cu toate acestea, dacă doriți să catalogați toate informațiile într-o singură sursă accesibilă – aveți nevoie de un sistem de gestionare a activelor digitale. Cu o soluție de gestionare a activelor digitale integrată în WordPress, puteți categoriza, partaja și gestiona toate activele dvs. – începând chiar de la capturi de ecran realizate în 2005 până la cele mai recente PDF-uri din 2017.

Am adunat o listă cu cele mai bune pluginuri de gestionare a activelor digitale pentru WordPress care vă pot ajuta să începeți în cel mai scurt timp.

Biblioteca îmbunătățită – Adăugați taxonomii la Media Media Library

Plugin wordpress îmbunătățit al bibliotecii media pentru gestionarea digitală a activelor

Vom începe să modernizăm biblioteca media implicită a WordPress cu unele puteri suplimentare. Cu Media Media îmbunătățită, puteți clasifica capturile de ecran, fotografiile, PDF-urile și alte fișiere în adăugând mai multe taxonomii.

Puteți, de asemenea, să vă filtrați fișierele media pe baza diferiților parametri și să le sortați în diverse ordine – toate concepute pentru a vă ajuta să găsiți și să vă organizați fișierele media în cel mai eficient mod posibil.

Un exemplu tipic ar fi organizarea fotografiilor în următoarele categorii.

 • Imagini
 • Fotografii de coperta
 • Cotațiile
 • Imagini eroi (cu produse diverse)

Dacă doriți chiar să categorizați mai în profunzime, taxonomia de mai sus poate fi modernizată în continuare:

 • Imagini
  • tematică
  • Plugin-uri
  • Întrebări frecvente
  • Tutoriale
 • Fotografii de coperta
  • Postări pe blog
  • Pagini cu temă
  • Plugin Pagini
 • Cotațiile
  • Numere de ras
  • Liderii gândirii
 • Imagini cu eroi
  • Plugin-uri
  • Articole secțiuni-pauze

Media Media îmbunătățită este un început bun pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească biblioteca media folosind resursele WordPress existente.

Media Media Categorii Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă încercați doar să adăugați categorii la media media, puteți lua în considerare pluginul Media Library Categories Premium care face exact asta.

Cu acțiuni în vrac, puteți categoriza rapid biblioteca cu o taxonomie predefinită. Dacă nu sunteți sigur cu privire la structura taxonomiei dvs., puteți începe cu o bază (cum este cea descrisă în descrierea pluginului precedent) și să improvizați asupra acesteia. Apoi începeți să aplicați categoriile la taxonomia definită. Când întâlniți o imagine sau un PDF care nu se încadrează în categoriile pe care le-ați definit anterior, mergeți mai departe și creați o nouă intrare!

Foldere de media bibliotecă de MaxFoundry

Media Library Plus Foldere Plugin gratuit

Fișierele de bibliotecă media vă permit să construiți foldere pe mai multe niveluri în biblioteca dvs. media WordPress. Cu o interfață intuitivă drag-and-drop, vă puteți muta fișierele media în jurul valorii de minimă tampenie. De asemenea, puteți muta folderele și organizați pe categorii pentru un management mai ușor.

Plugin-ul Folders Media Library oferă următoarele caracteristici excelente, în afară de capacitatea de personalizare.

 • Interfață de fișier glisant și fixat, astfel încât să puteți finaliza rapid munca.
 • Posibilitatea de a sorta și filtra fișierele și folderele, pentru a vă ajuta să căutați mai rapid.
 • Asigurați-vă că fișierele și folderele sunt gata SEO la încărcare, adăugând atribute ALT și Titlu.
 • Posibilitatea de a importa, muta sau dubla fișierele și folderele existente în dosarele noi.

În plus, folderele de bibliotecă media se integrează, de asemenea, cu pluginuri populare pentru terți, precum WooCommerce, NextGEN, Advanced Custom Fields și multe altele.

Acestea sunt doar câteva dintre pluginurile despre care credem că sunt o alegere bună pentru a începe cu o soluție de gestionare a activelor digitale în WordPress. Pentru o listă detaliată, consultați acest articol pe pluginuri pentru manager de fișiere media de Nick de la Torque.

În continuare, vom acoperi două pluginuri care vă vor ajuta să faceți următorul pas către Managementul Activelor Digitale. Aceste plugin-uri nu sunt de fapt pluginuri, ci soluții complete de gestiune a activelor digitale.

Brandfolder

Brandfolder este o soluție SaaS Digital Asset Management iubită de unele dintre cele mai bune companii din lume, inclusiv Slack, Shazam, Under Armour și multe altele. Acesta face ca administrarea activelor mărcii tale să fie o bucată de tort. Și sincer, interfața de utilizator este probabil cel mai bine am întâlnit într-o soluție de gestionare a activelor digitale.

Soluții precum Brandfolder sunt utile pentru organizațiile mari care trebuie să mențină consistența mărcii pe mai multe verticale și produse.

Din păcate, prețurile directe nu sunt disponibile. Așadar, în timp ce pluginul pentru a-l integra cu site-ul dvs. WordPress este gratuit, un cont Brandfolder nu este neapărat ieftin. Cu toate acestea, este o resursă excelentă pentru a afla totul despre Digital Asset Management și a fi la curent cu cele mai recente din industria Digital Asset Management..

Fraseanet – Soluție Open Source pentru Digital Asset Management

O altă soluție de gestionare a activelor digitale cu sursă deschisă se numește Fraseanet. Mai întâi ar trebui să descărcați și să instalați software-ul pe un server diferit. Dacă utilizați WordPress pe un server de gazduire partajat cu cPanel, este posibil să îl puteți instala rapid. Vă recomand să trimiteți un tutorial pentru instalarea Phraseanet.

Odată terminat, puteți descărca și instala pluginul WordPress Phraseanet și puteți începe să adăugați imagini și alte fișiere media în postările dvs., din soluția dvs. dedicată Digital Asset Management.

Pentru aceia dintre voi care ați citit Managementul activelor digitale 101 secțiune, Phraseanet poate fi implementat ca o soluție on-premise Digital Asset Management.

Concluzie: Beneficiile utilizării unui sistem digital de gestionare a activelor

Avantajul numărul unu al unei soluții de gestionare a activelor digitale este capacitatea sa de a îmbunătăți productivitatea într-o organizație. Aceasta înseamnă mai puțin timp de căutare a celei mai recente versiuni a unui fișier și mai mult de a efectua lucrări efective. O soluție de gestionare a activelor digitale vă oferă, de asemenea, un control centralizat – un loc în care puteți actualiza (încărca) fișierul o dată și apoi pur și simplu uitați de el. Orice modificări aduse fișierului vor fi reflectate peste tot, inclusiv fișierele accesibile publicului.

Prietenii mei de la echipa de inginerie vorbesc despre git și controlul versiunilor și CVS și ce nu. Sincer, mă face să mă întreb – de ce nu ar trebui ca marketerii să aibă o soluție de tip git sau CVS adaptată pentru ei? Aceasta este o soluție de gestionare a activelor digitale!

Imaginați-vă cât de productiv ați fi dacă ați putea să vă conectați pur și simplu la stația de lucru (laptop, desktop, iPhone – orice ar fi) și să începeți să lucrați direct la cel mai recent proiect? Colaborarea devine fără efect.

O soluție digitală de gestionare a activelor poate rezolva problema, singură?

Întotdeauna folosesc Google Docs pentru munca mea. Și urmăresc un sistem strict de denumire a fișierelor. religios. Cred că productivitatea generală a unei echipe poate fi crescută masiv, dacă stabilim și respectăm anumite reguli fundamentale. De exemplu, știi cum trebuie să ne spălăm pe dinți înainte de culcare? Câți dintre noi o facem de fapt? Este același caz aici.

Trebuie să vă salvați munca. Nu în interiorul „Documentelor mele” sau „Fișiere de lucru” sau al desktopului bun ol. Dar în corect pliant. Acest director vă va fi atribuit în cea mai mare parte de către echipa IT.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți pasul suplimentar (ultimul pas, într-adevăr) și să vă salvați munca în folderul corect. Doar asta ar fi suficient pentru a crește productivitatea ta și a echipei tale. Acest lucru ar îmbunătăți, de asemenea, ROI-ul de marketing pe termen lung al soluției Digital Asset Management.

Ce părere aveți despre un sistem digital de gestionare a activelor? Merita? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me