Formate reale de postare WordPress sunt meta informații (sau „tag-uri”) care pot fi utilizate de teme pentru a personaliza prezentarea unei postări. Urgh! Meta ce? Pentru cei care nu sunt bine versați în programul de vorbire, ne putem gândi formate de postare ca caracteristică care vă permite să vă prezentați postările în diferite stiluri. Acolo îl aveți privat, puteți pune armele acum.


Formatele de post extind fața micro-blogging a WordPress, în timp ce puteți crea postarea dvs. ca o parte, o actualizare a stării, un citat, o galerie, un videoclip, un link sau o imagine și stilul fiecăruia conținutul inimii voastre. Linia de jos: funcția de formate post face din WordPress o platformă de blogging mai completă.

Gândiți-vă în acest fel. Puteți partaja un link extern care se potrivește cititorilor dvs., puteți crea actualizări similare pe Twitter, puteți construi galerii uimitoare și puteți împărtăși citate de neuitat printre altele un singur clic. Este suficient să spunem că, dacă tema dvs. acceptă formate de postare WordPress, puteți personaliza cum arată fiecare format, chiar dacă dezvoltatorul a făcut asta pentru dvs..

Formate de postare WordPress

În esență, creați o postare normală, dar funcția de formatare a postării vă permite să reglați postul respectiv într-o parte, video, imagine, galerie, link etc. fără a face prea multă muncă. Nici nu trebuie să creezi categorii – așa cum era în trecut – pentru a-ți stila diferit postările.

Fără îndoială, conținutul introdus pentru fiecare dintre formate este ușor diferit. Adică, o postare de galerie va conține câteva imagini (sau codul scurt al galeriei), o postare video va conține un videoclip terț sau self-gazduit, o postare de link ar trebui să aibă un link către o resursă externă și așa mai departe mai departe.

Formatele de post au fost un plus interesant la WordPress 3.1, ceea ce înseamnă că sunt de ceva vreme acum. Cei mai mulți (dacă nu toți) dezvoltatorii sunt conștienți de acest fapt, dar majoritatea începătorilor (tu, poate?) Nu au auzit niciodată despre formate de postare. Acest lucru este valabil mai ales dacă utilizați o temă care nu acceptă formatele de postare.

Cu toate acestea, chiar dacă ai achiziționat teme care acceptă acest lucru caracteristică puternică, dar neglijată, formatele de postare nu ocupă o poziție proeminentă în editorul de postări WordPress, explicând de ce trec neobservate de cele mai multe ori. Dacă totuși să ne referim la elementele de bază, funcția post format este pur și simplu o taxonomie personalizată, cu un set de formate standardizate. Sau cum spune Otto:

Post Formats este doar o taxonomie. Este un set de adjective care descriu substantivele care sunt postările. Acum avem „postări deoparte” și „postări de galerie” și „postări de chat” și „postări video” și așa mai departe. – Otto Wood

Formatele de post disponibile sunt:

 • Galerie pentru a crea, bine, galerii
 • Link pentru a crea postări care se conectează la resurse externe chiar din titlu
 • În afară de a crea aspecte (unul sau două paragrafe maxim, probabil cu / fără un titlu)
 • Imagine pentru … bine … imagine postează geniul
 • Citați pentru un singur citat pe care pur și simplu nu așteptați să îl împărtășiți cititorilor
 • Stare deoarece actualizările nu mai sunt rezervate pentru Facebook și Twitter
 • Chat, astfel încât să puteți posta transcrieri de chat oricând
 • Video pentru postarea video și încorporari
 • Audio deoarece, uneori, ascultarea are mai mult sens decât cititul

Schița formatelor de postare WordPress

Ce-ar fi să ne adâncim și să descoperim ce puteți obține cu fiecare dintre formatele de postare de mai sus.

Format de postare standard

Dacă ați folosit vreodată WordPress pentru a publica o postare, sunteți unul dintre puținii norocoși care au folosit formatul post standard. Cât de norocos ești în faptă. Acest format post este Mod implicit format de postare pentru toate postările. Ne putem gândi la el ca la formatul elementar post indiferent dacă temele dvs. acceptă sau nu formate de postare. Și de ce nu ar trebui ca temele dvs. să susțină formatele de postare, așa cum au fost în jur pentru o bună parte din istoria WordPress?

Așadar, de fiecare dată când creați o postare – cu sau fără galerii, videoclipuri, citate, videoclipuri sau imagini – utilizați, în esență, formatul post standard. Probabil de ce au numit-o formatul post „standard”. Așa este, și creează conținut minunat, astfel încât să-ți crești baza de citire și să conduci mai mult trafic pe site-ul tău WordPress.

Galerie

Ce ai spus? Să ne luăm mai întâi un selfie? Toți iubim fotografiile, nu-i așa? Ne place să ne prezentăm bods-urile de vară, călătoriile exotice, prietenii tăi cu animale, cupe Starbucks cu nume scrise cu scris, cele mai noi gadgeturi din oraș și aș putea continua și mai departe dacă Instagram nu ar fi atât de popular.

Ghici ce? Site-ul dvs. web ar putea folosi și un strop de culoare. Dacă doriți să adăugați o galerie ca postare WordPress, vă puteți baza pe formatul postării galeriei. Nu uitați să vă etichetați imaginile în mod corespunzător și să adăugați eticheta Alt. Am auzit că acest lucru este excelent pentru WordPress SEO.

Deoparte

Cu mult timp în urmă, am citit undeva unde poți căuta inspirație din secțiunea de comentarii pentru a scrie conținut extrem de interesant. Merge așa ceva: Găsiți un comentariu minunat (sau două) și creați o postare de discuție în jurul lui. Ia-mi în derivă?

Ei bine, ai putea face referire la comentariu folosind formatul postării de citate, să scrieți o postare standard de 4000 de cuvinte sau să faceți pur și simplu aluzie la faptul că vă pasă de cititorii dvs. cu o atenție pusă deoparte. La urma urmei, se presupune că o rezervare oferă un plus de informații – ceva mai lung decât o ofertă, dar mult mai scurtă decât o postare standard.

Format postare chat

Acum de ce ar vrea cineva să creeze o transcriere de chat pe blogul lor? Surprinzător, există multe motive. Trei îmi vin imediat în minte. Poate că doriți să vă prezentați cotletele de asistență și să postați o sesiune de chat recentă între dvs. și un client fericit. Mărturii funcționează și ele, dar „Hei, iată o transcriere a chat-ului care arată că voi susține naiba din tine în calitate de client!”

Poate că ați fost hacked în urmă cu câteva zile și acum nu mai puteți dormi până nu vă rușinați tipii care au oferit sprijin slipshod atunci când nava voastră s-a scufundat. OMG, la cine se mai gândește Titanic? Oricum, descărcați transcrierea chatului (de fapt vă permit să vă trimiteți o copie prin e-mail) și să strigați de pe acoperișuri. Te aud și promit să-ți cumperi un tort de ziua de naștere, dar nu urmărești, deoarece lumea nu se va învârti în jurul tău și ai o altă gâscă de prăjit.

Poate că această altă gâscă este îndemnul tău brusc și incontrolabil de a publica una dintre acele piese pe care le-ai iubit atât de mult în școala medie. Este clar că acestea sunt doar câteva dintre numeroasele moduri în care poți folosi formatul postului de chat.

Format Postare Link

Internetul este locul destul de plin de resurse cu care veți fi de acord. Puteți cădea într-un tezaur în orice moment. Sunt talmbout găsirea unei resurse despre care știi că îți va încânta cititorii spre cerurile înalte. Ce sa fac? Puteți marca marcarea paginii, reveni la ea mai târziu și crea o resursă similară, dar știm cu toții cum merge. Inutil să spun, marea dvs. resursă ar putea fi vești vechi sau inexistente până la momentul în care vă întoarceți.

Dacă sunteți apăsat de timp sau pur și simplu nu puteți crea o resursă similară, puteți face cititorilor dvs. un favor prin împărtășirea comorii nou-găsite pe blogul dvs. Cum? Pur și simplu folosiți formatul postului de link. Trebuie doar să adăugați titlul linkului, adresa URL și să alegeți „Link” din Format meniul. Oh, așteptați, puteți adăuga propriul comentariu dacă doriți.

Format postare imagine

Un format de postare a imaginii este Wprth 1000 Cuvinte

O imagine spune 1.000 de cuvinte, nu-i așa?

Vă voi permite să vă dați seama ce face formatul postului de imagine singur. Afacere? Grozav.

Format postare video

Ai cea mai mică idee câți oameni urmăresc videoclipuri online? Recent cercetare realizată de Hubspot – da, cei de marketing de intrare – dezvăluie că o treime din toată activitatea online este cheltuită vizionând videoclipuri. Spune ce? Aceasta este o figură uluitoare prietenul meu. Dacă sunteți pregătit pentru călătorie, iată câteva alte fapte:

 • Puteți crește ratele de conversie cu 80% dacă includeți un videoclip pe pagina dvs. de destinație,
 • Aproximativ 92% dintre utilizatorii de telefonie mobilă împărtășesc videoclipuri cu prietenii și familia,
 • Dacă sângele tău nu se grăbește încă, 90% dintre utilizatori spun că videoclipurile despre produse sunt utile în procesul decizional și
 • Consumul de video mobil crește 100% în fiecare an, potrivit YouTube

Ai vizionat un videoclip azi? Exact punctul meu! Nu? Probabil că veți urmări una înainte ca ziua să se termine. Aș putea să-ți arunc aceste statistici pe fața ta toată ziua, dar ideea este: video este bun. Atât de bun tipul din spatele băncilor The Dollar Beard Club pe videoclipuri pentru a construi un brand de mai multe milioane de dolari. Există celălalt tip ViralNova, cum se numește? Scott? Da, Scott. Cineva a menționat YouTube? YouTube nu creează nici măcar videoclipurile. Totul este generat de baza de utilizatori. hm.

Puteți profita de puterea videoclipurilor pentru a vă conduce marketingul datorită formatului postului video. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a respira, puteți căuta într-o soluție de pagină de destinație, cum ar fi Thrive Leads, sau chiar propria noastră pagină de destinație mobilă Appy (construită cu tema Total) care vă apropie de cititorii dvs..

Format de postare citat

În calitate de coleg de călător (Doamne, iubesc acest cuvânt; mă face să mă simt ca și cum aș face parte din una dintre aceste USS Afacere navele spațiale) prin vastul univers care este internetul, am văzut un număr bun de site-uri de citate care aduc multă greutate pentru că, ghicim ce, oamenii iubesc citatele. Da, citate motivaționale, citate miliardare, citate Chuck Norris, citate despre dragoste și citate despre asta și asta.

Poate că lansarea unui site de citate trimite frisoane la nivelul coloanei vertebrale. Nu este în sine ceașca de ceai, dar poate că ați dori să vă inspirați cititorii cu un citat motivațional din când în când. Știi, ceva de genul:

Trăiește ca și cum ai muri mâine. Învață ca și cum ai trăi pentru totdeauna. – Mahatma Gandhi

Ați putea chiar să descrieți ghilimelele cu câteva cuvinte, deoarece – formatul postare de citate. Mai sus este citatul meu preferat. Aveți un citat pe care doriți să-l aruncați oricând? Da? Distribuie în comentarii.

Format post audio

Podcast-urile și cărțile audio sunt nemaipomenite, deoarece poți asculta difuzorul / autorul preferat oricând și oriunde. În dispoziții joase? Ura asculta zumzetul activității umane din mall? Nu știi ce să faci când conduci? Ascultați un podcast luminos. Aveți nevoie de câteva sfaturi WordPress? Cu siguranță există un podcast pentru amicul tău.

Există podcast-uri și cărți audio pentru practic toate subiectele sub soare și sunt populare. Heck, poți chiar să asculți în timp ce autorii te recalifică cu povești din romanele de 600 de pagini în aceste zile.

Cărțile audio și podcast-urile sunt populare, deoarece tot ce trebuie să faci este să joci presă și să te bucuri. Nu există pagini întoarsă aici. Dar cum primesc editorii online, ca tine, podcast-urile și cărțile audio (sau orice alt fișier audio) în fața ascultătorilor lor ascultători?

Sigur, unele edituri depind de Amazon. Alții angajează dezvoltatori pentru a scrie cod special pentru că, printre alte motive, înoată în bani. Puteți bootstrap, puteți rula cu formatul de postare WordPress pe WordPress și să spuneți întregii lumi povestea voastră. Cântă-ne poate o melodie sau cântă-ne ceva din trupa ta preferată. Creează o listă de redare chiar și pentru că vrem audio și o dorim acum! Bine, mă voi opri.

Formatul postului de stare

Actualizările de stare nu mai sunt păstrarea site-urilor de rețele sociale precum Facebook și Twitter. Acestea sunt oriunde arătați, iar WordPress păstrează acest steag cu formatul postare de statut. Nimic altceva de spus aici, în afară de formatul de postare de statut, este similar cu un aspect deoparte, dar cu atât mai mult cu privire la un simplu statut de o linie. Și nu, nu este un citat.

Formate de post versus Tipuri de post

Doar ca să nu vă lăsați încântat când aveți șanse asupra acestor două caracteristici, să evidențiem diferența dintre WordPress formate de postare și WordPress tipuri de post.

Formatele de postare vă permit să afișați postări în diferite stiluri în funcție de efectul pe care doriți să îl atingeți. De exemplu, s-ar putea să doriți ca ofertele dvs. să arate diferit de părțile voastre, postările de imagine diferite de postările dvs. video etc. Totuși, lucrați cu postări normale pe blog.

Pe la tipurile de postare WordPress sau conţinut tipuri conform Mark Jaquith. O postare standard pe blog este un tip de post specific. O pagină de pe site-ul dvs. WordPress este un alt tip de postare. Navigarea dvs. este de asemenea un tip de post, la fel și un atașament. Dezvoltatorul dvs. ar putea arunca câteva tipuri de postări personalizate, cum ar fi portofoliu, mărturii și produse.

Un lucru este evident aici. Un tip de post se învârte în jurul conținutului care nu este post, adică pagini, meniuri, fișiere atașate, etc. Formatele de postare sunt despre stilul sau „formatarea” postării blogului, care, apropo, este un tip de postare pentru a începe cu.

WordPress se livrează cu postări și pagini ca principalele tipuri de post. Puteți adăuga propriile dvs. tipuri de postare personalizate și nu există limite în ceea ce privește numărul. Începând cu WordPress 3.1, am fost tratați la nouă formate post. Nu puteți adăuga propriile formate de postare, dar puteți utiliza formatele de postare existente în tipurile dvs. de postare personalizate, dar aceasta este povestea pentru încă o zi.

În cele din urmă, tipurile de postare personalizate apar de obicei în meniul de stânga de administrare, dar formatele de postare apar în editorul de postări WordPress (da, ecranul în care îți scrii postările).

Pentru a rezuma totul, formatele de post vă oferă mai mult control asupra modului de afișare a ecranului post tip post. Ia-l? Bun. Acum să mergem mai departe și să descoperim cum putem susține formatele de postare din tema dvs. Nu uitați, formatele de post sunt încorporate în nucleul WordPress; pur și simplu trebuie să le activați în tema dvs..

Cum să configurați formate de postare WordPress

Configurarea formatelor post este destul de simplu un proces. Adăugați doar o funcție în listarea WordPress care sunt formatele de postare pe care doriți să le utilizați și sunteți aurii. Dacă îți creezi propria temă WordPress, codul de mai jos se află în fișierul funcții.php. Dacă adăugați formate de postare la o temă existentă, asigurați-vă că utilizați o temă pentru copii, deoarece vă protejează stilurile personalizate ori de câte ori actualizați tema.

Cu acest preambul, să facem acest lucru. Începeți prin a crea fișierul „funcții.php” în directorul temei, adică dacă nu îl aveți deja. Folosiți un editor de text (salut), Notepad++ sau Text sublim?) pentru a crea un fișier cu text simplu numit „funcții” cu un program deschis

Adăugați următorul cod la funcții.php:

function wpexplorer_add_post_formats () {
add_theme_support ('post-formate', matrice (
'Galerie',
'citat',
'video',
'deoparte',
'imagine',
'legătură',
'stare',
'audio',
'conversație'
));
}
add_action ('after_setup_theme', 'wpexplorer_add_post_formats');

Salvați modificările și încărcați acest fișier pe tema dvs..

Codul de mai sus va activa toate formatele de postare pentru plăcerea ta. Dacă creați o postare nouă, veți vedea aceste formate de postare într-o listă de butoane radio din dreapta editorului de postări WordPress.

Dacă tema dvs. nu a acceptat formatele de postare de la început, este posibil să fie nevoie să adăugați stiluri personalizate pentru fiecare format de postare folosind CSS (precum și să modificați posibil șabloanele). Cu toate acestea, sunt lucruri ușoare.

Atâta timp cât tema dvs. este folosită corect funcția post_class pentru a adăuga clase de postare și intrare, puteți viza elemente prin clasa de format post pentru a adăuga CSS personalizate. Deoarece funcția post_class va adăuga nume de clasă (de ex .format citat) pentru a face posibilă editarea formatelor activate. Singura cerință este să aveți nevoie să cunoașteți elementele de bază ale CSS.

Dacă doriți să modificați condițiile părților dvs. de șablon, există o funcție apelată get_post_format care vă va permite să regăsiți formatul curent al postării. Rețineți dacă nu este asignat un format de postare, acesta va returna o valoare goală.

Teme WordPress cu Formate Post

Acum că puteți adăuga suport pentru formate de post la aproape orice temă sub soare, ce zicem să vă facem munca mai ușoară cu o listă scurtă de teme care sunt preîncărcate cu formate postare? Lista este excelentă și pentru dvs., dacă nu aveți idee ce sau cine este CSS.

Tema WordPress Hueman

Tema WordPress Hueman

Adus de tine de Presa Customizr, Hueman este un liber Tema WordPress care oferă teme gratuite, precum și premium, o alergare pentru banii lor.

PressCustomizr spune că Hueman este „… o revistă completă, responsivă, de înaltă rezoluție și o temă de blog fără compromisuri. Hueman prezintă despre ce trebuie să scrieți într-un mod vizual și ușor de utilizat pe toate dispozitivele. “

Într-adevăr, revista sau blogul tău online ar putea folosi un pic de magie în format post. Acest copil oferă suport pentru toate formatele de postare și o mulțime de alte caracteristici dulci greu de ignorat.

Total WordPress Tema

Total WordPress Tema

Luăm designul în serios aici, la WPExplorer, motiv pentru care facem teme cu care ne mândrim. Cazul pe care îl aveți este tema WordPress Total Polivalentă Total Responsive care vă va arunca peruca..

Nu-mi lua cuvântul pentru asta, nu ezitați să aruncați o privire la lista extinsă de funcții care includ formate de postare WordPress. În plus, pentru a vă permite să alegeți diferite formate de postare în funcție de nevoile dvs., Total vine cu setări suplimentare de postare care vă permit să modificați aspecte precum fundalul postării, apeluri, media, titlu și anteturi. Postările dvs. vor împiedica un pumn și aceasta este o garanție.

Tema are o notă supremă de 4,85 / 5,00, cu aproape 30k de clienți fericiți la momentul scrierii. Cuplă asta cu un sprijin incredibil și este perfect în regulă să spui că ești pe mâini sigure. Am urmărit creșterea acestei teme și băiat sunt impresionat sau ce.

Tema WordPress Matala

Tema WordPress Matala

O, ce frumusețe este asta. Culoarea este numele jocului, iar Matt Mullenweg (da, a făcut-o) nu se mai ține aici. Matala este cel mai cunoscut pentru funcții precum șase formate de postare (puteți adăuga mai multe; tocmai ați aflat cum), două zone de widget, design texturat colorat și mai multe opțiuni de personalizare, inclusiv anteturi personalizate, galerii aleatorii pe pagini cu o singură imagine și multe altele. Este gratuit 100% pe WordPress.org

Socializează tema WordPress

Socializează tema WordPress

Buna ziua iubitorilor BuddyPress. Sunteți pe piață pentru o temă WordPress realizată special pentru rețelele sociale și site-urile comunității? Dacă este un da, avem doar tema pentru tine. Salutați Socialize, una dintre cele mai bune teme BuddyPress premium de pe piață.

Pe lângă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a readuce la viață site-ul comunității dvs., socializați navele cu toate formatele de postare pentru a vă asigura că utilizatorii au un timp excelent pe site-ul dvs. Desigur, puteți utiliza Socializare pentru a construi orice alt site imaginabil, deoarece este 100% flexibil. Mi-ar plăcea să parcurg funcțiile cu tine, dar aceasta nu este această postare.

Spații Tema WordPress

Spații Tema WordPress

Haideți să vorbim acum despre o temă de portofoliu care nu este ca alta. Doamnelor și bărbaților, introducem Spaces de ThemeBeans, un autor și dezvoltator extraordinaire.

Lucrezi în cercuri creative? Dacă da, aveți nevoie, evident, de o temă care vă va ajuta să vă prezentați lucrările în stil. Puteți atrage atenția cititorilor asupra lucrării dvs. sau a blogului dvs. și a jazzului pe întregul shebang cu videoclipuri, imagini, audio, galerii, citate, link-uri și aspecte. Un plus de meniu diapozitiv personalizat, 19 șabloane de pagini personalizate, opțiuni personalizate cu temă live încorporată și suport complet pentru plugin-uri populare (WooCommerce, EDD și toate plugin-urile de extensie Bean) este un plus.

Pentru a termina …

Funcția Formate postare WordPress vă oferă puterea necesară pentru a adăuga puțin stil; un mic oomph; un mic pizzazz pe blogul tău. Este foarte trist că mulți utilizatori WordPress nu folosesc niciodată formatele de postare pentru a sparge monotonia și pentru a-și supraîncărca postările.

Sperăm că această postare vă inspiră să luați măsuri și să creați magie cu blogul dvs.. Aveți ceva de adăugat la conversație? Vă rugăm să ne spuneți în comentarii. Ne mai vedem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me